Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 3 votes

Νέο anime podcast


  • Please log in to reply
60 replies to this topic

#16 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 13 November 2019 - 11:36

To soundcloud το κόψατε; Να ξέρω, να τα κατεβάζω από το youtube γιατί δεν βολεύει στο transit να έχω ανοιχτή οθόνη για να παίζει το επεισόδιο.


rsrGbGx.gif

#17 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 14 November 2019 - 09:47

Λίγα σχόλια... Χορταστικό το τελευταίο επεισόδιο, μάλλον γιατί κράτησε τη συγκέντρωση μου στη συζήτηση φουλ. Ωραία η προσθήκη της mono, βοήθησε αρκετά στη ροή της συζήτησης και της ανάλυσης την ταινίας - μπορεί να έφταιγε ότι στα περισσότερα έτεινα να συμφωνώ μαζί της :P -, η οποία ήταν και διεξοδική. 

 

  • Το κομμάτι με την κωμωδία και το τι εν τέλει είναι αστείο και τι όχι κατέληξε να είναι ένα από τα ενδιαφέροντα κομμάτια του podcast, σας άκουγα με ιδιαίτερη προσοχή εκεί.
  • To King of Comedy από τις ταινίες που αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του podcast δεν το έχω παρακολουθήσει εν τω μεταξύ, οπότε καλή ευκαιρία.

+1 στο post του Hazuki.

 

ΥΓ. Αυτό που αναφέρει η mono στο τέλος για το ότι κάποιοι δεν βρίσκουν την ταινία αρκετά υπερηρωική, το Facebook είναι γεμάτο από τέτοιου είδους σχόλια π.χ. κάτω από reviews κτλπ κτλπ


Edited by Kamen Tantei Zura, 14 November 2019 - 09:47.


#18 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 November 2019 - 11:55

Ευχαριστούμε Zura για τα καλά σου λόγια και ευχαριστώ τα παιδιά που με κάλεσαν και με άφησαν να μιλάω εκεί πέρα ασταμάτητα (χαχαχα σορυ νοτ σορυ)

 

Θα κάνω και ένα shameless plug τώρα για το podcast που έχω φτιάξει με τις δύο κολλητές μου, το οποίο δεν έχει σχέση με anime έτσι για όποιον του άρεσε η φωνή μου (έχω το συναχωμένο στρουμφάκι down pat) και θέλει να την ξανακούσει :P

 

https://soundcloud.com/ataktos-errimmenes


xbJ3b2w.jpeg


#19 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 14 November 2019 - 13:37

Ευχαριστούμε Zura για τα καλά σου λόγια και ευχαριστώ τα παιδιά που με κάλεσαν και με άφησαν να μιλάω εκεί πέρα ασταμάτητα (χαχαχα σορυ νοτ σορυ)

 

Θα κάνω και ένα shameless plug τώρα για το podcast που έχω φτιάξει με τις δύο κολλητές μου, το οποίο δεν έχει σχέση με anime έτσι για όποιον του άρεσε η φωνή μου (έχω το συναχωμένο στρουμφάκι down pat) και θέλει να την ξανακούσει :P

 

https://soundcloud.com/ataktos-errimmenes

Ωραίο το podcast σας, είχα δει την αναφορά στο description box των παιδιών. Άρχισα λίγο ανάποδα την ακρόαση βέβαια, με το Επεισόδιο 2... Θα αναμένω και επόμενο. Το προωθείτε κάπου; Εννοώ που έχουμε δυνατότητα για σχόλια ή να το προωθήσουμε κάπως και σαν κοινό. 



#20 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 November 2019 - 16:56

Ωραίο το podcast σας, είχα δει την αναφορά στο description box των παιδιών. Άρχισα λίγο ανάποδα την ακρόαση βέβαια, με το Επεισόδιο 2... Θα αναμένω και επόμενο. Το προωθείτε κάπου; Εννοώ που έχουμε δυνατότητα για σχόλια ή να το προωθήσουμε κάπως και σαν κοινό. 

