Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στην Anime//GR Town: Το Άνοιγμα των Τζογαδόρων

παλερμο αθώοι δολοφόνοι καζίνο και τζόγος ιστορία από τις λίγες ΜΟΝΟ MONOGATARI ο guns είναι filthy casual

  • This topic is locked This topic is locked
99 replies to this topic

#31 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 29 March 2018 - 13:30

Franka

 

Franka.01.JPG

 

Η Φράνκα ρούφηξε λίγο από τον καυτό γαλλικό καφέ και χαμογέλασε. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι είχαν αρχίσει να μιλάνε και αυτό ήταν πολύ καλό. Οι ώρες των δολοφόνων ήταν μετρημένες.

 

Ίσως αυτή η ιστορία να τελείωνε αρκετά γρήγορα ώστε να προλάβαινε να επισκεφθεί και τα άλλα νησιά των Επτανήσων. Ίσως και όχι. Ίσως πρότρεχε και αυτό δεν ήταν καλό.

 

Υπομονή...

 


 

Μισό λεπτό να μετρήσουμε τα φάουλ.

Όλο πάθος πριν τον φόνο, μουγκαμάρα μετά το φόνο μέχρι κάποιος να την κοιτάξει, απόγνωση οργή και θυμό γιατί κάποιος την κοίταξε (φαντάσου να την ψήφιζε κιόλας) και εκδικητική ψήφο στον τύπο με τις περισσότερες ψήφους πετώντας και μια σποντούλα στο δεύτερο ρεύμα μπας και δε μας κάτσει το πρώτο (ψήφος χωρίς ενοχές και προετοιμασία για την επόμενη). 

 

Sora(Aeron) απογοήτευσες αυτόν τον πλανήτη. Όντως σου μίλησα χωρίς στοιχεία, αλλά μόλις μου έδωσες άφθονα. Είσαι ακόμα πιο ύποπτη κι απ' το αλλοπρόσαλλο ενοχλητικό μικρόβιο (Angel.tze) που αλλάζει ψήφους κάθε πέντε λεπτά, λέει ότι να 'ναι και θεωρεί ότι ένας τύπος που μίλησε ήδη 5 φορές με σεντονάκια "δεν έχει αμυνθεί". 

 

 

 

Κάπταιν Πλάνετ (Babba), τα σέβη μου. Είπες ακριβώς αυτά που σκόπευα να πω.

 

 


 

Captain PlanetFranka, φαντάζεστε να σπάει πλάκες μαζί μας η Sora; Δεν το πιστεύω, αλλά θα μου καθόταν βαριά μια φάρσα τόσο νωρίς στη βραδιά

 

 

 

Ακόμα και αν σπάει πλάκα μαζί μας, θα έχουμε ψηφίσει έναν όχι αθώο. Τους αθώους δεν τους ενδιαφέρει αν θα νικήσει ή όχι ο γελωτοποιός αλλά το αν θα επιβιώσουν αυτοί, ανεξαρτήτως με το τι έχει συμβεί με τον γελωτοποιό. Πέρα από αυτό, το δεύτερο καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στους αθώους την πρώτη μέρα πέρα από το να ψηφίσουν δολοφόνο είναι να βγάλουν των γελωτοποιό.

 

Παρ'όλα αυτά, αμφιβάλλω ότι η Sora (Aeron) είναι ο γελωτοποιός.

 

 

 

"Αχαχαχα, προφανώς δεν μπορείς καν να συγκριθείς με το λαμπρό και καθαρό μου μυαλό, κόκκινο κομμάτι κρέατος", γέλασε καχεκτικά η Popuko. "Το γεγονός οτι ο Στρουμφ (babba) έχει ψήφους αλλά δεν έχει αμυνθεί με οποιονδήποτε τρόπο δεν μου είναι αρκετό! Το σχεδιό μου ήταν να τον κάνω να αγχωθεί πραγματικά μιας και θα είχε, ακριβώωωως όπως εσύ το είπες, 4 ψήφους out of 11 άτομα και ίσως θα μπορούσαμε να αποσπάσουμε πληροφορίες ή έστω να λάβουμε μια αντίδραση". 

 

 

 

Αυτό από μόνο του θα ήταν εντάξει.

 

 

 

"Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν ξέρω με σιγουριά οτι ο βατρακάνθρωπος (babba) είναι δολοφόνος. Θα μπορούσε να είναι το αυτοκίνητο (kai) ή ακόμη και ο Takao (kamui). Ισχύει όμως ότι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, έχουμε ένα άλλο άτομο που κλαψουρίζει εκεί πέρα (aereon) και αυτό μου δίνει χαρά. 

 

 

 

Εδώ όμως φαίνεται ότι προσπαθείς πάρα πολύ. Γιατί δηλώνεις το προφανές, δηλαδή ότι δεν ξέρεις με σιγουριά ότι ο Κάπταιν (Babba) είναι δολοφόνος; Δεν είναι αυτονόητο ότι, σαν την υποθετική αθώα που είσαι, δεν ξέρεις αν ο Κάπταιν είναι αθωός ή οχι;

 

Για να ανακεφαλαιώσουμε, η Sora (Aeron), η Popuko (Angel.Tze), και άλλος ένας θεωρώ ότι είναι πιθανοί δολοφόνοι. Πριν αποκαλύψω ποιος είναι ο τρίτος, θα μπορούσε κάποιος άλλος να υποθέσει από αυτά που έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής ποιον υποψιάζομαι;

 

 

edit: ορθογραφικά


Edited by Osama Bin Laden, 29 March 2018 - 13:32.


#32 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 29 March 2018 - 13:57

200?cb=20130610211400&path-prefix=it

 

A man in black

Louvre/Rubel

 

Ευκολάκι, Franka. Ο τρίτος είμαι εγώ

 

Αλήθεια, Sora, έχετε σκεφτεί τη χειρουργική επέμβαση ως λύση για να βελτιωθείτε στ' ακροβατικά;

 

 

Α, ναι, τι έλεγα; Είμαι μισό βήμα πίσω και δεν έχω προσφέρει τίποτα που να μην μ' έχει προλάβει ο Κάπταιν ή εσύ, Franka, βιάστηκα ν' αφήσω την Pokuko ήσυχη κι ούτε ενδιαφέρομαι για την Pipimi. Πιθανόν να κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως η πρώτη ακολούθησε τη φίλη της γι' αρχή, και η φίλη της δεν φαίνεται να είναι το πιο κοφτερό σπαθί στ' οπλοστάσιο

 

Μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ, αλλά δεν ήρθα για φάρσες εδώ. Ένα απ' τα καθήκοντά μου είναι και η είσπραξη αμοιβών, και δεν το παίρνουμε εύκολα όταν μας κάνουν πλακίτσες στην πληρωμή... Κρίμα, αλλά είναι η πολιτική της εταιρίας... Κανονικά, τέτοια χωριά τα... απαλλοτριώνουμε, αλλά δεν σκοπεύω να κάνω το ίδιο με κάποιον που πάει γυρεύοντας και νομίζει πως αυτό είναι το αστείο



#33 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 29 March 2018 - 14:10

                                                                     Sora Naegino

                                     Sora.Naegino.600.724528.jpg

 

                                                                                                                         

 

Η Sora κοιτουσε με απογνωση τους δημιους που βρισκονταν γυρω της. Ηταν ξεκαθαρο σε αυτην πλεον πως δεν θα ξαναεβλεπε την πολυχρωμη σκηνη του Kaleido Stage και τα αγαπημενα της προσωπα. "Θεε μου πως εμπλεξα ετσι? Συγχωρεσε με Layla-san. " σκεφτηκε.

 

Σηκωνοντας το βλεμμα ειπε:

"Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια να σας πεισω οτι κανετε λαθος"

 

Ο Captain Planet (Babba)με υποψιαστηκε πρωτος και χωρις να εχει στοιχεια ακομα και οταν απαντησα εδωσε την ψηφο του σε μενα για να σωσει μαλλον το τομαρι του.

