Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

  • Please log in to reply
120 replies to this topic

#61 BlasoN

BlasoN

    Greed is good...

  • Members
  • 55 posts

Posted 21 December 2017 - 15:34

                                                                                                                                                     Άστα

 

Ο Άστα μετά από περίπου 12 ώρες που ήταν κρυμμένος κάτω απ' την καρέκλα, αποφάσισε να ξεμυτίσει. Ο βασικότερος λόγος που το έκανε αυτό, δεν ήταν επειδή πλέον δεν φοβόταν τον ανώμαλο καρεκλοδεμμένο σάτυρο που τον κοιτούσε σαν λουκουμάκι, αλλά επειδή είχε να ουρλιάξει όλη αυτή την ώρα. Πρώτη φορά γινότανε αυτό στη ζωή του. Ακόμα και όταν κοιμάται, ξυπνάει ενδιάμεσα και ρίχνει κάνα δύο ουρλιαχτά. Έτσι ξεκίνησε να εκφράσει τον συλλογισμό του, με τον τρόπο που ήξερε καλύτερα:

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"είπε σχεδόν τραγουδιστά, για να καθαρίσει το λαρύγγι του.

Τόση ώρα μπορεί να μην συμμετείχε, δεν είχε σταματήσει δευτερόλεπτο όμως να παρακολουθεί τους γύρω του. Ήταν πολύ στεναχωρημένος που είχαν πεθάνει δύο αθώοι. Σαν μελλοντικός Βασιλιάς Μάγος έπρεπε να τους είχε προστατέψει. Τα άτομα όμως που ήταν στο τρένο μαζί του, δεν είχαν καμία σχέση με όσους είχε γνωρίσει μέχρι σήμερα.

"ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ, θα ξεκινήσω απατώντας στο μπλέ ξωτικό που δεν βάζει γλώσσα μέσα του. Καταφέρνει το ακατόρθωτο. Να γίνεται πιο εκνευριστικός και από ΕΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Πολλά λόγια,αλλά το μόνο που αξίζει συνήθως, είναι τα ποιηματάκια (θα μπορούσα να βρω κάπου ένα αντίτυπο με όλη τη συλλογή;). Στο χωριό μου, προτιμάμε να μην μιλάμε πολύ, και οταν δεν έχουμε κάτι να πούμε. Απλά πράττουμε και ουρλιάζουμε. Εκτός απ' την αδερφή Λίλι. Αχ... ΤΗΝ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Στο θέμα μας τώρα. Η συμπεριφορά του Pariston Hill και της Esmeralda(SSG) όταν αλληλεπιδρούν είναι ύποπτή και σχετικά αλλοπρόσαλλη. Εκτός αυτού, ο τρόπος που υπερασπίζεται τον εαυτό της η Esmeralda(SSG) δείχνει πως κρύβει κάτι. Γι αυτό και την ΨΗΦΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ."

 

Ψήφος: Esmeralda(SSG)


Quis custodiet ipsos custodes?

#62 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 21 December 2017 - 17:49

Landing_Position.jpg

Σπιρτούλης(Babba)

 
 
Φίλτατε, Asta(BlasoN), χαίρομαι που σου αρέσουν τα ποιηματάκια μου.
Θα σου αφιερώσω ένα, αν παίξεις μαζί μου kiss, kill, marry:
Ανάμεσα στους AIZEN(Kaiser), Pariston(Osama), Grimmer(Lord Leon) 
ποιον θα σκότωνες και ποιον θα προστάτευες;
 
Το ποιηματάκι σου από τη νέα μου συλλογή:
Θυμάμαι ένα τρένο δίχως οδηγό και στρουμφόμουρα,
γεμάτο αίμα, γεμάτο πόθους, ειρωνεία κι αστεία.
Θυμάμαι ένα τρένο που εκτροχιαζόταν από αγάπη
καθώς μέσα του ούρλιαζαν, δολοφόνοι, παλιάτσοι.

