Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oshare Play! Holliday's Anime Party (30/12/2017@Drops - Αθήνα)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 20 December 2017 - 20:15

Οι Oshare Play! έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στο Christmas / New Years' day Holliday Special party τους, που διοργανώνεται το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017!

25587819_1552528821505800_40978624799131


Μετά από πέντε μήνες, η ομάδα μας επιστρέφει στο ανανεωμένο DROPS, για μια ακόμα θεότρελη και άκρως εορταστική Oshare βραδιά! Το πρόγραμμα όπως πάντα αποτελείτε από anisons, jpop και jrock, πάντα υπό την επιμέλεια του Vj Labrokratis σε videomix. Και ανάλογα τον κόσμο, από μια ώρα και ύστερα, το πρόγραμμα εξελίσσετε σε asian dance, με κυρίαρχη την kpop!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ εξακολουθούμε και έχουμε προσφορές (όπως το καλοκαίρι) για να αυξήσουμε την κατανάλωση! Έτσι, στις δύο μπύρες κατ' άτομο σας κερνάμε μια τρίτη, στους δύο χυμούς ή αναψυκτικά σας κερνάμε ένα τρίτο και στα δύο ποτά ένα σφηνάκι. Υπενθυμίζουμε ότι στο Drops έχουμε και επιλογές για club sandwitch, μπιφτέκι και παγωτό, για όσους δεν θέλουν να πιουν αλλά θέλουν να τσιμπήσουν κάτι!
Φυσικά, θα έχουμε και δωράκια να μοιράσουμε με κλήρωση σε όλους τους cosplayers της βραδιάς, προσφορά του Animehouse!

Στον τοίχο της εκδήλωσης, μπορείτε όπως πάντα να αναρτήσετε τα request σας!
Το πάρτυ ξεκινά στις 20.30, όμως εμείς θα είμαστε εκεί και θα παίζουμε μουσική από τις 20.00. 

Σας περιμένουμε όλους να μας έρθετε να περάσουμε τρελά!
Be There or Be Square!

The Oshare Play! Team & Friends!

Δωροθέτης:
Animehouse
www.animehouse.gr

Kάντε κλικ εδώ για την εκδήλωση στο Facebook 

Η
 ομάδα των Oshare Play! έχει σελίδα εδώ: www.facebook.com/Oshare.Play