Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

One Piece Forum RPG Greek


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Natsu Dragneel

Natsu Dragneel

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 12 May 2019 - 17:58

Γεια σας, εχουμε ενα φορουμ rpg one piece το οποιο φτιαχνουμε εδω και κατι μερες, ειναι ενα παλιο φορουμ απο το 2012 το οποιο προσπαθουμε παλι να το αναστησουμε. ευχαριστω.

 

http://onepiece-rpg.forumgreek.com/



#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 May 2019 - 18:33

Good luck!  :riiight:


rsrGbGx.gif

#3 Natsu Dragneel

Natsu Dragneel

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 12 May 2019 - 19:46

ευχαριστω! μολις ειναι ετοιμο θα ενημερωσω!



#4 Natsu Dragneel

Natsu Dragneel

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 17 May 2019 - 11:51

Το ελληνικο One Piece RPG Forum ειναι ενεργο και σας περιμενει! Μπειτε, φτιαξτε τον δικο σας χαρακτηρα αναμεσα στις 4 παραταξεις: Πειρατες, Μαρινς, Επαναστατες και Κυνηγους Επικυρηγμενων και ζηστε την δικη σας περιπετεια στον κοσμο του One Piece! Αποκτηστε το δικο σας φρουτο, εξοπλιστε τον χαρακτηρα σας με τα καλυτερα αντικειμενα και σαλπαρετε στην περιπετεια! Το παιχνιδι υποστηριζει μαχη με Μπος, μαχη με αλλους παιχτες και ακομα και μαχη μεταξυ πληρωματων αν φτιαξετε ενα μαζι με τους φιλους σας!
Ακολουθηστε τα βηματα του αγαπημενου μας πρωταγωνιστη Luffy ή χαραξτε μια δικη σας καινουργια πορεια στις 4 θαλασσες με τελικο στοχο ολων, την Μεγαλη Γραμμη!

Επισκεφτειτε το Forum για να ξεκινησετε: http://onepiece-rpg.forumgreek.com/

Και την σελιδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/208440405972630/

Οπως επισης και τον discrord server μας https://discord.gg/UJJ4XvH

 

Σας περιμενουμε!



#5 Natsu Dragneel

Natsu Dragneel

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 17 March 2020 - 18:59

Το Greek One Piece RPG είναι ένα Forum στο οποίο έχουμε δημιουργήσει ένα παιχνίδι με ιστορίες που είναι ξεχωριστό για τον κάθε ένα απο εσάς καθώς μας διηθήστε την ιστορία του χαρακτήρα σας μέσα στον κόσμο του One Piece !
Ελάτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα , να ταξιδέψετε στα νησιά του Οne Piece , να πολεμήσετε με εκατοντάδες Boss ,να κάνετε το δικό σας πλήρωμα, να φάτε κάποιο Devil Fruit και γενικότερα να δυναμώνετε συνεχώς, ωστε κάποια στιγμή να καταφέρετε να γίνεται εσείς ο νέος Pirate King , Fleet Admiral ή Revolutionary Leader!
Στο τοπικ της ''Εφημερίδας της Κυβέρνησης'' μπορείτε να βρείτε σημαντικά νέα απο ιστορίες των μελών του forum, καθώς επίσης και τα Wanted Posters των παρανόμων!
Μόλις μπείτε στην σελίδα μας θα δείτε τα χρήσιμα links που έχουμε στο portal και έπειτα αν κανετε κλικ στην εικόνα που βρίσκεται στην κορυφή θα μπείτε στο φόρουμ.Έπειτα κάνετε εγγραφή χρήστη και ύστερα πηγαίνετε στις οδηγίες για να διαβάσετε τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε έναν νέο χαρακτήρα
 
Εάν μπείτε μέσω κινητού η τάμπλετ θα σας εμφανίσει την mobile version η οποία είναι δύσχρηστη. Θα δείτε επάνω στην οθόνη σας σε ένα γκρι πλαίσιο να γράφει Greek One Piece RPG και δίπλα ακριβώς  τρεις γραμμές , τις οποίες θα πατήσετε. Αυτό θα σας ανοίξει ενα μικρό παράθυρο στο οποίο θα επιλέξετε το web version
 
Και για να πάρετε μια γεύση πως είναι έχουμε κάποια video που θα βρείτε εδώ πέρα: http://onepiece-rpg.forumgreek.com/t3332-videos#91565
 
Σας περιμένουμε ! http://onepiece-rpg.forumgreek.com
 
 
κανω παλι μια αναρτηση λογο των ημερων που ειναι, οποτε οποιον τον ενδιαφερει θα ηθελα να κοιταξει καποια πραγματα για να δει πως ειναι, ευχαριστω.