Ο Takao (Kamui) μου αφιερωσε ενα εξαιρετικο ποιημα και χωρις κανενα λογο επισης με ψηφισε..

H  Popuko(Angel.Tze) προφανως εχει παθει αμοκ απο το αγχος της και μοιραζει ψηφους οπου να ναι αρκει να μην ειναι πανω της. Παιζει πολυ επιθετικα και δεν νομιζω να ειναι καλο γι αυτην.

Τον τρομακτικο και παραλογο κυριο Rubel ενω τοσο απλοχερα και χωρις δευτερη σκεψη μου εδωσε την ψηφο του δεν μπορω να τον υποψιαστω ακομα. 2 πραγματα παιζουν : Ή δηλωσε πως ειναι δολοφονος για να το παρουμε στην πλακα και να μην του δωσουμε σημασια και αρα ειναι αθωος Ή δηλωσε οτι ειναι δολοφονος γιατι το καλυτερο ξεκαρφωμα ειαι το καρφωμα και αρα με βαζει σε σκεψεις... (θα μπορουσε να ειναι και ο γελωτοποιος βεβαια αλλα δεν τον εχω μελετησει αυτον τον ρολο καλα και δεν μπορω να πω με σιγουρια)

 

Τελος madam Franka ελπιζω η δικαιοσυνη να λαμψει και να δειτε ποσο λαθος κανετε που βασιζετε τις ψηφους σας σε συλλογισμους επικινδυνων ανθρωπων.

 

Ψηφος ιδια 

 

 

Εδιτ: εφτιαξα την εικονα μου  


Edited by aeron, 29 March 2018 - 14:12.

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#34 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 29 March 2018 - 14:29

rubel-claymore-5.09.jpg

 

Rubel in the anime

Louvre in Paris

 

 

Αφού θέλεις να με καρφώσεις πριν φύγεις, Sora, μάλλον πρέπει ν' αποσύρω την προσφορά μου να επιλέξεις την εγχείρηση αλλαγής είδους από την θανατική καταδίκη... Κοίτα. Σε ψηφίσαμε γιατί αφού η Φράνκα επεσήμανε την 4η και αδικαιολόγητη ψήφο της Popuko στον Κάπταιν, ήρθες καπάκι να δώσεις την πέμπτη, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα... Αν και φαντάζομαι πως κάθε μεγάλη ακροβάτις ξεκινάει την καριέρα της με μιαν άτσαλη πτώση... τι κρίμα

 

Yoko (mono), Isaac (Kai), Sharyu (Zura), θα βοηθήσετε λίγο;



#35 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 29 March 2018 - 15:12

Franka

 

Franka.01.JPG

 



 

 

Ευκολάκι, Franka. Ο τρίτος είμαι εγώ

 

Αλήθεια, Sora, έχετε σκεφτεί τη χειρουργική επέμβαση ως λύση για να βελτιωθείτε στ' ακροβατικά;

 

 

Α, ναι, τι έλεγα; Είμαι μισό βήμα πίσω και δεν έχω προσφέρει τίποτα που να μην μ' έχει προλάβει ο Κάπταιν ή εσύ, Franka, βιάστηκα ν' αφήσω την Pokuko ήσυχη κι ούτε ενδιαφέρομαι για την Pipimi. Πιθανόν να κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως η πρώτη ακολούθησε τη φίλη της γι' αρχή, και η φίλη της δεν φαίνεται να είναι το πιο κοφτερό σπαθί στ' οπλοστάσιο.

 

 

Κοινώς, συμμετέχεις και μιλάς χωρίς να βοηθάς. Και αυτό για την Popuko ισχύει. Όσο για την Pimini, ούτε εγω έχω ασχοληθεί μαζί της, οπότε δεν βλέπω πως θα μπορούσα να σου το προσάψω σαν κατηγορία χωρίς να φανεί υποκριτικό.

 

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο.

 

Η ψήφος σου και η ψήφος της Popuko (Angel.Tze) στην Sora (Aeron) είναι μακράν οι πιο ύποπτες. Για τον Κάπταιν έχουμε ενδείξεις από άλλού ότι συμπεριφέρετε σαν αθώος, ενώ βρίσκω δύσκολο ο υποθετικός δολοφόνος Kasuga (Kamui) να ψήφιζε την άλλη πιθανή δολοφόνο Sora πρώτος χωρίς να δει πόσοι και ποιοι έχουν καταλάβει πόσο άσχημα την έχει πατήσει.

 

Για τους λόγους που ανέφερες και ο ίδιος, η ψήφος σου φαίνεται είτε σαν μια προσπάθεια είτε να στείλεις την συνάδελφό σου Sora στην κρεμάλα τώρα που είναι προφανές ότι τα έχει κάνει μαντάρα γιατί θα φαινόταν άσχημα να είσαι έξω από το ρεύμα, είτε να σώσεις τελευταία στιγμή την άλλη υποθετική συνάδελφο Popuko, ξέροντας ότι η ύπαρξη του γελωτοποιού θα κάνει τους υπόλοιπους καλεσμένους να διπλοσκευτούν πριν σε κρεμάσουν. Φυσικά, μπορέι να είσαι όντως ο γελωτοποιός.

 

Τέλος, υπάρχει και η τελευταία φορά που σε ανέφερε η Sora:

 

 

 

Ο Captain Planet (Babba)με υποψιαστηκε πρωτος και χωρις να εχει στοιχεια ακομα και οταν απαντησα εδωσε την ψηφο του σε μενα για να σωσει μαλλον το τομαρι του.

Ο Takao (Kamui) μου αφιερωσε ενα εξαιρετικο ποιημα και χωρις κανενα λογο επισης με ψηφισε..

H  Popuko(Angel.Tze) προφανως εχει παθει αμοκ απο το αγχος της και μοιραζει ψηφους οπου να ναι αρκει να μην ειναι πανω της. Παιζει πολυ επιθετικα και δεν νομιζω να ειναι καλο γι αυτην.

Τον τρομακτικο και παραλογο κυριο Rubel ενω τοσο απλοχερα και χωρις δευτερη σκεψη μου εδωσε την ψηφο του δεν μπορω να τον υποψιαστω ακομα. 2 πραγματα παιζουν : Ή δηλωσε πως ειναι δολοφονος για να το παρουμε στην πλακα και να μην του δωσουμε σημασια και αρα ειναι αθωος Ή δηλωσε οτι ειναι δολοφονος γιατι το καλυτερο ξεκαρφωμα ειαι το καρφωμα και αρα με βαζει σε σκεψεις... (θα μπορουσε να ειναι και ο γελωτοποιος βεβαια αλλα δεν τον εχω μελετησει αυτον τον ρολο καλα και δεν μπορω να πω με σιγουρια)

 

Τελος madam Franka ελπιζω η δικαιοσυνη να λαμψει και να δειτε ποσο λαθος κανετε που βασιζετε τις ψηφους σας σε συλλογισμους επικινδυνων ανθρωπων.

 

 

 

Με ενοχλεί ο χρωματισμός της φωνής της μικρής Sora εδώ. Θεωρεί τον Κάπταιν, τον Kasuga και την Popuko ύποπτους ενώ εσένα και εμένα όχι. Ας πούμε ότι εμένα με θεωρεί χαμένη στον κόσμο μου, θεωρεί ότι με έχει κοροϊδέψει ο Dr. Manhattan+χέτη και ότι είμαι αθώα. Εσένα όμως, βάσει της χροιάς της φωνής της, σε θεωρεί αθώο ενώ καταλήγει στο *γκασπ* απίστευτο συμπέρασμα ότι είσαι είτε αθώος, είτε δολοφόνος είτε ο γελωτοποιός.

 

Η συμπεριφορά της Sora θυμίζει αυτήν άπειρου δολοφόνου που έχει χαθεί και δεν ξέρει τι κάνει. Προσπαθεί να βοηθήσει τον άλλο δολοφόνο ξέροντας ότι λογικά θα πεθάνει, αλλά δεν ξέρει αν πρέπει να τον υπερασπιστεί ή να απομακρυνθεί από αυτόν. Εάν αποδειχθεί δολοφόνος θα έχουμε πολλά να συζητήσουμε αύριο, αν επιζήσω.


