Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Master Chef Greece


  • Please log in to reply
351 replies to this topic

#16 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 24 February 2018 - 22:10

Ε αφού δεν θελει να τον σποιλαρουμε, να my guess on στο ποιος θα φύγει.

Spoiler:

Edited by Angel.tze, 24 February 2018 - 22:13.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#17 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 25 February 2018 - 00:51

Mono Mono εισαι εδω??? 

Φτιαξε καφε να στα πω...

 

Αν ειναι ποτε δυνατον!! Η Γωγω εκανε καλυτερα πιατα απο τη σουπια τον (Α)Τιμολεων και σε λιγοτερο χρονο... Και ερωτω σας : Σοβαρα τωρα????? 1ωρα και ενα τεταρτο δεν φτανουν για να κανεις αυτα τα πιατα εκτος και αν εισαι στην κουζινα σου που την ξερεις απ εξω κ ανακατωτα, δεν εχεις να καλυψεις αποστασεις , τα εχεις ξανακανει και εισαι εμπειρος μαγειρας. Πρωτα απ'ολα το πρωτο τεταρτο ειαι για να διαβασεις τις συνταγες και να ξεκινησεις να σκεφτεσαι με ποια σειρα θα αρχισεις και ποσο χρονο θες για το στησιμο..

Αν και αχωνευτος , ο αχωνευτος ξεκινησε πολυ σωστα με τις "βαριες" δουλειες πρωτα ενω η αλλη ξεκινησε με κλαμματα...

 

Ξεκαθαρα ειδαμε οτι την πρωτη σουπια η Γωγω την κατεστρεψε αρα χανει κ αλλο χρονο.Τα μυδια δεν ηξερε καν πως ανοιγουν και αυτο που με εξοργισε ειναι οτι ενω ειχαν βαλθει ολοι να τη βοηθησουν αυτη τους εγραψε ολους κανονικα και μετα γυρισε να κανει παραπονα στην καμερα οτι δεν τη βοηθησε κανενας... Ειλικρινα θα ηθελα να δω ολη τη διαδικασια χωρις μονταζ για να δω αν οντως ειναι τοσο ο χρονος που εχουν..

Επισης, ΞΕΚΑΘΑΡΑ οι κριτες ηξεραν ποιος εκανε τι αφου δεν υπηρχε περιπτωση η ποντικομαμη να μην βγαλει πιατο γιατι οπως ειπαμε και πιο πριν ειναι ψωροπερηφανος και επισης η Γωγω ειναι ερασιτεχνης..

Και σιγα που σοκαριστηκαν ολοι με την "προσπαθεια" της μανταμιτσας...Εχεις 90% αποτυχιες και παλι με καθοδηγηση βγαζεις ενα πολυ μετριο και λειψο αποτελεσμα και ξαφνικα εισαι το σουπερ outsider που κοντεψες να νικησεις τον Alain Ducasse της Ελλαδας (θου κυριε)...

 

Τελος τι λυσσα ειναι αυτη με τον Τζωρτζη απο χθες?? Για ποιο λογο να καθεσαι να θαβεις ετσι καποιον ο οποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σε βοηθησει και στην τελικη δεν τον νοιαζει κιολας?? Μπας και τον γουσταρε ?? Θα πρεπε να χει καταλαβει θαρρω οτι μαλλον εχουν τα ιδια γουστα και δεν θα την εβρισκαν μεταξυ τους :P

 

Τα λεφτα μου στον Αργυρη! Αν μπορουσα θα το επαιζα στοιχημα :P


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#18 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 February 2018 - 01:31

Εδώ είμαι, βράζω στο ζουμί μου!

 

Δεν με νοιάζει αν το Γωγουλίνι μαγείρεψε καλύτερα, μου την έδωσε η συμπεριφορά της. Δηλαδή είσαι σε κουζίνα και δεν αισθάνεσαι καλά εκείνη τη μέρα και αρχίζεις τα δεν μπορώ/δεν θέλω/δεν έχω ορεξη έχεις φάει πόδι δεν πα να σαι ο καλύτερος μάγειρας. Και μου την έδωσε που οι κριτές ήταν σε φάση "πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου" ενώ έπρεπε να της ρίξουν ένα χέσιμο για την απαράδεκτη συμπεριφορά της. Θέλανε όμως να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι η Γωγώ ήταν ακόμα μέσα στο παιχνίδι και να δημιουργήσουν ίντριγκα. Και μετά μηνύματα τύπου "κανένας δεν σε βοηθάει αν δεν θέλει κάτι" και "ο καθένας πρέπει να κοιτάει τον εαυτό του" εμένα μου προκαλούν απέχθεια. Όσο δε για το τελευταίο της σχόλιο, το θεωρώ αισχρό.

