Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Summer Otaku Nights 2019 (Oshare Play! @Blackbird)

Party Anisons Jpop Jrock Kpop Labrokratis Anime OP Japan

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2019 - 22:44

Τα Summer Otaku Nights 2019 είναι εδώ!

64443371_2264701546955187_28842917644394

Για ένατο συνεχόμενο καλοκαίρι, οι Oshare Play! έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις τους, πάντα με ελεύθερη είσοδο και πάντα με το ανεπανάληπτο, τρελό και ανατρεπτικό κέφι και χιούμορ τους!

Φέτος τα Summer Otaku Nights διοργανώνουν τρεις τρελές βραδιές (Παρασκευή 28-6, Παρασκευή 12-7 και Σάββατο 27-7) και μεταφέρονται στην νέα βάση των Oshare Play!, που δεν είναι άλλη από το ιστορικό Blackbird, το γνωστό bar/club που βρίσκεται εντός της στοάς πάνω από το BUMS (στο οποίο εναλλάξ συνεχίζονται να διοργανώνονται kpop parties όλο το καλοκαίρι).
Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Blackbird βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας δίπλα στην πλατεία Κάνιγγος και διαθέτει την άπλα του πεζόδρομου αλλά και την δροσερή στοά του, στην οποία θα τοποθετηθεί υπαίθρια βιντεοπροβολέας για να απολαμβάνουμε τα videomix του Λαμπροκράτη, με μουσική Anisons, Jpop, Jrock, Asian Dance αλλά και kpop τις πιο βραδινές ώρες (με πολλές μεταμεσονύχτιες αυθόρμητες εκπλήξεις, ανάλογα τον κόσμο) . Η είσοδος στο Blackbrid γίνεται είτε από την στοά (Ακαδημίας 98-100) είτε από τον πεζόδρομο της Κλεισόβης 5. Πρόσβαση έχετε με μετρό και HΣΑΠ από Ομόνοια, με μετρό από το σταθμό Πανεπιστήμιο, ενώ περνάνε και δεκάδες λεωφορεία και τρόλεϊ όλες τις ώρες.

Στον τοίχο της εκδήλωσης στο facebook, μπορείτε να κάνετε αναρτήσεις τα request σας, αρκετά από τα οποία θα ακουστούν! Επίσης, επειδή δεν διαθέτουμε δικτύωση και χορηγούς επικοινωνίας, όποιος μπορεί ας μας βοηθήσει, είτε στέλνοντας προσκλήσεις είτε κάνοντας ανάρτηση την εκδήλωσή μας στο FB/Instagram του, είτε απλά παίρνοντας την παρέα του να έρθουν στα πάρτυ! Γενικά χρειαζόμαστε την βοήθειά σας. Ελάτε και θα περάσουμε όλοι τρελά και καλά!

Οι εκδηλώσεις των Oshare Play! δεν είναι cosplay, είναι Anime / Japan / Asia parties. Ωστόσο j fashion / k fashion, nekomimi ή και cosplay για το κέφι μεταξύ μας, είναι ευπρόσδεκτα!
Όλα τα Summer Otaku Nights, είναι σε συνδιοργάνωση με τους Pop Asia, την άλλη ομάδα του Λαμπροκράτη που ειδικεύεται στην kpop.

Ιnvite your friends and be there, or be square!
The Oshare Play! team & friends!

H εκδήλωση στο facebook: http://www.facebook.com/events/1006965622842027
H ομάδα των Oshare Play!: http://www.facebook.com/Oshare.Play





Also tagged with one or more of these keywords: Party, Anisons, Jpop, Jrock, Kpop, Labrokratis, Anime OP, Japan