Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

The Reflection Wave One

action super powers stan lee studio deen hiroshi nagahama summer2017

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 02 July 2017 - 10:35


MyAnimeList // Anime News Network // aniDB


Το "The Reflection Wave One" ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2015 στο Comic Con του Los Angeles όταν ο Stan Lee και ο Hiroshi Nagahama αποκάλυψαν τη συνεργασία τους μέσω ενώ promo video με αφήγηση από τον ίδιο τον Stan Lee. Το γεγονός δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Stan Lee στρεφόταν ανατολικά αφού είχε συνεργαστεί παλαιότερα με το studio Bones για την παραγωγή του "Heroman" ενώ έχει βάλει και την υπογραφή του στο manga "Ultimo".

Τελικά ο τίτλος προγραμματίστηκε να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου, ανακοινώνοντας ότι η σειρά θα αποτελείται από 12 επεισόδια. Το Crunchyroll έχει ανακοινώσει ήδη ότι έχει αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς σε μια σεζόν που έχει χτυπηθεί αλύπητα από το Amazon.

 

 



Μετά από ένα γεγονός στο οποίο αναφέρονται ως "The Reflection" πολλοί άνθρωποι σε διάφορα μέρη της Γης ανακαλύπτουν ότι έχουν αποκτήσει υπερδυνάμεις. Μετά από αυτή την ανακάλυψη πολλοί ακολουθούν τον κακό δρόμο ενώ άλλοι υιοθετούν την ταυτότητα του ήρωα. Πώς συνέβη τελικά αυτό το γεγονός που άλλαξε τα δεδομένα και τι ήταν αυτό που το προκάλεσε; Με πολλά μυστήρια να παραμένουν άλυτα, ο κόσμος οδηγείται σε αναταραχή.
 

 



Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τέσσερις κεντρικούς ήρωες: τον ο Xon, ένα μυστηριώδης ήρωα που η ταυτότητά του παραμένει μυστική, με την πιο cheat δύναμη που θα μπορούσε να έχει αφού όχι μόνο μπορεί να αντιγράψει τη δύναμη όποιου αγγίξει για πάνω από 3'' αλλά και να αποθηκεύσει έναν αριθμό τέτοιων δυνάμεων για αργότερη χρήση, τον I-GUY, ένα διάσημο ροκ σταρ που μπορεί να προκαλέσει δυνατές εκρήξεις με τη φωνή του, την Eleanor Everts μια ιδιοφυΐα στη συλλογή πληροφοριών και στους υπολογιστές που ως δύναμη της έχει τη τηλεμεταφορά σε μικρές αποστάσεις και τη Lisa Livingston, μια ενεργητική κοπέλα, αθλήτρια στους αγώνες ταχύτητας με αναπηρική καρέκλα, της οποίας η καρέκλα μετά το "Reflection" απέκτησε τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε ρομπότ.

Η κεντρική υπόθεση σας θυμίζει κάτι; Σκεφτείτε ότι θα παίζει παράλληλα με ένα από τα πιο δυνατά arcs του Boku no Hero Academia και ήδη η σύγκριση τους είναι αναπόφευκτη αφού έχουν ξεσπάσει ήδη πολλές συζητήσεις στο ίντερνετ πάνω στο θέμα.
 

 



Η σειρά θα είναι μια συμπαραγωγή της εταιρίας Pow! Entertainment του Stan Lee και του studio Deen (Showa Genroku Rakugo Shinju, Giant Killing, Higurashi Series).

Αν μη τι άλλο το κομμάτι των συντελεστών υπόσχεται πολύ περισσότερα από την ίδια τη σειρά, με τα πρώτα δείγματα να έχουν ξεκάθαρες δυτικές επιρροές στον χρωματισμό με όμορφη χρήση παλέτας διάφορων χρωμάτων και τη σκηνοθεσία να φαίνεται πολλή υποσχόμενη. Ο Hiroshi Nagamasha (Mushishi, Aku no Hana, Detroit Metal City) θα αναλάβει ο ίδιος χρέη σκηνοθέτη με βοηθό του τον Koichiro Saitome με τον οποίον έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο Mushishi και στο Aku no Hana.

Τα κείμενα της σειράς έχει αναλάβει ο Yasuyuki Suzuki (Yugioh Zexal, Speed Grapher) ενώ στη θέση του Art Director έχουμε τον Hisaharu Ijima, κυρίως γνωστός για δουλειές του στην ίδια θέση μέσω από τις σειρές Monogatari. Στα της μουσικής φιγουράρει το όνομα του Trevor Horn, για τον οποίο μάλιστα το NHK BS Premium θα προβάλλει αφιέρωμα με τίτλο "The Man Who Created 80's: The World of Trevor Horn" λίγες μέρες πριν την πρώτη προβολή της σειράς.
 

 


Το cast περιλαμβάνει φωνές αναγνωρισμένων seiyuu, όπως της Mariya Ise, του Satoshi Mikami, της Satomi Hamaura, και του Shinichiro Miki στους ρόλους των τεσσάρων πρωταγωνιστών ενώ τον ρόλο του ανταγωνιστή Reys έχει αναλάβει ο Miyata Kouki. Ο ίδιος ο Shinichiro Miki, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει ως Xon, σε σχετική συνέντευξή του δήλωσε ενθουσιασμένος τόσο με την παραγωγή όσο και με τη σειρά την ίδια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η σειρά θα φτάσει στο κοινό ως "έργο τέχνης" και όχι ως ένα "απλό προϊόν".

Το idol group 9nine που θα τραγουδήσει το Ending της σειράς θα εμφανιστεί και μέσα στην ίδια τη σειρά σε ρόλους δευτερεύοντων χαρακτήρων.

Μένει να δούμε αν τα λόγια του Shinichiro όντως θα επαληθευτούν και ο ενθουσιασμός του για τη σειρά είναι δικαιολογημένος.



pmrefle_zps44wcz3zu.jpg


Youtube Video


ySss0UF.jpg


#2 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 02 July 2017 - 10:43

Σούπερ κλισέ και διασκεδαστικό ακούγεται. Μου θυμίζει την σειρά Heroes που έβλεπα παλιά.

Θα το τσεκάρω σίγουρα, κυρίως λόγω των δυτικών επιρροών.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 02 July 2017 - 10:45

Έβαλα το 3ο PV επειδή υποτίθεται είναι το νεότερο αλλά εμένα μου άρεσε και αισθητικά από αυτά που είδα στο 2ο, βέβαια δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένουμε να είναι όλο ετσι

 

Youtube Video


ySss0UF.jpg


#4 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 06 July 2017 - 10:51

Και καινούργιο τρέιλερ

 

Youtube Video

 


ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: action, super powers, stan lee, studio deen, hiroshi nagahama, summer2017