 

Γενικά το φετεινό master chef έβγαλε σε όλους απίστευτο μισογυνισμό και ομοφοβία. Τα κορίτσια πηδιούνται με κάποιον για να είναι μέσα, ο Τζώρτζης έχει ακούσει τα χίλια μύρια όσα, τα σχόλια σε youtube και twitter είναι για να κοπανιέσαι στον τοίχο. Στο insomnia η βοθρίλα ξεπέρασε κάθε όριο και οι mods κλείδωσαν το thread.

 

Όσο για Γωγώ και Τζώρτζη απλά ο τελευταίος κατάλαβε κάπου στα μισά ότι δεν τη στηρίζει κανένας και την παράτησε σαν καυτή πατάτα και η άλλη "πληγώθηκε" από τη συμπεριφορά του.

 

Πλάκα έχει το master chef από την άποψη ότι παρατηρείς τις ανθρώπινες συμπεριφορές ειδικά κάτω από πίεση όμως από κάποιο σημείο και μετά αρχίζεις να χάνεις την πίστη σου στην ανθρωπότητα και με τη συμπεριφορά των παικτών αλλά και των θεατών.


xbJ3b2w.jpeg


#19 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 25 February 2018 - 01:59

Μετά το σημερινό ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω γιατί από τη μια ήθελα να νικήσει το γωγουλινι έτσι για σπάσιμο στους άλλους που συμπεριφερονταν με τον χειρότερο τρόπο αλλά από την άλλη κι αυτή έτσι όπως έκανε δεν βοήθησε καθόλου την κατάσταση. Κρίμα

#20 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 25 February 2018 - 07:04

Εμένα πάλι δε μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της έτσι ήταν από την αρχή, ψιλοευχαριστήθηκα που ο άλλος δεν κέρδισε με μεγάλη διαφορά. Έκανε στο τέλος και κατά σχόλια τύπου "πιστεύω ότι έκανα καλή δουλειά κάτι που οι κριτές δεν το διέκριναν και στάθηκαν στα λάθη μου". Όχι τίποτα άλλο εγώ βαρεθεί να τον αποθεώνουν όλοι. Καλά το σχόλιο προς τον Συμεωνίδη όταν του είπε "έλα αγόρι μου" και απάντησε "δεν είμαι το αγόρι σου" απλά δεν...

Τώρα με τον Τζώρτζη και τη Γωγώ δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να παίχτηκε αλλά με τον χαρακτήρα που εχει η Γωγώ δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα έβγαζε προς τα έξω. Βασικά και στο Αμερικανικο έχουν δράματα αλλά έχουν μάθει να είναι μέρος του σόου και δεν γίνεται τόσο κακοστημένη η φάση.

ySss0UF.jpg


#21 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 25 February 2018 - 07:19

Τον Τιμολέοντα (ειλικρινά δε ξέρω πόσες φορές το έχουν πει σωστά σε όλη τη σεζόν) είναι δύσκολο να τον αντιπαθήσει κανείς βαθειά γιατί είναι γραφικός όσο δεν πάει. Είναι ο ορισμός του μαγειρικού σπασίκλα που προκαλεί αύθονο γέλιο με την απίστευτα αλαζονική και υποχόνδρια συμπεριφορά του, αλλά το κάνει σε σημείο που δεν προσποιείται καθόλου, οπότε η γραφικότητά του δύσκολα προκαλεί μόνιμο εκνευρισμό. Νομίζω ότι σήμερα αν έχανε από τη Γωγώ θα αυτοκτονούσε on camera και θα κοβόταν μόνιμα η εκπομπή. Και πάλι, με το αποτέλεσμα περισσότερο αυτός ξεφτιλίστηκε παρά η Γωγώ.