 

Έχουμε και facebook που ανεβάζουμε τα links για τα νέα επεισόδια και φυσικά σχόλια είτε εκεί είτε στο soundcloud. Και πάλι ευχαριστώ για τα καλά λόγια!


xbJ3b2w.jpeg


#21 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 14 November 2019 - 19:36

Δεν θα ηθελα να σχολιασω τον κυριο Σιχαμενο που αναφερεται στο δευτερο μισο του podcast μιας και θεωρω οτι αφενος δν εχει νοημα γιατι δν προκειται να αλλαξει γνωμη και αφετερου γιατι πιστευω οτι ειναι μια συζητηση που γινεται απο κοντα και οχι γραπτα..

 

Η σκεψη που αναλυεται στο podast ειναι ο ορισμος της πλακας και τα ορια του χιουμορ. Η προσωπικη μου αποψη λοιπον ειναι πως

το χιουμορ και το τι θεωρει ο καθενας αστειο ειναι ενα καθαρα υποκειμενικο ζητημα και δεν θεωρω οτι μπορει να μπει σε καποιο πλαισιο. Αστειο ειναι κατι το οποιο σε κανει να γελας χωρις ομως αυτο απαραιτητα να ειναι πνευματωδες οπως αναφερατε κ εσεις ή να εχει καποιο ιδιαιτερο νοημα. Το ιδιο αστειο μου φαινονται οι γατες που τρομαζουν με τα αγγουρια και τα ανεκδοτα για τους ποντιους. Θα μου πεις οτι το πρωτο ειναι ακακο αλλα το δευτερο προσβαλει μια φυλη και εγω ομως θα σου απαντησω οτι για μενα συνεχιζει να ειναι αστειο χωρις ομως απαραιτητα να πιστευω οτι ισχυει κιολας. Θελω να πω οτι μπορει να γελαω με τον ποντιο που πηγαινε αναποδα στην εθνικη και νομιζε οτι ολοι οι αλλοι πανε αναποδα αλλα αυτο δεν σημαινει πως πιστευω οτι οι ποντιοι ειναι ηλιθιοι και επικινδυνοι κ.ο.κ. 

Υπαρχουν τυποι που γελανε με ανεκδοτα για νεκρα μωρα ή βλεποντας βιντεο με αυτοκινητιστικα ατυχηματα ή φαρσες που σχεδον βαζουν κοσμο σε κινδυνο ή ακομα και περιστατικα βιας  και τους φαινονται ξεκαρδιστικα. Αυτο για μενα δειχνει το ποιον τους και την ευφυια τους και αυτοματως τους χαρακτηριζει ως ατομα που δεν κανουν για μενα και αρα δεν συναναστρεφομαι μαζι τους. Σε καμια περιπτωση ομως δεν προσβαλλομαι απο το γεγονος οτι γελανε με αυτα. 

Εχω γελασει και εγω με πολλες γελοιογραφιες για παχυσαρκους και ουσα μελος αυτης της ομαδας ανθρωπων δεν ενιωσα προσβεβλημενη. Δεν μπορω να πω σε καποιον που με ειδε στο δρομο να μη με σχολιασει ή να μη γελασει εις βαρος μου γιατι εχει καθε δικαιωμα να το κανει. Οπως και εγω εχω το δικαιωμα να ασχοληθω μαζι του αν τον ακουσω να με προσβαλλει. 

Θεωρω επισης πως το χιουμορ εχει να κανει κυριως με τη διαθεση και την προθεση του καθε ανθρωπου. Για παραδειγμα αν προσπαθησεις να ντυσεις ,οπως πολυ σωστα ειπατε , μια κακια που ειπε καποιος με τη φορεσια του χιουμορ ,τοτε εκει προφανως και δεν προκειται για πλακα αλλα προκειται για εναν δειλο ανθρωπο που δεν ηξερε πως να δικαιολογηθει και απλα ειπε οτι ελα μωρε πλακα εκανα.

 

Η ερωτηση που μου γεννηθηκε μετα ομως ακουγοντας σας ειναι αν ψαχνουμε γενικα τον ορισμο και το οριο του χιουμορ ή αν μιλαμε συγκεκριμενα για την περιπτωση της εκπομπης του Λιαγκα.

