Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

  • Please log in to reply
120 replies to this topic

#46 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 19 December 2017 - 20:39

Aizen Sosuke (Black Kaiser)

 

latest?cb=20160907123346

 

 

Aizen(kaiser) σχόλιο!"

 
Με ένα χαμόγελο και ένα γνέψιμο, ο shinigami ευχαρίστησε το μπλε πλάσμα(Guns) που με ειλικρινή ανυπομονησία ήθελε να Τον ακούσει.
 
"Πρώτα από όλα θέλω να εκφράσω σε όλους σας την χαρά μου που δολοφονήθηκε ο Takao(Kamui). Μας είχε πάρει τα αφτιά σε ολόκληρο το ταξίδι. Δεύτερον, -σε άλλα καλά νέα- μιας και η διεύθυνση δεν εδέησε να βάλει στο τρένο και αστυνομική φύλαξη πέρα από ιατρική περίθαλψη, νομίζω πως είναι πάρα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο είστε πρώτο θέμα αύριο στις εφημερίδες της Γενεύης.
 
Στα σχετικά, οφείλω να παραδεχτώ πως μπορεί και να έκανα λάθος. Μιας και ο συνταγματάρχης ήταν αθώος μια δολοφόνος Kyoko Kirigiri(Ange.tze) δύσκολα θα έπαιρνε έτσι από πάνω του τη ψήφο της τραβώντας την προσοχή στα καλά καθούμενα. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ψηφιστεί τώρα."
 
 


#47 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 19 December 2017 - 21:26

Genie(TheGunsmasha)

aladdin-genie-wallpaper1.jpg?w=640

Το Τζίνι πήρε ένα πούπουλο και άρχισε να ακουμπά την δεμένη πατούσα του άντρα, η οποία πριν από λίγο ήταν βυθισμένη σε μαύρη γλίτσα.

"Ή μήπως πλέον δεν σε βολεύει να πεθάνει η Kirigiri(angel) αφεντακο?
Εκείνη δύσκολα θα έπαιρνε την ψήφο πάνω από το υποτιθέμενο θύμα της, ενώ εγώ ο δολοφόνος με χαρά τη σηκωσα αντί να αφήσω το παιχνίδι σε μια όμορφη τριπλή ισοβαθμία με 3 αθώους.

Φαίνεται δεν βολεύει να προστατεύεις την Τσιγγάνα(girl) ως συγκυριακη αθώα. Επίσης, αφού ο Mustang βγήκε αθώος γιατί δεν μπήκες στον κόπο να σχολιάσεις την πλέον πασιφανεστατη ύπουλη τριτη ψήφο της τσιγγάνας πριν?
Αυτό λέγεται προαγωγη προσωπικής ατζέντας."

Συνέχισε το γαργαγαργαλιτο και γύρισε προς τους υπόλοιπους.
"Προτεινω στους αθώους να συμμετάσχουν.
Ψήφος στον Aizen(Kaiser).

Όταν μιλήσουν και άλλοι θα εξηγήσω γιατί στους αδαείς."

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#48 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 19 December 2017 - 22:20

brainy_evil_wizard_by_heinousflame-dbv06

Σπιρτούλης(Babba)

 

Σπάω το κεφάλι μου να βρω ποιος θα σημάδευε τον Τακαο και γιατί. Στόχος του δεν είναι να κερδίσει πάση θυσία, αλλά να ευχαριστηθεί τη διαδρομή. Με δεδομένη τη μικρή του συμμετοχή στα κοινά, αντί να βγάλουν από τη μέση κάποιον που τους χαλά τα σχέδια, προτιμούν να αυξήσουν το fanservice της μικρής μας περιπέτειας.

Η απάντηση είναι προφανής, κάποιος που δεν του αρέσουν οι μουλωχτοί σιωπηλοί και λατρεύει την πολυλογία.

