Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Yakuza


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#16 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 03 September 2019 - 13:27

Βομβαρδισμός από Yakuza news.

Βγήκε επιτέλους το Yakuza 3 για ps4 και έρχονται τα υπόλοιπα ανά δύο μήνες.

Θα βγει boxset με όλα και τέλος ανακοινώθηκε νέο, με νέο πρωταγωνιστή.

 

Επίσης έπαιξα το demo του Judgmenent, δεν είναι άσχημο δεν διαφέρει δραματικά, έχει κάποια gimmicks για να νιώσεις ότι παίζεις διαφορετικό παιχνίδι αλλά ως επί το πλείστον είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με το Yakuza.

Αν αργότερα σου δίνει το δικαίωμα να δικάζεις κιόλας σαν μέρος του gameplay οπότε να είναι ένα mix Yakuza και Ace Attorney θα ήταν τέλειο.


rsrGbGx.gif

#17 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 September 2019 - 09:04

Youtube Video

 

Trailer του νέου Yakuza και release στην Ευρώπη.


rsrGbGx.gif