Θυμάμαι ένα τρένο με βγαλμένο το κλειδί
που σύχναζαν μέσα του κάτι τύποι κι εσύ.
Ένα τρένο μεθυσμένο απ’ τα χνώτα της νύχτας
να ζητάει στο σκοτάδι τη σκιά της αλήθειας.

Θυμάμαι ένα τρένο που στρούμφιζε τη θλίψη μου
στη στοιχειωμένη του σιωπή,
μα δε θυμάμαι, δε θυμάμαι,
αν έφυγα ποτέ μου από `κει.
Δε θυμάμαι, δε θυμάμαι,
αν έζησα το τέλος μου εκεί!

Spoiler:


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#63 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 21 December 2017 - 20:01

Aizen Sosuke (Black Kaiser)
 
latest?cb=20160907123346
 
 

 

τότε με τα χίλια πάμε μπροστά. 

 

Nah, αυτό μου ξέφυγε.

 

"Πάντως τόση ώρα στο τρένο και δεν μας έχουν προσφέρει τίποτα. Ένα λικεράκι, κάποια λιχουδιά. Σας το λέω, όταν θα γίνω άρχοντας του κόσμου ξέρω ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω." Κούνησε το κεφάλι του απογοητευμένος  και έπειτα γύρισε προς στον πιο μικρόσωμο από τους επιβάτες.

 
"Σπιρτούλη(Babba) είναι άδικο να έχουμε το μεγαλύτερο μυαλό της γης εδώ μέσα και να το βάζουμε να ασχολείται με  άσχετους. Ποια είναι η γνώμη σου για τους:
 
1 - Esmeralda(SSG)
2 - Rei(Mono)
3 - Kirigiri(Angel.tze)
 
Νιώθω ενοχές που έχεις σχολιάσει μόνο εμένα και τον Pariston(Osama).
 

Ψήφος η ίδια.



#64 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 21 December 2017 - 21:10

brainy-smurf-the-smurfs-a-christmas-caro

Σπιρτούλης(Babba)

 
Ω! Θέλετε να παίξουμε μαζί, κύριε Άιζεν! Και καλά ότι μας νοιάζει να λύσουμε το μυστήριο; Εντάξει, ας στρουμφίσουμε παρέα.
 
Αναζητώ στα βιβλία μου να βρω ποιος είχε πει τη φράση "Την επόμενη φορά που θα είμαι δολοφόνος, θα σημαδεύω αυτούς που δε μιλάνε. Σκοτωνόμαστε σε 2-3 γύρους μεταξύ μας και στο τέλος το παιχνίδι γίνεται βαρετό. Στο τέλος επιβιώνουν από αυτούς που δεν πολυπαίζουν όσοι καταφέρουν να μην αυτοκτονήσουν". Οι ακριβείς λέξεις δεν είναι αυτές, αλλά το νόημα είναι κάπως έτσι. Αυτός που το είχε πει είναι ο #1 δολοφόνος και έχω την αίσθηση ότι είναι ο Grimmer(LL). Πάντως ο Μπαμπαστρουμφ δεν είναι. Δυστυχώς, δεν μπορώ να το βρω πουθενά μέχρι στιγμής. Πιστεύω ότι για να περάσει αυτήν την άποψη σε μια ομάδα δολοφόνων χρειάζεται έναν συμπαραστάτη που βάζει τη χαρά του παιχνιδιού πάνω από τη νίκη (εμένα, εσένα ή τον Pariston, ή με σαφώς μικρότερες πιθανότητες το τζίνι) και έναν τύπο που έχει άλλες προτεραιότητες από το να περάσει τη γραμμή του στο night kill ή χαμηλότερη αυτοπεποίθηση για να επιμείνει και να περάσει τις επιλογές του. 
Ας παίξω λοιπόν το kiss, marry, kill που μου έβαλες. 
 