Οπότε, ο #1 ύποπτός μου είναι ο Σπιρτούλης(Babba) (θα έλεγε ο Μπαμπαστρούμφ).

 

«Ω, πόσο σας μισώ απαίσια πλασματάκια! Δε γλιτώνετε, μια μέρα θα πέσετε στα χέρια μου και τότε αλίμονό σας! Θα σας πιάσω! Μια μέρα θα βρω το δωμάτιό σας...» Ώπα, λάθος κασέτα. 

 

Λοιπόν, ένοχοι είναι ο Pariston, ο Aizen κι εγώ. 

 

Με τον Aizen(Kaiser) δε σκοπεύω να ασχοληθώ. Ας ασχοληθούν οι δολοφόνοι, δικό τους πρόβλημα είναι.

Αν είναι ζωντανός όταν θα μείνετε οι μισοί, θα είναι ο #1 ύποπτος.

Μέχρι τότε, αν τολμάνε, ας τον αφήσουν να βολοδέρνει... ή τέλος πάντων να στέκεται. Τώρα, άμα προλάβει να ελευθερωθεί και τους στρουμφίσει όλους μαζί, κακό του κεφαλιού τους.

Το ρισκάρουν;

 

Τον Pariston δεν τον πειράζω. Αν είναι να ζήσουμε την ιστορική στιγμή του αφηγητής και δολοφόνος, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα, ας τον αφήσουμε να το διασκεδάσει λίγο. 

 

Οπότε πάω για Asta(BlasoNγια να δούμε αν τηρεί την υπόσχεσή του να γνωριστούμε καλύτερα. Από τα ΑΑΑΑΑΑ δεν κατΑΑΑΑλαβα και πολλά.

 

Βιβλίο δεν έχει, γιατί έχει τραγουδάκι

Youtube Video

 


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#49 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 19 December 2017 - 22:44

Aizen Sosuke (Black Kaiser)

 

Aizen+_3e33e8a338f2c3acf3c5d9d2f59e7316.

 

 

"Ώωωχου. Καλύτερα ακόμα 22,936 χρόνια στην ποινή μου παρά να σε ακούω, Τζίνι(Guns).

 

Η ψήφος μου θα πάει στην Esmeralda(SSG)."


#50 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 19 December 2017 - 23:00

Kyoko Kirigiri (Angel.tze)

tumblr_ohqlf4Wyhf1vy2tgqo2_400.png

Δυστυχώς, ο συνταγματάρχης Mustang ήταν αθώος. Αυτό δεν είναι καλό, καθώς φαίνεται ότι τίποτα δεν άλλαξε στην τελική. Ωστόσο χαίρομαι που ο κύριος Aizer (black kaiser) επιτέλους κατάλαβε ότι δεν υπάρχει λόγος να με υποψιάζεται.

Θέλω να εξηγηθώ όσον αφορά τη στάση μου. Εγώ -εγωιστικά- έπρεπε να ζήσω επειδή πραγματικά θέλω να λυθεί το μυστήριο και να βγούμε ζωντανοί από εδώ με όσο λιγότερα θύματα γίνεται και πιστεύω ότι όσο περισσότεροι βοηθήσουν, τόσο πιο γρήγορα θα βρεθεί η λύση. Ο συνταγματάρχης Mustang ποτέ δεν προσπάθησε να βοηθήσει ουσιαστικά, οπότε δεν θεωρώ ότι πραγματικά χάσαμε κάποια σημαντική βοήθεια.

