Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία

H Νύχτα Πέφτει στην aNiMe//GR Town: The Literary Nonsense Edition

παλέρμο αθώοι δολοφόνοι PRAISE TEH SUN OR GTFO καλή τύχη θα την χρειαστείτε Ο Guns είναι filthy casual

  • Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
89 replies to this topic

#61 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1.289 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 21:17

Ludwig-Germany(Black Kaiser)

 

aadf52784c25a2e677413aa229f0a0f5--ludwig

 

Τον ρόλο του Ariwara(Kamui) τον ξέρω γιατί είναι ένας plague-bearer (με όποιο άλλο όνομα κυκλοφορεί αυτήν την εποχή) και πλάγιασε μαζί μου εχθές. Πρόκειται για μια αρχαία ύπαρξη, που είχα διαβάσει κάποτε στα βιβλία των τευτόνων ιπποτών του αδελφού μου (Πρωσσία) στο Κόνιγκσμπεργκ, η οποία αλλάζει μορφές και, αιώνες τώρα, πλαγιάζει με τους άτυχους άνδρες τις νύχτες και τους κολλάει έναν θανατηφόρο ιό. Το ανέφερε συνεχώς στα ποιήματα του (εκδιδόμενες, ιός). Με αυτόν τον ιό, το επόμενο βράδυ θα πεθάνω ό,τι και να γίνει τώρα, αλλά πριν συμβεί αυτό, μπορώ να τον μεταφέρω σε κάποιον και εγώ, (δεν υπάρχει περίπτωση να σε καθαρίσω έτσι πια γιατί ένας από εμάς καπούτ πριν πέσει η νύχτα). Όλο αυτό μπορεί να τα επιβεβαιώσει ο κύριος Ariwara. Έτσι γνωρίζω τι πλάσμα είναι. Ο Groke λογικά αυτόν έψαχνε, όταν ήρθε στα μέρη μας.

 

Αλλά ναι, έχω ιδιότητα και πράγματι με αυτήν καθάρισα τον Jouslain.

 

Μια απλή ερώτηση στον κύριο Ariabarht(Zura) για να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το θέμα. Σκοτώσατε/σημαδέψατε/στοχεύσατε κάνατε κάτι στον Metabee(Guns) την πρώτη νύχτα; Γιατί αν δεν κάνατε τίποτα και αν ο Jouslain επιτέθηκε σε εμένα την πρώτη νύχτα (που έτσι ακριβώς έγινε, μου επιτέθηκε και την πάτησε) τότε ποιός σκότωσε τον Metabee (Guns)? Επίσης, μπορείς να πεις λίγα περισσότερα για το πως δουλεύει η τεχνική σου; Μετά θα σου αποκαλύψω και εγώ ακριβώς πως σκότωσα τον Jouslain και ένα συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα από τον τρόπο με τον οποίο έγινε! Νομίζω θα έχουμε όλα τα στοιχεία για λύσουμε αυτήν την υπόθεση μετά.

Πέρα από αυτό, εκείνο ακριβώς που "πρόσεξες" τότε Idrih(Tytania), και το πετάς ξανά, είναι άκρως ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον σου:

 

-ΚΛΙΚ-

Ο Λόρδος Jouslain όταν αναγκάστηκε να μιλήσει, αποφάσισε να σώσει το άχρηστο ρομπότ (Guns) λίγο πριν νυχτώσει και πάμε όλοι να ξεκουραστούμε από τις ανοησίες που ακούγαμε όλη μέρα. Ήταν ο Λόρδος Jouslain αλήθεια τόσο χαοτικός για να σκοτώσει το ρομπότ το βράδυ ενώ μόλις το είχε σώσει και θα είχε σίγουρο σύμμαχο την επόμενη μέρα αν ζούσε; Άρα εφόσον ο Δούκας δεν μπορούσε να αυτοκτονήσει αλλά και δεν βγάζει νόημα να είχε επιλέξει το ρομπότ πριν πεθάνει, ποιος έπαιξε ρομπομαχία μαζί του βράδυ;


