Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

  • Please log in to reply
120 replies to this topic

#91 BlasoN

BlasoN

    Greed is good...

  • Members
  • 55 posts

Posted 26 December 2017 - 16:19

                                                                                          ΑΣΤΑ

Ο Άστα είχε χτυπήσει το κεφάλι του άσχημα το προηγούμενο βράδυ, μετά από μια απότομη ανατάραξη του τρένου. Όταν ξύπνησε είδε με έκπληξη πως δεν είχε σκοτωθεί κανείς όσο ήταν λιπόθυμος.

Επίσης συνειδητοποίησε ότι επειδή λιποθύμησε αμέσως, δεν πρόλαβε να ουρλιάξει. Δεν μπορούσε να επιτρέψει να μείνει έτσι αυτό το γεγονός.

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" είπε τραγουδιστά, και άρχισα σιγά σιγά να ξαναβρίσκει τον εαυτό του.

Ένας άντρας δεν κάνει πίσω και υποστηρίζει μέχρι του τέλους τα λεγόμενα του.

Δεσποινίς Εσμεράλδα (SSJGirl) είσαι η μία απ' τους δύο δολοφόνους.

 

Ψήφος:Εσμεράλδα (SSJGirl)


Quis custodiet ipsos custodes?

#92 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 26 December 2017 - 16:25

Σπιρτούλης(Babba)

fce37412c91feda5dfd2be784a0b27c1--zombie

Πω, πω, μέχρι κι εμένα κοντεύεις να πείσεις ότι εγώ φταίω για όλα.

Προλαβαίνετε να με βγάλετε μπας και πάρω δικό μου κεφάλαιο;

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Ρέι είναι αθώα και ότι ο Grim(LL) είναι ο σατανικός εγκέφαλος,

αλλά δε βαριέσαι, ας σου κάνω το χατήρι.

Let it all burn.

Esmeralda(SSG).

 

 

smurfocalypse.jpg


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#93 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 December 2017 - 16:36

9b6.jpg

 

Rei Ayanami

 

Δεν είσαι μόνος σου

 

Πριν σας αποχαιρετίσω, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Aizen και τον Σπιρτούλη που είναι οι μόνοι που σκέφτονται λογικά. Αν είναι δολοφόνοι και κάνουν τόσο meta σκέψεις και κατηγορίες τους το δίνω, είναι εξαιρετικοί, τους αξίζει να σκοτώσουν τους πάντες και να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Στανταράκι Kyoko δολοφόνος μετά την αλλοπρόσαλλη ψήφο της σε μένα. Εσμεράλδα γιατί εδώ που φτάσαμε μόνο αν βυθιστούμε στο LCL και ενωθούν οι συνειδήσεις μας σωζόμαστε.


xbJ3b2w.jpeg


#94 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 26 December 2017 - 16:51

                                                                                             Esmeralda-Cantando-84570.gif
 





Esmeralda(Super Sayan Girl)

 

 

Δεσποινίς Εσμεράλδα (SSJGirl) είσαι η μία απ' τους δύο δολοφόνους.

 

 Asta δεν ξέρεις καν πόσοι είναι οι δολοφόνοι. Προσπάθησε τουλάχιστον να μην παίρνεις αθώο κόσμο στο λαιμό σου με τα λόγια σου. Είσαι τυχερός όμως, από αυτό που είπες κατάλαβα ότι δεν είσαι δολοφόνος. Και όσοι τρέξουν να πουν ότι έκανε επίτηδες το λάθος, τον έχετε πραγματικά για τόσο έξυπνο; 

 

Όσους επιβάτες ψήφισα μέχρις στιγμής το έκανα επειδή κάτι μου έλεγε ότι ήταν όντως δολοφόνοι. Το ένστικτο μου έκανε λάθος όλες τις φορές, γι' αυτό λέω αυτή την φορά να του πάω κόντρα. Rei (mono)δεν πιστεύω ότι είσαι δολοφόνος αλλά εδώ που φτάσαμε δεν έχω άλλη επιλογή. όπως είπε και ένας συνεπιβάτης, πρέπει να σώσω το τομάρι μου.


TMWsBT7.png        


#95 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 26 December 2017 - 17:03

Η νύχτα πέφτει και έχουμε 4-4 ισοβαθμία μεταξύ της Rei Ayanami (mono) και Esmeralda (Super Sayan Girl).

 

Αυτό σημαίνει το εξής: Δίνουμε παράταση ως το βράδυ στις 21.00 ώστε να ποστάρει ο Zane, ο μόνος που δεν έχει ψηφίσει. Οι υπόλοιποι μπορούμε να σχολιάσουμε αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ψήφο μας.