Αντιθέτως, το πράγμα εκεί πέρα (Guns) άλλαξε τελευταία στιγμή ψήφο καταδικάζοντας και οριστικά τον συνταγματάρχη σε θάνατο. Ο ίδιος εξηγεί ότι το έκανε επειδή ήταν η πιο ασφαλής επιλογή από τα τρία άτομα που υποψιαζόταν. Αν όμως ο πραγματικός λόγος είναι κάτι πιο εγωιστικό; Μήπως άπλα σας σύμφερε να φύγει από το κέντρο και να κάνει την κατάσταση πιο εύκολη για εσάς;

Τελικώς, έκανα μια έρευνα στον τόπο του εγκλήματος και το συμπέρασμά μου είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να ενοχοποιεί κάποιον συγκεκριμένα, άρα υποθέτω θα πρέπει να συνεχίσουμε μέσα από τη συζήτηση και να βρούμε εκείνη τη λέξη που μπορεί να προδώσει τον ένοχο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#51 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 20 December 2017 - 00:56

Wolfgang Grimmer

 

wolfgang-grimmer-monster-71.7.jpg

 

To χαμόγελο είχε μισοεγκαταλείψει  το πρόσωπό του όσο σκάλιζε τα χαρτιά του. Ολη αυτη την ώρα καθόταν και κράταγε σημειώσεις με μανία. Φαινόταν όμως ότι τα λάθη είχαν αρχίσει και φανέρωναν τους ενόχους. Θ επέλεγε να παραμείνει ήσυχος ομως για λίγο ακόμα. Μονο για λίγο ακόμα.

 

Τα ρευματα δεν τον ενοχλουσαν. Ηταν μαρτυρας καταστάσεων για χρονια και ηξερε πολυ καλα πως διαμορφωνονται οι γνωμες κι ποσο ευκολα χειραγωγουνται επίσης. Και εδώ του δινοταν η ευκαιρία να κάνει κάτι για αυτό. Ηταν πλέον σχεδον σίγουρος για την ενοχή του (Osama) Pariston Hill και της (Mono)Ayanami Rei. Aλλά, ας ξεκινησουμε απο την αρχη.

 

tumblr_lznt89el5E1r2lk5io1_1280.png

 

Πολλές φορές κρύβονται στοιχεια στα ρευματα, αλλά πολλές φορές και όχι. Εδω εχουμε ενα διλημμα. Εστω λοιπον οτι οι δολοφονοι ειναι οντως το Tζινι και η Εσμεραλντα. Δε θα έβγαζε απολύτως κανένα νοημα να αλλάξει την ψηφο του απο ένα τυχαιο αθώο στον εταίρο δολοφόνο, για να ξαναγυρίσει στην αρχικη επιλογή. Περισσότερο κάρφωμα παρα ξεκάρφωμα. Ειναι πολυ αρχή ακομα για να φοβαται καποιος τοσο πολυ μην κατηγορηθεί για ρεύμα εναντιον αθώου. Ας κρατήσουμε αυτο για την Εσμεραλντα για την ωρα.

 

Και ας πάμε στην Ρέι. Μέχρι στιγμής Ο Σπιρτουλης μιλάει και φέρεται σαν Jester με τάσεις αθώου. Κοιτώντας της σημειώσεις, βλεπουμε οτι ενώ κατηγορησε τους παντες, ηταν ισως ο μονος που κατηγορησε τον ιδιαίτερα ήσυχο Τακάο. Που πέθανε. Τη νυχτα.

Η Ρέι λοιπον κατηγόρησε το Σπιρτουλη ως "ένοχο ή πολύ επικινδυνο ύποπτο" αγνοώντας τις υπολοιπες πιθανότητες, και επιτιθεται στο Τζινι επισης αγνοωντας τις αλλες πιθανότητες. Η συμπεριφορά της ειναι σε συγχρονισμο (παρόλο που δεν απευθύνονται ο ένας στον άλλο) με του Παριστον ο οποιος πασχίζει πολύ να αθωώσει την Εσμεραλντα (μεταξύ άλλων). 

 

Το οποιο από μονο του βρωμάει, αφού ένας μονο τρόπος υπάρχει να ξερεις ποιος ειναι αθώος: να εισαι εσυ ένοχος. Ωστε να μπορεις κατόπιν εορτης να λες: "Σας τά λεγα!"