Ερμπιαμλιχτ! Προσπαθείς να το περάσεις ως παρατήρηση αλλά στην πραγματικότητα, δίχως πληροφορία, είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταλήξεις εκεί και μάλιστα και με τόση σιγουριά. Εκείνο που θα σκεφτόταν κάποιος δίχως πληροφορία ήταν πως η ομάδα των δολοφόνων σκότωσε τον Metabee και κάποιος με ιδιότητα σκότωσε τον Jouslain από την ομάδα τους. Τέλος. Είναι δύσκολο να υποθέσεις κάτι άλλο και μάλιστα να το πετάξεις ως "τροφή για σκέψη" ως απλός αθώος. Αρχικά νόμιζα πως το πέταξες επειδή ήθελε να υπονοήσεις πως ευθύνεσαι εσύ για αυτό, αλλά κάτι τέτοιο δεν το έκανες τελικά.  Απλά προσπάθησες να παρουσιάσεις πως ερευνάς και καταλήγεις σε έξυπνα συμπεράσματα. Το θέμα είναι πως ξανά δεν μπορείς να μπεις στην θέση ενός αθώου. Στην πραγματικότητα, σε εκείνο το σημείο εσύ ξέρεις ό,τι ο νεκρός Δούκας Jouslain δεν είναι αυτός που σκότωσε τον Metabee (γιατί το έκανες εσύ που πάλι -σύμπτωση- είναι ένα άτομο που σε υποπτευόταν) και κάτι μη-φυσιολογικό συνέβη και σκοτώθηκε ο ίδιος, δίχως προφανώς να αυτοκτονήσει. Είναι κάτι που φυσικά το γνωρίζουν δύο άνθρωποι: εγώ που σκότωσα τον Jouslain επειδή με σημάδεψε και εσύ που εκτέλεσες τον Metabee. Αλλά θέλω να δω τι θα πει και ο ξαδελφός σας.

 

Δεν θα σχολιάσω το πόσο εύκολα απορρίπτεις μια ξεκάθαρη θέση ενός επιβεβαιωμένου συμμάχου των αθώων που χρησιμοποίησε την μαγική του ιδιότητα και σε έβαλε ακριβώς στο ίδιο καζάνι με τον Jouslain. Δηλαδή, μόνο από αυτό θα έπρεπε να ήσουν ο πρώτος στόχος.

 

Τα δικά σου επιχειρήματα, ποια είναι λοιπόν; Α ότι έπαιξα το χαρτί του κάτι που όντως ισχύει, και πως για λόγους ισορροπίας ο Fuhrer Overmastarlord θα έβαζε παρέα στον Metabee. Humph.

 

Αν κύριε Ariabarht(Ζura) πιστεύτε πως όοοολα τα παραπάνω είναι συμπτώσεις, τότε πείτε μου πως δεν πρόκειται να αλλάξετε ψήφο επειδή έχετε συμφέρον να μην βγει ο δολοφόνος για να μην κουράζομαι και εγώ και να πάμε πάλι στο κέρμα του Ovarmasterlord. Ο Ariwara(Kamui) δεν πρόκειται να αλλάξει τη ψήφο του σε κάποιον που θα πεθάνει έτσι και αλλιώς μόλις πέσει η νύχτα.

Και herr Idrih Tytania(Kai),
Την ζωή ισως να ισχύει ο νόμος του δυνατού, αλλά όσες φορές και να πέσει κάτω η Γερμανία, όσους πολέμους και να χάσει πάντα θα σηκώνεται στα πόδια της ξανά!



#62 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 21:57

Idris Tytania

 

 

screenshots_356111.jpg?w=712

 

Αγκχχ... Πραγματικά με έχετε κουράσει. Ας επαναλάβω λοιπόν τον εαυτό μου. Γνωρίζοντας αναγκαστικά τον Δούκα Jouslain (Mpougatsa) εδώ και χρόνια τυχαίνει να ξέρω ότι ο χαρακτήρας του δεν είναι αρκετά χαοτικός ώστε να σώσει κάποιον και στη συνέχεια να επιλέξει να τον σκοτώσει χωρίς λόγο και αιτία και αυτό γιατί ο Δούκας Jouslain ΑΝ ζούσε, θα είχε έναν σίγουρο σύμμαχο που θα στρεφόταν απέναντι μου αφού με είχε ως κύριο ύποπτο σε όλη την ομιλία του, κάτι που ταιριάζει πολύ περισσότερο στον χαρακτήρα του από ό,τι η χαοτική κίνηση που του απέδωσαν. Οπότε τι μας μένει εδώ; Ο Δούκας δεν επέλεξε το ρομπότ. Το ρομπότ σκοτώθηκε από κάποιον άλλον. Άρα ποιος σκότωσε τον Δούκα Jouslain; Δεν χρειάζεται να είσαι δολοφόνος για να αναρωτηθείς τα παραπάνω.

 

Συνεχίζουμε και βλέπουμε ότι πεθαίνει μόνο ένας κάθε βράδυ. Άρα όντως κάποιος συνεχίζει και σκοτώνει. Τότε πώς στην ευχή πέθανε ο Jouslain; Ο Δούκας Jouslain ήταν πληρωμένος δολοφόνος και ξέρουμε ότι ήδη υπάρχει κάποιος ψυχάκιας τον οποίον προστάτευε. Αν σκότωναν όμως και οι δύο δεν θα υπήρχε ισορροπία. Τι στην ευχή; Οπότε ο δεύτερος τι κάνει; Δεν μπορεί να πεθάνει τη νύχτα να υποθέσω και είναι λίγο πιο δυναμωμένος επιστρέφοντας πίσω την σφαίρα. Από ποιον; Από τον Jouslain που ήταν στον πλευρό του;

 

Έρχεται ο Δούκας Ariabart και μας λέει όχι μόνο ότι μπορεί να σκοτώσει αλλά ότι δεν μπορεί και να πεθάνει τη νύχτα. Εδώ τα πράγματα βγάζουν λίγο περισσότερο νόημα. Να από ποιον θα έπρεπε να προστατευτεί και ταυτόχρονα αρχίζει να φαίνεται και μια ισορροπία στο θέμα. Ο Ariabart (Zura) μάλλον είναι για τους αθώους ό,τι ήταν ο Jouslain για τον ψυχάκια αν και δεν το εκτέλεσε με ιδιαίτερη επιτυχία.

 

Οπότε δεν σας κάνει εντύπωση ότι όλοι σας έχετε κάτι να πείτε για το πώς περνούσατε τα βράδια σας, υπήρχαν μόνο φόνοι από τον Δούκα Ariabart μιας και δήλωσε μόνος του ότι σκότωσε τον Onizuka κι εγώ βασίζομαι μόνο σε αυτά που έβλεπα την ημέρα χωρίς να έχω κανένα άλλο στοιχείο, αλλά για κάποιον λόγο υποτίθεται ότι όλα δείχνουν εμένα ως δολοφόνο παρά τις μηδενικές ιδιότητες. Στο τέλος θα καταφέρετε να με πείσετε ότι πράγματι εγώ είμαι ο δολοφόνος ή μήπως εγώ προσπαθούσα να σας πείσω εγώ γι' αυτό, ποιος ξέρει τι θα αποδειχθεί στο τέλος.

 

Επομένως, η μόνη λογική εξήγηση για να σας θεωρήσω αθώο κι εφόσον μας λένε ξεκάθαρα τι είναι ο Ariwara (Kamui) θα ήταν ο Δούκας Ariabart να έχει ρίξει τη μεγαλύτερη μπλόφα που θα μπορούσε σε αυτό το παιχνίδι, κάτι που με τα παραπάνω δεν νομίζω να στέκει και πολύ. Αλλά μιας κι έτσι κι αλλιώς μιλάμε μόνοι μας και δεν βλέπω τους άλλους δύο να καίγονται και πολύ για τη σωτηρία τους, θα γυρίσω τη ψήφο μου στον Δούκα Ariabart (Zura) επειδή έχει ντροπιάσει τη τιμή της οικογένειας με τις επιλογές του τα βράδια και δεν έχω καμία όρεξη να κριθεί η ζωή μου πάλι από ένα 2ευρω. Ήμαρτον, η ζωή ενός Tytania από ένα 2ευρω, ένας Tytania δε θα πέσει χωρίς σωστή μάχη, τουλάχιστον θα πεθάνουμε μαζί αφού κρίνουμε ποιος είναι ο καλύτερος ξανθός με πράσινα.

 

*πετάει γάντι*

 

tytania-04.jpg?w=317&h=178&crop


ySss0UF.jpg


#63 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 22:46

Ariabert Tytania (Zura)

 

w4DO6l5.jpg

Θέλετε όλοι να ανοίξουμε τα χαρτιά μας. Αλλά Idris θα έλεγα ότι το περίμενα αυτό από εσένα, να γυρίσεις εναντίον μου, και πάλι είμαι να θεωρούμαι η ντροπή της οικογένειας των Tytania. Γιατί; Εσύ βρίσκεσαι δηλαδή πίσω από όλο αυτό; Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια.

Εγώ έβγαλα τον Onizuka από τη μέση. Και ξέρω ότι αν και με τόσες ήττες στο παρελθόν μου, μπορώ να προστατέψω τον εαυτό μου από τις εγκληματικές δραστηριότητες μερικών και να συνεχίζω να ζω. Αυτό έκανα πάντοτε άλλωστε. Πώς αλλιώς εγώ να αποδείξω την αθωότητά μου, έχοντας πλέον την οικογένειά μου μακριά αλλά και απέναντί μου;

Δεν έχω κανένα συμφέρον εδώ που ήρθαμε. Idris (Kai) εγώ σε εμπιστεύτηκα. Πάλι συνωμότησες εναντίον μου; Πάλι οι ίδιες ενέργειες πίσω από την πλάτη μου όπως τότε; Με τον Δούκα Juslain όμως απών. Δεν ξέρω πλέον τι να πιστέψω για εσένα, δεν περίμενα για άλλη φορά να έκανες μουλωχτές κινήσεις για να ανέβεις εσύ.

Τη ψήφο μου δε θα τη ρίξω στον ξάδερφό μου, ας βγει μόνος του κατηγορώντας. Εγώ θα παραμείνω ένας τίμιος Tytania. Με συγχωρείτε, Ludwig.

Ψήφος η ίδια.