 

*Disclaimer* Απεχθανομαι τον Λιαγκα ισως και λιγο περισσοτερο απο τις κατσαριδες και το αναφερω για να ξεκαθαρισω οτι προφανως και δεν συμφωνω ουτε  στηριζω την αντιδραση του πανελ του στο θεμα αυτο με την κοπελα στο ΑΠΘ.

 

 Σαν γυναικα που ειμαι θεωρω οτι το συμβαν με τη φοιτητρια ειναι τουλαχιστον τρομακτικο και σιχαμερο καθως και εγκληματικο και δεν μπορω σε καμια περιπτωση να φανταστω πως μπορει να αισθανεται αυτη η κοπελα. Πιστευω ομως οτι και γυναικα να μην ημουν παλι την ιδια αποψη θα ειχα. Σαν γυναικα που ειμαι ομως ξεκαρδιστηκα με τη φραση "παιχτηκε μαλακια" την οποια βεβαια δν ειπε ο Λιαγκας αλλα μια κοπελα στο podcast. 

 

Το γεγονος πως αυτη η φραση μου φανηκε αστεια (ακομα και αν την ειχε πει ο οποιοσδηποτε δημοσια) σε καμια περιπτωση δεν μειωνει τη σημαντικοτητα του γεγονοτος και προφανως δεν σημαινει πως ειμαι με το μερος του Λιαγκα ή οτι πιστευω οτι δν εγινε και κατι. Σε καμια περιπτωση επισης δεν κατηγορω την κοπελα που το ειπε καθως καταλαβαινω πως ηταν λογου χαριν για να εξηγησει μεσες ακρες τι ειπωθηκε στην απαισια αυτη εκπομπη.

 

Συνηθως οταν κατι σου φαινεται αστειο ,ενστικτωδως γελας , χωρις ομως να κατσεις να αναλυσεις το γιατι σου φανηκε αστειο. Αμεσα αναγνωριζεις πως ειναι κακο που γελας γιατι κατι κακο συνεβη σε καποιον και εσυ νιωθεις και λιγο ασχημα που τον κοροιδευεις αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος πως αυτο που ειπωθηκε σου φανηκε αστειο.

 

Γιατι να σκεφτεις οταν κανεις μια πλακα το ποιος θα γελασει με αυτο ? Εσυ ετσι ενιωσες και το ειπες και σου φανηκε και αστειο και γαματο. Το οτι δεν γελασε καποιος αλλος δεν αναιρει το γεγονος οτι εσενα συνεχιζει να σου φαινεται αστειο.

 

Η κουβεντα σε αυτο το σημειο μου θυμισε αυτο το αποσπασμα απο την παρασταση του Steve Hughes

 

Youtube Video

 

Παρακατω αναφερετε κατι για ευθυνες και για το αν σκεφτεσαι οταν ανοιγεις το στομα σου γιατι ολο αυτο εγινε στη δημοσια τηλεοραση και πως οποιος εχει δημοσιο βημα εχει και ευθυνη. Αρα μπορουμε να βαλουμε ορια στο χιουμορ οταν αυτο γινεται δημοσια αλλα οχι στις προσωπικες μας στιγμες? Χωρις να υπαινισσομαι πως το χιουμορ αυτο ηταν καλογουστο ή οτι εστεκε με καποιον τροπο και οτι δν ηταν μια αηδιαστικη συμπεριφορα..