 

Εκτος αυτου όμως, το να είσαι ο παλιάτσος - άρα να εχεις κερδίζεις μονο αμα σε "λιντσάρουν" - σημαίνει οτι η πρωτη σου προτεραιότητα ειναι να μην ξερει κανεις οτι εισαι ο παλιατσος, όχι να ψάχνεις ενοχους. Ο μόνος λόγος να κάνεις κατι τέτοιο ειναι να θες να αποσυντονίσεις. Κατι που, όπως ειπε πολύ ωραία ο Sπιρτουλης(Babba), θα ταιριαζε σε καποιον που θελει να μιλαει πολυ, σε καποιον που θα σκότωνε τον Τακάο...

 

Αν σε αυτό προσθέσουμε τον ανουσιο και επιδεικτικά αναιδή λόγο πoυ επέλεξε να βοηθήσει με την ταφοπλακα του Roy  Mustang, όλα δένουν.

 

Μας μένει ένας όμως. Παραλίγο να ξεχασω.

 

91aee628a3089b472b58ff67a93db5b1--mons-q

 

Παίρνει μία μπάλα ξαναφοράει το καλό του χαμογελο και κατευθύνεται προς το, ιδαίτερα ήσυχο ημίγυμνο παιδάκι:

 

Εσύ μικρέ μου  Reg (Zane) γιατί δεν παίζεις μαζί μας;

 

Και κλωτσησε τη μπαλα προς το μέρος του.


stasou%2520mygdala.jpg


#52 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 20 December 2017 - 02:15

Genie(TheGunsmasha)

aladdin-genie-wallpaper1.jpg?w=640


"Ωραία, ας πάρουμε με την σειρά τα λόγια σου Grimmer(leon).

Α) Συμφωνώ για την ενοχή της Rey(mono). Η συμμετοχή της είναι υποτυπώδης όμως αρκετή, οι κινήσεις της στοχευμένες.

Β) Έστω ότι όπως λες ο Parriston δεν είναι κλόουν αλλά δολοφόνος. Τότε ποιος είναι κλόουν?
Ο κλόουν θα υπακούει σε αυτούς τους κανόνες 1. Δεν προσπαθει να βοηθησει, 2.Δεν προσπαθεί να επιβιώσει, 3. Αλλά συμμετέχει.

Στο 1. δεν ανήκουμε εγώ, ο Aizen, εσύ, η Rey και ο Parriston
Στο 2. δεν ανήκουνε η Εσμεραλντα και η Kirigiri καθώς ψήφισαν το έτερο άτομο που προσπαθούσε ζήσει.
Στο 3. δεν ανήκουνε ο Reg και ο Asta αν και αυτό μπορεί να είναι συγκυριακο, κυρίως με τον δεύτερο.

Οπότε, ο μόνος πιθανόν κλόουν αν δεν είναι ο Parriston είναι το Στρουμφακι που βγάζει μάτι!
Και εδώ είναι ο αντίλογος γιατί ο κλοουν έχει νόημα να φανεί. Γιατί από την στιγμή που αθωοι= δολοφόνοι+ κλόουν τότε ο ίδιος μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του και οι κλέφτες να συμφωνήσουν και να νικησουν μαζί!!!!
Στην καλύτερη κερμα σε κάθε γύρο!

Άρα ο Parriston έχει λόγο να αποκαλυφθεί και να παίζει αλλοπρόσαλλα.

ΆΡΑ! Σπυρτουλη(Babba) βλέπεις ότι δεν θα σε σκοτώσουμε ποτέ. Είσαι ο κλόουν ή όχι? Σου είμαι υπόχρεος αν απαντήσεις. Αν δεν είσαι δώσε μια βοήθεια βρε μπλε αδερφέ.

