Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Θεατρικά και Θεατρικές παραστάσεις


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 24 April 2020 - 14:32

 Εδω θα  μιλαμε για θεατρο.

 

 

μπορουμε να προτεινουμε παραστασεις, θεατρικα εργα και να συζηταμε για θεατρικες παραστασεις που μας αρεσαν (οταν παιζοταν) ακομα και για ηθοποιους

 

 

καποια θεατρικα που εχω να σας προτεινω ειναι

 

1) Γυαλινος Κοσμος (Τενεσυ ουιλιαμς)

2) Λεωφορειο ο Ποθος ( Τενεσυ Ουλιαμς)

 

 

οσο για παραστασεις, η αγαπημενη μου παρασταση ηταν

 

ο "Πουπουλιένος" του Μακντονα σε σκηνοθεσια Μαρκουλακη με τον Νικο Κουρη, Οδυσσεα Παπασπυλιοπουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλακη, Πυρπασοπουλο.


wdasa.png


#2 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 May 2020 - 18:39

η αληθεια ειναι πως το θεατρο το εχω παραμελησει. Το καλοκαιρι που και που πηγαιναμε στο Θεατρο Σιβηρης αλλα τα τελευταια 2 χρονια δεν πατησα.

Θα μου μεινει αξεχαστη η παρασταση Δειπνο με Φιλους που ειχαμε δει το 2014 οταν την ωρα που μιλουσαν η Αλεξανδρα Παλαιολογου και ο Κλεων Γρηγοριαδης, ενα εντομο απο το πουθενα πεταει και καθεται πανω στο δαχτυλο της. Αυτη εντρομη τσιριζει και το τιναζει κατω και αυτο πεφτει αναποδα και προσπαθει να σηκωθει. Πισω ο Βαλτινος και η Λοιζιδου και διπλα ο Γρηγοριαδης να κραταν τα γελια τους και να επαναλαμβανουν το διαλογο για να συνεχιστει η παρασταση. Το κοινο εχει ξεσπασει σε γελια μεχρι δακρυων.

Το καημενο το εντομο μεχρι το τελος της παραστασης προσπαθουσε να ορθοποδησει. Στο τελος μαζευτηκαν και οι 4 ηθοποιοι να υποκλιθουν και ο Βαλτινος δειχνει με τα δυο του χερια το εντομο ως ενδειξη σεβασμου , το οποιο λαμβανει το περισσοτερο χειροκροτημα απο ολους.

Μετα μια νεαρη πηγε και το μαζεψε και το εβαλε σε ενα κουτι, μαλλον για να το αφησει ελευθερο με ασφαλεια. Μαλιστα ανησυχουσε και μου ειπε να μην το πατησω. Με προλαβε γιατι θα πηγαινα να το ελευθερωνα εγω!

 

Αντιθετα σε μια αλλη παρασταση που επαιζε η Ελενη Καστανη, δεν θυμαμαι ποια, στο ιδιο παλι θεατρο, οταν ενα εντομο φανηκε στη σκηνη το πατησε ανελεητα. Απο εκει σχηματισα αρνητικη εντυπωση.



#3 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 05 May 2020 - 11:53

να δουμε φετος τι θεατρα θα εχουμε

wdasa.png


#4 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 May 2020 - 09:11

Του παραλογου