1 - Esmeralda(SSG)
Με ενοχλεί που με τόσο κόσμο πάνω της παραμένει στα στοιχειώδη υποχρεωτικά. Όπως θα τη συμβούλευαν να κάνει οι άλλοι δολοφόνοι για να μη δώσει στοιχεία. Αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε αυτήν και τον Asta, θα προτιμούσα να κρεμάσω τον Asta. Από την τριάδα σου, είναι η ασφαλέστερη επιλογή για σκότωμα.
 
2 - Rei(Mono)
Δεν ξέρω. Ποτέ δεν ήξερα, ποτέ δεν κατάλαβα. Ποτέ δεν μπόρεσα να ψυχολογήσω. Όχι προτεραιότητα. Δεν μου ταιριάζει σε αυτό που έχω στο μυαλό μου ως ομάδα δολοφόνων. Βρείτε μου έναν από αυτούς να σας πω αν μπορεί να είναι ή όχι μαζί του και να ενεργεί έτσι.
 
3 - Kirigiri(Angel.tze)
Μάλλον αθώα. Έφαγε τόσο στρίμωγμα χτες και τα έκανε όλα λάθος, ακριβώς όπως όλοι όσοι κατηγορώ μετά μανίας και μετά βγαίνουν αθώοι. Ενστικτωδώς, πιστεύω ότι αν ήταν δολοφόνος, θα είχε μια ψήφο δολοφόνου στην καμπούρα της σήμερα με το καλημέρα. Είναι η επιλογή μου για προστασία από την τριάδα σου. 
 
 
 Asta(BlasoN), μην ξεχάσεις το παιχνιδάκι μας. Είπες ότι θες να μιλήσεις περισσότερο. 

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#65 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 21 December 2017 - 22:32

95861d741601417baca0cf728da796f6.gif

 

Esmeralda(Super Sayan Girl)

 

Η συμπεριφορά του Pariston Hill και της Esmeralda(SSG) , όταν αλληλεπιδρούν είναι ύποπτή και σχετικά αλλοπρόσαλλη. Εκτός αυτού, ο τρόπος που υπερασπίζεται τον εαυτό της η Esmeralda(SSG) δείχνει πως κρύβει κάτι. Γι αυτό και την ΨΗΦΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ."
 
Ψήφος: Esmeralda(SSG)

 

Τι ακριβώς σε ενοχλεί στον τρόπο που υπερασπίζομαι τον εαυτό μου αγαπητέ Asta; Μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο περισσότερο σε παρακαλώ; Επίσης που είδες την παράξενη αλληλεπίδραση που έχω εγώ και ο Parriston; Όσες φορές ανέφερε το όνομα μου δεν του απάντησα. Νομίζω ότι απλά θέλεις να μου προσθέσεις μια παραπάνω αρνητική ψήφο τώρα που βρήκες ευκαιρία.

 

Η ψήφος μου παραμένει η ίδια, για την ώρα: Genie(TheGunsmasha)


TMWsBT7.png        


#66 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 December 2017 - 22:35

HdBoP8Q.jpg

 

Rei Ayanami

 

Δεν θέλεις να είσαι μόνος σου, σωστά; Είμαστε πολλοί αλλά είσαι μόνος. Δεν το αντέχεις, έτσι δεν είναι;

 

Σκοτεινέ άγγελε του θανάτου Τζίνι (Gunmasha) μόνο και μόνο ότι με το που ο Γερμανός με κατονόμασε, έτρεξες να με κατηγορήσεις σε συνδυασμό με όσα αναφέρω ως άνω (μισώ να επαναλαμβάνομαι) είναι αρκετά για μένα.

 

Δεν θα σκότωνα ποτέ κάποιον κρυμμένη στις σκιές, δεν είναι το στυλ μου και αντιτίθεται σε όλες τις βασικές μου αξίες. Ελπίζω να βρεις το τέλος που σου ταιριάζει... Όσο για μένα, η ζωή μου έχει μικρή αξία μπροστά στο γενικότερο καλό, το οποίο έχω κληθεί να υπηρετήσω.


xbJ3b2w.jpeg


#67 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 December 2017 - 00:09

Genie(TheGunsmasha)

genieblogjpg-894c96_1280w.jpg

"Θα αναλυσω τους ύποπτους μου αυτόν τον γύρο, και με προοπτική τριάδας κλεφτών, γιατί ζήλεψα και εγώ το kiss, merry, kill.