Edited by Osama Bin Laden, 29 March 2018 - 15:12.


#36 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 29 March 2018 - 15:33

U3TwXbJ.png

 

Rubel is the new man

Louvre is the new black

οκ τι μαλακία είπα τώρα;

 

Γιατί ψήφισα τη Sora μετά τον Kasuga και την Popuko, Franka; Φαντάζομαι πως αν δεν το ξέρεις, μπορείς να το καταλάβεις εύκολα

 

Αλήθεια, πως θα σου φαινόταν αν άλλαζα την ψήφο μου κι έστελνα τον Κάπταιν στο άπειρο κι ακόμη παραπέρα; Τι πιθανότητες δίνεις;

 

Και ναι, το συμπέρασμα της Sora είναι εξαιρετικό. Ήδη είπα πως θέλει να με καρφώσει πριν φύγει. Με τόση αδεξιότητα στις μανούβρες και τ' ακροβατικά της, αναρωτιέμαι αν θα την άφηνα ν' αναφέρει τ' όνομά μου αν ήμουν συνάδελφός της..



#37 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 29 March 2018 - 15:55

Franka

 

ffa371a26dcee4a3fa7a474f4c1dd420.jpg

 

 

 

Αλήθεια, πως θα σου φαινόταν αν άλλαζα την ψήφο μου κι έστελνα τον Κάπταιν στο άπειρο κι ακόμη παραπέρα; Τι πιθανότητες δίνεις;

 

 

 

Ψήφισε τον Κάπταιν και θα έχεις ψηφίσει έναν αρκετά πιο πιθανό από άλλους αθώο χωρίς λόγο. Αν μη τι άλλο, ασχέτως τι θα κάνεις, μόνο που το είπες αυτό θυμίζεις όλο και περισσότερο δολοφόνο που προσπαθεί να προσποιηθεί τον γελωτοποιό γιατί ξέρει ότι η Sora θα βγει δολοφόνος.

 

 

 

Και ναι, το συμπέρασμα της Sora είναι εξαιρετικό. Ήδη είπα πως θέλει να με καρφώσει πριν φύγει. Με τόση αδεξιότητα στις μανούβρες και τ' ακροβατικά της, αναρωτιέμαι αν θα την άφηνα ν' αναφέρει τ' όνομά μου αν ήμουν συνάδελφός της..

 

 

 

Το γεγονός ότι το ανέφερες δεν το κάνει λιγότερο έγκυρη κριτική. Επίσης, ναι, θα την άφηνες ώστε αν συμβεί αυτό που μόλις συνέβη να έχεις μια δικαιολογία να χρησιμοποιήσεις, χώρια που ουκ ολίγες φορές υπάρχει ασυνεννοησία μεταξύ των δολοφόνων για διάφορους λόγους. Τέλος, ένας άπειρος δολοφόνος που δασκαλεύεται από τον άλλο δολοφόνο "φαίνεται" το ίδιο με έναν άπειρο δολοφόνο που συνεχίζει να παίζει ατσούμπαλα.

 

(Ψήφος ίδια (Sora (Aeron))

 

Δεν νομίζω ότι θα προλάβω να ξαναπάρω τον λόγο σήμερα οπότε εάν δεν είμαι αύριο μαζί σας, καθώς ο γιατρός ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει, αφήστε με να επαναλάβω ότι είπε ο Κάπταιν: Μιλάτε λίγο παραπάνω γιατί αλλιώς οι δολοφόνοι δεν πρόκειται να κάνουν λάθη και να εκτεθούν.

 

Αποσύρομαι στα ιδιαίτερά μου με συνοδεία τον υπάλληλο Καραγκούνη από εδώ, κύριε με το όπλο που ξεχνάω το όνομά σας. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.

 

Καλή σας νύχτα.



#38 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 29 March 2018 - 16:32

Pipimi (GP)

 

1476377168396.jpg

 

*pat pat* στην ποπούκο(angel.tze)....

 

tumblr_p3rl1hdkzt1w9jwrzo1_540.gif

 

ξ-ξ-ξ-αφνιαστηκα! Τι συνέβη, τι τι τι τρομαχτικές αλλαγές έγιναν πίσω απτη πλάτη μου! *γκα-τσυυν* ( ' ω ΄΄)

 

Σόρα(aeron) παιδί μου τώρα κεσύ, καινούριο φρούτο, ένας ένας μας τη λέτε....κατάφερες να βγείς η πιο ένοχη εδω μέσα σε μηδαμινό χρόνο με τη συμπεριφορά αλλά και τη σιωπή σου, αλλα αν είναι κάποιοι πιο ύποπτοι απ'όλους εδώ μέσα αυτή σίγουρα θα ναι σίγουρα σίγουρα  η Υόκο (mono) με την πιθανή φίλη της(zura) που για να μην έχουν εμφανιστεί τόσο καιρό, μάλλον κάτι συνωμοτούν σας λέω!

Έριξαν τα σκάγια για δόλομα την πρωταθλίτρια μας πασάρωντας για να δουν αντιδράσεις, μήπως είναι αυτοί οι ένοχοι? αλλά ίσως και όχι...

 τέτοιες φατσούλες φυσικά λίγο δύσκολο να ναι τόσο χωμένες στα σκατά! ( * ω * )

 

Γυρνάει ξάνα στην ποπούκο(angel.tze) και κάνει ένα χάη φάηβ!

 

Γαλάζιε φίλε ακόμα σε παρακολουθώ!(babba)

αλλα εδώ, ένα τραγουδάκι για το καλό!

maxresdefault.jpg

 

*αρχίζει να γκαρίζει ενώ τρέμουν όλα τα τζάμια του χώρου*


フカフカ

#39 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 29 March 2018 - 17:30

Kagura( Super Sayan Girl)

tumblr_nx9xqiAvcz1swritro2_500.gif

 

Η Kagura άκουγε τους υπόλοιπους. Τους παρατηρούσε σκεπτική. Στην συνέχεια πήρε τον λόγο.

 

"Λοιπόν, για να δούμε... Η συμπεριφορά της Sora μετά την κατηγορία του Captain Planet, που δεν ήταν καν ψήφος εναντίον της με έβαλε σε σκέψεις. Μπορεί να είναι απλά μία κλαψιάρα συναισθηματική ανόητη, μπορεί να είναι μία άθλια ηθοποιός ή μπορεί να σας έχει ψυχολογήσει τόσο καλά που σας έκανε να την ψηφίσετε γιατί αυτό θέλει." Έστρεψε το βλέμμα της στην Sora και την παρατήρησε. "Τείνω προς το πρώτο."
 
"Αν δεν ήμουν τόσο βέβαιη για την ενοχή του Rubel τότε η ψήφος μου θα πήγαινε σίγουρα σε εσένα Popuko. Ποτέ μου δεν μου άρεσαν τα παιδιά αλλά πιο αντιπαθητικό πλάσμα από εσένα δεν έχω δει. Φαίνεται ότι δεν μπορείς να ελέγχεις τον εαυτό σου, σε έχω ικανή να ξεπάστρεψες τον ιδιοκτήτη επειδή δεν σου άρεσε η φάτσα του."

 

"Captain Planet, από την πρώτη μας συνάντηση κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μέσα στο κεφάλι σου. Με αυτά που λες καταλαβαίνω, ότι έχεις μια πολύ διαστρεβλωμένη άποψη του "καλού" και του "κακού". Ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε να είχε σκοτώσει μπόλικο κοσμάκι, αλλά αν δεν επιβάρυνε τον πλανήτη σου όλα καλά. Μήπως τον πέτυχες να ρίχνει καμιά γόπα από τσιγάρο στην θάλασσα και αποφάσισες να τον ξεκάνεις;"

 

"Στην συνέχεια έχουμε τον Takao Kasuga που έχει κατάθλιψη για κάποιον λόγο... και την Φράνκα που είναι η μόνη που φαίνεται να προσπαθεί να λύσει το μυστήριο μαζί με τον Rubel... Χμμ... ".