Αν αυτα που ειπωθηκαν δεν ηταν στη δημοσια τηλεοραση αλλα σε ενα σαλονι αναμεσα σε μια οικογενεια? Εκει θα ειχαν το δικαιωμα να ειναι ηλιθιοι, ρατσιστες, προσβλητικοι, μισογυνηδες κ.ο.κ.? Αν το ιδιο πανελ με τους ιδιους αυτους ανθρωπους δεν ηταν στην τηλεοραση και ηταν σε μια καφετερια και μιλουσαν πιο δυνατα και ακουγονταν θα τους εκανε κανεις παρατηρηση? Αρα αφαιρουμε το λογο απο δημοσια προσωπα που δεν συμφωνουν οι αποψεις μας ή λεμε οτι οκ ας υπαρχουν φασιστες, μισογυνηδες , ρατσιστες κτλ αρκει να μην εχουν δημοσιο λογο? Το οτι ειναι ετσι σαν ανθρωποι δεν αλλαζει ειτε εχουν εκπομπη και τα λενε δημοσια ειτε οχι. Το θεμα ειναι πως μπορεις να μορφωσεις αυτα τα ατομα ακομα και σ αυτην την ηλικια και να τους εμφυσησεις αρχες και αξιες ωστε να γινουν καλυτεροι ανθρωποι. 

Μετα τις διαστασεις που πηρε το θεμα με την εκπομπη αυτη αρχιζω να πιστευω πως ο κοσμος εχει περισσοτερη κριτικη σκεψη απο αυτη που νομιζα και οντως καταλαβαινει οτι πρεπει να αντιδραση και να "επιτεθει" σε τετοια ατομα και δεν καταπινει αμασητο αυτο που του σερβιρουν χωρις να το φιλτραρει πρωτα. Ισως σιγα σιγα να κανουμε και μερικα μικροσκοπικα βηματακια μπροστα. 

 

Τελος ο Λιαγκας και οι λοιποι ομοιοι του στο πανελ του θεωρησαν εκεινη τη στιγμη πως αυτο που ακουνε ειναι αστειο και θεωρησαν επισης σωστο να το διακωμωδησουν με τον χειροτερο τροπο. Καθως λοιπον υπαρχει η δραση και η αντιδραση και οπως πολυ σωστα ειπατε και εσεις στο podcast , ο Λιαγκας μπορει να λεει ο τι θελει αλλα θα αντιμετωπισει και τις συνεπειες. Οπερ και εγενετο καθως περασε και πειθαρχικο και ρουφηξε και προστιμο και δημοσια συγγνωμη ζητησε (αλλα τωρα να τη βρασω) προς γνωσιν και συμμορφωσιν.

 

Μου αρεσε πολυ το Podcast σας και να το συνεχισετε! 

 

(αν θες να το μεταφερεις καπου αλλου για να το συζητησουμε και να μην χαλαμε το thread , go ahead απλα δν ηξερα αν επρεπε να ανοιξω νεο thread γι αυτο)

 

Edit : Τα πασχαλεα ή πασχαλια ειναι ετησιοι πινακες με τις ημερομηνιες του Πασχα και ειναι αναρτημενα στις εκκλησιες.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Μιας που το θεμα ξεκινησε ομως για το Podcast του Hanzo να πω οτι κ αυτο μου αρεσε πολυ και πως θελω περισσοτερη ωρα αναλυσης του Beastars γιατι ειναι μια εξαιρετικη σειρα και ειλικρινα αγγιζει πολλα κοινωνικα θεματα και αξιζει να συζητηθει.

Μια προταση που θα ειχα ειναι να δινετε πρωτα μια περιληψη της καθε σειρας πριν μιλησετε για αυτη σε περιπτωση που καποιος δεν την εχει δει και δεν ξερει για τι πραγμα μιλατε. Μιας που ειναι και στο youtube νομιζω πως αν σχολιαζατε σε καποιο επεισοδιο και μια σειρα παλιοτερη που εχει ολοκληρωθει ισως και να τραβουσε και περισσοτερο κοσμο.πχ σημερα θα μιλησουμε για HxH και το γιατι το chimera arc ειναι το καλυτερο αρκ στην ιστορια των ανιμε (αν και στην aeron φανηκε λιγο κουραστικο :P ) ή το τοπ 5 ή τοπ 10 των καλυτερων mystery anime ξερω γω.. Αλλα με καλο σχολιασμο για την καθε σειρα ξεχωριστα. 

 

Πολλη καλη δουλεια παντως και συνεχιστε ετσι! 


Edited by aeron, 15 November 2019 - 00:29.