 



#96 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 December 2017 - 17:19

__ayanami_rei___evangelion___by_sagakure

 

Rei Ayanami

 

Είσαι χαρούμενος που είσαι ζωντανός;

 

Τα πράγματα είναι απλά. Αν σκοτωθεί τώρα αθώος και σκοτωθεί και το βράδυ, [αν δεν εμφανιστεί ο Reg (Zane)] οι δολοφόνοι νίκησαν. Όσοι προσπάθησαν να με σώσουν, Asta (Blason), Aizen (Black Kaizer) και Σπιρτούλης (Babba) είναι σίγουρα αθώοι, με έναν από αυτούς ίσως να είναι γελωτοποιός, τον οποίο δεν τον συμφέρει να νικήσουν τώρα οι δολοφόνοι. Απομένει ο Reg (Zane), ο οποίος είναι επίσης αθώος.

 

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τέσσερις, μέσα σε αυτούς είναι οι δολοφόνοι και ένας γελωτοποιός ή αθώος. Η Εσμεράλδα δεν είναι γελωτοποιός γιατί δεν θα ερχόταν να σώσει το τομάρι της όπως είπε. Είναι ή αθώα οπότε όλα τελείωσαν ή δολοφόνος. Αν είναι δολοφόνος τότε ένας από τους άλλους τρεις είναι γελωτοποιός ή αθώος, τον οποίο δεν τον συμφέρει σε καμιά περίπτωση να σκοτωθώ εγώ άρα απλά παρασύρθηκε από τις σειρήνες των δολοφόνων. Νομίζω Kyoko (angel.tze) στανταράκι δολοφόνος και επιφυλάσσομαι για τους άλλους δύο (Pariston(Osama) και Grimmer (LL).

 

Ελπίζω μόνο να αναδυθεί ο Reg (Zane) από τα έγκατα της αβύσσου και να μας βοηθήσει.


xbJ3b2w.jpeg


#97 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 26 December 2017 - 17:50

Pariston Hill

 

rcvG75n.gif

 

Ξέρεις τι μου αρέσει σε εσένα, Aizen; Το γεγονός πως νομίζεις ότι μπορείς να λές ό,τι θέλεις χωρίς να εξηγείς τίποτα.

 

 

Επίσης, ο Pariston(Osama) είναι προφανώς ο γελωτοποιός και γράφει ένα σωρό πράγματα χωρίς λογική.

 

 

 

Δεν εξήγησες ποτέ γιατί αυτά που είπα δεν έχουν λογική ή δεν είναι σωστά. Η μόνη σου δικαιολογία μπορεί να συνοψιστεί σε "hurr-durr, ο Pariston είναι ο γελωτοποιός", που μπορείς να το υποθέσεις και όχι να το συμπεράνεις. Ο "γελωτοποιός" που λες ψήφισε την Εσμεράλντα χτες οταν η "φίλη" σου η Rei ψήφιζε χωρίς κανένα πρόβλημα το Τζίνι και ο ίδιος "γελωτοποιός" κατάλαβε έστω και στο τέλος το λάθος του και γνωρίζοντας ότι το Τζίνι είναι πολύ δραστήριο, του έδωσε μια ευκαιρία να πάει την βαθμολογία σε ισοπαλία.

 

Ας μιλήσουμε για την Rei, λοιπόν:

 

Γεγονός είναι ότι η Rei (mono) δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα καθ'όλη την διάρκεια των ερευνών για να αποδείξει ότι είναι αθώα. Τίποτα. Δεν έχει συζητήσει επι της ουσίας καθόλου, δεν έχει πει τίποτα που να μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να την υπερασπιστεί ή να την κατηγορήσει, είναι ο ορισμός του "είμαι εκεί αλλά δεν κάνω τίποτα" επιβάτη. Αυτός είναι το κύριο χαρακτηριστικό συμπεριφοράς δολοφόνου, κάποιος που συμμετέχει χωρίς να βοηθάει και είναι πολυ διαφορετικό από αυτό που κάνει ο Asta ή ο Reg που δεν βοηθάνει επειδή δεν συμμετέχουν.

 

Ούτε έχει καμία λογική να βγει και να πει ότι είναι ο γιατρός εκτός αν ήξερε ότι θα την κρεμάσουν σήμερα, άρα ήξερε ότι το να βοηθήσει στον να κρεμαστεί το τζίνι χτες ήταν κακό. To να ισχυριστεί λοιπόν σήμερα ότι είναι γιατρός είναι πάρα πολύ βολικό claim καθώς σαν δολοφόνος ξέρει ότι ο πραγματικός γιατρός δεν θα βγει να διαψεύσει το claim της επειδή δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του.

 

Γιατί δεν σχολιάσες το γεγονός ότι ο Σπιρτούλης, που μάλιστα θεωρείς και εσύ δολοφόνο, βγαίνει και ξεκάθαρα αλλά ήρεμα την υπερασπίζεται καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού; Δεν είναι ότι η Rei, αν είναι όντως γιατρός (που δεν είναι) είχε δώσει ενδείξεις ότι είναι ο γιατρός πέρα από το claim της σήμερα...