Γ)Εμπιστεύεσαι τον Aizen(Kaiser)? Γιατί αν το κάνεις λυνονται τα μισά μου προβλήματα για αυτόν τον γύρο. Εξηγούμαι γιατί τον ψήφισα και ακόμα υποπτεύομαι:

Ο φυλακισμένος αφέντης στον πρώτο γύρο προστάτευσε έναν συμμετέχοντα, την τσιγγάνα, και άσκησε δυνατή πίεση σε μια άλλη. Στην οποια τωρα διέκοψε κάθε υποψία.

Αν το σκεφτείς, σε κάθε περίπτωση στον πρώτο γύρο έβγαινε κερδισμένος. Αν και οι 3 ήταν αθωοι, τότε με:

1.Mustang έτρωγα εγώ την προσοχή, όπως και γίνεται, με αυτόν παραστατη
2. Με τσιγγάνα έβγαινε και έλεγε σας τα ελεγα
3. Με Kirigiri έλεγε ουπς και ένας αθώος λιγότερος (αν και θα τραβούσε πολύ προσοχή το παραδέχομαι)

Βλέπεις ότι υπάρχει λογική στην αμφιβολία μου για αυτόν. Αν με πείσετε πως είναι αθώος, τότε με τα χίλια πάμε μπροστά.

Και κάτι πρεπει να γίνει με τις Kirigiri και Εσμεραλντα, και το ποια τι ρόλο μπορεί να έχει ή όχι. Με τον Αιζεν δολοφόνο πολύ πιθανόν να είναι και οι δυο αθώες, με αυτόν αθώο, μια πρεπει να είναι δολοφόνος, μάλλον η Kirigiri.

Τώρα κουράστηκα και εγώ."
Μπήκε στο λυχνάρι του!!!!!!!!!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#53 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 20 December 2017 - 12:03

Wolfgang Grimmer (Lord Leon)

 

33d7d1a14dc9a8057dee1a387ff1e149.jpg

 

Bασικά, δεν εμπιστεύομαι κανένα. Είναι πολύ νωρίς και ακομα συλλέγω πληροφορίες. Απλώς, από ότι έχω μεχρι στιγμής στις σημειώσεις μου, κανενας αλλος δεν έκανε κάποια χοντρή αντίφαση που να μη δικαιολογειται κάπως. Αν εσυ Τζίνι, ή ο Άιζεν κάνετε αργότερα, ευχαριστως να σας ψηφισω, ή εσεις εμενα. 

 

Οσον αφορά για το αν ο Πάριστον ειναι παλιατσος, ναι, το σεναριο σου εχει καλες πιθανότητες να στεκει. Δεν ειναι ο πιο ευκολος και αμεσος τροπος να κερδισεις, αλλα θα μπορουσε να ειναι ο τροπος που θα ηθελε ο παριστον να κερδίσει. Υπάρχει όμως ενα ενδιαφέρον "αλλά".

 

Αν ειναι παλιατσος, κανεις δε νοιαζεται αν κερδισει η χασει. Οι αθωοι δε χανουμε κατι αν κερδισει. Αν ομως ισχυει το σεναριο σου, στερουμε απο τους δολοφονους εναν εμμεσο συμμαχο που θα αποβει μοιραιος σε κρισιμη στιγμη.

Αν ειναι δολοφονος, Win!

 

Προσωπικά βολευομαι με οποιον και αν θελετε να ξεκινησουμε, Rei(Mono) or Pariston(Osama). Ειμαι πεπεισμενος οτι τουλαχιστον ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος. Και δε φοβαμαι να πεθανω, ξερω τι θα ακολουθησει αν κανω λαθος - το ιδιο που θα ακολουθησει  αν εχω πεσει μεσα 100%.