#64 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1.289 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 23:50

Ludwig - Germany (Black Kaiser)

 

7e52cd3150aed616947da4c8c487cb7d--axis-p

 

O Ludwig ήθελε να μπει στο Panzerkampfwagen VI Τiger και να τους πατήσει όλους. Αλλά για άλλη μια φορά κράτησε την γερμανική ψυχραιμία του.

 

"Herr Ariabarht(Zura) σας έκανα μια ερώτηση και με γράψατε. Πως ακριβώς χρησιμοποιείται αυτή η ικανότητα σας; Μπορείτε να μου κάνετε ένα εκτενές πλάνο περιγραφής ζτης; Προστατεύεστε και ταυτόχρονα πυροβολείτε; Πόσες φορές και κάθε πόσο; Μου κάνει εντύπωση πάντως που έχετε τέτοια δύναμη και πως βολικά, τώρα την τελευταία μέρα, χρησιμοποιήθηκε επιλέγοντας απ'όλους τον Onizuka(ΤΥ), αφήνοντας την συγκεκριμένη τετράδα και αποτέλεσε αφορμή για να με κατηγ--...

 

Ο Ludwig σταμάτησε να μιλά,και ένιωθε μια ξαφνική ζαλάδα. Μια σταγόνα αίματος έπεσε στη μπότα του από τη μύτη του. Was z...zur Hölle? Τι σόι AIDS ήταν αυτό που σε σκότωνε μέσα σε μια μέρα;

 

Ψήφος στον Idrih(Kai) προς το παρόν, αλλά τον κερνάω και μια μπύρα.



#65 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 00:41

Ariwara no Narihira

 

170181_zpslf5aubsi.jpg

 

Για δυνάμεις μιλάει ο γερμανός,

Και κράτος υπερκόσμιο,

Μα πριν μιλούσε με θεούς,

Σα να 'ταν κάτι εγκόσμιο.

 

Άραγε σε τι κορμί χωράει

Τόση γνώση και δύναμη,

Πιάνει ο λόγιος το σπαθί,

Και ο γραφιάς τη λόγχη.

 

Μα αρμόζει σε τέτοιους πια καιρούς,

Να ακούει κανείς το μελλοθάνατο,

Που γεύτηκε τους πιο γλυκούς καρπούς

Στον πορφυρό μου θάλαμο.

 

Μια πλάνη μοιάζει όμως πια η αλήθεια,

Σαν χάνεται σε δυό ψευτών τα δύχτια.

Γελάει ο τρίτος, μοχθηρά,

Με κορδωμένα στήθια.

 

Στο χείλος της καταστροφής,

Της σωτηρίας συνάμα,

Τι σημασία έχει πια,

Μάταιο είναι το κλάμα.

 

Είτε νεκρός είν' ο τρελός,

Είτ' ο Θεός καρνάβαλος.

Στο θάνατο μας στέλνουν

Και οι δύο.

 

Όπου μας φέρει η ζωή,

Στο πέλαγο ποιας τύχης,

Ή μόνη μας επιλογή,

Λέγεται Δούκας Idris.

 


O6rrvsU.jpg


#66 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 09:22

Idris Tytania

 

34568110.jpg

 

O Idris κατέβασε το όπλο του και κοίταξε το αίμα που έτρεχε από τη μύτη του Γερμανού σοκαρισμένος. Τελικά δεν θα είχε τη δυνατότητα ούτε να υπερασπιστεί την τιμή του, όχι με τον αντίπαλο του σε τέτοια κατάσταση. Αυτή η περιπέτεια πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Έπεσε στην καρέκλα του και άρπαξε σχεδόν εκνευρισμένος το ποτήρι μπύρα που του είχε προσφέρει ο Γερμανός. Ένας Tytania δε θα έλεγε ποτέ όχι στην ευγενική κίνηση ενός μελλοθάνατου παρά τις υποψίες που είχαν ο ένας για τον άλλον.

 

Στράφηκε προς τον Ariwara που φάνηκε ικανοποιημένος με τον εαυτό του μετά τη σύνταξη ενός νέου ποιήματος.

 

"Αν περνούσαμε όλοι καλά τα βράδια αντί να ανησυχούμε για τη ζωή μας, όλοι ποιηματάκια θα λέγαμε. Τουλάχιστον ο κύριος Ariwara no Narihira θα μείνει γνωστός ως ο άνθρωπος που πήδ χάρισε τους καρπούς τους έρωτα του σε ένα ολόκληρο έθνος μέσα σε μια νύχτα, χωρίς καν να χρειαστεί να εκλεχθεί πρωθυπουργός."

 

Ψήφος ίδια.


ySss0UF.jpg


#67 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 09:27

Ariabert Tytania (Zura)

 

w4DO6l5.jpg


Έβλεπε τον άνδρα σιγά σιγά να αργοπεθαίνει και αποφάσισε να μιλήσει παραπάνω.