Κατά τα άλλα η Γωγώ με τη χυδαία ομοφοβία και το μισογυνισμό που έβγαλε στο τέλος κατάφερε να πάρει όλο το ελληνικό youtube με το μέρος της. Από εκεί που την έβριζαν και την κορρόιδευαν μέχρι εσχάτων, ξαφνικά μεταλλάχτηκε σε μάγκισα δεδομένου ότι χρησιμοποίησε τη φρασεολογία τους βάζοντας στο στόχαστρο έναν άνθρωπο που μέσα σε όλο τον ψωνισμό, τη διπροσωπία και την αντιπαθητικότητά του, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι είναι λογικό να γίνεται τόσο σκληρός όταν έρχεται καθημερινά σε επαφή με τέτοια σχόλια.

Τώρα με τον Τζώρτζη και τη Γωγώ δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να παίχτηκε αλλά με τον χαρακτήρα που εχει η Γωγώ δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα έβγαζε προς τα έξω. Βασικά και στο Αμερικανικο έχουν δράματα αλλά έχουν μάθει να είναι μέρος του σόου και δεν γίνεται τόσο καλοστημένη η φάση.

Αυτό που μάλλον απλά παίχτηκε είναι κάτι που το καταλάβαμε εμείς πριν το καταλάβει η Γωγώ. Ακόμα και όταν υποτίθετο πως ήταν φίλοι και ότι αυτός τη βοηθούσε και την προστάτευε στις ομαδικές, στη δοκιμασία του παιδικού πάρτυ έβγαινε στις συνεντεύξεις και την έθαβε. Σύντομα εκείνη κατάλαβε ότι όλοι (συμπεριλαμβανομένου και του Τζώρτζη) όχι μόνο την υποτιμούσαν σαν μαγείρισσα, αλλά βοηθούσαν σε υπερβολικό βαθμό την Ηλέκτρα (που είναι πιο άσχετη από τη Γωγώ) απλά και μόνο γιατί τη συμπαθούσαν περισσότερο.

 

Εγώ βέβαια έχω την εξής απορία. Από τη στιγμή που τα επεισόδια φαντάζομαι πως γυρίζονται το πολύ πολύ μια εβδομάδα πριν προβληθούν, και οι παίκτες φαντάζομαι πως έχουν πρόσβαση στο internet στο σπίτι (εκτός αν τους την κόβουν επίτηδες), βλέπουν τα επεισόδια στο youtube άρα και ξέρουν το backstabbing και τις εξάρσεις αλαζονείας που γίνονται στις συνεντεύξεις. Ίσως οι ίντριγκες που δημιουργούνται μεταξύ τους να μην οφείλονται σε τίποτα που να μη βλέπουμε εμείς οι ίδιοι, αλλά ακριβώς στο ότι βλέπουν στα επεισόδια με τι άτομα έχουν να κάνουν. :P

Να μη μιλήσω για τα σχόλια.


Edited by Kamui, 25 February 2018 - 07:20.

O6rrvsU.jpg


#22 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 25 February 2018 - 07:24

Α, οκ, δυστυχώς λόγω δουλειάς έχω χάσει επεισόδια οπότε αυτό πχ με παιδικό πάρτι δεν το είχα δει καθόλου. Επίσης γύρισα κανάλι σε κάποια φάση και δεν είχα δει την πολιτισμένη δήλωση "αστείο" της Γωγως στο τέλος, τέλεια.

ySss0UF.jpg


#23 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 25 February 2018 - 08:43

Νομίζω ότι το Γωγώ έπιασε πάτο χτες και τον έξυσε κιόλας για να πει ότι έκανε κάτι, δεν είμαι για πλάκα εδώ κάτω.  :wet2:

Δεν είχα κάποια αντιπάθεια προς την παίκτρια, πίστευα ότι για να είναι μέσα ακόμα σημαίνει ότι όλοι τους στην πραγματικότητα είναι άμπαλοι.

Όλοι οι και καλά καλοί από τη μία λέγανε ότι ετοίμασαν την τέλεια υπεργκουρμεδιά και μετά οι κριτές τους τα διάλυαν με την κριτική τους.

