Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Hinamatsuri

Anime Studio feel. Slice of Life Comedy Supernatural Sci-fi Seinen

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2018 - 11:44

Uc48khw.jpg

MyAnimeList// Anime News Network// AniDB

 

 

Υπόθεση

 

''Μια νύχτα, ένα εξωγήινο αντικείμενο πέφτει στο κεφάλι του Nitta, ενός διακεκριμένου μέλος της Yakuza. Μέσα στο μεταλικό κουτί βρίσκεται μια περίεργη νεαρή κοπέλα ονόματι Hina. Η ίδια φέρει τρομαχτικές υπερφυσικές δυνάμεις, με τον Nitta να υποχρεώνεται να την πάρει υπό την επιμέλεια του. Οι δυνάμεις της φαντάζουν ιδανικές για τις μαφιόζικες δουλειές του, ωστόσο υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος να στραφούν εναντίον του! Σαν να μην έφτανε αυτό, αν δεν χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της, η Hina θα απωλέσει τον έλεγχο και καταστρέψει τα πάντα τριγύρω της. Η κοινή ζωή αυτού του αλλόκωτου διδύμου μόλις ξεκινάει....

 

Συντελεστές

 

 

Το στούντιο feel. επιμελείται της σειράς, μας έχει προσφέρει διαμάντια όπως το Kiss X Sis, το Oshiete! Galko-chan και Corpse Princess. Γενικότερα, αν το θηλυκό καστ δεν ξεπερνά το αντρικό σε αναλογία τουλάχιστον τρία προς ένα, σειρά δεν γίνεται!

Σκηνοθέτης είναι ο Oikawa Kei, ο οποίος έχει εργαστεί ως επικεφαλής στο παρελθόν στις δύο σεζόν του D.C. Capo: Da Capo II, στο Outbreak Company και My Teen Romantic Comedy: SNAFU Too!, μεταξύ άλλων.

Στην σύνθεση της σειράς είναι ο Oochi Keiichirou, με αυτήν να είναι η δεύτερη του δουλειά μετά το La Corda d`Oro: Blue Sky.

Το σχέδιο έρχεται από το χέρι του Kamimoto Kanetoshi, που έχει συμματάσχει σε έργα όπως Taisho Baseball Girls, So, I Can`t Play H! και Dagashi Kashi.

Τη μουσική επένδυση επιμελήθηκε ο Misawa Yasuhiro. Μερικά έργα στα οποία έχει εργαστεί είναι τα Himouto! Umaru-chan, Minami-ke και The Troubled Life of Miss Kotoura.

Opening είναι το ''Distance'' από Rie Murakawa και ending το ''Sake to Ikura to 893 to Musume'' από Yoshiki Nakajima, ο οποίος χαρίζει την φωνή του στον μαφιόζο Nitta Yoshifumi.

Trailer

 

Ορίστε τα δύο πιο πρόσφατα πριν την έναρξη της σειράς.

 

 

Youtube Video

 

Youtube Video

 

 

 

 


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 06 Μάιος 2018 - 12:31

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#2 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2018 - 19:18

Λοιπόν, επειδή δεν ξέρω πόσο καλή δουλειά κάνει ο κύριος Guns να σας ψήσει, ας προσπαθήσω κι εγώ.

 

 

Θέλετε μια deadpan κωμωδία που λειτουργεί με τη λογική του παραλόγου, ξεκινάει σαν το Terminator και βάζει τους χαρακτήρες του σε παράλογες καταστάσεις, μόνο που όλοι είναι ηλίθιοι, το παίρνουν στα σοβαρά και το δένουν;

 

Θέλετε να τα κάνουμε όλα αυτά αποφεύγοντας όλα τα κακά και ηλίθια στερεότυπα και μαλακίες που μπορούν να τορπιλίσουν ένα άνιμε;

 

Θέλετε πάνω σ' αυτό να βάλουμε ιστορίες με πραγματική καρδιά κι ανθρωπιά για τους χαρακτήρες που βλέπουμε; 

 

 

Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά θέλετε



#3 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2018 - 20:06

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να δώσει χρόνο στο κοινό του και αμέσως να του την πουν...