 

Δεν μπορείς να έχεις την Εσμεράλντα και την Kyoko στην ίδια ομάδα δολοφόνων και εξήγησα γιατί. Το ότι η Εσμεράλντα καβάλησε το ρεύμα εναντίον του συνταγματάρχη είναι κάτι που θα μπορούσε να κάνει είτε είναι αθώα είτε όχι. Το να το κάνει εκθέτωντας την υποθετική συνάδελφο Kyoko όμως στην πορεία είναι κάτι που ένας μη έμπειρος δολοφόνος δεν θα έκανε ποτέ. Ακόμα δεν έχω ακούσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο αντίλογο σε αυτό από κανένα.


Edited by Osama Bin Laden, 26 December 2017 - 17:58.


#98 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 December 2017 - 19:26

zY2qghh.png

 

Rei Ayanami

 

Δεν θα είμαι μαριονέτα για να την ελέγχεις εσύ

 

Είναι σαφές πλέον Pariston (Osama) ότι είτε είσαι χαζός ή τον παριστάνεις, Τείνω προς το δεύτερο.

 

Πόσο πιο πολύ να βοηθήσω; Προδώθηκα για να αθωώσω τον Reg(Zane), ανέλυσα με ακρίβεια πιο πάνω το ακριβές σκεπτικό μου για το ποιοί είναι οι δολοφόνοι και ποιοί οι αθώοι, ανέλυσα με ποιό σκεπτικό πιστεύω ακράδαντα ότι ο Reg είναι αθώος και όλα αυτά με επιχειρήματα.

 

Κατηγόρησέ με ότι λέω ψέμματα, το δέχομαι γιατί μπορεί να συμβαίνει. Αλλά μην με κατηγορείς ότι δεν μιλάω επί της ουσίας. Το μόνο μου λάθος ήταν να κατηγορήσω το τζίνι και τίποτε άλλο. Ούτε καν γνώριζα κατά τη διάρκεια της ημέρας ότι ο Reg(Zane) θα εξαφανιστεί στα βάθη της αβύσσου και δεν θα τον ξαναδούμε και θα καταλήξουμε σε αυτήν την ανόσια ισοπαλία με τους δολοφόνους να κερδίζουν. Ποιό κέρδος είχα αφού θα αποκαλυπτόταν αν είμαι αθώα ή όχι.

 

Εσύ πίστευε αυτά που θέλεις να πιστεύεις είτε γιατί είσαι τρελός είτε γιατί τον παριστάνεις είτε από καθαρή ευήθεια. Νομίζω ότι αυτοί που κατάλαβαν, κατάλαβαν..

 

Εσμεράλδα (SSJGirl), μην τα ξαναλέμε.


xbJ3b2w.jpeg


#99 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 26 December 2017 - 23:27

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ

έριξα κέρμα και το αποτέλεσμα ήταν το εξής

 

 

Spoiler:

Sorry to be the bearer of bad news but...mono, σε κηδεύουμε.

ορίστε πάρτε και τραγουδάκι έτσι για να ευθυμήσουμε μωρέ!

Youtube Video



#100 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 26 December 2017 - 23:32

Αναμείνατε Κείμενο



#101 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 27 December 2017 - 01:47

Κεφάλαιο 8, μέρος πρώτο

Δυο στροφές του νομίσματος

 

Το απογεύμα άρχισε να δίνει σιγά σιγά την θέση του στο χαρακτηριστικό παγωμένο, κρυστάλλινο βράδυ των Ελβετικών οροπεδίων και στον ορίζοντα, μέσα στην άσπρη ομίχλη του χιονιά, φώτα θολά, κίτρινα και λευκά, άρχιζαν να πολεμούν την γκριζάδα της νύχτας.

 

Ο Grimmer σηκώθηκε και χωρίς το χαρακτηριστικό χαμογελό του, πήγε και γύρισε τον διακόπτη του ηλεκτρικού. Όλο το lounge βυθίστηκε σε ένα μελαγχολικό, κίτρινο φως, κάνοντας την καινούρια πραγματικότητα της σκηνής πιο σκοτενή από αυτήν που επικρατούσε όταν την έλουζε το αδύναμο φως του ήλιου που έδυε.

 

Οι επιβάτες ήταν ακούνητοι και σκεπτικοί στους καναπέδες και τις πολυθρόνες τους. Ο Grimmer έριξε μια ματιά, και έπειτα γύρισε και κάθισε βαρύς στον πάγκο. Έβαλε το χέρι στην τσέπη του πουκαμίσου του και έβγαλε ένα τσαλακωμένο πακέτο με τσιγάρα.

 

"Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα;", ρώτησε και στράφηκε προς τους υπόλοιπους. "Να σας δω."

 

Η ψηφοφορία είχε καταλήξει σε ισοβαθμία και ο Reg, ο μόνος που μπορούσε να την σπάσει, είχε εξαφανιστεί.