 

Ο Τιμ (~μπλιεχ) είναι αυτό που λέει ο Kamui, ο σπασίκλας που ξέρει ότι είναι καλός και έχει καταργήσει κάθε φίλτρο γιατί του αξίζει το καλύτερο.

Θα συμφωνήσω επίσης με τον προλαλήσαντα ότι ο Τζώρτζης είναι μουχρίτσα γιατί έθαβε την Γωγώ αλλά της το έπαιζε και καλά φίλος.

Αφού είχε αποφασίσει εξαρχής ότι θα την χρησιμοποιήσει σαν αποδοπομπιαίο τράγο όταν στενέψουν τα πράγματα και θα είναι αυτός ή αυτή,

θα μπορούσε να μην πηγαίνει στην κάμερα και να την θάβει. GET YOUR SHIT TOGETHER, CONSISTENCY DUDE!  :beaten:

 

Τεσπα, ελπίζω στην επόμενη να φύγει ο σιχαμένος ο ταβερνιάρης με το κερωμένο μουστάκι ή το χλαπατσοειδές που του αρέσει η Ιαπωνική κουζίνα αλλά δεν έχει ξανακάνει σούσι. :dazed:


rsrGbGx.gif

#24 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 February 2018 - 13:41

Kamui spot on για χαρακτηρισμό Τιμολέοντα! Σε νιώθω απίστευτα, κάθε φορά που άκουγα ο Τιμολέοντας μου σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο!

 

Δεν νομίζω ότι έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ απλά και αυτή έβλεπε το κλίμα μέσα στο σπίτι και καταλάβαινε ότι κανείς δεν την υποστηρίζει και ότι ο Τζώρτζης είχε αρχίσει να την κάνει με ελαφρά.

 

Είναι επιβεβαιωμένο ότι αν στρέφεσαι κατά της κοινωνικής ομάδας στην οποία ανήκεις θα αποκτήσεις το σεβασμό όλων των brodudes και των trolls του ιντερνετ που "φοράνε τα παντελόνια" τελοσπάντων!


xbJ3b2w.jpeg


#25 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 25 February 2018 - 13:54

Αυτό με τη στήριξη πάλι δεν το καταλαβαίνω που παραπονιούνται και πώς τους ικανοποιεί κιόλας όλο αυτό. Άλλο να σου πουν ξες ξέχασες το δεξί μάτι ανοιχτό και να σε βοηθήσουν μέσα στο άγχος σου και άλλο να σου λένε τι να κάνεις βήμα βήμα από πάνω και βασικά δεν ξέρω γιατί επιτρέπεται κιολας, αλλάζει όλη την έκβαση της διαδικασίας.

ySss0UF.jpg


#26 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 25 February 2018 - 15:26

Κατά τα άλλα η Γωγώ με τη χυδαία ομοφοβία και το μισογυνισμό που έβγαλε στο τέλος κατάφερε να πάρει όλο το ελληνικό youtube με το μέρος της. Από εκεί που την έβριζαν και την κορρόιδευαν μέχρι εσχάτων, ξαφνικά μεταλλάχτηκε σε μάγκισα δεδομένου ότι χρησιμοποίησε τη φρασεολογία τους βάζοντας στο στόχαστρο έναν άνθρωπο που μέσα σε όλο τον ψωνισμό, τη διπροσωπία και την αντιπαθητικότητά του, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι είναι λογικό να γίνεται τόσο σκληρός όταν έρχεται καθημερινά σε επαφή με τέτοια σχόλια.

 

Πάντως στο Twitter που παρακολουθούσα είδα να την σχολιάζουν αρνητικά για το πραγματικά, όπως τόνισες, ομοφοβικό και μισογυνιστικό σχόλιο που έκανε στο τέλος, πριν αποχωρίσει. 

Γενικά στο διαγωνισμό, θεωρώ πάρα πολύ χαζό να υπάρχει η οποιαδήποτε τέτοιου μεγέθους βοήθεια από τον εξώστη. Άλλο να υπάρχουν κάποια σχόλια τύπου "ξέχασες αυτό", "κοίτα αυτό θα σου καεί" ή κάτι παρόμοιο, και όχι το επίπεδο που είδαμε στη διαδικασία αποχώρησης Σελίμ και Ηλέκτρας. Σημειωτέον ότι ο Τιμολέων το θυμήθηκε ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτό μόνο στη διαδικασία ασυλίας, πετώντας και τη μία βλακεία μετά την άλλη. 

 

Στο χθεσινό επεισόδιο πάλι, αυτό που έδωσε το σημάδι ότι θα πάει στραβά το πράγμα - και υποκριτικό φαινόταν - ήταν μόνο η εμφάνιση του δάσκαλου-μάγειρα του Τιμολέοντα, εκεί φάνηκε τελείως ότι έπεσε ακόμη περισσότερο ψυχολογικά η Γωγώ και εκνευρίστηκε πιθανότατα. Συνδυάστηκε και με το γεγονός ότι της κόλλησε ότι δεν θέλει να τη βοηθήσει κανείς, που οποιαδήποτε βοήθεια την αντιμετώπιζε αρνητικά και απότομα. (Επίσης δεν κατάλαβα αν την κορόιδευαν σε κάποια φάση, γέλασαν μαζί της or something; Διορθώστε με αν κάνω λάθος). Και τελικώς έριξε η ίδια τον εαυτό της με τα σχόλια που έκανε κατά την αποχώρησή της.

 

Άλλο ενοχλητικό είναι το σχόλιο που βγαίνει κάθε φορά από το στόμα του Χρήστου, ότι εγώ έχω την ευθύνη, θα έπρεπε εγώ να την πάρω και μπλαμπλα... αλλά δεν εξαιρεί ποτέ τον εαυτό του από τη διαδικασία ασυλίας. Μην το τονίζεις καλύτερα, πες πιστεύω αυτό και τελειώνει το θέμα εκεί. 

Ο πιο συμπαθής είναι ο κ. Γιώργος θαρρώ. 


Edited by Kamen Tantei Zura, 25 February 2018 - 15:27.


#27 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2018 - 15:27

Wow you people are really invested.

Eμένα ο Κοντιζας δεν με ενοχλεί που είναι αυστηρός ας το θέσουμε κομψά με ενοχλεί που δεν είναι συνεπής. Δηλαδή αν τα χωνεις σε άνθρωπο επειδή πήγαινε για medium rare και του βγήκε medium δεν μπορείς να μην κόβεις άνθρωπο που πήγε για εσάνς βανίλιας και έβαλε εσάνς καφέ.

Τώρα για το χθεσινό επεισόδιο δεν μου βγαίνουν οι βαθμολογίες αλλά δεν πειράζει καλό είναι να ξεκαβαλανε κάποιοι που θεωρούνται σίγουρακια.

Το καλό είναι ότι με βάση αυτά που βλέπω αισθάνομαι ότι θα μπορούσα και εγώ να είμαι μέσα στην δεκάδα. Τι στο κέρατο δηλαδή λάδι ξέρω να βάζω γυαλιστερες να καθαρίζω χωρίς να τους αλλάζω τα πέταλα και δεν θα με πας εκδρομή σε ταβέρνα και θα στραβομουτσουνιάζω στο κοντόσουβλι.

Αυτό που θα ήθελα πολύ όμως θα ήταν να βλέπαμε και τους κριτές να δείχνουν ότι κάποιες δοκιμασίες δεν μπαίνουν απλά ως ασκήσεις στη ματαιοτητα αλλά ότι μπορούν να γίνουν κιόλας.Εβλεπα ένα Master chef που τους ζήτησαν μεν κάτι δύσκολο αλλά ο κριτής έκανε demonstrate πως είναι doable και όχι παγίδα

#28 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 25 February 2018 - 15:30

Iristella για masterchef 3 αλλά στα πιάτα δημιουργικότητας μόνο με συνταγές από anime. Μη μας βγαίνουν μόνο ψευτοφανς κριτές με το jolly roger του Sanji.

ySss0UF.jpg


#29 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2018 - 15:36

Θα έχω ξεπατικωσει όλον τον τσελεμεντε του shokugeki

#30 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 25 February 2018 - 17:45

Τιμολεων φανφαρονος με τεραστια επαρση που ηθελα να φυγει πιο πολυ απ οτι η γωγω (η οποια ηθελα να φυγει απ την πρωτη στιγμη που την ειδα )