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#22 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 14 November 2019 - 19:37

Και εγω το soundcloud προτιμω, αλλα εχει upload limit και θελει μετα να σκας λεφτα καθε μηνα. Οποτε ακυρο προς το παρον.

 

Αμα βρεθει καποια εναλλακτικη θα επεκταθουμε.


Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#23 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 26 November 2019 - 00:34

Στο 5ο επεισόδιο μιλάμε για την καινούργια ταινία του Tarantino και τα Παράσιτα του Bong Joon-ho, καθώς και για άλλες ταινίες που κρίναμε ενδιαφέρουσες.


Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#24 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 20 January 2020 - 22:12

Καιρό έχω να κάνω διαφήμιση εδώ πέρα, μάλλον επειδή τώρα τελευταία δεν μιλάμε για άνιμε. Λέγαμε να βγάλουμε επεισόδιο για την καινούργια σεζόν, αλλά εδώ που τα λέμε 2-3 άνιμε έχει να σχολιάσεις! Θα γίνει και αυτό άμεσα πάντως.

 

Στο τελευταίο επεισόδιο συζητάμε για τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 19 και εξετάζουμε τους λόγους που υποτιμήθηκαν από τους κριτικούς.


Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#25 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 22 January 2020 - 22:38

Άντε ρε κάντε εκεί πέρα τίποτα με anime, από τα άλλα άκουσα μέχρι το irishman! Θα τα ακούσω και τα άλλα βέβαια, προτιμώ τα animu.

Δουλεύετε κοπρόσκυλα!


rsrGbGx.gif

#26 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 28 March 2020 - 13:31

Επιστρέψαμε με ένα δυνατό, γεμάτο επεισόδιο.

Εμπεριέχει αφιέρωμα στις άγριες απαρχές του UFC και στο καλύτερο reality όλων των εποχών, το Terrace House. Επίσης μιλάμε με πάθος εγκλεισμού για πολυάριθμα anime και ταινίες.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://youtu.be/u7RYTMKOeho
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#27 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 05 April 2020 - 21:29

Και το 10ο επεισόδιο του podcast είναι έτοιμο.

 

Σχολιάζουμε τα καινούργια άνιμε της ανοιξιάτικης σεζόν και συγκρίνουμε το απαράδεκτο Little Women με το εξαιρετικό Emma.

 

Ίσως το πιο δηλητηριώδες επεισόδιο που έχουμε βγάλει.


Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#28 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 18 May 2020 - 20:07

Στο 11ο επεισόδιο πλέκουμε εγκώμιο Tony Scott και Top Gun, εκφράζουμε συναισθήματα για Danganronpa και Manhunter και κάνουμε αφιέρωμα σε ταινίες Kiyoshi Kurosawa 

 

Τσεκάρετε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=HgQboWNyv6k&t=


Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#29 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 18 May 2020 - 22:31

~παραδέχομαι~ ότι μπήκα να ακούσω το podcast μόνο και μόνο γιατί αναφερθήκατε στο danganronpa (προσωπική λατρεία, σχεδόν θεότητα, όπως είναι γνωστό στους περισσότερους εδώ)!

 

Ακολουθεί λίγο μπλαμπλα για danganronpa, οι μη ενδιαφέροντες να απομακρυνθούν xD

Spoiler:

 

Δυστυχώς δεν μπορώ να παρακολουθώ συστηματικά τα podcast, διότι τα θέματα συζήτησης είναι συνήθως πράγματα για τα οποία δεν έχω καμία απολύτως ιδέα. Παρολ'αυτά, είναι καθαρή δουλειά, καλός ο ήχος, πολύ βοηθητικός ο χωρισμός σε κεφάλαια στα βίντεο και ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις, μπράβο.


Edited by Angel.tze, 18 May 2020 - 22:32.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#30 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 19 May 2020 - 01:56

Super like απλα και μονο γιατί βάλατε kiyoshi kurosawa xD ισως ειναι πιο γνωστος αποτι πιστευα; XD

Keep it up, εύστοχα κι ενδιαφέρον σχολιακια :)
フカフカ