 

"Τι εννοείς "να μας δεις;"". Είσαι το ίδιο υπεύθυνος με όλους μας για το ότι φτάσαμε εδώ.", του απάντησε η Κyoko.

 

"Ναι, έχεις δίκιο...", απάντησε ο Grimmer και με χέρια που έτρεμαν προσπάθησε να ανάψει το τσιγάρο του λες και ήθελε να προστατέψει την φωτιά του αναπτήρα από τον αέρα.

 

Ησυχία έπεσε μέσα στο lounge.

 

"Εσύ γιατί χαμογελάς όλη την ώρα;", ρώτησε η Εσμεράλντα ενοχλημένη τον Pariston. "Νομίζεις ότι όλο αυτό είναι καποιο αστείο;"

 

Όλοι γύρισαν και κοίταξαν τον συνδικαλιστή, που χαμογελούσε ελαφρώς πιο πλατιά από ότι συνήθως.

 

"Η ερώτηση είναι, γιατί εσύ δεν το βρίσκεις αστείο;", απάντησε ο Pariston. "Δώδεκα άγνωστοι σε ένα τρένο που σκοτώνονται μεταξύ τους για λόγους που κανείς δεν ξέρει. Είναι σχεδόν ποιητικό. Αλλά ξέχασα, δεν είναι η ζωή μου που κινδυνεύει αυτήν την στιγμή."

 

Η Εσμεράλντα κάτι πήγε να πει αλλά μάσησε τα λόγια της και κοίταξε αλλού θυμωμένη. Ησυχία έπεσε πάλι στο lounge.

 

"Πωω, είστε πολύ βαρετοί. Η λύση είνα μπροστά στα μάτια σας!", είπε τελικά ο Pariston και σηκώθηκε από την πολυθρόνα του. "Έχουμε ισοβαθμία, σωστά; Ας στρίψουμε νόμισμα λοιπόν. Τι πιο ενδιαφέρον από το να αφήσουμε στα χέριαα τς τύχης το ποιος θα πεθάνει."

 

"Είσαι τρελός; Θα αφήσεις στην τύχη την μοίρα ενός ανθρώπου;", αναφώνησε ο Grimmer;

 

"Κοίτα έξω, αξιαγάπητε δημοσιογράφε. Έχει σχεδόν νυχτώσει. Θυμάσε τι έγινε την προηγούμενη φορά που έπεσε σκοτάδι; Ένα "ατύχημα" να γίνει πάλι με το ρεύμα και θα είμαστε όλοι μαζεμένοι και έτοιμοι για άλλη μια φορά σαν πρόβατα προς σφαγή. Είτε ξεμπερδεύουμε γρήγορα και πάμε να αμπαρωθούμε στα κουπε και τις καμπίνες μας ή κινδυνεύουμε όλοι να πεθάνουμε σαν ζωντανά."

 

Η ατμομηχανή του τρένου χτύπησε στο χιόνι και τα φώτα τρεμοπαίξαν.

 

Η Kyoko αναστέναξε και σηκώθηκε

 

"Ας είναι. δεν έχουμε άλλη επιλογή.", είπε βγάζοντας από το σακάκι της ένα περίστροφο. "Ο συνδικαλιστής θα ρίξει το νόμισμα. Γράμματα πεθαίνει η τσιγγάνα. Κορώνα η Rei. Στήστε τις στον τοίχο."

 

Κανείς δεν ήθελε να το κάνει αλλά τελικά υπάκουσαν και τις έβαλαν να σταθούν μπροστά από ένα παράθυρο.

 

"Όχι, δεν θέλω να πεθάνω, σας παρακαλώ...", είπε με ληγμούς η Εσμεράλντα. "Σας παρακαλώ, δεν ξέρω τίποτα, το ορκίζομαι, μην με σκοτώσετε..."

 

Η Rei, προς έκπληξη όλων, ήταν τελειώς ατάραχη.

 

"Σημάδεψέ τους, ντετέκτιβ Kyoko", πρόσταξε ο Pariston. "Με το που το νόμισμα αγγίξει το πάτωμα πυροβολάς την άτυχη ψυχή στην οποία αντιστοιχεί η πάνω πλευρά."

 

Η Kyoko σήκωσε το όπλο της και σημάδεψε.

 

"Έτοιμη."

 

"Όχι, σας παρακαλώ, αλήθεια λέω, είμαι αθώα. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω, θα κάνω ό,τι θέλετε, δεν θέλω να πεθάνω...", είπε με τρεμάμενη φωνή η Εσμεράλντα πέφτωντας στα γόνατα, ικετεύοντας.

 

"Ελπίζω να ξέρεις να σημαδεύεις προς τα κάτω.", είπε ο Pariston κοιτώντας την σοβαρός.

 

Η Kyoko γύρισε και τον κοίταξε χωρίς να μιλήσει. Ο συνδικαλιστής ξαναχαμογέλασε και έβγαλε από την τσέπη του ένα παλιο ασημένιο δολλάριο.