Το ανέφερα, εγώ αυτό που ήξερα αρχικά είναι ότι έχω μία προστασία από κάποιον που θα μου επιτεθεί και τίποτα άλλο. Όλες οι άλλες μου ενέργειες δεν μου έγιναν γνωστές μέχρι να αποφασίσω ότι θέλω να μας απαλλάξω από κάποιον από τους υπόλοιπους έχοντας στο νου ότι είναι ο δολοφόνος, δεν ήξερα τι επιπτώσεις θα είχαν. Αν θα ήταν ιός, σφαίρα ή αν θα μπορούσα εγώ, ο Ariabert, να σώσω κάποιον από τα νύχια του λύκου. Οπότε ρίσκαρα.

Δεν ξέρω τι έχει η συγκεκριμένη τετράδα κ. Ludwig για να πω, εδώ δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αποσκοπούσε η παρουσία του Onizuka εδώ πέρα, στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Δεν θέλω να ψηφίσω ούτε εσάς ούτε τον ξάδερφό μου που με πρόδωσε, αλλά θα αφήσω τα πράγματα όπως είναι.  (δλδ ψήφος ίδια)

 



#68 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1.289 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 10:04

Ludwig-Germany (Black Kaiser)

 

Germany-hetalia-germany-22618344-324-240

 

 

Δεν κατάλαβα καν τι είπε, σκέφτηκε ακούγοντας τον herr Ariabarht(Zura) και δεν ήξερε αν έφταιγε ο ίδιος ο Δούκας ή ο πύρετος του που είχε αρχίσει να ανεβαίνει. Δεν είχε σημασία καμιά όμως.

Είχε ιδρώσει ολόκληρος και έτσι έβγαλε το χιτώνιο του παρά τουςστρατιωτικούς κανονισμούς. Περπάτησε ζαλισμένος προς το κάδο, πήρε και ενεργοποίησε το κινητό του.
"Ja?", του απάντησε η γνωστή -πάντα τσαντισμένη- κοριτσίστικη φωνή.
"Έχετε την άδεια να πάρετε το Panz...*γκουχ*... τ-το τανκ και να υποχωρήσετε πίσω στο σχολείο σας στην Ιαπωνία..."
"Was? Άρρωστος είσαι ή σου κλέψανε το κινητό και μιλάει άλλος; Εσύ δεν μας έπρηξες πως πρέπει να κρατήσουμε με την ζωή μας την σημαντική θέση του πάρκινγκ μέχρι το τέλος;"
"Αυτό που σου είπα. Φύγετε.", έκανε ο Ludwig.
"... Εντάξει."

Έπειτα, γύρισε προς τον herr Idrih(Tytania) ο οποίος είχε δεχτεί ευγενικά τη μπύρα. "Ντροπή σας πάντως", του είπε. "Μπορεί να είναι ο δολοφόνος, αλλά ο Ariabarht είναι σίγουρα ο ξάδελφος σας. Οικογένεια σας... *γκουχ*. Τι τον ψηφίζετε; Αν δεν στηρίζονται στην ίδια την... οικογένεια της τα ξαδ-- τ-τα μέλη της... τότε π-ποιός...;" Παράτησε αυτό που έλεγε και κάνοντας μερικά βήματα σωριάστηκε στον κοντινότερο καναπέ για να πάρει μερικές ανάσες.

"Ξέρετε herr Ariwara(Kamui), τώρα που του σκέφτομαι ... δεν έχω καμιά όρεξη να κολλήσω AIDS κανέναν την νύχτα...". Μούγκρισε πονεμένα. "Ψηφίζω τον Ludwig από την Γερμανία", δήλωσε και έστρεψε τα μάτια του προς την οροφή της μεγάλης αίθουσας.



#69 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 10:44

Idris Tytania

 

34568110.jpg

 

Ακούμπησε το χέρι του στον ώμο του Ludwig. 

 

"Δεν ξέρω τι σας έκανε το βράδυ ο ποιητής και με τι γλυκά λόγια σας έπεισε να του ανοίξετε την πόρτα αλλά οι Tytania ξεπληρώνουν τα χρέη τους, θα δώσω εντολή στο Fire Phoenix να μεταφέρει τη σωρό σας με βασιλικές τιμές, γιατί οι Tytania τιμούν τους αντιπάλους τους. Επικοινώνησα με το νοσοκομείο και μου είπαν ότι το ένα ασθενοφόρο που εξυπηρετεί την περιοχή είναι στο συνεργείο αλλά έχουν στείλει το νοσοκομειακό κάρο μαζί με τον οφθαλμίατρο που είναι ο μόνος που εξυπηρετεί αυτές τις ημέρες γιατί οι υπόλοιποι είναι σε άδεια και μόλις φτάσει θα κάνει ό,τι μπορεί για εσάς.

 

Ο Overmasterlord και ο Ariwara no Narihira θα πληρώσουν γι' αυτό που έκαναν. Ο άτιμος ξάδερφος μου (Zura) που ατίμασε τη τιμή της οικογένειας δεν αξίζει καμία λύπηση, πήρε ένα όπλο στα χέρια του και σκότωνε όποιον έβρισκε μπροστά του. Άλλωστε είμαστε πολύ μακρινά ξαδέρφια."


ySss0UF.jpg


#70 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 11:05

Ariabert Tytania (Zura)

 

w4DO6l5.jpg

Εντάξει για κάποιο λόγο μου είχαν κοπεί ένα σωρό λέξεις

Θα το επαναλάβω λίγο πιο αναλυτικά, αν θέλετε να αλλάξετε τη γνώμη σας Ludwig, ούτε θέλω να εκμεταλλευτώ την κατάστασή σας. Εγώ αυτό που αρχικά γνώριζα είναι ότι έχω μία προστασία από κάποιον που θα μου επιτεθεί και τίποτα άλλο. Ήξερα ωστόσο ότι έχω τη δυνατότητα να κάνω και κάτι άλλο, χωρίς να μου έχει αποκαλυφθεί τι είναι. Είτε θα ήταν σφαίρα, είτε θα ήταν κάτι σαν τον ιό, είτε να σώσω κάποιον από τα νύχια του λύκου, είτε να σκοτώσω. Απλώς έπρεπε να πάρω το ρίσκο και να δοκιμάσω τι από όλα αυτά ήταν. Εγώ πήρα τον ρόλο του ξαδέρφου μου στη θέση του ξαδέρφου μου, αλλά χωρίς να έχω στο πλευρό μου τον μέγα κακό αυτής της υπόθεσης, αλλά την αθωότητά μου. Ένα προσωπείο μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω ικανότητες αλλά χωρίς να ξέρω τι είναι, πέρα από μία. Τι άλλο πια να πω; TI ΑΛΛΟ; Έχω απέναντί μου την οικογένειά μου, έναν ξάδερφο που πρόδωσε τα ιδανικά μου και τα πιστεύω μου γι' αυτόν και ακόμη έναν που σχεδόν με απαρνείται.

Βαρέθηκα να σας βλέπω να μάχεστε με τα λόγια και τώρα να με κατηγορείτε και υποτιμάται τις ικανότητές μου. Δεν θα το δεχτώ ξανά αυτό! Εγώ, ο Ariabert, είμαι καθαρός για την τιμή μου στο όνομα των Tytania.Ή μοίρα μόνο ήθελε ξανά να μην καταφέρω να κάνω αυτό που επιθυμούσα, στην προκείμενη περίπτωση να σώσω κάποιον. Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όταν του λένε ότι μπορείς να κάνεις κάτι χωρίς να ξέρεις τι είναι; Και έτσι κατέστρεψα το ρομπότ, άθελά μου, εγώ ήθελα να του προσθέσω προστατευτικά εξαρτήματα. Τότε έμαθα τις δυνατότητές μου.

Όσο για τον Onizuka, πίστευα ότι αυτός είναι ο ψυχάκιας ανάμεσά μας, και μετά στο μυαλό μου είσασταν εσείς κ. Ludwig. Μάλλον για εμένα ήταν καλύτερη επιλογή μου να μην σκοτώσω εσάς εφόσον είστε αθώος. Δυστυχώς όμως σας επισκέφτηκε ο Ariwara το βράδυ και εγώ κανέναν από τους δύο σας.

Θα ψηφίσω τον Ariwara (Kamui) που τουλάχιστον γνωρίζω τι είναι σε σχέση με εσάς τους δύο! Δεν είμαι εγώ η ντροπή των Tytania.


 


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 08 Ιούλιος 2017 - 11:05


#71 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1.289 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 14:09

Ludwig/Germany (Hetalia)

 

i2sow5.png

 

 

 


 

Σημείωση 2η

Παρ'όλα αυτά, μην εμπιστεύεστε πάντα όσα αποκαλύπτω εγώ, ο πάνσοφος και τιτανομέγιστος Overmasterlord™.

 


 

 

"Du - großer - lügner- SCHWEIN", φώναξε ξαφνικά ο Ludwig και άρχισε να βήχει αίμα. "Δεν το γνωρίζουν... Αυτό είναι... *cough* cough*. Δεν το γνωρίζουν!" Κοίταξε τον Ariabhart (Zura)  και άρχισε να γελάει σαν τρελός.

 

 

Ψήφος η ίδια.

 

 



#72 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 16:09

Ariabert Tytania (Zura)[/color]
 
w4DO6l5.jpg

Εγώ γνώση περί αυτού, άρα κανείς μας δεν είναι σίγουρος ποια είναι η αλήθεια και όχι μόνο ένας από εμάς. Κανένας μας δεν λέει την αλήθεια.

Ψήφος η ίδια

#73 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 16:28

Ariwara no Narihira

 

170181_zpslf5aubsi.jpg

 

*Καθόταν σκεπτικός, σχεδόν σοκαρισμένος, μέχρι που χαμογέλασε ελαφρώς, και -προς έκπληξη όλων- ξεκίνησε να μιλάει, παρά την ανικανότητα του να εντάξει το λόγο του σε μέτρο.*

 

Μα είναι αδύνατον.

Αρνούμαι να αμαραυρώσω την ποίηση μου σχολιάζοντας αυτή την ελεϊνή παρωδία.

Επίσης αρνούμαι να πιστέψω οτιδήποτε εκτός του ότι ο μελλοθάνατος ξανθός εραστής μπλοφάρει.

Και αυτό ακόμα και οι δούκες το καταλαβαίνουν.

Φυσικά, δε μιλάνε, γιατί και οι δύο ξέρουν ότι δε τους συμφέρει το ενδεχόμενο να μπλοφάρει, σίγουρα όμως δεν πέφτουν και στην προφανή παγίδα του Γερμανού.

 

Εκτός αν ο ιός έχει τόσο καταστροφικές για τον νου επιδράσεις ώστε ο παθών να μην καταλαβαίνει ότι αν ο τελευταίος δολοφόνος δεν εκτελεστεί μέσα στη μέρα, θα τον ακολουθήσουμε όλοι εκεί όπου ο έρωτας δε θα' ναι παρά μια μάταια κραυγή σε μια γη ζοφερή, με πνεύματα παγιδευμένα μονάχα στο ανεκπλήρωτο, που τα στοιχειώνει.

 

Λυπάμαι που έγινα εγώ,

Του κάτω κόσμου ο βαρκάρης,

Που σ'εστειλα να τους εβρείς,

Με δύναμη της χάρης.

 

Μα πάψε πια να τιμωρείς,

Αυτόν που σ' αγαπούσε,

Και μ' έρωτα τόσο βαρύ,

Τα βράδια σε φιλούσε.

 

Είναι η κατάρα μου θαρρώ,

Που νιούς αναστατώνω,

Και κάθε άνθος που άγγιξα,

Με χάδια θανατώνω.

 

*Διακόπτει κοφτά την απαγγελία του με αποφασιστική, σοβαρή και συνάμα γραφικότατη φωνή*

 

Αρνούμαι, ξανά, να δεχτώ ότι ο δούκας Ariabart είναι πράγματι τόσο δειλός αλλά και ανόητος ώστε να νομίζει ότι πρόκειται να βγει ζωντανός από εδώ μέσα χωρίς πρώτα να πει ένα αποφασιστικό αντίο στον αγαπημένο ξάδερφο του, ο οποίος θα του έμπηγε το μαχαίρι στην πλάτι με κάθε ευκολία, φτάνει να ξεφορτωθεί πρώτα έναν ενοχλητικό, στοιχειωμένο ποιητή, που για κάθε νέο μ' ένα χάδι πλήγωσε, για πάντα μετανιώνει.

 

Γι' αυτό, δεν έχω παρά μία τελευταία υπόθεση σχετικά με το ποιόν του.

Ίσως όντως να λέει αλήθεια σε σχέση με τις ανεξέλεγκτες δυνάμεις του.

Ίσως όντως καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μας εδώ δε γνωρίζει τίποτα για την ιδιότητα του ξαδέρφου του.

Ποιος είπε όμως όμως ότι δεν γνωρίζει κάτι άλλο; Κάτι που δε μοιράστηκε μαζί μας.

Ή μήπως θα έπρεπε να πω "νομίζει";

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι η τυφλή εμπιστοσύνη του απέναντι στον Δούκα Idris ίσως να μη στηρίζεται απλώς σε έναν οικογενειακό δεσμό, ή την πίστη του στην αθωότητα του.

Ίσως είναι κάτι άλλο, που είτε κανείς σας δε φαντάζεται, ή πιθανότερα αρνείται να το αναφέρει.

 

Για αυτό δεν μένει παρά να περιμένουμε και να δούμε τι μας επιφυλλάσσει η μοίρα που μας έγραψε ο μέγιστος ποιητής.

Γιατί αν αυτό που υποπτεύομαι ισχύει, η καταστροφή μας είναι πιθανή.

Αν όμως  η πιθανότητα αυτή μας αποπροσανατολίσει από τον Δούκα Idris, τότε η καταστροφή μας είναι βέβαιη.

 

Αρμόζει να εκτελούνται οι κακοί,

Πρωτύτερα οι φαύλοι,

Κι ας είν' παρόντες οι σαλοί,

Και στην καρδιά τους μαυροι.


O6rrvsU.jpg


#74 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 17:14

Idris Tytania

 

34568110.jpg

 

Ευτυχώς που ο Ariwara είναι τόσο πεπεισμένος ότι αν αποπροσανατολιστείτε και δεν πεθάνω εγώ η καταστροφή σας είναι βέβαιη, γιατί με τόση αυτοπεποίθηση θέλω να δω την έκφραση του στο τέλος. Στο μεταξύ δεν μας πληροφορεί καν γιατί είναι τόσο σίγουρος για την ενοχή μου και μιας και ο Δούκας και ο Ludwig έβγαλαν την ουρίτσα τους από έξω, ψηφίζω τον εαυτό μου γιατί έχω βαρεθεί αυτή τη σύναξη και δε θέλω να αναγκαστούμε να μείνουμε κι άλλο εδώ πέρα, σιχάθηκα την ανανδρία σας. 


ySss0UF.jpg


#75 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1.289 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2017 - 19:22

Ludwig - Germany (Black Kaiser)

 

 

i2sow5.png

 

 

O Ludwig μετα βίας, προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του από το γέλιο. Δεν είχε γελάσει ποτέ ξανά στην ζωή του. Τα δάκρυα ήταν γεμάτα αίματα και ένιωθε πως η ώρα του ήταν κοντά.

 

"Κύριε, Idrih(Kai) εγώ είμαι βέβαιος πως είστε αθώος. Ο Ariwara(Kamui) δεν τον ενδιαφέρει τι είστε. Αυτός είναι ο ψυχάκιας ο οποίος νικάει αν μείνει μόνος του στο τέλος. Του αρκεί να λιντσαριστεί ο οποιοσδήποτε πέρα από εμένα (γιατί θα πεθάνω έτσι και αλλιώς) και τον εαυτό του. Αν βγείτε εσείς, μπορεί και να νικάει. Ή να νομίζει πως νικάει, δεν γνωρίζω τι γίνεται στο 1vs1 με δολοφόνο. Λογικά τον πυροβολεί την νύχτα και χάνει. Για αυτό σας ζητώ να ψηφίσετε εμένα και οι δύο Δούκες ώστε να μην κερδίσει δύο νεκρούς την ίδια μέρα, και μετά να τον καθαρίσει ο Ariahbart(Zura).

 

"Ja, το τσιράκι/δολοφόνος του Ovarmasterlord είναι ο ξαδελφός σας. Ξέρετε ωστόσο, ποιό είναι όλο το κλειδί της υπόθεσης κατά την γνώμη μου; Πως δεν το ξέρει. Είναι ο μόνος με σφαίρα αυτή τη στιγμή (για αυτό πέθανε μόνο ο Onizuka εχθές). Έχει σφαίρα, αλλά δεν του έγινε γνωστό από την αρχή πως έχει σφαίρα, και δεν μπορεί να πεθάνει ώστε να μην υπάρχει η περίπτωση να δολοφονηθεί από τον άλλο...*γκουχ*γκουχ*..."

 

Δεν ήξερε αν προλάβαινε να τους πει το πιο σημαντικό: τον δικό του ρόλο.

 

"Η αλήθεια είναι πως και εγώ είμαι μια αρχαία ύπαρξη. Είμαι ένα Τζίνι ενός Λυχναριού και ο πρώτος ο οποίος θα με σημαδέψει έχει μια ευχή. Εγώ έχω το δικαίωμα να την διαστρεβλώσω αν θέλω αρκεί τεχνικά να σημαίνει το ίδιο και σκοπός μου είναι να ηττηθεί η πλευρά εκείνου που κάνει την ευχή. Ο Jouslain ήταν αυτός που με έβαλε στο στόχαστρο του και ξέρετε τι ευχήθηκε; Να πεθάνει ένα τσιράκι. Εγώ διαστρέβλωσα την ευχή εναντίον του αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως προσπάθησε και το τόνισε μάλιστα, να ευχηθεί να πεθάνει ένα minion όχι απλά δολοφόνος, όπως ακριβώς ανέφερε γιατί ενδεχομένως ούτε ο ίδιος ήξερε τι δύναμη είχε (του είπε παρόμοιο ψέμα ο Ovarmastelord) και προσπάθησε να καλύψει το ενδεχόμενο να είχε όπλο. Γιατί στο Hölle, ένα τσιράκι ευχήθηκε να πεθάνει ένα τσιράκι; Επειδή ούτε αυτός γνώριζε ότι είναι ο ίδιος τσιράκι όπως δεν το γνωρίζει και ο Ariabarht(Zura). Νόμιζαν και οι δύο πως ήταν αθώοι. Μόνο έτσι πια βγάζει νόημα το τι έγινε".

 

Αίμα έτρεξε από το στόμα του. Σταμάτησε να μιλάει και κοίταξε σοκαρισμένος το πάτωμα. Ως εδώ ήταν.

 

Ψήφος η ίδια.





Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, αθώοι, δολοφόνοι, PRAISE TEH SUN OR GTFO, καλή τύχη θα την χρειαστείτε, Ο Guns είναι filthy casual