Aλλά για την ωρα και εφοσον δεν εχουν πανω απο μια ψηφο, θα επικεντρωθω στο μικρουλη Reg(Ζane) που εχει μεινει αποσβολωμενος και κοιταει τη μπαλα.


stasou%2520mygdala.jpg


#54 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 20 December 2017 - 16:02

disney-princess_170932_1.jpg?cache=13426

 

Esmeralda(Super Sayan Girl)

 

Η Esmeralda παρακολουθούσε την συζήτηση των συνεπιβατών της. Τότε, έστρεψε το βλέμμα της προς το λυχνάρι και μίλησε:

 

Ξέρω πολύ καλά από πρώτο χέρι ότι η εξουσία και η δύναμη διαφθείρουν. Πολλές φορές μπορούν να θολώσουν το μυαλό σου και να σε κάνουν να κάνεις πράγματα που δεν θες, και άλλες φορές μπορούν να σου βγάλουν τον αληθινό σου εαυτό. Στην πόλη μου υπήρχε ένας τέτοιος "άνθρωπος". Τζίνι, απλά παραδέξου την ενοχή σου και σταμάτα αυτό που κάνεις προτού να είναι αργά. Θέλω να πιστεύω ότι η δύναμη που κατέχεις δεν σε έχει διαφθείρει σε τέτοιο σημείο που δεν μπορείς να καταλάβεις τι κακό έχεις προκαλέσει...


TMWsBT7.png        


#55 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 20 December 2017 - 19:24

Pariston Hill

 

139a6c33776a791dea3a0e9468715d81--hunter

 

 

 

Β) Έστω ότι όπως λες ο Parriston δεν είναι κλόουν αλλά δολοφόνος. Τότε ποιος είναι κλόουν?
Ο κλόουν θα υπακούει σε αυτούς τους κανόνες 1. Δεν προσπαθει να βοηθησει, 2.Δεν προσπαθεί να επιβιώσει, 3. Αλλά συμμετέχει.

Στο 1. δεν ανήκουμε εγώ, ο Aizen, εσύ, η Rey και ο Parriston
Στο 2. δεν ανήκουνε η Εσμεραλντα και η Kirigiri καθώς ψήφισαν το έτερο άτομο που προσπαθούσε ζήσει.
Στο 3. δεν ανήκουνε ο Reg και ο Asta αν και αυτό μπορεί να είναι συγκυριακο, κυρίως με τον δεύτερο.

Οπότε, ο μόνος πιθανόν κλόουν αν δεν είναι ο Parriston είναι το Στρουμφακι που βγάζει μάτι!
Και εδώ είναι ο αντίλογος γιατί ο κλοουν έχει νόημα να φανεί. Γιατί από την στιγμή που αθωοι= δολοφόνοι+ κλόουν τότε ο ίδιος μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του και οι κλέφτες να συμφωνήσουν και να νικησουν μαζί!!!!
Στην καλύτερη κερμα σε κάθε γύρο!

Άρα ο Parriston έχει λόγο να αποκαλυφθεί και να παίζει αλλοπρόσαλλα.

 

 

 

Η άλλη περίπτωση είναι να είμαι δολοφόνος που βγήκε ξεδιάντροπα να υπερασπιστεί τον άλλο δολοφόνο, την Εσμεράλντα, και στο τέλος απλώς ισχυρίστηκα ότι είμαι ο γελωτοποιός ώστε να δικαιολογήσω την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά μου επειδή έχω καταλάβει ποιος είναι ο γελωτοποιός και ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει να αντικρούσει τον ισχυρισμό μου.

 

Αλλά ποιες οι πιθανότητες να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σωστά; Όπως και να το δεις, η ανάλυσή σου είναι καλύτερη από την δικιά μου.

 

tumblr_n94r3dy50K1qc6m7bo1_500.gif
 

 

Και μιας και ανέφερα την τσιγγάνα (Super Sayan Girl), μικρό, γλυκό μου μουτράκι, φαντάζομαι ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω αλλά ήρθε η ώρα να σε ριξουμε κάτω από τις ρόδες τους τρένου για τα εγκληματά σου.

 

edit: Ορθογραφικό


Edited by Osama Bin Laden, 20 December 2017 - 19:29.


