Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

PS4 INDIE MASHUP REVIEW


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 29 May 2018 - 10:03

Μέτα από 2 αρκετά καλά και δύσκολα παιχνίδια (bloodborne , god of war ) είπα να χαλαρώσω και να παίξω μερικά χαλαρά καί εύκολα παιχνιδάκια που είχε το ps store σε προσφορά.
Οπότε πάμε να τα δούμε αναλυτικά..



BROTHERS:A TALE OF TWO SONS (PS STORE PRICE 4.99)

2014e893e147820f3794ebc73f1779f68faaf0fb

 

Το εν λόγο παιχνίδι φοράει unreal engine και τα γραφικά του αν και αρκετά καρτουνίστικα είναι υπέροχα με τα περιβάλλοντα να κλέβουν την παράσταση. Κλασσικό παιχνίδι συνεργασίας (θα πούμε παρακάτω),με διάλογους σε γλωσσά ακαταλαβίστικη για να πιάνεις το νόημα από την εικόνα και ένα στόρι που ενώ στην αρχή φάνηκε πολύ κάλο στο τέλος με άφησε λίγο κάπως μιας και ήταν αρκετά στενάχωρο και φάνηκε τραβηγμένο.

Το στόρι είναι ότι αρρωσταίνει ο πατέρας σας και πρέπει να πάτε στην κορφή ενός βουνού για να πάρετε ένα συστατικό από ένα δεντρό για να το δώσετε στον γιατρό που το θέλει για να κάνει καλά τον άρρωστο πάτερα σας.

Στα του gameplay τώρα στο συγκεκριμένο χειρίζεσαι 2 αδέρφια με τους αναλογικούς μοχλούς, έναν για τον καθένα ταυτόχρονα. Στην αρχή είναι μανίκι γιατί δεν μπορείς να συγχρονίσεις τα χέρια σου άλλα μετά από λίγο το μαθαίνεις. Πρέπει κατά την διαδρομή σου να ανοίγεις πόρτες να τραβάς μοχλούς και να λύνεις Mini puzzles για να πας παρακάτω. Ο ένας αδερφός είναι ποιο μεγάλος από τον άλλον άρα και ποιο δυνατός όποτε τους βολεύεις ανάλογα στα task, δεν κάνουν όλοι για όλα.

Στο τέλος μου άφησε μια καλή γεύση σαν παιχνίδι, είναι κάνα 3ωρο γεμάτο. Είδα ότι το βαθμολογούσαν με 9/10 και 10/10 όλα τα γνωστά Site άλλα εγώ του βάζω ένα 8αρακι.
Αξίζει να το παίξετε έτσι για κάτι χαλαρό.

Στα  + θα πω για την εκπληκτική μουσική του.

 

Gameplay trailer

Youtube Video



επομενο στην λιστα.

SHADOW OF THE BEAST(TIMH PS STORE 3,99)

maxresdefault.jpg

 

Εδώ δεν θα είμαι και τόσο αντικειμενικός μιας και το παιχνίδι αποτελεί remake το shadow of the best στην amiga το 1989, ένα παιχνίδι που εγώ προσωπικά μεγάλωσα με αυτό και το έχω συνδέσει με ωραίες στιγμές όποτε η νοσταλγία βάρεσε κόκκινο.

Σαν μηχανή γραφικών μοιάζει πολύ με την unreal άλλα δεν το λέω και με σιγουριά γιατί δεν παρατήρησα στην αρχή αν το έλεγε. Πολύ ωραία επίπεδα καλοφτιαγμένα, ωραίος χειρισμός αν και κλασσικός με πολλές φόρες να χρειάζεται να πας ανάποδα η και σε κρυφά σημεία για να βρεις δωράκια και τα σχετικά.
Εδώ μιλάμε για side scroll beat em up με βασικό πρωταγωνιστή τον aarbron ένα ανθρωποειδές τέρας που ανακαλύπτει ότι ήταν άνθρωπος που τον έκλεψε μωρό ο αφέντης του και αποφασίζει να εκδικηθεί.
Πέρασα ένα γεμάτο 3ωρακι ή μπορεί και λίγο παραπάνω. Με εξέπληξε ευχάριστα τόσο σε gameplay όσο και στο στόρι. Μελανό σημείο οι διάλογοι που στους υποτίτλους βγαίνουν αλαμπουρνέζικα και πρέπει να μαζέψεις πόντους για να ξεκλειδώσεις την μετάφραση και καλά, άλλα ζητάει πολλά και μαζί με τα level up πρέπει να παίξεις 2-3 φόρες το παιχνίδι για να τα κάνεις όλα.
Ωραίο σημείο η μουσική του που έχει πάρει κομμάτια από την παλιά εκδοσή και τα εκμοντέρνισε.

