Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Paul Shapera's Musicals


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 AliceChan

AliceChan

    超平和バスターズ UωU

  • Members
  • 125 posts

Posted 25 April 2018 - 19:03

Χερετε.Αναρωτιεμε αν εχει ακουσει κανεις εκτος απο εμενα τα album του Paul Shapera.Ειναι πολυ ενδιαφερον κατα την γνωμη μου ,ριξτε τους μια ματια αν εχετε χρονο.Αγαπημενα και ισως τα μονα που με ενδιαφερουν αρκετα για συζητηση:

New Albion Saga:

The Dolls of New Albion

The New Albion Radio Hour

The New Albion Guide To Analogue Conciousness

The Room Beneath New Albion

Επισης στο New Albion Saga αλλα side story:

The Ballad of the Lost Hollow:

Act 1: Miss Helen's West Weird Cabaret

Act 2:  Uncle Raven's Super Happy Time Carnival

Act3: The Grand Cyberpunk Gala Of Gabriella Gadlfy


Καλη διασκεδαση σε οποιον θελησει να ακυσει καποιο απο αυτα ^ ^ προτεινω το Dolls of New Albion, το οποιο εχει μεταφερθει και σε θεατρικες παραστασεις μπορειτε να τις βρειτε στο youtube και το The Ballad of Lost Hollow

Μπορειτε να τα ακουσετε ολα εδω : Music | Paul Shapera


320?cb=20161114052234