 

Σταμάτησε να μιλάει βυθίστηκε ξανά μέσα στις σκέψεις της.


TMWsBT7.png        


#40 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 29 March 2018 - 19:25

Isaac

 

isaac.jpg

 

 

 

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι δεν αντέδρασαν καθόλου απέναντι στο μακάβριο παιχνίδι του μπάρμαν αλλά δεν ακολούθησαν καν την πιο λογική πρόταση της Sharyu (Zura), μου φαίνεται παράλογο να διαπληκτίζεστε για το ποιον ψήφισε ποιον και με ποια σειρά. Ατυχής μεν και η δικαιολογία της Sora για το γεγονός ότι κάποιον την ψηφίζει χωρίς στοιχεία μιας και δεν έχουμε κανένα στοιχείο στα χέρια μας.

 

Ο Κάπτεν Πλάνετ (Babba) μου κάνει εντύπωση που ξαφνικά βρήκε λίγο έναν πιο σωστό τρόπο επικοινωνίας μόλις το απέκτησε την πλειοψηφία τον ψήφων. Σίγουρα δεν είναι τρελός αλλά από την άλλη μου φάνηκε ότι στράφηκε και στο πιο εύκολο θύμα. Αναρωτιέμαι αν δεν είχε τόσους ψήφους επάνω του αν θα έβρισκε τόσο εύκολα τα λογικά του. Οι Rubel και Franko από την άλλη είναι κλασική περίπτωση ψευδοηγετικών μορφών που θέλουν να στρέψουν τα πράγματα εκεί που θέλουνε με τη δεύτερη να δραματοποιεί σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τα πράγματα αφού από σήμερα κιόλας ξεκίνησε το πρώτο βήμα για να γίνει η γνωστή περίπτωση που κάθε βράδυ είναι έτοιμη να σχεδόν σίγουρη ότι θα πεθάνει και τελικά δεν πεθαίνει ποτέ. Νομίζω ότι εσείς οι άνθρωποι εκτός επιστημονικών όρον το αναφέρετε και εν συντομία ως Drama Queen. Δυστυχώς το τελευταίο την καθιστά πολύ περισσότερο αθώο στα μάτια μου, τρόπος του λέγειν δηλαδή καθώς τα μάτια μου υπάρχουν καθαρά για αισθητικούς λόγους καθώς τα ανθρώπινα όντα νιώθουν ευκολότερα άνεση απέναντι σε πλάσματα που μοιάζουν στη μορφή τους.

 

Όπως και να έχει κανένας δεν μπορεί να πει ότι είναι απολύτως σίγουρος για κάτι πριν εμφανιστούν τα πρώτα στοιχεία παρόλο που μερικοί δείχνουν πολύ σίγουροι για τους εαυτούς τους. Για την ώρα θα ποντάρω στην αθωότητα των Sharyu (Zura) και Takao (Kamui) γιατί η πρώτη πρότεινε κάτι που δεν πιστεύω ότι θα βόλευε έναν δολοφόνο και ο δεύτερος ήταν πιο απασχολημένος με την ποίηση του παρά με την όλη κατάσταση, αν ήταν ένοχος πιθανότατα θα ήταν πολύ πιο μέσα στη συζήτηση σας. Ελπίζω η Yoko να προλάβει να μιλήσει γιατί αν δεν το κάνει θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα το εύκολο θύμα της επόμενης φοράς.


ySss0UF.jpg


#41 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 29 March 2018 - 19:46

Sharyu (Zura)

tumblr_oycf77QQRe1wbf297o1_500.gif

Η πρώτη μου ερώτηση θα είναι καθαρά για να καταλάβω κάποια πράγματα. Τι είναι αυτές οι ιδιότητες στις οποίες αναφέρεστε Φράνκα (Osama): γιατρός, γελωτοποιός, γνωρίζετε κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς; Επίσης, αποφασίσατε να πάρετε εσείς τον ρόλο των ελληνικών αρμόδιων αρχών και να βρείτε τελικά τον δολοφόνο; Πολύ ένθερμα έχετε μπει στο άσχημο παιχνίδι που έχει στήσει για εμάς ο μπάρμπαν.

 

Δεν ξέρω σε τι ακριβώς θέλετε τι βοήθεια μου Rubel (Ody), μάλιστα επισημαίνοντας ότι είμαι αθώα, αλλά η δικιά μου λογική αμφισβητεί την ενοχή της Sora (Aeron) σε σχέση που κρατάτε μια ουδέτερη, περίεργη συμπεριφορά. Μου θυμίζει ένα άτομο που είτε όντως έχετε πέσει μέσα και είναι ένας ένοχος που δεν ξέρει πως να στρέψει τα βλέμματα από πάνω του λόγω άγχους αλλά πολύ περισσότερο ένα άτομο που είναι αθώο και επίσης δεν ξέρει πως να στρέψει τα βλέμματα από πάνω του. Και εκεί δικαιολογείται η αντίδραση της σε σχέση με το πώς θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Από την άλλη ο κ. Κάπταιν Πλανήτης φαίνεται σαν να χρησιμοποίησε πολύ καλά και σε εσάς και τους υπόλοιπους, για να μεταφέρει το ρεύμα που δημιουργήθηκε πάνω του σε κάποιο άλλο "θύμα" μας, αλλά και αυτό είναι υπό αμφισβήτηση. Αν ήταν να θεωρήσω κάποιον ποιο ύποπτο από τους τρεις, η ψήφος μου θα πήγαινε στον Ruben (Ody) και όχι στους άλλους δύο, εφόσον κανείς σας δεν δέχθηκε την πρόταση μου και την αγνόησε.

Ωστόσο, σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι κανένας δεν έχει στοιχεία στα χέρια του για να μπορέσει να κατηγορήσει κάποιον ή να αποτρέψει το ρεύμα που δημιουργείται εναντίον του. Είναι σαν να είναι όλα στην τύχη. Μια διαδικασία που με βρίσκει αντίθετα, αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει και η προθυμία να αποτραπεί και το κάτι χειρότερο. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσω, να πιστεύω ότι το πρόβλημα εν τέλει θα λυθεί, χωρίς να κατηγορήσουμε ανθρώπους που δεν είχαν καμία συμμετοχή στο αποτρόπαιο έγκλημα και να μαι αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρουμε.

EDIT: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ


Edited by Kamen Tantei Zura, 29 March 2018 - 19:47.


#42 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 March 2018 - 20:11

Yoko Rittona

 

giphy.gif

 

 

Γειά και χαραντάν μάγκες και μάγκισες, τί λέει? Διακρίνω μία ένταση ή είναι ιδέα μου?

 

Μην αγχώνεστε, είμαι εδώ να σας λύσω όλα σας τα προβλήματα!

 

Σύμφωνα με την απόλυτα έγκυρη μέθοδο εντοπισμού υπόπτων (ΑΕΜΕΥ από τώρα και στο εξής) που έχω αναπτύξει είμαι σίγουρη ότι δολοφόνος είναι ο Rubel/Louvre/Ody/whatever

 

Πάνω από όλα δεν θέλω άγχος και εντάσεις!

 

Ποιός θέλει ένα φιλάκι?


xbJ3b2w.jpeg


#43 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 29 March 2018 - 22:00

Τέλος της ημέρας. Ακολουθεί κείμενο.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#44 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 30 March 2018 - 00:42

Κεφάλαιο 2- Ο Χρυσός Φοίνιξ

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Η μπίλια κάθισε στον άσο κόκκινο. Το τραπέζι είχε μόλις αποφασίσει το πρώτο θύμα της βραδιάς. Όταν λέω τραπέζι εννοώ τέσσερα άτομα. Πότε είναι το σύνολο όμως που αποφασίζει? Δεν είναι εντέλει ένας συγκεκριμένος πληθυσμός, αυτός που οι δημοκρατικοί συνετά αποκαλούν πλειοψηφία, που αποφασίζει την πορεία σε ένα σταυροδρόμι? Έτσι και εδώ, η μοίρα της μονάδας κρίθηκε από τον κανόνα της πλειοψηφίας. Τι άσχημο δημιούργημα.

