Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία

H Νύχτα Πέφτει στην aNiMe//GR Town: The Literary Nonsense Edition

παλέρμο αθώοι δολοφόνοι PRAISE TEH SUN OR GTFO καλή τύχη θα την χρειαστείτε Ο Guns είναι filthy casual

  • Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
89 replies to this topic

#16 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2017 - 15:25

Ariwara no Narihira

 

170181_zpslf5aubsi.jpg

 

Στον τόπο αυτόν,

Οι κερασιές εστέρεψαν,

Μαζί και οι κορασίδες.

 

Σε ξένη θάλασσα,

Να αράξω το καϊκι μου,

Κόλπο πού νά 'βρω...

 

*O οιρμός της απαγγελίας του διακόπτεται μόλις συνειδητοποιεί ότι δύο καλεσμένοι του έχουν απευθύνει το λόγο*

 

 

Κύριε Ariwara/Kamui με όλο το σεβασμό, μήπως γνωρίζετε τι εννοούσε ο Overmasterlord™? Μοιάζετε να κατέχετε καλύτερα τα τερτίπια της γλώσσης από εμένα!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

Μα, κύριε δυτικέ, δεν έχετε παρά να σταματήσετε να με διακόπτετε, και να ακούσετε τα ταπεινά μου λόγια.

Σε μια ζωή που ρέει σαν ποίημα, και χάνεται απ' τη μια στιγμή στην άλλη, η αλήθεια δε βρίσκεται παρά ανάμεσα στους στίχους.

 

 

 Από την άλλη... Τουλάχιστον εκείνος μας εξήγησε γιατί επέμενε να έρθει ως εδώ, εσείς Ariwara no Narihira (Kamui) γιατί επιμείνατε τόσο πολύ να εισέλθετε σε αυτό το άθλιο μέρος ενώ δεν είχατε πρόσκληση;"

 

Υποπίπτετε κι εσείς στην πλάνη του αποθανώντος.

Δεν είμαι φιλόσοφος, για να γνωρίζω τι στύλοι βαστούν τον ξένο τούτο κόσμο.

Είμαι απλώς ένας ταξιδιώτης των στιγμών, και των αισθήσεων.

 

Σαν μέλισσα γυρνώ

Από λουλούδι σε λουλούδι

Να πλαγιάσω.

 

Μα εδώ που μ' έφερε

Το ζωηρό καράβι

Μόνο ζηζάνια βρήκα.

 

Γι αυτό,

Δεν είν' στα λόγια τα πολλά

Το νόημα που ψάχνεις.

 

Μα σαν ανοίξεις

Τα παράθυρα του νου

Η πλάση μοιάζει έτερη

 

Μωβ (Scarlet D.) το ηλιοβασίλεμα,

Γαλάζιες οι καρδιές μας.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 01 Ιούλιος 2017 - 15:53

O6rrvsU.jpg


#17 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2017 - 16:30

Ariabert Tytania (Zura)


tlr8b6y.jpg

 

Ο Ariabert ρούφηξε το ζεστό ρόφημα από το ποτήρι του τσαγιού που κρατούσε στα χέρια του σιγά σιγά. Και ύστερα απεύθυνε τον λόγο στον Escanor (Lord Leon). "Μην ανησυχείτε, κύριε, είμαι σίγουρος ότι και οι υπόλοιποιοι Tytania δεν σας έχουν παρεξηγήσει όσο νομίζετε. Ωστόσο, ακόμη και το κρασί, δεν συγκρίνεται με το τσάι," συμπλήρωσε στο τέλος εκθιάζοντας την Λίπτια. "Επίσης θα ήθελα να σας διορθώσω, αλλά δεν είναι Titania, αλλά Tytania και για όποιον δεν γνωρίζει ακόμη το ένδοξο όνομα του οίκου μας", είπε και άφησε το ποτήρι στο τραπέζι ακουμπώντοντας το με αργές κινήσεις. Στην συνέχεια καθάρισε το λαιμό του και σταύρωσε τα πόδια του, ακουμπώντας την πλάτη του προς τα πίσω. Δεν ήταν τόσο αναπαυτικές αυτές οι καρέκλες, αλλά το προσπέρασε.

"Το κύρια μέλημα μας λοιπόν τώρα είναι να βρούμε ποιος υπηρετεί τον μυστήριο άνδρα που μας εμφανίστηκε. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να έστισε όλη αυτήν την κατάσταση, αλλά πρέπει να σκεφτούμε πως θα βρεθεί λύση, ειδικότερα όταν δεν γνωρίζουμε με πόσα άτομα έχουμε να κάνουμε. Πάντα πίστευα ότι ο μεγαλύτερος αριθμός μπορεί να βοηθήσει στην νίκη, αλλά αποδείχτηκα λάθος και έμαθα από αυτό, οπότε οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι προσεκτικές," είπε φέρνοντας στο μυαλό του τη μάχη του με τον Fan Hyulic, την πρώτη ήττα των Tytania μετά από 200 χρόνια. Κούνησε το κεφάλι του και συνέχισε, "Εσείς τι έχετε να πείτε Δούκα Juslain (FAI);" (αντί για το χρωματάκι του αθώου σημειώνω εδώ, βάζω το χρώμα του οίκου του)

"Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης την στάση του παλαιούς τεχνολογίας ρομπότ (Guns), έχετε κάτι να ισχυρίστετε εναντίον του Δούκα Idris και τον οίκο των Tytania; Ενώ θα ήθελα επίσης να μάθω γιατί βρίσκετε ένα στρατιωτικό όχημα κοντά στον χώρο μας (Ludwing/Black Kaiser), και γιατί υπάρχουν ωστόσο άτομα που δεν έχουν μιλήσει καθόλου (Takayama);"


 


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 01 Ιούλιος 2017 - 16:50


#18 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2017 - 20:51

Great Teacher Onizuka

z6iJKdo.jpg

 

 

Τον Onizuka(Taka) τον έχω ακουστά. Την ίδια περίοδο ήμασταν γνωστοί.