 

"Ας δούμε λοιπόν. Κορώνα η γράμματα; Τι θα αποφασίσει η τύχη σήμερα;"

 

Ο συνδικαλιστής τοποθέτησε το νόμισμα στον αντιχειρά του και το έστειλε στριφογυρίζοντας ψηλά. Εκείνη την στιγμή, το ρεύμα κόπηκε για μια στιγμή και το ασημένιο δολλάριο λούστηκε στο αδύναμο κιτρινοάσπρο φως που ερχόταν απ'έξω πριν κάνει δυο στροφές και πέσει με δύναμη στο πάτωμα.

 

'Κορώνα!" φώναξε και το όπλο της Kyoko εκπυρσοκρότησε.

 

Το ρεύμα κόπηκε για άλλη μια φορά και επανήλθε σχεδόν αμέσως. Η Rei είχε χτυπηθεί αριστερά στο στέρνο της και η άσπρη στολή είχε γίνει κόκκινη από το... αίμα;

 

"Πωπω, αυτό λερώθηκε πολύ άσχημα...", δήλωσε ήρεμα και άγγιξε την στολη της στο κόκκινο σημείο.

 

"Εί--είσαι καλά;", ρώτησε ο Grimmer έκπληκτος.

 

"Ναι, ναι καλά είμαι. Αλλά γιατι το κάνατε αυτό; Πάνε όλα μου τα  σύνεργα."

 

Η Rei ξεκούμπωσε το πάνω μέρος της στολής της και έβγαλε από μέσα ένα μικρό μεταλλικό βαλιτσάκι. Η σφαίρα το είχε διαπεράσει, είχε σπάσει ένα μικρό μπουκαλάκι με μπεταντίν και είχε σταματήσει στο πίσω μέρος του, γδέρνοντας με την άκρη της το δέρμα της κοπέλας.

 

"Εσωσα χτες τον μικρούλη Reg από βέβαιο θάνατο. Τώρα, πάει, δεν μπορώ να σώσω κανένα, χώρια που η στολή λερώθηκε. Με συγχωρείτε, αλλά πάω στην καμπίνα μου να αλλάξω..."

 

Κανείς δεν τη σταμάτησε όπως έφευγε.

 

"Ω καλά, ας είναι λοιπόν, δεν πειράζει! Ώρα να πάμε για ύπνο όλοι λοιπόν. Μην ξεχάσετε να κλειδώσετε τις πόρτες!", είπε τελικά ο Pariston. "Την καληνύχτα μου!"

 

Οι υπόλοιποι επιβάτες τον κοίταξαν να φεύγει και έπειτα κοίταχτηκαν μεταξύ τους πριν κατευθυνθούν προς τις καμπίνες και τα κουπέ τους. Η νύχτα προβλεπόταν επικίνδυνη.

 

Λίγο πριν βγει από το lounge, o Pariston γύρισε και έριξε μια ματια στην Εσμεράλντα που ήταν ακόμα πεσμένη κάτω κλαίγοντας γοερά και το πρόσωπό του σοβάρεψε. Έπειτα γύρισε και άνοιξε την πόρτα μεταξύ των βαγονιών και κατευθύνθηκε προς την καμπίνα του στην πρώτη θέση.

 

Που να είχε χαθεί άραγε ο μικρούλης Reg;

 

-------------------------------------------

1) Babba (Σπιρτούλης / The Smurfs)

2) Black Kaiser (BONDAGE AIZEN IS SECOND BEST AIZEN / Bleach)

3) Mono (Rei Ayanami / Neon Genesis Evangelion) (γιατρός)

4) Ange.tze (Kyoko Kirigiri / Danganronpa)

5) OdyMonaxos (Roy Mustang / Full Metal Alchemist) Αθώος

6) The Gunsmasha (The Genie / Aladdin) Αθώος

7) Super Sayan Girl (Esmeralda / The Hunchback of Notre Dame)

η) Lord Leon (Wolfgang Grimmer / Monster)

9) Osama bin Laden (Pariston Hill / Hunter x Hunter)

10) Zane (Reg / Made in Abyss) / mono (Rei Ayanami / Neon Genesis Evangelion)

11) Kamui (Takao Kasuga / Aku no Hana) Αθώος

12) BlasoN (Asta / Black Clover)

 

-------------------------------------------

Πέφτει η νύχτα. Δολοφόνοι, την δουλειά σας.



#102 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 27 December 2017 - 18:21

Κεφάλαιο 8, μέρος δεύτερο

Φωνήεντα

 

Τo τρένο ταρακουνήθηκε μέσα στην νύχτα και σε όλα τα βαγόνια είχε πέσει ησυχία. Ειδικά στην δεύτερη θέση, που θα περίμενε κανείς να υπήρχε κινητικότητα δεδομένου ότι βρίσκονταν πολλοί μαζί σε λίγα κουπέ, είχε πέσει απόλυτη ησυχία, λες και κάτι κακό επρόκειτο να συμβεί.

