Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Αποστολή ποτού στο εξωτερικο


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#16 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 22 September 2017 - 17:54

Εχεις δικιο. Ξαναδιαβασα τι εγραψα και συγνωμη αν βγηκε λαθος προς τα εξω λογω γραπτου διαλογου. Περισσοτερο "πειραχτική" διάθεση ειχα παρα δασκαλιστικη. Κατανοώ πληρως οτι αν καποιος δεν εχει ξαναμπλεχτει σε τετοιες διαδικασιες μπορει να σταματησει νωριτερα το ψαξιμο απο οτι θα επρεπε, θεωρωντας δεδομενα πραγματα που δεν ειναι. Οποιος πει οτι δεν την εχει πατησει απο ειδικους ειναι ψευτης και γω μαζι.

Σε μια γραμμη αυτο που (αποτυχημενα) προσπαθησα να σου πω ειναι οτι αν πραγματικα θες να μαθεις τι ισχυει για το οτιδηποτε πηγαινε στην πηγή και οχι στους μεσαζοντες. Μπορει και παλι το ιδιο να μαθεις, αλλά τουλαχιστον θα σαι σιγουρος.

stasou%2520mygdala.jpg


#17 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 25 September 2017 - 11:22

Λοιπόν έστειλα ένα μέιλ στο TAPDK για την ώρα. Νομίζω πως είναι προτιμότερο από το να πάρω τηλέφωνο γιατί δεν με βλέπω να συνεννοούμαι. Θα καταφύγω σε τηλεφωνική επικοινωνία αν χρειαστεί, που ελπίζω να το αποφύγω. 



#18 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 01 November 2017 - 18:52

Brightside τι έγινε, έφτασε;
rsrGbGx.gif

#19 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 06 January 2018 - 16:45

@Hazuki: Θα συνοψίσω. Έστειλα αρχικά πλήρως γεμισμένο φλασκί, τυλιγμένο με bubble wrap μέσα σε κουτί, μέσα στον φάκελο το οποίο και τελικά έφτασε σώο στον παραλήπτη. Πράγμα κάπως αστείο αφού στο ταχυδρομείο είπα ότι στέλνω φωτογραφικό άλμπουμ αλλά αφού δούλεψε κανένα πρόβλημα. Εν τέλει έστειλα φιάλη καθώς μια φίλη πήγε κων/πολη και την πήρε μαζί της XD Πάντως δεν έλαβα καμία απάντηση από το TAPDK. Anyway, case closed.



#20 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 06 January 2018 - 21:02

Good for you, άντε και καλές δουλειές!  :hahaha:


rsrGbGx.gif