Η ακροβάτρια δεν είχε μπει στην διαδικασία να προστατεύσει τον εαυτό της. Χαμένη στην παράνοια της κατάστασης που είχε μπλέξει, κατάφερε να εγκλωβιστεί στο πεδίο ρητορικής και ψεμάτων που είχε στηθεί στο στρογγυλό τραπέζι χαρτοπαιγνίων. Εκεί και παρέμεινε.

‘’Ωραία, την ψηφίσαμε ως την πιο ύποπτη ανάμεσα μας.’’ έσπασε την σιωπή η Sharyu ‘’Τώρα πως θα αποδείξουμε πως είναι όντως δολοφόνος?’’

Όλοι αυτήν την ώρα είχα στήσει πασιέντζα με τον εαυτό μου. Πρέπει να βγήκαν κάνα δυο. Στην τελευταία δεν έβλεπα προκοπή, οπότε και την εγκατέλειψα και σηκώθηκα με το ρεβόλβερ στο χέρι.

‘’Δεν χρειαζόμαστε απόδειξη πως είναι δολοφόνος. Καταψηφίστηκε.’’ είπα και κίνησα προς το μέρος της νεαρής Sora. Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γινόταν στο μυαλό της εκείνα τα δευτερόλεπτα.

Στον όχλο των παικτών επικρατούσε αναταραχή. Με μπροστάρηδες το ρομπότ και την μαχήτρια πολεμικών τεχνών, κάποιοι από τους υπόπτους προσπαθούσαν να με πείσουν πως η διαδικασία ήταν διεφθαρμένη και υπήρχε άλλος τρόπος πέρα της δολοφονίας.

‘’Μπορούμε ακόμα να την κατατάξουμε στον Οργανισμό που υπηρετώ.’’ ακούστηκε ο Rubel. Το λεπτό της υπόθεσης είχε αντίτιμο ακόμα και στην μαύρη ψυχή του. Φαινόταν να μετανιώνει την ύστατη στιγμή για την καταδικαστική του ψήφο ‘’Θα είναι χωρίς την θέληση της, αλλά τουλάχιστον θα αποφύγει τον θάνατο.’’

‘’Εμπόριο λευκής σαρκός?!’’ πετάχτηκε ο Isaac ‘’Συγχωρέστε με, ξέρω πως το ανθρώπινο είδος σε αυτό το χρονικό σημείο της ιστορίας απέχει πολύ από ηθικό θαύμα του μέλλοντος, αλλά είμαι σίγουρος πως η σκλαβιά και δουλεία έχουν καταργηθεί στην Ελλάδα του εικοστού πρώτου αιώνα!’’

‘’Γιατί, η διαδικασία που μας υποβάλλουν είναι νόμιμη νομίζεις?’’ είπε η Franka, η οποία μόλις είχε κατέβει από τα ιδιαίτερα της ύστερα από απουσία σχεδόν μίας ώρας ‘’Η κοπελίτσα υπερψηφίστηκε εντέλει?’’ την κοίταξε γεμάτη οίκτο.

‘’Σκοτώστε την επιτέλους!’’ ούρλιαξε, ναι, αυτή είναι η κατάλληλη λέξη, ο κίτρινος νάνος, η Popuko.

‘’Μόνο έτσι θα μάθουμε αν είναι όντως δολοφόνος.’’ συμφώνησε μαζί της η μπλε φίλη της.

‘’Και πως θα το κάνετε αυτό, με οστεομαντεία?’’ είπε ο Takao απορροφημένος από το βιβλίο ποιημάτων που διάβαζε. Σα δεν ήταν αυτός που είχε ανάψει το φιτίλι τηςπυρπόλησης της ακροβάτριας? Τώρα ατάραχος βυθιζόταν στην κατάθλιψη του.

‘’Θες να δεις πως?’’ τον κοίταξε το κίτρινο γκόμπλιν με έναν Ελβετικό σουγιά στο χέρι του.

‘’Που το βρήκες αυτό?’’ άρπαξα την λεπίδα από την Popuko και γύρισα στην Sora.

‘’Δεν είμαι δολοφόνος. Γιατί δεν με πιστεύετε?’’ λύγισε παρά την προσπάθεια της. Έκρυψε το μέτωπο της στα χλωμά της άκρα και άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Προς έκπληξη μου, συντόμως πίεσε το σώμα της να πάψει, καθάρισε τα υγρά της μάτια και ίσιωσε τους ώμους σαν να θέλει να με αντικρίσει ίση προ ίσο.

‘’Η αλήθεια είναι πως δεν έχω τρόπο να αποδείξω την ενοχή σου για τον θάνατο του αφεντικού.’’ είπα και έκλεισα τον σουγιά πίσω στην θήκη του ‘’Εκτός αν έχουν τρόπο να το κάνουν οι παρευρισκόμενοι, από μένα είσαι ελεύθερη.’’

Ήταν λες και μιλούσα άλλη γλώσσα. Όλο το τραπέζι είχε μείνει έκθαμβο. Η ίδια η Sora είχε απομακρύνει το κορμί της, σαν να πίστευε πως ήμουν κάποια οφθαλμαπάτη. Ένας εφιάλτης που αποδείχτηκε όνειρο απατηλό.

‘’Τσαγάκι και ελαφριά κουβεντούλα #3!’’ είπε ο Καπετάν Πλανήτης. Φαινόταν ο μόνος ενοχλημένος με την απόφαση μου.

Άφησα το άδειο ποτήρι μου στην θέση της νεαρής και κίνησα στην κεφαλή του τραπεζιού, στην θέση που μόλις συνήθιζα εκείνη την νύκτα. Η Sora διστακτικά φόρεσε την ζακέτα της, υποκλίθηκε άτσαλα στους υπόλοιπους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή δύναμη για την συνέχεια, πρωτού αναχωρήσει.

Το όπλο μου βρυχήθηκε τρεις φορές στην πλάτη της κοπέλας και κηλίδες αιματηρού κρασιού λέρωσαν την σάρκα της. Δύο κρότοι ακούστηκαν. Ένας όταν τα γόνατα της έγδαραν με ορμή το πάτωμα και ο δεύτερος, όταν ο κορμός της τσακίστηκε κάτω άπνοος.

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

‘’Λοιπόν, αθώα ή δολοφόνος?’’ είπε ο γέρος χωρίς να χαθεί στιγμή. Η στάση του σώματος του, με το σταυροπόδι και τα διπλωμένα μεταξύ τους δάκτυλα θύμιζε μάγκες παλαιότερων χρόνων σε μια σπάνια για αυτούς συνέντευξη.

Ο τζογαδόρος εισέπνευσε βαθιά ‘’Φτάσαμε εδώ.’’ είπε μόλις ολοκλήρωσε την τελετουργική ανάσα.

Τι ήταν δεδομένο για τον ίδιο? Σίγουρα οι αθώοι έπρεπε να ήταν περισσότεροι από τους δολοφόνους, αλλιώς γιατί να γίνει το όλο σκηνικό. Αν και πως γινόταν να γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό των υπαίτιων? Δεν υπήρχε τρόπος από πριν.  Όπως και να έχει, ο νέος το έπαιρνε ως δεδομένο. Από την άλλη, ήταν η συμπεριφορά της. Ποιος δολοφόνος βγαίνει στην μέση του διαπληκτισμού  για να κλαυτεί και να τραβήξει τόση προσοχή? Έπρεπε να είναι αθώα. Τι ιστορία ήταν αυτή που ξεκινούσε με αποκάλυψη του κακού στην εισαγωγή της?

‘’Αθώα.''

 

--------------------------------------------------------

 

 

 

Πανδαιμόνιο είχε ξεσηκώσει η πράξη μου. Σαν τα κακά πνεύματα που ξύπνησαν από τον νυχτερινό βαρδάρη, όλοι τους ανεξαιρέτως κατέκριναν και ύβριζαν το πρόσωπο μου και όχι μόνο.