 

Όντως, κανείς δεν κοιμόταν. Όλοι ήταν ξαπλωμένοι αλλά ξύπνιοι, ανήσυχοι για το τι θα μπορούσε να τους φέρει η μοίρα απόψε.

 

Όλοι; Όχι!

 

Γιατί ο Asta, που είχαν βαρεθεί να τον ακούνε να φωνάζει και του είχαν δώσει ένα κουπέ στην άκρη του βαγονιού ολόδικό του, έριχνε τον καλύτερο ύπνο της ζωής του, χωρίς να του καίγεται καρφί για το τι μπορούσε να πάθει.

 

"Θα γίνω Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ στο βασίλειοζζζζζζζζζζζζζζζζ", παραμιλούσε στον ύπνο του φωνάζοντας.

 

"ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΠΠ--"

 

Το στόμα του το έκλεισε ένα χέρι με γάντι και ο Άστα άνοιξε τα μάτια του απότομα. Μια κουκουλοφορεμένη μορφή του έκλεινε το στόμα με το ένα χέρι και του έκανε νόημα να κάνει ησυχία με το άλλο.

 

"ΑΑΑΑ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ! ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΑΡΑ--"

 

"Σταμάτα να φωνάζεις, ηλίθιε. Δεν είμαι δολ--"

 

"ΟΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.", φώναξε ο Asta και έβγαλε κάτω από την κουβέρτα του το σπαθί του.

 

"Βούλωσε το και άκου που να σε πάρει. Και σταμάτα να φωνάζ-"

 

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

 

Ο Asta ουρλιάζοντας όρμησε στην φιγούρα, ο η οποία κάτω από τον μανδύα της έμφάνισε ένα λευκό γάντι με κόκκινούς κύκλους και χτύπησέ τα δάχτυλά της. Τα μαλλιά του Asta πήραν φωτιά και έπεσε κάτω φωνάζοντας.

 

"ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ, ΗΛΙΘΙΕ.", φώναξε ο συνταγματάρχης και έβγαλε την κουκούλα του. "Δεν θα μας καλύπτει για πάντα ο θόρυβος του τρένου! Σκάσε και άκου!"

 

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ! ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ."

 

Ο Συνταγματάρχης σήκωσε ένα κανάτι με νερό που βρισκόταν ακουμπισμένο στο στενό κομoδίνο δίπλα από το κρεβάτι του Asta και έχυσε το περιεχόμενό του στο κεφάλι του αγοριού που κοπανιόταν κάτω φωνάζοντας.

 

"ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ! ΕΙΣΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!"

 

"ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ! ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΤΑ! ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!"

 

"ΠΩΩΩΩΣ; ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝ--"

 

Ο Asta σταμάτησε, συνειδητοποιώντας ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φωνάζει. Χωρίς να πει άλλη κουβέντα, για πρώτη και τελευταία φορά, ακολούθησε ήρεμος τον Συνταγματάρχη.

 

-----

 

Οι δυο τους πέρασαν γρήγορα τους σκοτεινούς διαδρόμους του τρένου και σύντομα βρέθηκαν μπροστά, στην ανεξέλεγκτη μηχανή. Εκεί τους περίμενε ο Reg, ο οποίος, όπως έφταναν΄, τον έπιασαν να κοιτάζει με ενδιαφέρον τον αποσυναρμολογημένο λεβιέ του φρένου.

 

"ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, REG KAΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!", φώναξε από την χαρά του ο Asta.

 

O Συνταγματάρχης αναστέναξε.

 

"Είσαι σίγουρος ότι μπορεί να βοηθήσει;"

 

"Όχι", απάντησε με ειλικρίνεια ο Reg. "Αλλά είναι ο μόνος που ξέρουμε ότι δεν είναι σίγουρα δολοφόνος. Θα ήθελες να το ρισκάρεις, φέρνοντας κάποιον άλλο;"

 

"Ναι, έχεις ένα δίκιο εδώ", απάντησε παραδομένος ο συνταγματάρχης.

 

"ΟΥΥΥΥΟΟΟ, ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗΗΗ!", φώναξε ο Asta κοιτώντας το εσωτερικό της. "ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;"

 

"Σχετικά με αυτό, απλώς θα κάνεις ότι σου πούμε", απάντησε ο Mustang. "Έχουμε βρει έναν τρόπο να εποβραδύνουμε το τρένο, αλλά χρειαζόμασταν την βοήθεια τρίτου και ήσουν ο μόνος που μπορούσαμε να εμπιστευτούμε

 

Ο Asta έμεινε ήσυχος για μια στιγμή.

 

"ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!"