Πρώτον θα βγάλω από την λίστα τους Αστα(blasonN) και Regaddin(zane). Ειλικρινά δεν βλέπω τρόπο να αποδειξω ότι είναι δολοφόνοι. Θα φτάσω στο σημείο να πω πως αν είναι ο φωνακλάς, έχουμε χάσει.
Ο δεύτερος έχει ένα μοναδικό μονόλογο όπου προτίμησε να βγει στην απέξω και να ταΐσει εμένα.
Αν είναι, θα ζήσει στην τελευταία 3-4δα, no question.

Για αυτόν τον γύρο θα βγάλω από την λίστα τους Aizen(kaiser) και Grimmer (LL), οχι γιατί δεν θα τους ψήφιζα ποτέ, αλλά γιατί προσπαθούν να λύσουν το παιχνίδι.

Έξω και εγώ γιατί ξέρω τον ρόλο μου.

Δεν θεωρώ πως άφησα στην απέξω 4 αθώους. Ένας θα είναι δολοφόνος. Ε, αυτός έφυγε για τελικό από την μεριά μου.

Σε όλες τις κόντρες Kirigiri(angel) με Εσμεραλντα(girl) επιβαρύνεται η δεύτερη στο μυαλό μου. Κυρίως γιατί πάντοτε εκείνη ακολουθεί την πρώτη και επειδή η πρώτη παίζει πολύ καλό random παιχνίδι για να είναι στημένο.
Με όποιον δάσκαλο καθίσεις θα μου πείτε.

Ποιος είναι ο παλιάτσος? Ο Parriston(osama) ή ο Σπυρτουλης(Babba). Δεν περισσεύει άλλος. Με βάση αυτούς θα προχωρήσω στις λίστες.

Η λογική εξήγηση: Ο Σπιρτουλης είδε τον ρόλο του ως παλιάτσος και άρχισε να παίζει αλλοπαλλοπρόσαλλα. Τότε ο υποχρεωτικά δολοφόνος Parriston πήρε το μυνημα και σφετεριστηκε την θέση του. Το Στρουμφακι οσφυοκαμπτικα συναίνεσε.

Σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα λόγια του Grimer. Η Rey(mono) πρέπει να είναι δολοφόνος.

Μαλλον η Εσμεραλντα είναι η τρίτη, αν και κρίνοντας απο το αλισβερίσι μεταξύ τους, μπορεί να είναι η Kirigiri. Μπορεί και άλλος εκτος πεντάδας.

Άρα, Παίκτης επιπέδου 1 (Ο βλακας): Εσμεραλντα, Παίκτης επιπέδου 2 (Ο λογικός): Rey, Παίκτης επιπέδου 3 (Ο επικος): Parriston

Η επική εξήγηση: Ο Parriston είναι παλιάτσος.
Δύο υποκατηγορίες.

2α) Ο Σπιρτουλης είναι δολοφόνος. Έπαιζε αλλοπρόσαλλα εκμεταλλευόμενος την πρώτη φάση του παιχνιδιού.
Ο Parriston σκέφτηκε την καμικάζι ιδέα μου και συστήθηκε. Αυτό εξηγεί το κόλλημα του Στρουμφ με τους σιωπηλους.
"Βοηθάει" κάνοντας τους να μιλήσουν και εκείνοι πεθαίνουν το βράδυ.

Αυτοί είναι δύσκολη περίπτωση. Δυσκολεύομαι να βρω συμπαίκτες από τους μέσα.
Η Εσμεραλντα ισως μιας και τώρα δεν έχει θέμα να την σφάξει και να βγει συμμαχος μας.
Ο Grimer Ίσως? Και τώρα το παίζουν εχθροί?