 

Ο Onizuka άκουσε το όνομά του και σκιάχτικε.

Σαν να μην του έφτανε ότι τον ήξεραν όλοι οι κάτοικοι του Shounan και της περιοχής του σχολείου του, οι οποίοι δεν έχαναν ευκαιρία να παραπονεθούν γι'αυτόν, φαινόταν ότι όχι μόνο αυτός ο τενεκές τον ήξερε αλλά ότι ήταν και γνωστοί.

"Θεε μου, ποιός τους ακούει άμα μάθουν άπο κάπου οτι συσχετίζομαι με τέτοια φρικιά..." σκέφτηκε απο μέσα του ο Onizuka.

 

Προσέγγισε λοιπόν τον Metabee(Guns) ο Onizuka και ακούμπισε τον αγκώνα του στο κεφάλι του Metabee(Guns).

"Και δεν μου λες εσύ τενεκεδάκο, που ακριβώς γνωριστήκαμε;" ρώτησε ο Onizuka καθώς χτυπούσε το κεφάλι του Metabee λες και είναι πόρτα για να δεί τι ήχο βγάζει.

"Κοίταξε τενεκεδάκο, καλά θα κάνεις να μην με πρίζεις πάρα πολύ, δεν θέλω ο Uchiyamada να έχει ακόμα περισσότερο υλικό να μου την λέει."

"Αα ναι, κοίτα 'δω." είπε ο Onizuka βγάζοντας μια τσαλακομένη φωτογραφία απο την τσέπη του.

"Τις προάλλες πάλι έσπασα την Mercedes του Uchiyamada, οπότε μεταμορφώσου λίγο σε μια Mercedes ή κάτι και πήγαινε εκεί και γίνε το αμάξι του Uchiyamada."

"Έτσι δεν κάνουν οι παλιοί καλοί γνωστοί;"

"Μην ξεχάσεις να αφήσεις και ενα σημειωματάκι κάτω απο τον υαλοκαθαριστήρα που να λέει οτι η καινούρια Mercedes του είναι απο μένα."

 

 

"και γιατί υπάρχουν ωστόσο άτομα που δεν έχουν μιλήσει καθόλου (Takayama);"

 

"Πάλι πρέπει να δίνω λογαριασμό σε διάφορους που την έχουν δεί υπεράνω...;" σκέφτηκε ο Onizuka που μόλις είχε τελειώσει με το τενεκεδάκι.

 

Με τα χέρια στις τσέπες ο Onizuka πλησίασε τον Ariabert Tytania (Zura), κοίταξε καλά την φλωρούμπα που καθόταν μπροστά του, φύσηξε ενα μεγάλο σύννεφο καπνού πάνω του την στιγμή αρκιβώς που σήκωσε το φλιτζάνι για να πιεί το τσαγάκι του.

"Oiiii, Onii-san! Στην σκατοχώρα σου την φράση "Αν δεν έχεις κάτι χρήσιμο να πείς, μην μιλάς καθόλου." δεν την έχετε; Σαν τι θές να πώ; Ο άλλος τα κακάρωσε εκεί που μιλούσε. Εμένα με στείλανε εδώ απο το σχολείο και καλά για εκπαίδευση, και τώρα ψόφισε ο άλλος."

 

"Θα γυρίσω πίσω και θα με πρίζουν πάλι λες και φταίω εγώ που ο άλλος μας ψόφισε..."



#19 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2017 - 20:55

mob-4.png?resize=636%2C355

 

Mob (Scarlet D.)

 

"Κυ... Κύριε ariwara δεν κατάλαβα ακριβώς τον τρόπο σκέψης σας μέσω των ποιημάτων, μάλλον θα πρέπει να διαβάσω περισσότερο λογοτεχνία"

*το βλέμμα του Mob εστίασε στο ποτήρι με γάλα που είχε παραγγύλει απο τον προηγούμενο γύρο*

"Απο την στιγμή που μπήκα σε αυτό το μπαρ ο κύριος Idris (Kai) μου φαίρεται απαίσια με εναν πολυ ψιλομύτικο τόνο, αλλά δεν έδωσα σημασία, ωστόσο η διέσθηση μου μου λεεί ότι είναι υπερβολικά χαλαρός ενώ μπροστά στα μάτια του εκτηλίσσεται μια ολόκληρη δολοφονία"

*Ο Mob Αρχίζει να τρέμει στην ιδέα οτι θα είναι ο επόμενος και ακόμα και με τις ψυχικές του δυνάμεις δεν θα μπορεί να σωθεί*

"Κύριε Idris(kai), συγνώμη, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας, απλά δεν θέλω να πεθάνει κανείς άλλος σε αυτό εδώ το μέρος, δεν θέλω άπο ένα απλό κυνίγι δαιμόνων ρουτινες που με έστειλε το αφεντικό μου να γίνουν κατα συρρωήν δολοφονίες"

 

Spoiler:



#20 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2017 - 01:26

Escanor

 

 

latest?cb=20151101064423

 

(Για όποιον δεν έχει δει τη σειρά, συγνωμη αν φαει σποιλερ για τη φαση με τον έσκανορ. Μεσα στη μερα αλλάζει και η δυναμη του και η προσωπικότητα του.)

