Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Gakuen Babysitters | School Babysitters

winter 2018 slice of life school comedy shoujo

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 19 January 2018 - 10:37

gakuenbabysitter.jpg

 

ANN // MyAnimeList // AniDB

 

 

Μετά από τη σχεδόν ανέλπιστη μεταφορά του manga σε anime, καλωσήρθατε στο thread για το πιο χαριτωμένο anime της σεζόν. Άμα δεν το έχετε δει ακόμη, δείτε το, μόνο 12 επεισόδια θα είναι δυστυχώς.

 

Πρωταγωνιστές της ιστορίας μας είναι δύο αδέρφια, ο Ryuuichi και μικρός του αδερφός, ο Kotaro. Οι δυο τους, μετά την απώλεια και των δύο γονιών τους σε αεροπορικό δυστύχημα, βρέθηκαν υπό την προστασία μιας γριάς διευθύντριας που έχασε τον γιο της και τη γυναίκα του στην ίδια τραγωδία. Βλέποντας ένα κομμάτι του εαυτού της στα δύο παιδιά, αποφάσισε να γίνει κηδεμόνας τους και να τους προσφέρει προστασία και στέγη. Ως αντάλλαγμα, ο Ryuuichi θα πρέπει να γίνει το πρώτο μέλος μιας ομάδας που είχε αποτύχει να συγκεντρώσει άτομα στην Ακαδημία την οποία διευθύνει η γυναίκα, του Babysitter Club, που είχε ως σκοπό να υποστηρίξει το νηπιαγωγείο που διατηρούσε η σχολή ώστε να απασχολεί τα παιδιά των εργαζομένων του.

 

Gakuen-Babysitters-02-12.jpg

 

 

Καθώς λοιπόν ο Ryuuichi προσπαθεί να φανεί δυνατός για τον αδερφό του, τα δύο αδέρφια αρχίζουν να δένονται μεταξύ τους όλο και περισσότερο. Παράλληλα ο Ryuuichi μαθαίνει να διασκεδάζει τη δουλειά του ως babysitter και να δέχεται ως αντάλλαγμα την αγάπη των μικρών ενώ ταυτόχρονα μέσα από αυτή του την απασχόληση κάνει νέους φίλους και αρχίζει να αποδέχεται όλο και περισσότερο τη νέα του ζωή.

 

Οι ιστορίες περιστρέφονται κυρίως πάνω στη δουλειά του Ryuuchi στον παιδικό σταθμό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει: πώς προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα μικρά και την παράξενη ψυχολογία τους καθώς και τη σχέση των δύο αδερφών. Παρέα του ο Usaida, που εργάζεται εκεί ως νηπιαγωγός, αλλά πολλές φορές μόνο προβλήματα του δημιουργεί αφού αγαπημένο του χόμπι είναι ο ύπνος και μπορεί να γίνει αρκετά ανεύθυνος, ο Kamitani, μέλος της ομάδας μπειζμπολ και μεγάλος αδερφός ενός εκ των μικρών, και η Inomata συμμαθήτριά τους.

 

news_xlarge_GB_teaserPV_03.jpg

 

 

Την μεταφορά του manga ανέλαβε το Studio Brain's Base έχοντας ένας, μέχρι τώρα αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα, παρόλο που με βάση το opening αρκετές μικρότερες ιστορίες θα παραληφθούν ώστε να εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες της σειράς. Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Shusei Morishita στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα και στην πρώτη του απόπειρα γενικότερα καθώς δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες δουλειές στο ενεργητικό του, ενώ στη σύνθεση της σειράς έχουμε την πολύ πιο έμπειρη Kakihara Yuuko η οποία κατά το παρελθόν είχε αναλάβει τον ίδιο ρόλο σε σειρές όπως το Chiharafuru 2, και τα πιο πρόσφατα Nana maru San Batsu και Tsuki ga Kirei. Το cast απαρτίζεται από αρκετά γνωστούς ηθοποιούς ανάμεσα στους η Sanpei Yuuko, o Maeno Tomoaki, o Umerhara Yuichiro κ.α..Στα opening και ending κάναμε οικονομία και τα δώσαμε αντίστοιχα στον Ono Daisuke και στον Nishiyama Kotaro (φωνή του πρωταγωνιστής της σειράς).


ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: winter 2018, slice of life, school, comedy, shoujo