 

"Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσουμε το φρένο χωρίς το κλειδί που λείπει. Εγώ και ο συνταγματάρχης θα πάμε στο μπροστά μέρος της μηχανής και θα πειράξουμε την διαμόρφωση των φρένων. Εσύ θα μείνεις εδώ και με αυτό το ξύλο θα προσπαθείς να μετακινήσεις την βάση του φρένου. Κατάλαβες;"

 

Ο Asta εμεινε ακίνητος για μια στιγμή.

 

"ΛΕΓΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;"

 

"ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!"

 

Ο Mustang και ο Reg σκαρφάλωσαν ο καθένας σε μια μεριά της μηχανής και κατευθύνθηκαν μπροστά. Ο Asta κοίταξε για λίγο το ξύλο που είχε στα χέρια του και το έβαλε στην τρύπα που θα έπρεπε να είναι ο μοχλός ή μήπως δεν έπρεπε να το κάνει αυτό; Δεν ειχε καταλάβει.

 

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΟΝ ΜΟΧΛΟ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩΩΩΩ."

 

Εκείνη στην στιγμή, θόρυβος ακούστηκε από το μπροστά μέρος της μηχανής.

 

"ΣΚΑΤΑΑΑΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΜΟΧΛΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ."

 

Ο Asta έχωσε το ξύλο στην βάση του φρένου και το τράβηξε με όλη του την δύναμη χωρίς να σκεφτεί. Το ξύλο έσπασε και ο Asta έπεσε πίσω με δύναμη.

 

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

 

Ένας άλλος θόρυβος ακούστηκε μπροστά από την μηχανή.

 

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΟΝ ΜΟΧΛΟ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ."

 

Συνεχόμενος θόρυβος ακούστηκε από την μηχανή, λες και πήγαινε να χαλάσει.

 

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΜΟΧΛΟ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ."

 

O Asta έβγαλε το σπαθί του και άρχισε να βαράει με δύναμη την βάση του μοχλού. Το τρένο άρχισε να επιταγχύνει.

 

"ΌΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙΙΙΙ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ."

 

Χωρίς να το σκεφτεί και πολύ, ο Asta ξανασήκωσε το σπαθί άρχισε να χτυπάει με όλη του την δύναμη τους μετρητές και τα οργανά της που βρίσκοντας μπροστά του. Η μηχανη απάντησε με ένα μεγάλο μπαμ που έστειλε τον Asta σε μιας χαμηλής τροχιάς πτήση προς το άγνωστο.

 

"ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΟΛΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

 


Ο Mustang και ο Reg, που κρεμασμένοι από σωλήνες στο μπροστά μέρος της μηχανής περίμεναν τον Asta να τραβήξει τον μοχλό, άκουσαν την έκρηξη και γύρισαν πίσω όσο πιο γρήγορα γινόταν, μόνο και μόνο για να βρουν τα όργανα μαυρισμένα και κατεστραμένα και τον Asta άφαντο.

 

Προς έκπληξή τους, το τρένο άρχισε παρ'όλα αυτά να επιβραδύνει.

 

---------------------------

 

Ο Pariston, καθισμένος μέσα στο ημισκόταδο στην καρέκλα μπροστά στο μικρό γραφείο της καμπίνας του κοίταξε έξω από το παράθυρο πίσω του σοβαρός.

 

"Για δες, για δες... Έχουμε πολύ θορυβώδη ποντίκια στο τρένο απόψε..."

 

Γύρισε το κεφάλι του και στερέωσε το πηγούνι του στα χέρια του, κοιτώντας την αδύναμη λάμπα πετρελαίου πάνω στο γραφείο του που μάταια προσπαθούσε να γεμίσει τον χώρο με φως.

 

"Τώρα το τρένο δεν θα εκτροχιαστεί στο Μοντρέ, και αν με βάζαν να στοιχηματίσω, θα έλεγα ότι έχουμε αρκετά καύσιμα για να φτάσουμε ως στην Γενεύη. Αυτό σημαίνει πως, όπως και να το δεις..."

 

Γύρισε τα μάτια του προς την πόρτα και χαμογέλασε.

 

"...έφτασε επιτέλους η ώρα να παίξουμε το χέρι μας, δεν συμφωνείς;"

 

---------------------------

 

1) Babba (Σπιρτούλης / The Smurfs)

2) Black Kaiser (BONDAGE AIZEN IS SECOND BEST AIZEN / Bleach)

3) Mono (Rei Ayanami / Neon Genesis Evangelion) γιατρός

4) Ange.tze (Kyoko Kirigiri / Danganronpa)

5) OdyMonaxos (Roy Mustang / Full Metal Alchemist) Αθώος

6) The Gunsmasha (The Genie / Aladdin) Αθώος

7) Super Sayan Girl (Esmeralda / The Hunchback of Notre Dame)

η) Lord Leon (Wolfgang Grimmer / Monster)

9) Osama bin Laden (Pariston Hill / Hunter x Hunter)

10) Zane (Reg / Made in Abyss) / mono (Rei Ayanami / Neon Genesis Evangelion)