 

Λοιπόν, επειδή εχει πάει δεκα η ώρα, δεν εχω τα ρουχα που σχεδιασε η Μερλιν και αυτα εδώ με στενεύουνε και εχω αρχισει να εκνευρίζομαι: τα πολλά λόγια είναι φτώχια!

 

Ludwig-Black Kaiser: Έχεις τιποτα να πεις, ή θα καθεσαι στην απέξω βλέποντας άλλους να τρώγονται;

Metabee-Gunsmasha : Θα απαντήσεις;

Mob -Scarlet D.: Θα σταματήσεις να ιδρώνεις και να αρχίσεις να λες τις σκεψεις σου; Φαινεσαι να τα κρατας όλα μεσα σου και απο τον πολυ ιδρώτα η μασχαλιλα σου εχει αρχίσει να γίνεται ανυπόφορη και εμποδίσει τους πελάτες να απολαύσουν το κρασί!


stasou%2520mygdala.jpg


#21 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1.289 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2017 - 09:50

Germany(Black Kaiser)

 

 

16083997045_b3ae59675d.jpg

O Ludwig τελείωσε τα αυγά και τα φασόλια που είχε για πρωινό και πήρε την εφημερίδα του στο τραπέζι. Το εξώφυλλο με  τίτλο "ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ!" τον προϊδέαζε πως τίποτα άξιου λόγου δεν συνέβη. Ήθελε να ανοίξει την τηλεόραση για να δει το χρηματιστήριο (μήπως χρειαστεί και "σώσουν" και άλλη χώρα) αλλά οι άλλοι καλεσμένοι φαίνονταν πως έβλεπαν μια άλλη εκπομπή, με έναν γέρο παρουσιαστή. Άφησε την εφημερίδα του στο τραπέζι και ετοιμάστηκε να πάει να αλλάξει για να αθληθεί, όταν ο θυρωρός σωριάστηκε νεκρός.
...

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση ενός τύπου που λεγόταν Overmasterlord (ωραία ονομασία για στρατιωτική επιχείρηση, σκέφτηκε αλλά μετά δαγκώθηκε), οι άλλοι καλεσμένοι άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους. Όποτε γινόταν κάτι τέτοιο, συνήθως το ξεκινούσε αυτός αλλά, τώρα δεν ήταν ευθύνη του. "Που ακούστηκε έριδα και καυγάς να μην τον ξεκινάει η Γερμανία, mein gott!" σκέφτηκε σκανδαλισμένος.

Πλησίασε το πτώμα, και αφού το παρατήρησε για λίγα δευτερόλεπτα, πήρε ένα μεγάλο τραπεζομάντηλο, από αυτά που χρησιμοποιούνταν στα μεγάλου μήκους τραπέζια και το σκέπασε.

Σε εκείνο το σημείο, ένας από τους δούκες τον ρώτησε γιατί υπάρχει ένα fully-armed Panzerkampfwagen IV Τανκ κάτω στο parking. Ο Ludwig, παραξενεύτηκε. Πάντα πρέπει να υπάρχει ένα fully-armed Panzerkampfwagen IV Τάνκ κάτω στο πάρκινγκ, διαθέσιμο για κάποιον έκτακτο πόλεμο ή θηριωδία ή κάτι.
Ο Ludwig κούνησε το κεφάλι του. Τώρα προτεραιότητα ήταν να βρεθεί ο υπεύθυνος της δολοφονίας και προς το παρόν, το στρατιωτικό του ένστικτο του έδειχνε τον Ariabert Tytania(Zura).
 



#22 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2017 - 10:30

Metabee(TheGunsmasha)

DD2.gif

 

 

"Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης την στάση του παλαιούς τεχνολογίας ρομπότ (Guns), έχετε κάτι να ισχυρίστετε εναντίον του Δούκα Idris και τον οίκο των Tytania; Ενώ θα ήθελα επίσης να μάθω γιατί βρίσκετε ένα στρατιωτικό όχημα κοντά στον χώρο μας (Ludwing/Black Kaiser), και γιατί υπάρχουν ωστόσο άτομα που δεν έχουν μιλήσει καθόλου (Takayama);"

 

Το ρομπότ άραξε μπροστά στον ανεμιστήρα. Η ζέστη της Ελλάδας έκαιγε τις μεταλλικούς μύες του Metabee.

 

''Με τον τιμημένο οίκο των Tytania το μόνο που με συνδέει είναι ο κομπασμός σας πως έχετε στην κατοχή Metabods προηγμένης τεχνολογίας. Πολύ θα ήθελα να τα διαλύσω σε ρομπομαχία και να σβήσω το φλώρικο χαμόγελο του Idris(Kai). Στην τελική, εκείνος με προκάλεσε αποκαλώντας με κονσερβοκούτι.''