7.5/10 εδώ αν θέλω να είμαι αντικειμενικός άλλα για μένα θα είναι 10αράκι λόγο νοσταλγίας.

 

Gameplay trailer

 

Youtube Video





ΥΓ. Κάποιος mod να αλλάξει τον τίτλο γιατί σκότωσα το ''indie'' ... :beaten:  :beaten:


Edited by vectrapearl, 29 May 2018 - 11:54.
Thread fixed

                                                                       


#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 29 May 2018 - 11:33

Το shadow of the beast μου είχε φανεί κάπως προχειροφτιαγμένο αλλά για να σου άρεσε θα είναι καλό.

Επίσης επειδή η Psygnosis, που είχε βγάλει το πρωτότυπο, έχει κλείσει ήμουνα αρνητικά προδιατεθειμένος. Πάλι καλά που δεν βγήκε σαν το reboot του golden axe.

Το brothers το είχα στα υπόψιν αλλά για μόνο 3 ώρες παιχνίδι δεν με ψήνει τόσο πολύ.


rsrGbGx.gif

#3 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 29 May 2018 - 11:51

Ξέχασα να αναφέρω ότι το shadow of the beast έχει να ξεκλειδώσεις και το original game του 1989....
Επίσης μπορείς να ξεκλειδώσεις και την original μουσική του 1989 και να παίξεις το game με αυτήν την μουσική!Γενικά περνάει ευχάριστω το 3ωρο(αν και όπως είπα είναι παραπάνω μπόρει και 4 και κάτι.)αλλά επειδή έχει πραγματάκια να ξεκλειδώσεις και το ξαναπαίζεις σε κρατάει(αν είσαι από αυτούς πού τούς αρέσει να ξαναπαίζουν τα games...)

Tο brothers είναι ιδιαίτερο παιχνίδι από μόνο του και μόνο για αυτό αξίζει μία ματία..αλλά αν δέν θές να δώσεις 3-4 ευρώ περίμενε να βγεί free κάποια στιγμή....
 


                                                                       


#4 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 31 May 2018 - 13:35

Κάτι που θυμήθηκα χτες ότι αυτοί που κάνανε το brothers έχουν κάνει το A way out, μια ποιο ενδιαφέρουσα προσέγγιση στην ίδια συνταγή.


rsrGbGx.gif

#5 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 31 May 2018 - 18:42

Για το AWAY OUT θα σου πω σε λίγο καίρο.το έχει ενα φιλαράκι και θα το παίξουμε κάποια στιγμή μέσα στον μήνα..ωραίο το οτι δεν χρειάζεται να έχουν και οι 2 το game πάντως...


Edited by vectrapearl, 31 May 2018 - 18:43.

                                                                       


#6 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 31 May 2018 - 19:11

Καλό είναι το A Way Out, άλλα μικρό, το τερμάτισα με παρέα μέσα σε ένα 7ώρο, αμα δε σαχλαμαριζόμασταν και με κάτι mini games για περισσότερο απ'όσο χρειαζότανε θα μας έπαιρνε ακόμα λιγότερο, βγαίνει και σε μια καθισιά δηλαδή αν υπάρχει τέτοια άνεση χρόνου. Τουλάχιστον δεν έχει κόστος full game και μπορείς να παίξεις και online με ένα μόνο copy όπως προαναφέρθηκε (πράγμα αξιοπερίεργο λόγο EA), αλλά θα σας πρότεινα couch co-op.


LfNX0dh.png


#7 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 31 May 2018 - 20:07

Ένα εικοσάρικο κάνει καινούργιο για το Ps4, νταξ δεν είναι και τσάμπα, είναι φτηνούτσικο.


rsrGbGx.gif