Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Hisone to Maso-tan

dragons airplanes dragon airplanes coming of age

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 March 2019 - 10:43

Τελικά θα το έλεγα κάπως αδιάφορο, είναι λίγο comedy, λίγο coming of age, λίγο drama αλλά τελικά καταφέρνει να τα πηγαίνει απλά μέτρια σε όλα.

Το σχέδιο/animation είναι super γλυκούλη αλλά αυτό δεν φτάνει δυστυχώς. Οι χαρακτήρες είναι ενδιαφέροντες αν και βασίζονται σε πολυφορεμένα πρότυπα.

Γενικά με μπέρδεψε κάπως ή μάλλον καλύτερα μου προκαλούσε ένα ελαφρό εκνευρισμό, επειδή έβλεπα ότι γενικά είναι κάπως αδιάφορο, υπέθετα ότι κάτι χάνω.

Προσπαθούσα να σκεφτώ κάποια αλληγορία για τους δράκους αλλά δυστυχώς δεν μου ήρθε κάτι. Αν και στο Netflix το έχει σαν 1η σεζόν, δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσαν να πουν σε μία 2η.

Αν δεν βαριέστε δείτε το, ιδανικά κανά δυο επεισόδια τη φορά γιατί είναι πολύ laid back σειρούλα με πολύ χαλαρό ρυθμό.


rsrGbGx.gif

#17 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 12 March 2019 - 19:44

Παιδιά, δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια σειρά, αλλά εδώ είδα μια πάρα πολύ γλυκιά παρωδία σειρών mecha που βάζουν μέσα αλληγορίες για την εφηβεία, την σεξουαλικότητα κτλ... Βασικά μια μεγάλη παρωδία όσων ήθελε να είναι το Darling in the Franxx

 

Από τη μια έχεις τη σκοτεινή φιγούρα που κινεί τα νήματα να χρησιμοποιεί τακτικές... καρτούν για να μαθαίνει... τα κουτσομπολιά, ενδείξεις πως κάτι μυστήριο παίζει με τις γεύσεις των smoothies που πουλιούνται στο στρατόπεδο, τις ηρωίδες να είναι τελείως meme φάση ώρες-ώρες... 

 

Τα μόνα παράπονά μου ήταν πως ήθελε ένα ακόμη επεισόδιο για να δώσει λίγο έξτρα χρόνο να βγει το φινάλε καλά (το έτρεξαν αρκετά) και να έχουμε και λίγο ακόμη χρόνο ανάμεσα στη Hisone και την μίκο να τα πούνε. Το κομμάτι του φινάλε είναι και αρκετά δευτερεύον μπροστά στο κωμικό κομμάτι και τους χαρακτήρες, αλλά και πάλι νομίζω πως το πάει στην παρωδία

 

Spoiler: Τι νομίζω πως θέλει να πει το φινάλε



#18 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 13 March 2019 - 10:12

Μαστα, νομίζω έχεις δίκιο, γιατί το πως πιλοτάρουν τον δράκο είναι σχεδόν βγαλμένο από το franxx. Ίσως τελικά την πήρα πολύ στα σοβαρά κι έχασα όλο το point.

Έτσι ναι βγάζει νόημα, κρίμα που μου διέφυγε τελείως και το έκανε το Bones που έχει κάνει τόσες mecha σειρές! Τα hints ήταν εκεί αλλά δεν χαμπάριασα μία!

Από ότι διαβάζω πήγε καλά στην τηλεοπτική μετάδοση οπότε μάλλον θα το πάνε και για 2η σεζόν.


rsrGbGx.gif



Also tagged with one or more of these keywords: dragons, airplanes, dragon airplanes, coming of age