‘’Την έκανε να δει τα ραδίκια ανάποδα!’’ είπε η Yoko ενθουσιασμένη ‘’Μπαμ, μπαμ, μπαμ, τρεις πιστολιές και την ξέρανε!’’

‘’Θεωρώ πως η φράση είναι την έκανε να δει τον Χρήστο φαντάρο.’’ σήκωσε τον δείκτη του χεριού του ο Isaac ‘’Όχι?’’

‘’Ποιος Χρήστος?’’ είπε η Yoko.

‘’Ποια ραδίκια?’’ είπε το ρομπότ ‘’Χιουμοράκι.’’ όταν είδε πως κανείς δεν αποκρινόταν στα αστεία του μαζεύτηκε εκ νέου στην θέση του, σαν τενεκεδένια κούκλα στο κουκλόσπιτο της.

‘’Είχα ακούσει πως το ανθρώπινο είδος φημίζεται για το χιούμορ του στις πιο απρόσμενες στιγμές. Φαίνεται αυτή δεν είναι μία από αυτές.’’ είπε εντέλει.

‘’Σκάστε όλοι σας.’’ η φωνή μου οδήγησε σε φυγή τα διαόλια που χόρευαν πάνω από τα κεφάλια μας.

‘’Η τύπισσα δεν είναι αυτή που νομίζετε. Sora ‘’The Golden Phoenix’’' Naegino. Διαβόητη παραχαράκτρια και τσαρλατάνος σε τυχερά παιχνίδια και τζόγο. Μαζί με πολλούς συναδέλφους της στο τσίρκο επισκέπτονται καζίνο και λέσχες με σκοπό την εξαπάτηση του εκάστοτε ομίλου και της υπέρ τους κερδοσκοπία. Το ταλέντο της να ξεφεύγει από τις πιο δύσκολες καταστάσεις, χάρη στα σωματικά της προσόντα, της έδωσε το προσωνύμιο φοίνικας.’’ είπα και το πλήθος κατεύνασε.

‘’Ποιο είναι το τσίρκο της?’’ ρώτησε σκεπτική η Franka.

‘’Ka-le-i-do Star.’’ συλλάβισα το όνομα και έκανα νόημα στον Νικοπολίδη να μου φέρει μια μαργαρίτα. Και την έφερε! Σαν να ήμουν το αφεντικό του από πάντοτε!

‘’Μόντε Κάρλο, Σιγκαπούρη….’’ άρχισε να μονολογεί η γυναίκα.

‘’Κωνσταντινούπολη, Βιέννη. Μιλάνο. Αθήνα σε δικό μας μαγαζί, Όποια πόλη είχε επισκεφτεί το τσίρκο, στο ίδιο χρονικό διάστημα το καζίνο της περιοχής δεχόταν αμείλικτη επίθεση.’’ κοίταξα τους υπόλοιπους παίκτες μόλις παρέλαβα το κοκτέιλ μου ‘’Είχαμε την τύχη να διαρρεύσει πως ο Δέλλας ήταν συνεργός της, οπότε και στήσαμε την παγίδα μας. Θέλετε και άλλα?’’

‘’Δηλαδή είχατε μαζί της ιστορικό. Δεν είχε καμία σχέση με το αφεντικό όμως?’’ είπε ο Sharyu. Οι ολοστρόγγυλοι οφθαλμοί της έμοιαζαν καταβεβλημένοι από την αγέρωχη νύκτα. Ερυθρές γραμμές στιγμάτιζαν το λευκό των ματιών της. Αυτό εξηγούσε γιατί είχε αφήσει κάτω το γυαλιά της.

‘’Μπίνγκο. Η παρουσία της εδώ ήταν μόνο για την ψυχική της οδύνη.’’ υποκλίθηκα στην σοφία της μαχήτριας. Σπιθαμί προς σπιθαμί, φρόντισα η κίνηση μου να είναι παρόμοια με την υπόκλιση της κοπέλας, λίγο πριν την εκτελέσω.

‘’Είσαι δαίμονας. Εύχομαι να υπάρχει κόλαση για σένα και μόνο.’’ αποκρίθηκε η Sharyu και απόστρεψε το βλέμμα της.

Στην άλλη άκρη, η Kagura μελετηρά παρακολουθούσε τους μπράβους που τους είχαν περικυκλώσει από την αρχή της διαδικασίας. Έψαχνε να βρει άνοιγμα να δραπετεύσει από το γυαλιστερό κλουβί της. Το μοναδικό πράγμα που είχε μάθει στην ζωή της. Ήταν η μόνη που δεν είχε πει κουβέντα για τον τρόπο που κατέληξε η Sora. Υπάρχει ανοχή στον θάνατο, τζογαδόρε? Αν υπάρχει, αυτός ο άνθρωπος την είχε.

‘’Αυτό και κάτι άλλο όμως.‘’ είπα και άφησα τα δόντια μου να χαμογελάσουν για μένα ‘’Ξέρουμε πως υπάρχει και άλλος ένας συνεργός της απόψε. Ένας δήθεν αθώος μεταξύ σας χρωστάει στο καζίνο. Θα σε βρούμε.’’ φρόντισα να κοιτάξω τον καθένα μεμονωμένα στα μάτια. Αν και άνγωστος, αργά ή γρήγορα θα τον βρίσκαμε.

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

 

Ο μαφιόζος είχε βαλθεί να τελειώσει την κάβα της μπάρας εκείνο το βράδυ. Το γνωστό πλέον χτύπημα του κοκτέιλ έκανε έκδηλη την παρουσία του για ακόμη μια φορά. Υπήρχε μια διαφορά στο κούνημα. Βασικά, ο νέος θα ορκιζόταν πως κάθε ένα ποτό που είχε φτιάξει απόψε ο μπάρμαν ήταν μοναδικό στην σύνθεση. Στο καθένα είχε δοθεί ένα διαφορετικό κομμάτι του ταλέντου του ώριμου άντρα. Ίσως αν τα έπινε να γευόταν μία διαφορετική πτυχή της ψυχής του.

‘’Συγχαρητήρια.’’ είπε ο γέρος πριν ρίξει το μείγμα στο γυαλικό ‘’Ένα βήμα πιο κοντά στην σωτηρία.’’

‘’Στην υγεία μου.’’ είπε ο τζογαδόρος και κατέβασε τις τελευταίες γουλιές από το ποτό του. Το πουκάμισο μπροστά στο στέρνο του είχε κολλήσει σαν δεύτερο δέρμα πάνω του από τον ιδρώτα. Άνοιξε μερικά κουμπιά και στην συνέχεια σήκωσε αργά και λυτρωτικά τα βρεγμένα από τον ίδιο λόγο μαλλιά του.

Με αυτά και με αυτά είχε ξεχάσει που βρισκόταν στο σκάκι. Δεν έπρεπε να απολέσει την συγκέντρωση του. Ήταν στην επίθεση και αυτή όφειλε να συνεχιστεί έως ότου εγκατέλειπε ο αντίπαλος του. Όσο ενδιαφέρον και χαβαλέ και αν είχε η ιστορία του μαφιόζου, εκείνος γνώριζε καλά πως επρόκειτο για μια πλάνη. Ένα παραμύθι που είχε διαστρεβλώσει ο γέρος για να τον αποσυντονίσει. Αν κρινόταν από κάτι η επιβίωση του απόψε, ήταν από την παρτίδα και μόνο.

‘’Μπορείς να μου φτιάξεις ένα ακόμα κοκτέιλ, μπάρμαν?’’ είπε μόλις ο άντρας είχε βαλθεί να επιστρέψει στην θέση του.

Εκείνος έκατσε έκπληκτος για λίγο και ύστερα έγνεψε θετικά. Στην δουλειά του ο νεαρός τσαρλατάνος ήταν πάντοτε επαγγελματίας. Γνώριζε τις συνήθειες και όλες τις αδυναμίες των ανθρώπων που επρόκειτο να εξαπατήσει. Αυτό έπρεπε να κάνει και εδώ. Και τι καλύτερο από το να πάρει μία γεύση από την ψυχή του μπάρμαν.

