Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Chuukan Kanriroku Tonegawa

comedy seinen

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2018 - 07:35

Βασισμένο στο ομώνυμο manga που αποτελεί spin off και όχι επέκταση της βασικής ιστορίας, αφού είναι γραμμένο και από διαφορετικό άτομο, μας ήλθε αυτό το anime από το Madhouse.

Μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τί προηγήθηκε των γεγονότων του Kaiji, από την οπτική γωνία των ανταγωνιστών.

 

Βασικός χαρακτήρας είναι ο γνωστός Tonegawa, ένας manager που προσπαθεί να ισορροπήσει τη διαχείριση του προσωπικού που του ανατίθεται και τις παράλογες απαιτήσεις του προέδρου της εταιρείας.

 

V5UFpIx.jpg

 

Η ιστορία ξεκινάει όπως και το Death Note, κάποιος βαριέται και αποφασίζει να βρει κάτι διασκεδαστικό να κάνει. Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος αναθέτει στον Tonegawa να οργανώσει Hunger Games που θα ψυχαγωγήσουν έναν ελίτ της τρίτης ηλικίας.

Και κάπου εκεί ξεκινάει η περιπέτεια του Tonegawa, μια περιπέτεια ισάξια αυτής που θα περνούσε καί ο Kaiji. Γιατί η ζωή είναι όπως το γκολφ, βάζεις στόχους και χρησιμοποιείς ένα μπαστούνι για να τους πετύχεις.

 

t67RrsI.jpg

 

Η ομάδα με την οποία δουλεύει ο Tonegawa και η αίθουσα συνεδριάσεων είναι ο βασικός χώρος ενός καθόλα χαμηλού προϋπολογισμού anime. Από την αντικατάσταση του αφηγητή του Kaiji με έναν.. λιγότερο λαμπερό μέχρι την εκουσίως διαφοροποιημένη χρήση του zawa που άλλοτε συμβόλιζε κίνδυνο κι ένταση, ενώ εδώ μπήκε για να μπει.

Για να υπάρχει όμως ιστορία, πρέπει να υπάρχει καί cast κι έτσι, μαζί με τον Tonegawa αρχίζει καί ο θεατής να αναγνωρίζει πρόσωπα και χαρακτήρες στο απρόσωπο πλήθος κοστουμαρισμένων ανδρών που εργάζονται στο Teiai group.

 

i0GDL10.jpg

 

Μέχρι τώρα έχουν βγει εννιά επεισόδια από τα συνολικά είκοσι τέσσερα αν πιστέψω το mal, στα οποία διαφάνηκε ήδη ότι οι παρουσιάσεις power point μπορούν να αποτελέσουν καί υπερδύναμη. Η σειρά δεν είναι κάτι που παρακολουθώ προσηλωμένος όπως το Titan για παράδειγμα αλλά κάθε επεισόδιο μια στο τόσο αρκεί για να διώξει το στερητικό σύνδρομο που προέρχεται από την απουσία ενός καλού anime τζόγου όπως το Kakegurui.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 02 Σεπτέμβριος 2018 - 07:37


#2 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2018 - 12:59

Ζούμε στο bizarro timeline όπου:

  • Το Akagi έχει γίνει live action σειρά. (και μάλιστα σε αντίθεση με το anime δεν είναι ημιτελές)
  • Το Zero έχει γίνει live action σειρά. 
  • Το Gin to Kin έχει γίνει live action σειρά. 
  • Το Ten θα γίνει live action σειρά.

Και όταν επιτέλους αποφασίζουν να κάνουν καινούριο anime μας δίνουν... αυτό. Δεν είναι τόσο κακό per se αλλά:

Spoiler:

 


LfNX0dh.png


#3 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2018 - 20:07

Είχα δει το πρώτο επεισόδιο και ξενέρωσα, αλλά ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.
phmava.php

#4 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2018 - 18:47

Ήμουν στο demi να το αρχίσω ή όχι και το άρχισα τελικά, τα 2-3 πρώτα επεισόδεια δεν με πολυσυγκινήσανε ειδικά ο announcer αλλά σιγά σιγά it grew on me και πλεον το βλέπω ευχάριστα γενικά συστήνεται μόνο στους hardcore FKMT fans.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#5 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2018 - 14:58

Είναι έτσι κι έτσι η σειρά. Κάποια επεισόδια έχουνε πλάκα, άλλα κοιτάζεις την ώρα να περάσουνε. Μέχρι στιγμής μου άρεσε η έμπνευση να βάλουν τους υπαλλήλους στα κουτιά για να μετράνε τις ψήφους και φυσικά όλα τα επεισόδια με τον πρόεδρο. Ειδικά το πιο πρόσφατο

Spoiler:





Also tagged with one or more of these keywords: comedy, seinen