 

''Δεν μου λες ρε ξάδερφε(Fallen Mpoygatsa) της συμφοράς, υπάρχει κάποιο μυστηκό του Indris(Kai) που να θέλει ντε και καλά να παραμείνει κρυφό, ώστε να τον υποχρεώσω να αποδεκτεί την μονομαχία?''

 

 

Προσέγγισε λοιπόν τον Metabee(Guns) ο Onizuka και ακούμπισε τον αγκώνα του στο κεφάλι του Metabee(Guns).

"Και δεν μου λες εσύ τενεκεδάκο, που ακριβώς γνωριστήκαμε;" ρώτησε ο Onizuka καθώς χτυπούσε το κεφάλι του Metabee λες και είναι πόρτα για να δεί τι ήχο βγάζει.

"Κοίταξε τενεκεδάκο, καλά θα κάνεις να μην με πρίζεις πάρα πολύ, δεν θέλω ο Uchiyamada να έχει ακόμα περισσότερο υλικό να μου την λέει."

"Αα ναι, κοίτα 'δω." είπε ο Onizuka βγάζοντας μια τσαλακομένη φωτογραφία απο την τσέπη του.

"Τις προάλλες πάλι έσπασα την Mercedes του Uchiyamada, οπότε μεταμορφώσου λίγο σε μια Mercedes ή κάτι και πήγαινε εκεί και γίνε το αμάξι του Uchiyamada."

"Έτσι δεν κάνουν οι παλιοί καλοί γνωστοί;"

"Μην ξεχάσεις να αφήσεις και ενα σημειωματάκι κάτω απο τον υαλοκαθαριστήρα που να λέει οτι η καινούρια Mercedes του είναι απο μένα."

 

Παίρνοτας βλέμμα συννωμοσίας, ο Metabee πλησίασε με αργά βήματα τον λαϊκό άντρα. Όταν βεβαιώθηκε πως κανείς δεν κοιτάει αδιάκριτα γύρισε στο αφτί του.

 

''Ο πατέρας του Ikki, του παρτενέρ μου στις ρομπομαχίες, είναι μέλος μυστικής κρατικής αστυνομικής οργάνωσης. Είσαι στην λίστα τους, ξέρουν τα πάντα για σένα!!!!!

Μάλλον o Uchiyama που αναφέρεις έχει κάποια σχέση με Medabots. Ίσως και να είναι ο ίδιος Medabots κακομοίρη!'' Προσπάθησε να πνίξει του βύθιους ρόγχους γέλωντος με τα χέρια του.

 

''Όσο για την μπιχτή, άλλη μία και θα βρεις το σπίτι σου ερείπια, Ξέρω που μένεις προφέσορα(Takayma) της πλάκας.''

 

Metabee-Gunsmasha : Θα απαντήσεις;

 

''To απιανισμένο νερό θα μου το φέρεις ή να λιώσω πρώτα?'' Γύρισε απότομα στον ξαφνικά μυώδη άντρα.

 

''Ναι, είμαι αρσενικό ρομπότ. Βέβαια, μπορούμε να φοράμε εξαρτήματα γυναικείων Medabot, οπότε σε εκείνη την περίπτωση δεν ξέρω τι ακριβώς ισχεί. Ίσως ο φιλόσοφος(Kamui) να μπορεί να μου δώσει μια ποιητική απάντηση.''

 

''Ακού να δεις μπάρμπα(Lord Leon). Εφόσον ήμουν δολοφόνος δεν θα περίμενα την άδεια σου για να ξαναμιλήσω. Θα το είχα κάνει και μία και δύο φορές ακόμα με πρωτοβουλία μου, ώστε να μπερδέψω τα νερά και να βάλω στο μάτι άτομα προς λιντσάρισμα. Αν είμαι δολοφόνος δεν με συμφέρει να είμαστε όλοι ισοβαθμία, καθώς με τόσους λίγους συμμετέχοντες ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεταχτεί κάποιος και να με καρφώσει πισώπλατα, οπότε χαίρεται.'' Γυάλισε τις κάνες που αιωρούνται πάνω από το κεφάλι του.

 

''Τι θα με συνέφερε? Να ρίξω δεύτερη ψήφο κάπου με οποιαδήποτε πρόφαση, όπως κάνει το παληκάρι(Scarlet D.) και να τσουβαλιάσω όσους περισσότερους μπορώ σε έναν μου λόγο, όπως ο αξιαγάπητος δούκας Ariabert(Zura).''

 

''Πες και εσύ την γνώμη σου. Οι μπάτλερ/μπάρμαν/σερβιτόροι έχουν βαρή δεδικασμένο για να τον παίζεις αστυνόμος τόσο νωρίς.''

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#23 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2017 - 15:46

Ariabert Tytania (Zura)


tlr8b6y.jpg


Ο Δούκας κούνησε δεξιά αριστερά το χέρι του διώχνοντας τον καπνό από το τσιγάρο του ανεδή άνδρα (Taka). Σίγουρα δεν γνώριζε πως να συμπεριφερθεί όχι μόνο σε έναν ευγενή αλλά ούτε και στους γύρω του. Από την άλλη η απερισκεψία του να ρωτήσει εκείνον και τον Γερμανό στρατιωτικό (BK) ήταν αυτό που οδήγησε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση ενώ δεν χρειαζόταν. Έβηξε λίγο, και πήρε και πάλι στα χέρια του το τσάι, κρατώντας το μπροστά από το πρόσωπό του για να διώξει την απαίσια μυρωδιά που είχε αφήσει πίσω του ο καπνός.

