Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Gibiate

ayakashi angels egg vampire hunter d final fantasy

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 13 October 2019 - 12:07

Youtube Video

 

-Τι είναι τούτο;

-Τούτο είναι η νέα σειρά του κ.Yoshitaka Amano.

-Μάστα, και ποιος είναι αυτός;

-Αυτός που έκανε character design στα Angel's Egg, Amon Saga (πραγματικά who cares), Vampire Hunter D, Tekkaman, Ayakashi και γενικά στα περισσότερα oldies από Kadokawa. 

 

https://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=4525

 

-Δηλαδή ένας γερο ξούρας.

-Ήταν και image illustrator στα περισσότερα final fantasy!

-Τέσπα έχει κάνει δουλίτσα!

-Άρα γιατί να δω αυτό το anime.

-Δεν ξέρω!

 

Μετά τον εσωτερικό διάλογο που είχα στο πως να ξεκινήσω αυτό το θέμα και την πλήρη αποτυχία του να φέρω μία δόση ουμορ στην εισαγωγή προχωράμε με τα τετριμμένα.

Νέα σειρά από τον συγκεκριμένο κύριο, να πω την αλήθεια ότι μοιάζει με τρελή φλόπα αλλά μόνο και μόνο για το 70s epic theme που συνοδεύει το trailer αλλά κυρίως ότι μου αρέσει ιδιαίτερα το design του συγκεκριμένου στις υπόλοιπες δουλειές του νομίζω ότι θα δώσω μια ευκαιρία στην σειρά.

Το animation φαίνεται άσχημο, 2d cg painted/animated με 3d τερατάκια, not my cup of tea που λένε και στο χωριό ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ.

Θέλω να ελπίζω ότι κάποιος θα με καταλάβει και θα δει κι αυτός την σειρά, κάποτε, ή απλά θα πρήξω τον mormengil να το δει για να μαστε δύο.

 

Λελ λινκσ

https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-10-07/yoshitaka-amano-gibiate-anime-series-reveals-cast-more-characters/.151950

https://anidb.net/anime/15001

https://myanimelist.net/anime/40074/Gibiate

 


rsrGbGx.gif

#2 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 October 2019 - 07:58

Make us 3. ΣαπιοCgi ξε cgi, το σχεδιο ποσο νοστλαγικη καλτιλα... Απο χιλιομετρα τον πιανεις για Aμανο. Σαμουραι και μεταλαγμενα σκαδαρια με διάστημα και βαηρους ζομπι καταστασεις εντομεταξυ, το καψε στα γεραματα κιαυτος αλλα με παει σε εποχες arjuna κ δν ξερω τι αντίστοιχων για καποιο λογο και μαρεσει αυτο. Θεωρώ πως και σαπιλα να βγει θα το απολαύσω λογο θεματολογιας και σχεδιαστικού στυλ καθαρά...
フカフカ

#3 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 14 October 2019 - 10:47

Δεν έχω δει το og Tekkaman αλλά το Blade με τις εξωγηίνες κατσαρίδες του το καταευχαριστήθηκα.

Αν η σειρά είναι κάτι σε Vampire Hunter D με κατσαρίδες, που από ότι φαίνεται είναι, παίζει να είναι μια χαρά αν μείνουμε στο χαζό premise.

Θα ήθελα να μην προσπαθήσουν να το κάνουν τόσο κουλ και edgy.


rsrGbGx.gif

#4 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 14 October 2019 - 22:19

Ελα Αμάνο βλέπω. Δε μπαίζει να μην το δω. (όταν ολοκληρωθεί :P) Εριξα και τα απαραίτητα νοτιφικέισιο στο ανιντιμπι, γιατί να θυμάμαι εγώ πράματα αμα μπορεί να τα θυμάται άλλος.

Δεν έχω ιδέα αν θα σακάρει η όχι, αλλά βλέπω Αμάνο, κλικάρω αμέσως.


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear