Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Cowboy Bebop

spring 1998 watanabe shinichiro Sunrise anime review action sci-fi adventure comedy drama

  • Please log in to reply
28 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Rating: (76 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Rating:

  1. Very Bad (0 ψήφοι [0.00%])

    Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.00%

  2. Bad (1 ψήφοι [1.79%] - Προβολή)

    Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.79%

  3. Good (2 ψήφοι [3.57%] - Προβολή)

    Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.57%

  4. Very good (21 ψήφοι [37.50%] - Προβολή)

    Ποσοστό της ψηφοφορίας: 37.50%

  5. Excellent (32 ψήφοι [57.14%] - Προβολή)

    Ποσοστό της ψηφοφορίας: 57.14%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#16 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 20:11

Δεν ειναι τυχαιο οτι προκειται για κλασσικη σειρα. Ειναι μια σειρα που ανετα θα μπορουσε να προβληθει στην ελληνικη τηλεοραση για να εισαγει τον μεσο ελληνα στα ανιμε, και αυτο λεει πολλα.

Μονο μια παρατηρηση. Μερικα απο τα images που συνεδευαν το review πρεπει να αλλαχτουν γιατι δεν ειναι πια active, εκτος αμα μονο εγω δεν τα βλεπω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17 Trail

Trail

    Linux Ubuntu

  • Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 16:05

Ο Spike είναι ο ορισμός του cool.

BTW, 11/10.

#18 kenshin

kenshin

    Anime Fan

  • Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 22:24

μερικα επεισοδια ειναι κορυφαια οχι οτι η υπολοιπη σειρα ειναι κατωτερη αλλα καποια,οχι μονο μετα το 15ο, ξεχωριζουν(πρεπει να σε τραβαει και η ολη φαση).το soundtrack ειναι απο τα καλυτερα που εχω συναντησει εως τωρα και το αγαπημενο μου

αυτα δεν θα βαθμολογησω γιατι γενικα ειμαι ανοιχτοχερης σε τετοιες περιπτωσεις
Δημοσιευμένη  εικόνα

#19 kazmir

kazmir

    Clan of Malkavian

  • Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 01:37

We want more...
We want more...
We want more...
Μακάρι να μην τελείωνε.
Πρέπει να τη δουν όλοι.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Δημοσιευμένη  εικόνα


#20 lordofblues

lordofblues

    Back in business

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 18:29

Ολοι θα θελαμε να ημασταν μελοι του πληρωματος του Bebop.

Δημοσιευμένη  εικόνα



#21 Rei Ayanami

Rei Ayanami

    Going MAD

  • Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 20:48

Ξεκίνησα να βλέπω τον διαστημικό cowboy πριν 2 χρόνια περίπου. Από το πρώτο επεισόδιο εντυπωσιάστικα από το animation και τη μικρή εισαγωγική ιστορία της σειράς. Δράση και ανατροπή, έξυπνοι διάλογοι, μελαγχολικοί χαρακτήρες και φυσικά καταπληκτική μουσική, από μια μουσικόσυνθέτη (Yoko Kanno) που πρόσφατα διαπίστωσα οτι μου αρέσει αρκετά. Τρομερή μουσική ενορχήστρωση και πολύ καλό δέσιμο με τη σειρά. Για τους (πιο electro) fan της Yoko ακούστε και το soundtrack του Ghost In The Shell
Animate my world..

#22 flatsoul

flatsoul

    Starting...

  • Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 19:15

Γεια σας και από μένα!!
Το CB είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ από anime ...Έχετε να προτείνετε κάτι παραπλήσιο σε αυτό; Έχω δεί καμιά 7αρα σειρές ακόμα ,αλλά κανένα δεν συγκρίνεται με δάυτο!!

#23 ghostdog

ghostdog

    Καμένος στη μετάφραση...

  • Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 00:42

flatsoul δες το Samurai Champloo , είναι από τους ίδιους δημιουργούς. Μια πολύ καλή σειρά που επίσης πλησιάζει λίγο το ύφος του CB είναι το Black Lagoon. Επίσης αν ψάχνεις κάτι πιο "σοβαρό" αλλά εξίσου ξεχωριστό, δες το Ghost in The Shell : Stand Alone Complex.

#24 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 00:35

Αν και λίγο αντισυμβατικό το σενάριο, αυτό το anime έχει ένα απ'τα με διαφορά καλύτερα συνολικά OSTs που έχω ακούσει. Ανεπανάληπτο.

Όσο κάθομαι και το σκέφτομαι, είναι η καλύτερη απόδειξη πως ένα anime, δεν χρειάζεται να έχει "καν σενάριο" για να γίνει καλό. Ναι καλά διαβάσατε. Βέβαια μόνο ένας Watanabe με τις ανάλογες δυτικές επιρροές και την Yoko Kanno θα μπορούσε να καταφέρει κάτι τέτοιο.