Ο Γερμανός άνδρα (BK) δεν φάνηκε να θέλει να του απαντήσει, μόνο το βλέμμα του ωστόσο έδειχνε ότι διαφωνούσε με το γεγονός ότι ο Δούκας διαφωνούσε παρουσία ενός στρατιωτικού οχήματος κοντά τους, με αποτέλεσμα να θεωρήσει ότι ο Ariabert είχε κάποια ανάμειξη με τα συμβάντα λανθασμένα. Ο Onizuka από την άλλη είχε κάθε λόγο να του αντιπετιθεί, άλλωστε ήταν απολύτως λογικό να θεωρήσει άδικη την ερώτηση αν ήταν αθώος. Ωστόσο, ήταν όντως αθώος; Δεν μπορούσε να ξέρει από τη θέση του, αλλά γνώριζε ότι τα δικά του χέρια δεν ήταν βαμμένα.

Από την άλλη το ρομπότ (Guns), θέλησε τον κατηγορήσει λέγοντας του ότι σηκώνει και δείχνει με το δάχτυλο πολλούς. Ήταν άραγε λάθος αυτό όταν δεν ήξερε πως ακριβώς να διαχεριστεί μια κατάσταση στην οποία δεν έχουν ούτε ένα στοιχείο; Άλλωστε δεν ήταν και ο μόνος. "Ένα ρομπότ το οποίο κατηγορεί και θέλει να αμαυρώσει το όνομα των Tytania θεωρείται ύποπτο, γι' αυτό και οι ενστάσεις μου απέναντι στις κατηγορίες στον Δούκα Idris. Οι απορίες μου τους υπόλοιπους όταν ψάχνουν τον κύριο δολοφόνο, τον ψυχοπαθή αυτόν που σκότωσε τον οικοδεσπότη, δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις. Δεν ξέρω πως σε τόσα άτομα μπορούμε να βρούμε τον έναν και μοναδικό, αλλά όπως είπα ο αριθμός δεν μετράει πάντα για μία νίκη," συμπλήρωσε και έκλεισε τα λόγια του προς το Metabee (Guns).

"To σίγουρο είναι ότι θεωρώ άδικη την στοχοποίηση των Tytania αλλά και του προσώπου μου, ειδικότερα από τον κ. Ludwig (Black Kaiser). Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του καθενός σας, αλλά φαίνεται ότι ο κ. Arizawa κάνει επισκέψεις τα βράδια "από λουλούδι" σε "λουλούδι"," σούφρωσε τα φρύδια και έτριψε το πηγούνι του σκεπτικός. "Mob (Scarlet D.), μην ανησυχείτε για τον Idris (Κai), συνεχώς συμπεριφέρεται έτσι ακόμη και στην ίδια του την οικογένεια," έριξε ένα βλέμμα προς τον Idris. "Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ακόμη τιμώ το ένδοξο όνομα των Tytania και μόνο των Tytania" κατέληξε.

"Τι έχετε να πείτε Δούκα Juslain (Μπουγάτσα); Με ενδιαφέρει η γνώμη σας".
"Escanor (Lord Leon), εσείς γιατί θεωρείτε ύποπτο ρομπότ; Χαίρομαι που έμμεσα μπορεί να συμφωνείτε ότι ένας Tytania δεν ευθύνεται για το συμβάν ωστόσο".




 


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 02 Ιούλιος 2017 - 15:47


#24 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 06:42

Idris Tytania

 

screenshots_356111.jpg?w=712

 

"Νεαρέ Kageyama Shigeo (Scarlet D.), τουλάχιστον εγώ δεν είμαι υποκριτής σαν κι εσένα. Πες μου γιατί να στεναχωρηθώ για έναν θυρωρό που δεν γνώριζα πάνω από 5'. Ναι, είναι λυπηρό κάποιος να πεθαίνει σε νεαρή ηλικία αλλά από εκεί και πέρα δεν είχα καμία σχέση μαζί του για να έχει ο θάνατος του αντίκτυπο στη ζωή και στη διάθεση μου. Εσύ αντιθέτως, που λυπήθηκες τόσο πολύ και δεν ήθελες να δεις άλλον άνθρωπο να πεθαίνει, δεν είδα να έχεις δεύτερες σκέψεις για να ρίξεις μια δεύτερη ψήφο σε κάποιον βοηθώντας στην διαδικασία να τον στείλεις μια ώρα νωρίτερα στον τάφο με μόνη δικαιολογία ότι σου μίλησα με "ψιλομύτικο τόνο" γιατί απαίσια δε θυμάμαι να σου φέρθηκα. Δυστυχώς για εσένα το προβληματικό ρομπότ (Gunsmasha) δεν σου έκανε την χάρη, ίσως αν του τάξεις ρομπομαχία να επιστρέψει στο πλευρό σου και να σταματήσει να είναι και τόσο ενοχλητικό. Είσαι και ευαίσθητος πολύ όπως μας λες, να μη νιώθεις μοναξιά και αρχίζεις να μας ψηφίζεις όλους μαζί επειδή δεν σου κάνουμε παρέα," ακούμπησε το ποτήρι του στο τραπέζι και γύρισε προς τον Ariabart (Zura). "Μιλώντας για υποκριτές, φαντάζομαι όταν διοικείς ολόκληρη ναυαρχίδα, είναι πολύ λογικό να σου προκαλεί εντύπωση η παρουσία ενός τανκ κοντά σου."


ySss0UF.jpg


#25 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 10:20

Η αντίστροφη μέτρηση χτύπησε μηδέν. Εκείνη την στιγμή, ο Overmasterlord™ εμφανίστηκε και πάλι στην τηλεόραση.