 

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

1. Babba- Captain Planet (Captain Planet and the Planeteers)

1.5. Aeron- Sora Naegino (αλκοολικό το χώμα που την σκέπασε) (Kaleido Star) Αθώος

1.8. Mono- Yoko Rittona (Tengen Toppa Gurren Lagann)

4. Osama- Francesca Victoria (Franka)

5. Angel.tze- Popuko (Pop Team Epic)

6. Odymonaxos- Louvre/Rubel (Claymore)

7. Super Sayan Girl- Kagura (Inuyasha)

8. Kamen Tantei Zura- Sharyu (Juuni Taisen)

9. Kai- Isaac (The Orville)

10. GhostPrince- Pipimi (Pop Team Epic)

11. Kamui- Ο μύθος, ο θρύλος, Takao Kasuga (Aku no Hana)

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Οι ρόλοι τους ρόλους τους.


Edited by TheGunsmasha, 30 March 2018 - 00:51.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#45 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 30 March 2018 - 12:31

Κεφάλαιο 3- Ένα Μάτσο Σιδερικά

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

Τo επόμενα δεκάλεπτα πέρασαν νωχελικά με χαλαρό τζόγο και συζήτηση. Ένα κωμικό δίδυμο ξεχώριζε καταμεσής του τραπεζιού. Όχι, δεν αναφέρομαι στο έπικ δίδυμο. Αναφέρομαι στους Μπόλεκ και Λόλεκ, την μεταλλική εξωγήινη οντότητα και τον κυανό υπεργήινο άντρα.

‘’Θα έλεγα πως η Sora χλώμιασε στην όψη του αίματος της.’’ είπε με νόημα ο Καπετάνιος.

‘’ Φαίνεται πως ζαλίστηκε και σκόνταψε.’’ τον αντέγραψε ο Isaac.

‘’Αυτός ο φοίνικας έκαψε την τελευταία του ζωή.’’ είπε όλο στιλ την ατάκα ο μπλε άντρας.

‘’Από χρυσός έγινε ερυθρός.’’ ακολούθησε η μεταλλική ηχό του.

‘’Ο μπάρμαν χτυπάει πάντοτε τρεις φορές.’’ ήταν η σειρά του Καπετάνιου Πλανήτη.

‘’Η τρίτη λέγεται φαρμακερή αν και είχε πεθάνει στην δεύτερη βολή.’’ κανείς δεν χαμογέλασε με το τελευταίο αστείο.

‘’Μπράβο τενεκέ! Δεν ξέρεις ούτε από αστεία, ούτε να σέβεσαι τον θάνατο των ζωντανών.’’ ύψωσε την γροθιά του ο υπερασπιστής της Γαίας ‘’Δεν περίμενα κάτι άλλο από ένα μάτσο σιδερικά.’’

‘’Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το χιούμορ σας, ούτε και κατανοώ την λογική σας. Δηλαδή, να τώρα, αντί να αλληλοψηφίζεστε όπως πριν, έχετε μισή ώρα που παίζετε σαν να μην σας σημαδεύουν από τα είκοσι μέτρα.’’ ο τόνος της φωνής του φαινόταν αλλοιωμένος, λες και παράσιτα είχαν μπει στον πομπό του.

‘’Δεν μπορείς να καταλάβεις τον καημό την θνητότητας.’’ είπε ο άντρας παίρνοντας δραματική στάση, με τους μύες του να είναι σφιγμένοι σαν να σηκώνει βάρη παράλληλα.

‘’Αλήθεια, μπορείς να πεθάνεις Isaac?’’ πετάχτηκε η Kagura στην άλλη μεριά του τραπεζιού. Όλη αυτή την ώρα, η γυναίκα είχε συμμετάσχει ενεργά στο πόκερ, ενώ είχαμε και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το ποια χώρα παράγει τον καλύτερο καπνό. Άσπροι κύκλοι έβγαιναν από το στόμα της ύστερα από κάθε ρουφηξιά του λεπτοκαμωμένου τσιγάρου της.

‘’Αν ορίζουμε τον θάνατο ως τερματισμό της λειτουργίας, τότε ναι, μπορώ να πεθάνω.’’ είπε εκείνος ύστερα από μερική παύση.

‘’Αλλά δεν είσαι ζωντανός?’’ συνέχισε η μάγισσα.

‘’Με τον βιολογικό ορισμό, όχι.’’

Η γυναίκα χαμογέλασε φιδίσια ‘’Ωστόσο, επιθυμείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από ζημιά και θάνατο?’’ είπε με τέτοιο ενδιαφέρον, όπως εκείνο που είχε όταν έπαιζε σκάκι με τον Καπετάνιο. Το ενιδαφέρον που τροφοδοτεί η δίψα για νίκη.

‘’Σαφώς. Θα κάνω τα απαραίτητα ώστε να επιβιώσω. Αλλά μην ανησυχείτε. Είμαι εξοπλισμένος κατάλληλα, ώστε να τα βγάζω πέρα σε συνθήκες πολύ πιο αντίξοες από αυτήν στην οποία βρισκόμαστε.’’ ανέβασε την ένταση της φωνής του το ρομπότ, όπως κάνουν οι άνθρωποι όταν κομπάζουν.

‘’Α, μάλιστα.’’ το βλέμμα της στράβωσε, σαν να απόλεσε κάτι. Αμέσως όμως η σπίθα επέστρεψε στα πορφυρά της μάτια.

‘’Δηλαδή μπορείς να επιβιώσεις μέσα από τις σφαίρες όλων αυτών των όπλων που μας σημαδεύουν?’’ έδειξε το κάτω και πάνω διάζωμα. Η μεταλλική οντότητα κοίταξε πρώτα πάνω, μετά κοίταξε κάτω, έμεινε για λίγο παντελώς αδρανής και εντέλει σχημάτισε την χαρακτηριστική κίνηση του οκ με τον αντίχειρα του.

‘’Δεν σε πιστεύω.’’ είπε χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο η μάγισσα και μαζί της συντονισμένα συμφώνησαν ο Rubel, η Yoko, ο Takao και η Franka. Ο Captain Planet παρέμεινε αμέτοχος να παρακολουθεί.

Η αδράνεια του Isaac, ισοδύναμη της μόνο εκείνη των άψυχων αντικειμένων, έσπασε όταν ο εξωγήινος πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει επίδειξη των αμυντικών του μηχανισμών. Αγνόησε τις προειδοποιήσεις των αντρών που των σημάδευαν και άρχισε να προχωράει ενώ βροχή από σφαίρες  αντανακλούσε επάνω στην πανοπλία του.

‘’Ορίστε η απόδειξη.’’ η φωνή του χάθηκε μέσα στο βουητό του σμήνους από κάλυκες και εξοστρακισμένες βολές. Τα μεσαία του δάκτυλα είχαν υψωθεί στον αέρα στραμμένα προς όλους μας. Κοίτα να δεις που η μηχανή είχε βαλθεί να μας αντιγράψει και στην τελευταία χειρονομία, ώστε να κατανοήσει έστω και λίγο τι πάει να πει άνθρωπος. Αυτήν την φορά μιμούμενος τα λάθος πρότυπα ωστόσο, τις Pipimi και Popuko.

Οι άντρες άρχισαν να θέλουν διαταγές για το πώς έπρεπε να δράσουν στην συνέχεια ενώ η Kagura μου ζητούσε να επέμβει με τους υπόλοιπους παίκτες κατά της φονικής μηχανής, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είχε απολέσει κάθε έλεγχο, λες και δεν τους άκουγα τόση ώρα.

Αδιαφόρησα και τους άφησα.

 

‘’Γη’’ αναστέναξε η Franka.

‘’Φωτιά’’ συμπλήρωσε ο Rubel.

‘’Αέρα’’ φώναξε η Kagura.

‘’Νερό’’ τραύλισε ο Takao.

‘’Καρδιά.’’ είπε καμαρωτά η Yoko.

 

Οι δυνάμεις του Captain Planet αναδύθηκαν σε όλους τους το μεγαλείο. Το έδαφος βαθούλωσε και δημιούργησε δύο χωμάτινα κελιά για τα πόδια του Isaac. Πύρινη φλόγα τον έλουσε δίχως να το περιμένει. Ένας χείμαρρος μένους διέλυσε τις μαλακές από την φλόγα δομές του, ενώ τέλος, τυφώνας παρέσυρε σε μύρια εξαρτήματα το κάποτε ενιαίο σώμα του.

Μόλις κατεύνασαν τα κύματα σκόνης, η πεντάδα μαζί με τον Καπετάνιο άρχισαν να πανηγυρίζουν όπως κάνουν τα μικρά παιδιά όταν κερδίζουν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στην αλάνα.

‘’Τι έγινε, κέρδισα το στοίχημα?!’’ γύρισε προκλητικά στην Sharyu η κακιασμένη Kagura. Φαίνεται πως είχε ποντάρει η καθεμία στο αν το ρομπότ ήταν τόσο χαζό να προκαλέσει την μοίρα του ή αν όντως μπορούσε να επιβιώσει απέναντι σε κάθε δυσχέρεια. Κάτι μέσα σε αυτά τα πλαίσια. Η μαχήτρια πάντως ήταν υπέρ του ενώ η μάγισσα θεωρούσε πως θα ήταν εύκολο θύμα.

‘’Είστε σκουπίδια!’’ είπε η Sharyu δείχνοντας την γυναίκα με το κιμονό και την παρέα της ‘’Περισσότερο και από τον οχετό του έπικ ντούο. Ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον κόσμο μας! Τι σας έφταιξε το ρομποτάκι?’’

‘’Άκου εδώ γλυκιά μου πάλαντιν. Δεν ξέρω σε ποια ουτοπική αγνή ηθική πιστεύεις, αλλά μάθε πως ο κόσμος δεν είναι έτσι. Το μπιχλιμπίδι καταλάμβανε μια σωτήρια λέμβο και πλέον δεν το κάνει. Για κάθε λεπτό που θα τελειώσουμε αρχύτερα, για κάθε ανάσα σου από εδώ και πέρα, να ξέρεις πως μπορεί και να οφείλεται στην απουσία του. Και μην μου πεις ότι σε είχε αθωώσει. Ούτε τα λόγια ενός βλάκα, ούτε η συμπεριφορά σου σε αθωώνουν στα μάτια κανενός. Πιο συμπαθής ναι, μπορεί να γίνεσαι, αθώα όμως όχι.’’ η Kagura μιλούσε και ο αγέρας άλλαζε μορφή και κίνηση ανάλογα με το τι έλεγε και πως το τόνιζε ‘’Για αυτό κόψε τους καλάγκαθους μονολόγους και κοίτα να επιβιώσεις.’’

‘’Δεν θα πάρω τα λόγια ενός δαίμονα ως συμβουλή Δεν σου χρωστά τίποτα.’’ οι μύες του προσώπου της μαχήτριας συσπάστηκαν σε έκφραση οργής ‘’Δώσε μου μία αφορμή ακόμα, και δεν θα φοβηθώ στοιχεία και σφαίρες μέχρι να δω τον σβέρκο σου θρυμματισμένο στα χέρια μου.’’ οι γροθιές της είχαν σφίξει τόσο που θαρρείς πως θα μάτωναν ‘’Έχεις δίκιο, έχω παραμείνει υπερβολικά ειρηνίστρια για το δικό μου καλό. Δώσε μου μία αφορμή ώστε να το αλλάξω.’’

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

‘’Αθώος ή δολοφόνος?’’ η ίδια ερώτηση αλλά εκτός τόπου και χρόνου τώρα.

‘’Πως? Πρέπει να μαντέψω και εδώ? Αφού δεν έγινε ψηφοφορία, δεν έχω περαιτέρω στοιχεία.’’ ο τσαρλατάνος άνοιξε διάπλατα τα μάτια του, ανήμπορος να κατανοήσει την απρόσμενη τροπή των πραγμάτων.

‘’Με αυτά που έχεις ως τώρα.’’ είπε ανέκφραστος ο μαφιόζος. Μόνο τα μάτια του διατηρούσαν την προσοχή που άρμοζε στην τεταμένη κατάσταση.

‘’Αυτό είναι όντως μέρος του στοιχήματος?’’ ο νέος έκλεισε τις παλάμες του. την μία πάνω στην άλλη, λες και ήταν έτοιμος να παρακαλέσει για το αντίθετο.

Η σιωπή του γέρου ήταν η πιο άσπλαχνη απάντηση.

Αυτό δεν έβγαζε λογική. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το ρομπότ δολοφονήθηκε από τα δύο τρίτα των παικτών. Θα μπορούσε να είναι δολοφόνος αλλά δεν αναφέρθηκε πουθενά πως το έκαναν επειδή τον υποψιάζονταν. Κάθε άλλο, τον καθάρισαν επειδή ήταν πολύ αθώος και τους έκλεβε μια θέση στην ρουλέτα της ψηφοφορίας. Και αν κατά τύχη είχαν πετύχει ένοχο? Όχι, είναι η ίδια λογική με πριν. Είναι αντικλιματικό να αποκαλυφθεί τώρα ο δολοφόνος. Ο γέρος προσπαθούσε να παίξει με το μυαλό του.

‘’Αθώος.’’

‘’Τελική απάντηση?’’

Αυτό δεν το είχε πει πριν. Που να πάρει ο διάολος! Ο βρoμιάρης μαφιόζος τον είχε στο χέρι όπως κάνουν τα παιδιά με τα έντομα. Το είχε πει και το εννοoύσε. Δεν θα τον άφηνε άλλο να κάνει το παιχνίδι του. Μόνο η παρτίδα μετρούσε. Ας έχανε στην ιστορία μία ώρα αρχύτερα.

‘’Αθώος. Τελική απάντηση.’’

‘’Έξοχα. Που είχα μείνει, Α, ναι.’’

 

--------------------------------------------------------

 

 

1. Babba- Captain Planet (Captain Planet and the Planeteers)

1.5. Aeron- Sora Naegino (αλκοολικό το χώμα που την σκέπασε) (Kaleido Star) Αθώος

1.8. Mono- Yoko Rittona (Tengen Toppa Gurren Lagann)

4. Osama- Francesca Victoria (Franka)

5. Angel.tze- Popuko (Pop Team Epic)

6. Odymonaxos- Louvre/Rubel (Claymore)

7. Super Sayan Girl- Kagura (Inuyasha)

8. Kamen Tantei Zura- Sharyu (Juuni Taisen)

9. Kai- Isaac (error 404) (The Orville) Αθώος

10. GhostPrince- Pipimi (Pop Team Epic)

11. Kamui- Ο μύθος, ο θρύλος, Takao Kasuga (Aku no Hana)

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

 

Το τραπέζι έμοιαζε μεγαλύτερο μετά τις δύο πρώτες αποχωρήσεις. Οι ύποπτοι κάθονταν εκ νέου στις θέσεις τους, έτοιμοι να πολεμήσουν με ό,τι είχαν για την επιβίωση τους. Με τα πνεύματα στα άκρα από πριν, αυτή η γύρα προδιαγραφόταν η πλέον ενδιαφέρουσα.

 

Your Narrator, Host and GM

The Barman

 

f983121cfa86a86434c15c58714561a4--levi-r

 

 

‘’Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να επανεκκινήσουμε διαδικασία. Παρακαλώ, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.’’

 

 

--------------------------------------------------------

 

 

(Ξεκινάει η δεύτερη μέρα παιχνιδιού, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 μ.μ.)


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018




Also tagged with one or more of these keywords: παλερμο, αθώοι, δολοφόνοι, καζίνο και τζόγος, ιστορία από τις λίγες, ΜΟΝΟ MONOGATARI, ο guns είναι filthy casual