11) Kamui (Takao Kasuga / Aku no Hana) Αθώος

12) BlasoN (Asta / Black Clover) Αθώος

 

---------------------------

 

b9f5fac7973a64bfe762869ce1d02938--winter

 

Οι επιβάτες ξύπνησαν και φτάνοντας στον lounge, συνειδητοποίησαν ότι έξω από την αριστερή πλευρά του τρένου μπορούσαν να δουν την Λίμνη της Γενεύης με την όχθη της οποίας ταξίδευαν πλέον σχεδόν παράλληλα. Αυτό σήμαινε ότι το τρένο είχε επιβραδύνει και είχε καταφέρει να περάσει την κρίσιμη στροφή στο Μοντρέ. Πως μπορεί να είχε συμβεί αυτό;

 

Η νύχτα πέφτει την Παρασκευή στις 21.00



#103 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 27 December 2017 - 18:23

King_Smurf_Cartoon.jpg
Αυτοκράτωρ Σπιρτούλης ο Τρίτος (Babba)
 
Αγαπητοί αθώοι, παρά τις γενναίες μου προσπάθειες να σας ξεστραβώσω μπας και κρατήσει η περιπέτειά μας λίγο παραπάνω, αφήσατε τον Grim(LL) να χαμογελά σχεδόν αληθινά. Μερικοί από εσάς δεν κατάφεραν καν να στρουμφίσουν όνομα δολοφόνου στα λόγια τους. Εύγε.
Με τα πολλά, καταφέρατε να μείνετε "τρεις κι ο Σπιρτούλης" και όπως λέει κι ο Μπαμπαστρούμφ, «Ένας Σπιρτούλης δεν φέρνει την Άνοιξη».
 
Αγαπητοί δολοφόνοι, ξέρετε τι να κάνετε.
 
Και να θυμάστε:
                   Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
 
103835_bg.jpg
 
ec5eedf518f751a4c3ba184542fde5c3938b85c7


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#104 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 27 December 2017 - 18:32

Pariston Hill

 

aeede228dbe98c619379cb7788c3883a.jpg

 

Σπιρτούλη, είσαι τόσο πολύ ο γελωτοποιός όσο εγώ (Οsama bin Laden) είμαι ο βασιλιάς την Κουάλα Λουμπουρ.



#105 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 27 December 2017 - 19:17

smurfs-3-the-lost-village-movie-poster-4

Σπιρτούλης (Babba)

 

Ω, έλα τώρα. Από την αρχή προσπαθώ να πεθάνω. Πλακώθηκα με όσους μπορούσα. Όταν είδα ότι δεν μου βγαίνει, μέχρι και τους δολοφόνους προσπάθησα να βρω μπας και κρατήσει το παιχνίδι και με υποψιαστείτε ξανά. Και το πέτυχα.

Εσύ το μόνος που έκανες σαν παλιάτσος είναι να ελπίζεις να πάνε καλά οι δολοφόνοι μπας και σε λυπηθούν και νικήσουν μαζί σου. Σοβαρά τώρα, πόσες φορές νίκησαν οι δολοφόνοι για να έχεις αυτό σαν βιώσιμη στρατηγική νίκης από την αρχή; Μάντεψε, δε σε έχουν καν ανάγκη, κερδίζουν και μόνοι τους.

Όπως γράφει στα "Απομνημονεύτα του Σπιρτούλη, τόμος 1" «Από μικρό κι από τρελό στρουμφίζεις την αλήθεια». Εσύ δεν είσαι καν μπλε.

 

Αν υπάρχουν δολοφόνοι δηλαδή, γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος και τσάμπα κουράζομαι.

Δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν ο Πρώτος Υπεύθυνος (NPC) "σκότωσε" την Petra Maurokordatos και τον μηχανοδηγό που ποτέ μας δεν είδαμε ζωντανούς. Δηλαδή απλώς εμφάνισε δύο random πτώματα στο reboot του escape room που βρισκόμαστε. Πληρώσαμε για μια περιπέτεια μυστηρίου και αυτό μας έδωσαν. Τα υπόλοιπα είναι παράπλευρες απώλειες για να προχωρά η ιστορία. Το βράδυ, "εξαφανίζεται" όποιος ο διοργανωτής της μικρής μας περιπέτειας πιστεύει ότι συμμετείχε λιγότερο. Το pattern των ανύπαρκτων δολοφόνων που λέγαμε. Ε, λοιπόν, αρκετά. Θέλω δικό μου κεφάλαιο. Σπιρτούλης δαγκωτό.


Edited by Babba, 27 December 2017 - 20:09.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.




Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Αθώοι, Δολοφόνοι, Ο Guns είναι Filthy Casual, Θέλω να παώ να δω το StarWars, αλλά κάθομαι και γράφω Παλέρμ, ο περιορισμός λέξεων στα tags, τον παίρνει