 

 

The Overmasterlord™

 

Screen-Shot-2013-07-14-at-3.04.06-PM.png

 

Χμφμ...

 

Ήξερα ότι εσείς οι δισδιάστατοι είστε ανίκανοι, αλλά δεν περίμενα να κάνετε μούσκεμα ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο μια ψηφοφορία.

 

Κανείς δεν πάει για ύπνο μέχρι κάποιος να πεθάνει. Αυτός είναι ο κανόνας.

 

O Οvermasterlord™ εξαφανίστηκε από την τηλεόραση και το παρακάτω κείμενο άρχισε να διακρίνεται μέσα από τα παράσιτα:

 

Οι Metabee (Gunsmasha), Ariabert Tytania (Zura) και Mob (Scarlet D.) έχουν έρθει ισοβαθμία με δύο ψήφους ο καθένας.

 

Αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν ψήφισαν για έναν από τους τρεις (δηλαδή οι Mob (Scarlet D.), Metabee (TheGunsmasha) και Jouslain Tytania (Fallen Mpougatsa), πρέπει να αλλάξουν την ψήφο τους και να ψηφίσουν έναν από τους τρεις. Οι υπόλοιποι παίκτες δεν μπορούν να αλλάξουν την ψήφο τους, αλλά μπορούν να μιλήσουν κανονικά αν θέλουν.

 

Δίνεται παράταση και εάν υπάρχει και πάλι ισοβαθμία (γιατί είστε τρολ ολκής και σας έχω ικανούς) στο τέλος της παράτασης, θα βρω έναν τυχαίο τρόπo ώστε να πεθάνει κάποιος από τους τρεις.

 

Η μέρα παρατείνεται μέχρι σήμερα το βράδυ στις 00.30.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 03 Ιούλιος 2017 - 10:26


#26 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 12:45

Joulsain Tytania (το χρωματάκι του οίκου μου)

snapshot20090125014011.jpg

 

 

 

Γιατί λόγω των ασχολιών μου μέσω της διαδιαστατικής πύλης με θέματα του οίκου μας, βλέπω πως πέφτει στους ώμους εμού κι άλλων δύο να πάρουν δύσκολες αποφάσεις...συγχωρείστε με Δούκες(Zura, Kai) και ιδιαιτέρως εσύ εξάδελφε Ariabert(Zura) γιατί εσύ βαρύνεσαι με μία τέτοια κατηγορία. Είναι τελικά στη μοίρα των Τytania να βάλλονται όσο βάλλουν, εν τέλει. Γιατί όλα είναι κύκλος, κι ό,τι αμαρτία κάνουμε θα γυρίσει πίσω σε μας.

 

Δεν κατάφερα ακόμα να παρακολουθήσω τις κάμερες για να δω όλες τις συνομιλίες, όμως αρνούμαι να πιστέψω πόσο μάλλον χωρίς αποδείξεις, ότι ένα τόσο λαμπρό μέλος του οίκου μας, Δούκας ο ίδιος, θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Γι αυτό εξάδερφε θα πάρεις ψήφο εμπιστοσύνης από εμένα.

 

Πέρα απ'αυτό, μεταξύ των υπόλοιπων οι οποίοι βλέπω ότι προτείνονται, δε μπορώ παρά να θεωρήσω πως είναι ένα αστείο να κατηγορούμε το παιδί(Scarlet D) από τώρα, χωρίς σημαντικές βάσιμες υποψίες. Αγαπητέ Δουκά Idris(Kai), ξέρω πως πάντοτε είστε ευέξαπτος, όμως μήπως να το ξανασκεφτούμε;

 

Θεωρώ πως η πιο ορθή επιλογή ως έχουν διαμορφωθεί μέχρι τώρα οι ψήφοι θα ήταν το ρομπότ παλιάς τεχνολογίας(Guns). Εφόσον ακριβώς είναι τόσο αρχαίο, μπορεί να έβγαλε κάποιο σφάλμα, ή κάποια εξαίρεση. Δε θα το εμπιστευόμουν σίγουρα...


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#27 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 15:02

Metabee(TheGunsmasha)

ready_to_kick_some_bot_by_metabae-d8pavn

 

''Εγώ είμαι ρομπότ, εσείς είστε οι κουφιοκέφαλοι τελικά!'' Αγανάκτησε το Medabot και ακούμπησε το κεφάλι του με τα δάκτυλα του.