Άρα, Παικτης 1: Εσμεραλντα, παικτης 2: ???? (Grimer???? Reyyyy????), Παίκτης 3: Σπιρτουλης

2β) Είναι αθώος και παίζει για την πλάκα του.
Αρα,Τα τρία κορίτσια είναι δολοφόνοι. Δηλαδή η τριπλετα του Aizen.

Όλες επιπέδου 1, ή μήπως 3?!. Θα ήταν επικό.

Προφανώς οποιοδήποτε από τους απέξω μπορεί να μπει, ειδικά ο Reg, όμως χανεται η μπάλα. Μπορώ να σκεφτώ σενάρια με τον Aizen οσα τα επεισόδια του Bleach, βρετανική πόλη στο Ντουμπαι.

Δύο πράματα έχουν νόημα. Να φύγει ο Parriston(osama) και να πάμε με το μαχαίρι στο στόμα αν δεν μας κάτσει στον επόμενο γύρο, ή να πάμε σε hit or miss προς Rey ή Esmeralda.

Η τελευταία μολις πρόσεξα πως αμυνθηκε για πρώτη φορά στον Asta(BlasoN), τόσες ώρες είμαι αόρατος εγώ.

Kirigiri περιμένω μια απάντηση."

Ψήφος Rey (mono)

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#68 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 22 December 2017 - 00:53

Pariston Hill

 

tumblr_n94r3dy50K1qc6m7bo1_500.gif

 

 

 

Τι ακριβώς σε ενοχλεί στον τρόπο που υπερασπίζομαι τον εαυτό μου αγαπητέ Asta; Μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο περισσότερο σε παρακαλώ; Επίσης που είδες την παράξενη αλληλεπίδραση που έχω εγώ και ο Parriston; Όσες φορές ανέφερε το όνομα μου δεν του απάντησα. Νομίζω ότι απλά θέλεις να μου προσθέσεις μια παραπάνω αρνητική ψήφο τώρα που βρήκες ευκαιρία.

 

Η ψήφος μου παραμένει η ίδια, για την ώρα: Genie(TheGunsmasha)

 

 

 

 

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα πάντως με έπεισε.

 

Το τζίνι (TheGunsmasha) έχει έτσι και αλλιώς αρχίσει να μιλάει πολύ και να μου προκαλεί πονοκέφαλο.



#69 BlasoN

BlasoN

    Greed is good...

  • Members
  • 55 posts

Posted 22 December 2017 - 01:09

                                                                                                                                     Άστα

Ο Άστα είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα και τα μάτια γουρλωμένα από τον οίστρο του Σπιρτούλης(Babba). Πραγματικά ιδιαίτερα ταλαντούχος. Τόσο όσο κάποιος που έχει κάνει φόνο και τον καλύπτει με μαεστρία....

"Ααααααααααααααπό τους 3 αυτούς;" Ο Pariston(Osamaμου φαίνεται οριακά πιο ύποπτος απ' τους άλλους τρεις.

Και θα κλείσω με ένα υπέροχο ποίημαααααααααααααααααααααααααα.

 

Στρουμφάκι μπλε, λαλίστατο, τον φόνο έχει κάνει

και ήρθαν για βοήθεια, κατσίκες και τσιγγάνοι

Στα όρια μου έφτασα, απ' την πολυλογία

Και παραλίγο να 'φτανα ως την αυτοκτονία.

Όμως μετά θυμήθηκα, τα όμορφα τα χείλη

Που θα φιλήσω με χαρά, και έχει η σίστα Λίλη.

Γι' αυτό να ξέρεις έβαλα, σκοπό μου να επιζήσω

Και άμα μου κάνεις τον νταή, να έρθω να σε...νικήσΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

 

Ψήφος: Η ίδια


Quis custodiet ipsos custodes?

#70 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 22 December 2017 - 02:37

Aizen Sosuke (Black Kaiser)

 

aizen_in_bondage_by_hellsingninja-d30c4b

 

Σπιρτούλη(Babba) θα χειροκροτούσα αλλά όπως βλέπεις μου το έχουν στερήσει και αυτό.
 
