Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Διάφανα Κρίνα η γνώμη σας?


  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#46 ghostdog

ghostdog

    Καμένος στη μετάφραση...

  • Members
  • 157 posts

Posted 02 June 2009 - 02:56

Oi δύο πρώτοι δίσκοι τους είναι τρομεροί, ,όπως και τα πρώτα EP που είχαν βγάλει πριν. Από εκεί και πέρα άρχισαν να γίνονται λίγο δήθεν και έγραφαν πολλά αργόσυρτα κομμάτια που δεν είχαν την ενέργεια των πρώτων. Τελευταία τους έχω χάσει. Πάντως τα παλιά τους τραγούδια έχουν αρκετά Gothic στοιχεία.

#47 kyoshuke

kyoshuke

    Retrovertigo

  • Members
  • 155 posts

Posted 02 June 2009 - 12:07

Κλάψα.Πολύ.

#48 Giorgosdbz

Giorgosdbz

    Κάποιος

  • Members
  • 307 posts

Posted 28 September 2010 - 19:56

Με τιποτα gothic οι στιχοι των Δ.Κ....btw Απο τα καλυτερα συγκροτηματα στην Ελλαδα...Εχουν αφησει εποχη σε οσους ακουνε ελλην. ροκ μουσικη...αν και καπως ''καταθλιπτικοι'' οι στιχοι τους...Για μενα καταπληκτικο συγκροτημα ανετα ξεχωριζω τα εξης τραγουδια : Μερες Αργιας, Εγινε η απωλεια συνηθεια μας , Βαλτε να πιουμε