 

''Πείτε μου έναν λόγο που ενώ είμαι δολοφόνος κατά την άποψη μερικών, δεν γύρισα να ψήφισω των Δούκα(Zura), έστω την τελευταία στιγμή για να είμαι σίγουρος, αλλά ρίσκαρα να πάμε παράταση? Και μην μου πείτε πως μπλοφάρω! Δεν υπήρχε πιθανότητα να το παίξω στα ζάρια όταν περνούσε από το χέρι μου η επιβίωση μου. Θα είχα και έτοιμη δικαιολογία: τον ψήφισα για να σώσω τον πάτο μου.''

 

''Και οι δύο έτεροι υποψήφιοι βρισκόντουσαν στην λίστα των υπόπτων μου. Θα ψηφίσω με βάση ποιόν θεωρώ περισσότερο πιθανό δολοφόνο και θα στηριχτώ επίσης στην ψήφο τελευταίας στιγμής του Idris(Kai) για να βγάλω μερικά συμπεράσματα.'' Ένας πίνακας εμφανίστηκε από το πουθενά στο βάθος και ο Metabee με βαθυγάλαζη στολή αποφοίτησης στους ώμους του ξεκίνησε να αναλύει.

 

''Γιατί ο ξανθός δούκας ψήφισε τελευταία στιγμή τον Mob(Scarlet) και τον οδήγησε σε τριπλή ισοβαθμία? Μήπως επειδή δεν τον συνέφερε να βγει κάποιος από μένα και τον Ariabert(Zura)? Δεδομένου πως εγώ είμαι αθώος, τότε αν με πετάξετε έξω, στον επόμενο γύρο θα πέσει το λιντάρισμα του αιώνα πάνω του. Αν βγει τώρα τότε πολύ πιθανόν να είναι δολοφόνος, οπότε ο Idris(Kai) βγαίνει χαμένος σε κάθε περίπτωση.''

 

''Όπως εξελίχθηκε ο γύρος, τότε:

1. αν βγει ο Ariabert(Zura) δολοφόνος, τότε εγώ(TheGunsmasha) και ο Ludwig(Kaiser) είμαστε αθώοι. Μάλλον και ο Onizuka(Taka). Μάλλον. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση ο Idris(Kai) είναι σχεδόν βέβαιο πως είναι ρόλος προσκείμενος στους δολοφόνους, αν όχι ο ίδιος δολοφόνος.

 

2. αν βγει αθώος, που δεν το νομίζω, τότε οι κλέφτες είναι εξυπνότεροι από ότι θεωρούμε και οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Γερμανό(Kaiser).

 

3. αν βγάλετε εμένα, τότε στον επόμενο γύρο θα λιντσαριστεί ο δούκας(Zura) κατά πάσα πιθανότητα.

 

4. Σε κάθε περίπτωση ο Mob(Scarlet) παραμένει το ίδιο ύποπτος. Πάντως είναι σχεδόν αδύνατο αυτός και ο Idris(Kai) να είναι συνάδελφοι.

 

Metabee out!''


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#28 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 15:41

Ariabert Tytania (Zura)

3Y36Wob.jpg

"Ωραία η λογική σου παλιό ρομπότ. Το συμπέρασμα μου είναι αν είσαι αθώος όπως λες τότε είτε εσύ βγεις είτε εγώ αυτοί που δεν συμμετείχαν στο έγκλημα θα μειωθούν κατά 1. Οπότε είτε αποφασίσουμε ότι εγώ ευθύνομαι γι' αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα είτε το ρομπότ, οι αθώοι θα πρέπει να σκεφτούν καλά τις κινήσεις του από εκεί και μετά," είπε ήρεμα και σταθερά ο Ariabert αποδέχοντας τη μοίρα που μόνος του χάραξε με τις κακές κινήσεις του. Ήταν άραγε γραφτό αυτό; Μήπως δεν ήταν σωστή η επιλογή να ακολουθήσει τους άλλους Δούκες;

Το όνομα των Tytania δεν είχε αμαυρωθεί. Το ήξερε για τον εαυτό και το πίστευε και για την οικογένεια του. Τα λάθη του ξαναγυρνούσαν πίσω φέρνοντας του ακόμη μια ήττα, μια προσωπική ήττα εκεί που δεν το περίμενε και δεν χρειαζόταν. Είτε έφευγε ή όχι, ήταν σαν η μοίρα του να είχε γραφτεί, όπως και οι μάχες του με τους επαναστάτες. Μπορεί να η αμαρτία να γυρνάει πίσω σε εμάς όπως είπε ο Δούκας Juslain, αλλά εκείνος δεν είχε διαπράξει καμία αμαρτία.

 

"Συγγνώμη που ντροπιάζω το όνομα των Tytania. Ακόμη και η αθωότητά μου δεν θα μπορεί να δικαιολογήσει τις λάθος κινήσεις μου".

sRnwzBY.jpg



#29 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 16:31

Meta-νεμοδουρας-bee(TheGunsmasha)

metabee.jpg?w=298&h=198

 

"Ωραία η λογική σου παλιό ρομπότ. Το συμπέρασμα μου είναι αν είσαι αθώος όπως λες τότε είτε εσύ βγεις είτε εγώ αυτοί που δεν συμμετείχαν στο έγκλημα θα μειωθούν κατά 1. Οπότε είτε αποφασίσουμε ότι εγώ ευθύνομαι γι' αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα είτε το ρομπότ, οι αθώοι θα πρέπει να σκεφτούν καλά τις κινήσεις του από εκεί και μετά," είπε ήρεμα και σταθερά ο Ariabert αποδέχοντας τη μοίρα που μόνος του χάραξε με τις κακές κινήσεις του. Ήταν άραγε γραφτό αυτό; Μήπως δεν ήταν σωστή η επιλογή να ακολουθήσει τους άλλους Δούκες;
 

 

Metabee- in.