Αυτό για τον Grimmer(LL) δεν το είχα υπόψη, καλά έκανες και το είπες. Αν δεν ισχύει μπορεί να βγει να το αρνηθεί. Η δική μου η αίσθηση αλλά όχι τόσο σίγουρα, ήταν για τον Pariston(Osama) ο οποίος κάτι τέτοια (και πιο περίεργα) τα κάνει. Έχω αποφύγει να του κάνω κάποια νύξη για αυτόν τον λόγο γιατί αν πράγματι το κάνει, μου αρέσει που το κάνει. Παραδέχομαι πως αν ήμουν σε ομάδα δολοφόνων και κάποιος μου το πρότεινε ενδέχεται να ψηνόμουν. Και ναι, εσύ μπορεί να το έκανες και να το κάνεις αλλά το Τζίνι(TheGuns) θα φρόντιζε να κρέμαγε όποιον χρειαζόταν δίχως σκέψη. 
 
Θα ήταν ωστόσο αγένεια εκ μέρους μου να μην απαντήσω και εγώ στο δικό μου kiss, merry, kill. Τους τρόπους μου δεν τους στερήσανε.
Η Esmeralda(SSG) είναι η πιο safe επιλογή πράγματι. Με την τελευταία παρέμβαση της Rei(mono) πιστεύει κανείς άλλος πως είναι ο Jester ή θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε πως είναι ο Jester; Δεν είναι επίτηδευμένα ασόβαρη η επιχειρηματολογία και ειδικά το ύφος της; Μπορεί να είναι εκείνη η πιο safe επιλογή γιατί είναι kinda win-win είτε τον παριστάνει είτε όχι και αν αποφασιστεί από αρκετούς να στοχευτεί θα συμμετέχω. Δεν θα ήθελα ωστόσο, γιατί καλύτερα να στοχευθούν κατευθείαν πιθανοί δολοφόνοι. Για την Kirigiri(Angel.tze) τα είπα πριν, δεν την θεωρώ ύποπτη αυτή τη στιγμή.
 
Πάντως επαναλαμβάνω την προσφορά μου να βρείτε έναν τρόπο να με λύσετε. Η υπόθεση θα τακτοποιηθεί αμέσως.
 
Edit: typos

Edited by Black Kaiser, 22 December 2017 - 02:50.


#71 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 December 2017 - 07:51

Genie(TheGunsmasha)

b5379f73e81583fe08a14b7b569d419e--genie-


"Ενδιαφέρον, ενδιαφέρον.

Με την Rey(mono) παλιάτσο οι Grimer(LL) και Parriston(osama) γίνονται αμέσως δολοφόνοι.

Επίσης, πρώτη πρώτη ψήφος του γερμανού, ψήφισε Εσμεραλντα και Reg. Δεύτερη, πήρε την μπάλα από τον εαυτό του και συνέχισε τις υποψίες στον Reg που είχε στρώσει δρόμο πριν.

Ένα σίγουρο. Kirigiri, Aizen, Στρουμφ και Regaddin είναι σούπερ αθωοι σε αυτήν την περίπτωση. Για τον τελευταίο επιφυλάξεις.

Άρα έχουμε δύο περιπτώσεις. Αν η τσιγγάνα είναι δολοφόνος ή όχι.

Αν είναι. Έχουμε την περίπτωση καλου μπάτσου, κακού μπάτσου. Ο ένας την προστατεύει, ο άλλος την κυνηγά. Στον πρώτο γύρο ο κακός ήταν ο Grimer, τώρα είναι ο Parriston.

Η άλλη περίπτωση είναι να είναι αθώα που την κυνηγά ο Φρολο. Ο Θεός να βοηθά τους απόκληρους.
Οπότε ο βλάκας είναι ο Asta.