#56 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 20 December 2017 - 20:12

Genie(TheGunsmasha)

list-of-disney-s-aladdin-characters.jpg

"Η άλλη περίπτωση είναι να είμαι δολοφόνος που βγήκε ξεδιάντροπα να υπερασπιστεί τον άλλο δολοφόνο, την Εσμεράλντα, και στο τέλος απλώς ισχυρίστηκα ότι είμαι ο γελωτοποιός ώστε να δικαιολογήσω την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά μου επειδή έχω καταλάβει ποιος είναι ο γελωτοποιός και ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει να αντικρούσει τον ισχυρισμό μου.

"Η άλλη περίπτωση είναι να είσαι δολοφόνος και να βγήκες ξεδιάντροπα να υπερασπιστείς την Εσμεραλντα. Σκέτο. Δεν έχω καμιά απόδειξη πως είναι δολοφόνος. Ούτε εσύ. Ε?

Η πλάκα είναι ότι πριν αναφέρεις τον συγκεκριμένο μονόλογο με την αποκάλυψη της θέσης σου, συμμετείχες με επιχειρήματα. Αν αυτό το είχες σκεφτεί από τον πρώτο πρώτο λόγο σου και δεν προέκυψε μετά, σου βγάζω το καπέλο.
Αν και μεταξύ μας ο Grimer έχει δίκιο στον συλλογισμό του. Μπορεί να σε βγάλουμε και να νικήσεις κουφάλα.

Kirigiri(angel) πως νιωθεις που η τσιγγάνα κάνει πάντα τις ίδιες επιλογές με εσένα? Αν έπρεπε να αθωοσεις τον εαυτό σου σε σχέση με εκείνη, τι θα ανέφερες?"

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#57 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 20 December 2017 - 20:22

Pariston Hill

 

rcvG75n.gif

 


"Η άλλη περίπτωση είναι να είσαι δολοφόνος και να βγήκες ξεδιάντροπα να υπερασπιστείς την Εσμεραλντα. Σκέτο. Δεν έχω καμιά απόδειξη πως είναι δολοφόνος. Ούτε εσύ. Ε?

 

Εσύ θα μου πεις, πάνσοφο τζίνι. Έχω ή δεν έχω απόδειξη ότι η Εσμεράλντα (Super Sayan Girl) είναι δολοφόνος; Γιατί αν είμαστε και οι δύο δολοφόνοι, προφανώς και έχω και ποντάρω στο γεγονός ότι εγώ έχω και εσείς δεν έχετε.

 

Αλλά, ξέρεις κάτι; Απλώς θα ακολουθήσω την υπέρμετρη σοφία που στάζει από την κάθε σου λέξη και θα πω ότι δεν έχω.



#58 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 21 December 2017 - 11:52

Aizen Sosuke (Black Kaiser)

 

25eee6d3bab764cc947ed2bc30eae5f12e4f1060

 

 

"Η ψήφος μου θα πάει στο Genie(TheGunsmasha) αλλά μπορεί άνετα να με πείσει πως είναι αθώος αν μου εκπληρώσει μια ευχή. Κάτι πραγματικά πολύ απλό."

 

Spoiler:


#59 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 21 December 2017 - 12:22

Genie(TheGunsmasha)

images?q=tbn:ANd9GcTn0Sxe4CBwcXunvT8ijxh

Spoiler:

Spoiler:


Ίδια ψήφος.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#60 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 21 December 2017 - 12:32

Aizen Sosuke (Black Kaiser)

 

bleach-622-aizens-power-of-god-by-ichigo

 

"Βαρετός."

 

Ψήφος: Esmeralda(SSG)





Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Αθώοι, Δολοφόνοι, Ο Guns είναι Filthy Casual, Θέλω να παώ να δω το StarWars, αλλά κάθομαι και γράφω Παλέρμ, ο περιορισμός λέξεων στα tags, τον παίρνει