Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Google Stadia


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 20 March 2019 - 14:21

Νταξ, αναμενόμενο, είχε ανακοινώσει και η ms αντίστοιχη υπηρεσία αλλά εδώ μιλάμε ότι ξεφεύγουμε. Πιστεύω δεν θα είναι φτηνό και θα laggαρει απίστευτα αλλά φαίνεται πιο πιθανό να το πετύχει η Google παρά η ms.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα κάνουν Sony και Ninty που πλέον είναι οι μόνες που παίζουν στις κονσόλες.

Ίσως η μεθεπόμενη γενιά κονσολών να είναι η τελευταία για τον πολύ κόσμο.

 

Youtube Video

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#2 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 20 March 2019 - 16:59

Φαίνεται περίεργο να μην είναι στο δίσκο σου το παιχνίδι που τρέχεις, για σειρές και ταινίες λειτουργούν οι συνδρομητικές υπηρεσίες ροής για παιχνίδια περίεργες φαίνονται. Μπορεί εγώ να είμαι αυτός που σκέφτεται ξεπερασμένα αλλά δεν το βλέπω να πιάνει, ή ακόμα κι αν πιάσει δεν θα πάρει κόσμο που παίζει σε κονσόλες και ηυ αλλά θα αφορά νέο κοινό.



#3 Yurishizu

Yurishizu

    Anime Newbie

  • Members
  • 36 posts

Posted 20 March 2019 - 17:53

Project Stream δε το λεγανε?



#4 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 March 2019 - 20:02

Φαίνεται πως όλοι θέλουν να μπουν στο game streaming και μελλοντικά να πουλάνε υπηρεσίες αντί για hardware. Άρα να έχει η κάθε εταιρία κονσόλες / υπολογιστές που τρέχουν, και εσύ απλά να streamάρεις online σε όποια συσκευή γουστάρεις. Αυτό πολύ πιθανόν να είναι το μέλλον, όμως με τις ταχύτητες ίντερνετ που επικρατούν στον κόσμο μέχρι στιγμής, είναι λίγο δύσκολο, μιας και σε αντίθεση π.χ. με τις ταινίες, στο βιντεοπαιχνίδια η παραμικρή αίσθηση είναι αισθητή. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα που πολύς κόσμος παλεύει με τα σάπια καλώδια χαλκού και δεν έχει καν πρόσβαση σε VDSL. Για οπτική ίνα δεν το συζητάμε, είμαστε σε εμβρυακό στάδιο ακόμα :P

 

Θα το παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον όπως και να 'χει.


E5VV38U.jpg


#5 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 March 2019 - 23:37

Δεν κόστισε στην Microsoft σχεδον 5 δις $ μεχρι να γινει αποδεκτο το Xbox στο ευρυ κοινο, εστω και τωρα ξαναγυριζουν στις υπηρεσιες παλι; Ε λοιπον η Google φαινεται διατεθειμενη να χαραμισει τα διπλασια μεχρι να μπει για τα καλα στο κολπο. Και φοβαμαι πως θα το πετυχει. Οχι πως με ενδιαφερουν οι νεες εξελιξεις με τα παιχνιδια που παιζω

#6 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 21 March 2019 - 10:21

Βασικά δεν είναι η υπηρεσία που με συγκλονίζει αλλά το intergration με το youtube. Βλέπεις το trailer ενός παιχνιδιού, σου αρέσει, μπαμ πατάς το link και είσαι έτοιμος.

Όλες οι υπόλοιπες προτάσεις προϋποθέτουν ξεχωριστό application που πρέπει να τρέχει, με τα δικά του χούγια, εδώ σου λέει μέσα από το browser.

Καλά το cluster fuck που υπόσχονται ότι αν έχεις τηλεόραση που υποστηρίζει casting θα μπορείς να παίζεις κατευθείαν με το pad νομίζω θα έχει πολλού πολλούς πολλούς αστερίσκους.

Για τις ταχύτητες, νταξ, δεν το θεωρώ τόσο πρόβλημα, δηλαδή και σε τυπική ελληνική adsl, με 10mbit down και 1mbit up θα μπορεί να δουλέψει.

Το θέμα είναι το ping που θα έχει ο πάροχος και το πόσο καλή είναι η δικτύωση που έχει από κάτω. Νταξ θα το χει μελετήσει αλλά δεν εμπιστεύομαι τους ελληνικούς παρόχους ότι θα έχουν κάνει καλή δουλειά.

Τέλος η Sony έχει το ps now, έρχεται αργά και σταθερά, πριν από δύο μέρες ανακοίνωσαν μερικές ακόμα Ευρωπαϊκές χώρες που θα υποστηρίζει η υπηρεσία.

Η Ninty μάλλον θα κάτσει στα αυγά της, έχει το κοινό της και με αυτό θα προχωρήσει, αν και ήδη σκέφτονται την μεταφορά γνωστών IPs στο android.


rsrGbGx.gif

#7 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 21 March 2019 - 11:52

θα το παρακολουθησω το θεμα αλλα κραταω πολυ μικρο καλαθι...

ναι το μελλον ειναι το streaming αλλα για μενα ειναι πολυ μακρινο ακομα για να ειναι πχ σε καθε σπιτι...

το μονο σιγουρο ειναι τι αν καποιος εχει την δυναμη να το στηριξει και να το εξελιξει ολο αυτο ειναι η google... 

οσο για το τι θα κανουν η αλλες εταιριες πιστευω οτι η πιτα καποια στιγμη θα χωριστει σε εταιριες με κονσολες και σε εταιριες με gaming streaming υπηρεσιες...οσο υπαρχει κοινο και για τα 2 ...και αναλογα ποιο θα επικρατησει με τον καιρο...

εμενα παντως με εχει εξιταρει το project της nvidia που μπορεις να παιζεις παιχνιδια τωρινα σε παλιο pc στριμαροντας το απο δικια τις υπηρεσια και να μην χρειαζεσαι καν καρτα γραφικων...!!!


ΥΓ..στην παρουσιαση του controller γιατι ηταν ο konami code απο κατω του(το δειχνει για λιγο οταν μιλαει για το google assistant)??easter egg και ετσι????


Edited by vectrapearl, 21 March 2019 - 12:16.

                                                                       


#8 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 21 March 2019 - 12:46

Ε μάλλον και καλά wink wink στους core gamers ότι είμαστε και εμείς true! Κοινώς marketing. Δικαιώματα πλήρωσε στην Konami!; :P


rsrGbGx.gif