Αφέντη Στρουμφ. Ωριστε οι 3 ευχές σου:

Ομάδα 1: Εσμεραλντα, Rey, Parriston
Παλιάτσος ο μπαμπαστρουμφ
Ομάδα 2: Εσμεραλντα, Grimer, Parriston
Παλιάτσος η Rey
Ομάδα 3: Άστα, Grimer, Parriston
Παλιάτσος η Rey

Κάθε παίκτης με σειρά επιπέδου. Τι θα πάρεις?

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε Rey(mono) και Parriston(osama)"

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#72 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 22 December 2017 - 09:08

Reg(Zane)

latest?cb=20170725213343

 

Kύριε Wolfgang Grimmer (Lord Leon) ο λόγος που είμαι λιγομίλητος δεν είναι άλλος από την χαμηλή μου αυτοεκτίμηση, που πηγάζει από την αμνησία μου. Πλην ελαχίστων ασύνεκτων εικόνων, δεν θυμάμαι κυριολεκτικά τίποτα. Κάτα πόσο ένα τέτοιο άτομο (άνθρωπος?) μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος? Αν η συμμετοχή δεν ήταν υποχρεωτική μάλλον δεν θα μιλούσα καθόλου. At the very least, θέλω κάποιο καιρό να προσαρμοστώ όσο περισσότερο γίνεται.

 

 Λοιπόν αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη για ετούτη τη μέρα: Μου φαίνεται πως όταν το Τζίνι(Guns) μιλάει, επανειλημμένα παραθέτει πολλά λογικοφανή σενάρια ενοχής και μη ενοχής, ώστε μόλις κάποιο από αυτά αποδειχτεί λανθασμένο να μπορεί να καταφύγει στα άλλα και να μετριάσει την ευθύνη του για το λάθος. Είναι κάτι που ξεκίνησε να κάνει από την αρχή της σημερινής μέρας εξάλλου, μόλις κατηγορήθηκε από την Rei(Mono). Εμένα αυτή η στρατηγική μου φαίνεται αρκετά ύποπτη, άλλο το να μην είσαι σίγουρος για την ενοχή ενός ατόμου και άλλο το να βγάζεις δέκα θεωρίες ώστε ότι και να γίνει να είσαι καλυμμένος.


Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#73 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 22 December 2017 - 13:47

Pariston Hill

 

fdd0da8e2dd678777f985909329a3b0eb261c0b3

 

Ώχου, έχετε αρχίσει να μου γίνεστε πολύ σοβαροί και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Κάνετε όλη την εμπειρία πολύ βαρετή.

 

Εσμεράλντα (Super Sayan Girl) περίμενα περισσότερα από εσένα.



#74 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 22 December 2017 - 14:04

Πέφτει η νύχτα.



#75 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 22 December 2017 - 15:44

Κεφάλαιο 7, μέρος πρώτο

The Legend of LaDjinn Blue

 

Το πρωινό έδωσε σιγά-σιγά την θέση του στο μεσημέρι και το τρένο συνέχισε την ξέφρενη πορεία του μέσα στα ελβετικά οροπέδια. Η Kyoko Kirigiri, που δεν είχε ασχοληθεί και πολύ με τις διαφωνίες όλο το πρωί, γύρισε το κεφάλι της στο πλάι και κοίταξε έξω από το παράθυρο. Το τρένο είχε μπει σε κατηφόρα πλησιάζοντας την λίμνη της Γενεύης και είχε συνεπώς αρχίσει να επιταγχύνει έτσι όπως πήγαινε ανεξέλεγκτο. Κακό σημάδι αυτό, δεδομένου ότι στο Μοντρέ, δίπλα στις όχθες, οι γραμμές έκαναν μια απότομη στροφή βόρεια ώστε να ταξιδεύουν οι συρμοί περιμετρικά της μεγάλης λίμνης.

 

Έπειτα γύρισε και κοίταξε το σουρεαλιστικό σκηνικό μέσα στο lounge. Η πλειοψηφία είχε αποφασίσει ότι ο Τζίνι ήταν ένοχο και ότι έπρεπε να πεθάνει. Πως σκοτώνεις όμως ένα πλάσμα που από ότι φαίνεται ούτε ένας τύπος που ξερνάει φωτιές δεν μπορούσε να πειράξει;

 

Η Kyoko γύρισε και κοίταξε τον δεμένο στην καρέκλα Aizen.