Το έργο βασίζεται σε ατάκες και κουλά στιγμιότυπα. Ο ορισμός του deadpan. Αξιοποιεί το premise, οπότε βγάζει γέλιο από κοινοτυπες καταστάσεις, τις οποίες οι εξωγήινες παρουσίες δεν κατανοούν.

Επίσης παίζει με χαζά στερεότυπα αλλά και παράδοξα που δεν τα βλέπεις κάθε μέρα.

Τέλος, χωρίς να είναι καν ο λόγος που το βλέπω, η σειρά έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής δύο πολύ ανθρώπινες και διδακτικές ιστορίες από το πουθενά. Σαν την φράουλα στην τούρτα ένα πράμα.

Το πιο εκπληκτικό πάντως είναι πως η προσπάθεια βγήκε καλή από αυτούς τους μέτριους συντελεστές. Δηλαδή δειτε την προϊστορία που έγραψα για το στούντιο, τον σκηνοθέτη και πάει λέγοντας. Τίποτα. Και όμως το έργο είναι ανέλπιστα καλό!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#4 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2018 - 20:54

Έπιασα τη σειρά ολοκληρωμένη πλέον, αφού είχα αφήσει και το manga περιμένοντας το anime γιατί μου είχε.δωσει την αίσθηση ότι το voice acting θα ανέβαζε το κωμικό κομμάτι. Το τελευταίο βέβαια ίσχυε μιας και ακόμα και οι ηθοποιοί που έκαναν τον Nitta και τη Hina ενώ δεν είχαν πολλους ρόλους πίσω τους τα πήγαν περίφημα.

Δε θα σταθώ στην κωμωδία μιας και τα επίπεδα της ήταν πολύ καλά και έπιανε το κωμικό timing εκεί που έπρεπε και όπως έπρεπε όταν χρειαζόταν, θα σταθώ περισσότερο στην ιστορία της Anzu και την εξέλιξη της που την λάτρεψα και αν είχε εμφανιστεί ακόμη νωρίτερα στο manga ίσως να μην το είχα αφήσει, κατάλαβα γιατί αλλάξανε λίγο τη σειρά στο anime. Νομίζω η ανατροπή έγινε όταν δεν την περιμάζεψε ο Nitta για να χτίσει το δικό του στρατό από κοριτσάκια και συνέχισε να ζει ως άστεγη. Αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί ενώ σε jdrama υπάρχουν συχνά πυκνά αναφορές σε manga και anime πέρα από το The Legend of tbe Strongest Man Kurosawa δε μπορώ να ανακαλέσω τόσο εκτενή αναφορά και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Η Anzu είχε χαλαρά τα πιο δυνατά κομμάτια της σειράς από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Hitomi αν και συμπαθητική και ήταν τρομαχτικό πόση πίεση δεχόταν από τους ενήλικες δεν μπορούσα να το πάρω πολύ σοβαρά γιατί έφτανε λίγο στην υπερβολή. Όχι ότι δεν υπάρχει παιδική εργασία αλλά εντάξει το ότι δεν είχε καταλάβει κανένας ότι ήταν στο γυμνάσιο ήταν απλώς αστείο .

Η Hina από την άλλη αν και δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα μου φάνηκε αρκετά αδιάφορη σε σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Θα ήθελα να δω και τη Mao περισσότερο, έκλεισε με υποσχέσεις. Ελπίζω να πάει καλά και να δούμε και μια δεύτερη σεζόν.

Πάντως δεν ξέρω γιατί το feel και ο σκηνοθέτης αναφέρονται ως έκπληξη. Το This Art Club Has a Problem, το Dagashi Kashi και το Outbreak Company ήταν πολύ decent παραγωγές και η 2η σεζόν του Snafu είχε καλύτερη παραγωγή από την πρώτη αν και δε μου άρεσαν οι μικροαλλαγές στα desing. Επίσης οκ πχ το Outbreak Company σαν ιστορία δεν ήταν τίποτα ουαου αλλά σκηνοθετικά ήταν οκ και επίσης ο σκηνοθέτης και όποιος αναλάβει τη μεταφορά του σεναρίου ανχει καλό βασικό υλικό θα πρέπει να προσπαθήσει ή να είναι εντελώς ατάλαντος για να το καταστρέψει.

ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: Anime, Studio feel., Slice of Life, Comedy, Supernatural, Sci-fi, Seinen