Γιατί πολύ απλά :
Συνδυάζει τα πάντα, δημιουργώντας απίθανες καταστάσεις μέσα στην ζωή χαρακτήρων που έχουν μοναδικές προσωπικότητες αλλά και απίστευτο στυλ. Αναπτύσσονται όλοι τους αρκετά και κυρίως με πολύ καλή σκηνοθεσία μονάχα δείχνοντας μέρος της καθημερινότητάς τους! Θέλετε δράση;Χαβαλέ; Δράμα; Romance; Mystery;; Διάστημα; Kαταδιώξεις;; Γέλιο;; Στυλάτες ατάκες;; Καλά είστε.
Εδώ έχει τα πάντα, πρώτη φορά θα τα δείτε όλα σε ένα πακέτο. (respect Watanabe τα ίδια έκανε και στο Samurai Champloo τρομερή ποικιλία ο άτιμος)

Πάντως συνολικά αρκετά ευχάριστο, αρκετά mainstream και λόγω επιρροών απ'την δύση καλύπτει όλα τα γούστα, παρόλα αυτά εμένα με βύθισε η μουσική, με πήγε σε άλλο κόσμο, με χαλάρωσε, πάει χάθηκα και το απόλαυσα σαν να ήταν ένα ταξίδι, διακοπές μια περιπέτεια ευχάριστη που δε κουράζει. Ευχάριστο funwatch πάντως που χαλαρά θα το ξαναέβλεπα για την μουσική και το feeling και μόνο.

A classic.
Μην έχετε απαιτήσεις σε σενάριο γιατί απλά δεν υπάρχει main scenario παρά μόνο προς το τέλος. Just enjoy the ride for what it is. And nothing more.

PS1 : Αν δεν ασχολείστε γενικά με την μουσική παίζει να χάσετε και το 50-70% του anime αυτού.

PS2 : Blues και Jazz ftw έχω να πω και μάλιστα άψογες επιλογές!! Μα και go go cactus από Ennio Morricone ρε γμτ;; Έπος. Yoko Kanno και ξερό ψωμί!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 21 Απρίλιος 2009 - 05:18

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#25 Rei Ayanami

Rei Ayanami

    Going MAD

  • Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 20:59

Πολλοί δυτικοί παραγωγοί θα ήθελαν να είχαν σκεφτεί ένα τέτοιο project. Ευτυχώς όμως, τους πρόλαβε ο Mr Watanabe και μαζί με την κυρία Kanno, δημιούργησαν ένα νέο επίπεδο στην ιστορία των anime. Το cowboy beebop σε κάνει να νιώθεις μοναδικός. Γιατί πολύ απλά, είναι μοναδικό.:emptyonexg1:
Animate my world..

#26 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:08

Όποιος δεν το έχει δει,απλά χάνει ένα από τα καλύτερα anime.Ένα από τα λίγα anime που δικαιολογεί πλήρως το χαρακτηρισμό του ως κλασσικού.

#27 SirJim

SirJim

    lurking

  • Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 01:24

Ωπ, δεν ήξερα την ύπαρξη αυτού του thread...
Λοιπόν, εδώ όπως έχετε καταλάβει, μιλάμε για ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ anime...
Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Έχει από φοβερή μουσική και δυνατή πλοκή μέχρι τους πιο στυλάτους χαρακτήρες και στοιχεία comedy... :P Επίσης δεν είναι "βαρύ" οπότε βλέπεται άνετα.
Μη ξεχάσετε να κατεβάσετε και το O.S.T. το οποίο είναι εξίσου καλό
Τέλος, έχει για μένα ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο τέλος που έχω δει ποτέ σε anime... Όσοι δεν το έχετε δει τρεχάτε όσο μπορείτε.-

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.


#28 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

    Dark Lord of the Sith

  • Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 19:58

Αρκετά καλή σειρά και σίγουρα η μουσική επένδυση ήταν εκπληκτική. Για να πω την αλήθεια θα την ήθελά πιο "σοβαρή" κι έτσι θα ήταν ακόμα πιο ψηλά στη εκτίμησή μου αλλά τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά! Οι χαρακτήρες πολύ καλοί και αρκετά cool κι η ιστορία επαρκής χωρίς να διεκδικεί δάφνες. Μια σειρά που χαίρεσαι να την βλέπεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#29 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2011 - 16:29

Xαλαρά από τις καλύτερες σειρές που έχω δει. Άψογη στον τεχνικό τομέα με αξεπέραστο OST και animation και character design που υπερτερούν κατά πολύ σε σχέση με σημερινές παραγωγές.

Απίστευτοι χαρακτήρα και ωραία ιστορία. Αν και θα ήθελα σε κάποια σημεία να δοθεί περισσότερη έμφαση εντούτοις κατανοώ ότι ο χαρακτήρας και ο στόχος της σειράς δεν ήταν αυτός. Η ευρύτερη πλοκή υπήρχε αποκλειστικά και μόνο για να οδηγήσει την ιστορία σε ένα συμπέρασμα. Other than that η έμφαση ήταν καθαρά στο ταξίδι.

Άνετα για δεύτερο και τρίτο rewatch.



Also tagged with one or more of these keywords: spring 1998, watanabe shinichiro, Sunrise, anime review, action, sci-fi, adventure, comedy, drama