 

"Μπα, κακή ιδέα. Για να τον έχουν δέσει σαν σαλάμι μάλλον είναι πολύ πολύ ΠΟΛΥ επικίνδυνος για να τον λύσουμε."

 

Το Τζίνι κοίταξε την απροθυμία των υπόλοιπων επιβατών να δράσουν και ένα πλατύ χαμόγελο σχηματίστηκε στο προσωπό του. Έπειτα πήδηξε στο κέντρο του lounge και δήλωσε με δυνατή φωνή:

 

"Λοιπόν, θνητοί! Σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα, γιατί εγώ, το μεγάλο τζίνι του λυχναριού, για να γιορτάσω το γεγονός ότι θέλετε να με κρεμάσετε αλλά δεν μπορείτε, θα κάνω κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά!"

 

Κανείς δεν είπε τίποτα. Το Τζίνι έριξε γύρω του μια ματιά ώστε να βεβαιωθεί ότι τον προσέχουν όλοι και εμφάνισε στο χέρι του μια αρμαθιά ξύλα τυλιγμένα στην βάση τους με ένα πανί.

 

"Βλέπετε, έχω χάσει τον μπούσουλα και δεν έχω ιδέα πλέον ποιος είναι ο τωρινός μου αφέντης, αλλά επειδή το συμβόλαιό μου δηλώνει ρητά ότι πρέπει να εκπληρώσω τρεις ευχές πριν εξαφανιστώ πίσω στο λυχνάρι μου, αποφάσισα να σας βάλω να τραβήξετε κλήρο. Τρία ξύλα είναι μεγαλύτερα από τα άλλα. Όποιος τραβήξει ένα από αυτά, θα μπορεί να μου ζητήσει ό,τι ποθεί η ψυχή του!"

 

Παρ'ότι όλοι κοίταζαν προς το τζίνι, κανείς δεν κουνήθηκε προς την αρμαθιά με τα ξύλα.

 

Η Kyoko αναστέναξε και τα μάτια της έκανα ένα γύρο κουρασμένα με την βλακεία των άλλων επιβατών. Αν υπήρχε μια ευκαιρία να σκοτώσουν το τζίνι, αυτή ήταν. Κάποιος απλώς θα έπρεπε να ευχηθεί το τζίνι να πεθάνει και θα τελειώνε η ιστορία. Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς της αρμαθιά με τα ξύλα που αιωρούταν στο κέντρο, άπλωσε το χέρι της και χωρίς κανένα ενδοιασμό διάλεξε και τράβηξε ένα...

 

(Συνεχίζεται)

 

---------------

1) Babba (Σπιρτούλης / The Smurfs)

2) Black Kaiser (BONDAGE AIZEN IS SECOND BEST AIZEN / Bleach)

3) Mono (Rei Ayanami / Neon Genesis Evangelion)

4) Ange.tze (Kyoko Kirigiri / Danganronpa)

5) OdyMonaxos (Roy Mustang / Full Metal Alchemist) Αθώος

6) The Gunsmasha (The Genie / Aladdin) Αθώος

7) Super Sayan Girl (Esmeralda / The Hunchback of Notre Dame)

η) Lord Leon (Wolfgang Grimmer / Monster)

9) Osama bin Laden (Pariston Hill / Hunter x Hunter)

10) Zane (Reg / Made in Abyss)

11) Kamui (Takao Kasuga / Aku no Hana) Αθώος

12) BlasoN (Asta / Black Clover)

---------------

 

Πέφτει η νύχτα. Ο γιατρός και οι δολοφόνοι στέλνουν στην Black Rock.





Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Αθώοι, Δολοφόνοι, Ο Guns είναι Filthy Casual, Θέλω να παώ να δω το StarWars, αλλά κάθομαι και γράφω Παλέρμ, ο περιορισμός λέξεων στα tags, τον παίρνει