 

''Ωρίστε ποιο είναι το κύριο μου πρόβλημα μαζί σου. Περίμενα ένα παίκτη μεθοδικό και αναλυτικό, και αυτό που παίρνω συνέχεια είναι θεατρικούς μονολόγους και επίκληση στο δράμα και συναίσθημα. Ακόμα και τώρα που είσαι πιο κοντά από ποτέ στον θάνατο δεν εξηγήσεις τις σκέψεις σου!'' Στράβωσε ξανά το ρομπότ.

 

''Και έστω πως εγώ συγκινούμαι από τον λόγο σου και ψηφίζω Mob(Scarlet). Μπορείς για μία φορά σήμερα να αναλύσεις την κατάσταση από την δική σου οπτική?''

 

''Μπορεί να φαίνομαι εμμονικός, αλλά μου ήρθε και άλλη φλασιά με τον Idris(Kai).

 

5. Αν το λόγια του κατηγορούμενου δούκα(Zura) είναι αληθινά και είναι αθώος, και δεδομένο ότι Mob(Scarlet) και Idris(Kai) δεν παίζει να συνεργάζονται από την ροή του παιχνιδιού, τότε πολύ πιθανόν να είμαστε ΚΑΙ οι 3 μας αθώοι, και ο έτερος δούκας να τσουβάλιασε τον Mob(Scarlet) μαζί μας, ώστε να υπάρχει υλικό για την επόμενη μέρα.

 

6. Αν υπάρχει κάποιος ανάμεσα μας που την νύκτα μπορεί να περάσει απαρατήρητος και να τσεκάρει τι παίζει με κάποιον από εμάς, τότε ο Idris(Kai) είναι λαυράκι.''


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 03 Ιούλιος 2017 - 16:32

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#30 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2017 - 17:05

Ariabert Tytania (Zura)

3Y36Wob.jpg

 

"Συγγνώμη που δεν κατάφερα να ικανοποιήσω τις απαιτήσεις σου ρομπότ. Δεν ήξερα ωστόσο ότι οι παλαιότεροι είχαν τόσο ομηλτικά και αναλυτικά ρομπότ. Όταν ένας άνθρωπος γνωρίζει ότι αυτός και μόνο αυτός είναι αθώος δεν μπορεί να γνωρίζει αν οι κινήσεις του τελικώς θα το φέρουν σε δύσκολη θέση ή όχι, ή αν αυτός που τελικώς δείχνει με το δάχτυλο είναι όντως αυτός που ευθύνεται για τον φόνο. Η ψήφος μου δεν μπορεί να αλλάξει και θα παραμείνει η ίδια, αλλά δεν ήξερα ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή θα έπρεπε να δικαιολογήσω κάθε μου κίνηση, ακόμη και αν είναι λάθος. Φαίνεται ότι η μοίρα μου όπως είπα μου το επεφύλασσε".

 

"Ούτε ότι θα έπρεπε να αλλάξω τον χαρακτήρα μου," συνέχισε. "Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι απογήτευσα για άλλη μια φορά την οικογένεια μού, και για άλλη μια φορά δέχομαι τη στήριξη της οικογένειάς μου και του Δούκα Juslain. Η οικογένεια μου βρίσκεται εκεί και με στηρίζει, σαν άξιοι Tytania. Ωστόσο, αφού το επιθυμείς μικρό ρομπότ, αν ήταν να αναλύσω την κατάσταση θα εξαιρούσα τον εαυτό μου, εσένα, με τα δεδομένα που έχω αυτή τη στιγμή, και την οικογένεια μου σίγουρα, γιατί εμείς οι Tytania έχουμε μια τιμή. Το νεαρό αγόρι είτε είναι αθώος είτε κάποιος που δεν το συμφέρει να είναι αθώος ή ακόμη και ο ίδιος ο δράστης. Το βλέμμα μου πέφτει στον ολιγομίλητο Ludwig (Black Kaiser), στον Ariwara (Kamui) και στο τέλος στον Onizuka (Takayama). Τα λόγια του δεύτερου με έβαλαν σε σκέψεις ως προς το ποιόν του. Από εκεί και μετά, η κρίση μου μπορεί να είναι και λάθος. Εσείς έχετε δική σας κριτική σκέψη και εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος για να επιβάλω τη γνώμη μου, χωρίς να έχω στοιχεία και χωρίς να μπορώ να αποδείξω διαφορετικά την αθωότητά μου".

"Εγώ θα σας πω μόνο ένα ευχαριστώ για άλλη μια φορά που τιμάτε το χρώμα του οίκου μου", κατέληξε.
 


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 03 Ιούλιος 2017 - 17:06




Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, αθώοι, δολοφόνοι, PRAISE TEH SUN OR GTFO, καλή τύχη θα την χρειαστείτε, Ο Guns είναι filthy casual