Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία

H Νύχτα Πέφτει στην aNiMe//GR Town: The Literary Nonsense Edition

παλέρμο αθώοι δολοφόνοι PRAISE TEH SUN OR GTFO καλή τύχη θα την χρειαστείτε Ο Guns είναι filthy casual

  • Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
89 replies to this topic

#46 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1.289 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2017 - 10:15

Ludwig - Germany (Black Kaiser)

 

176125.jpg

 

 

O Ludwig είχε κάνει λάθος. Ο herr Ariabarht(Zura) φαινόταν πραγματικά καταρρακωμένος για τον χαμό και την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του ξαδελφού του. Ήταν σαφές πως είχε παραιτηθεί από τη ζωή και από την έρευνα, και ζεν περνούσε καν από το μυαλό του, ο έτερος ξάδελφος του ο Idrih(Kai) να ήταν και αυτός μέρος του διαβολικού σχεδίου του Ovarmastarlord, ακόμα και μετά την αποκάλυψη του μπάτλερ.

 

Εκείνη την στιγμή ακούστηκε ένας ήχος:

 

https://youtu.be/erMO3m0oLvs?t=7

 

"Ja?", απάντησε στο κινητό του, ο Ludwig.

"Ε τι θα γίνει, δεν του χρωστάς μια συγγνώμη;" ακούστηκε μια θυμωμένη κοριτσίστικη φωνή. "Ή να έρθω από εκεί να στις βρέξω;"

"Σου έδωσα κομάντ να μείνεις στο Panzerkampfwagen VI Τάιγκα! Και πως μας παρακολ--"

"Αγκάλιασε τον."

"Was?!!""

"Άγκαλιασε τον, ΤΩΡΑ!"

"Das ist--!!!"

"Κάνε το. Όπως σου έδειξε ο Ιταλός. Άντε, ράους". -ΚΛΙΚ-

...

O Ludwig έκανε μερικά διστακτικά βήματα προς το μέρος του Ariabarht(Zura). Όταν έφθασε μπροστά, μπερδεύτηκε και πήγε να τον χαιρετήσει στρατιωτικά από συνήθεια, αλλά κατέβασε τα χέρια του παραιτημένα.

 

Πήρε μια βαθιά ανάσα. Όπως μου έδειξε ο Ιταλός.

.

Spoiler:

 

 

 

 



#47 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2017 - 13:12

Idris Tytania (Kai)

 

 

snapshot20081118014040.jpg

 

"Καλά θα κάνεις Δούκα Αriabart Zura) να μην υποκύψεις στα θέλγητρα του Ludwig (Black Kaiser)! Σπήλωσες που σπήλωσες την τιμή της οικογένειας χάνοντας από έναν απλό στρατιώτη, τώρα το μόνο που μας μένει είναι να καλύπτουμε και τις πομπές σου με άγνωστους άνδρες σε ειδυλλιακές χώρες χωρίς σωστό κλιματισμό σε άλλες διαστάσεις. Μας φτάνει ο ξεπεσμένος Alses Tytania και το χαρέμι ανδρών που θρέφει σπαταλώντας τα χρήματα της οικογένειας ενώ ο αδερφός του τού κάνει πλάτες. Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι με τις κινήσεις σας καταστρέφεται ιστορία χρόνων. Ακόμη να ξεπλύνουμε το όνομα του Δούκα Juslain (Mpougatsa) με το σκάνδαλο παιδοφιλίας με το οποίο είχε καταφέρει με τις κινήσεις του να καταλήξουν να τον συνδέσουν. Ας ελπίσουμε ότι τώρα που πέθανε θα ξεχαστεί."


ySss0UF.jpg


#48 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2017 - 15:50

Ariabert Tytania (Zura)
 

sRnwzBY.jpg

 

O νεαρός Γερμανός στάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά και με περίεργες κινήσεις προσπάθησε να τον αγκαλιάσει. Ο Ariabert ένιωσε ευγνωμοσύνη προς αυτήν την αμήχανη αλλά καλοπροαίρετη κίνηση του άνδρα που προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Ένιωθε ράκος μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις και δεν ήξερε πως να αντιδράσει, αλλά πλέον δεν πίστευε κανέναν τους.

 

"Tι πάει να πει φίλτρο που είχατε παρόμοιο DNA; Εγώ έμαθα δυστυχώς ότι τον Juslain έχουμε τον ίδιο πατέρα, ζούσα σε ένα ψέμα δυστυχώς, και τώρα μου λέτε ότι ο Idris μοιράζεται περισσότερα από ό,τι εγώ με εκείνον; Πόσα άλλα θα μου έρθουν μαζί σε μια μέρα; Τι έκανε ο Idris; Συνεργάστηκες με τον Juslain; Ανίκουστο, δεν θα περίμενα να ακούσω ποτέ αυτό το πράγμα. Στα αλήθεια μπόρεσες ή προσπαθούν να με παραπλανήσουν;" αναστέναξε βαθιά και ανακάθισε στην καρέκλα του. "Ποιον να πιστέψω; Ξέρετε εσείς στα αλήθεια τι είμαι κ. Escanor; Αν ήταν να κατηγορήσουμε όποιον κατηγορεί τον Idris δεν θα βόλευε απίστευτα τον δολοφόνο, αν δεν είναι ο Idris, να μπει στο ρεύμα; Πρέπει εγώ, να καταδικάσω έναν της οικογένειάς μου;," κούνησε το κεφάλι δεξιά και αριστερά. "Δεν ξέρω τι μου περνάει πια από το μυαλό. Τόσο απροκάλυπτα να δηλώσει ο Idris ότι είναι δολοφόνος; Είναι κάτι που δεν θα περίμενα πότε. Πάντα του άρεσε οι βρωμουδουλειές, γι' αυτό και μου φαίνεται περίεργο να μην καλύπτει τις κινήσεις του με αυτόν τον τρόπο αν το έκανε". Άκουγε τα λόγια του ξαδέρφου του συνάμα που του έφερνε και πάλι στο νου τις ήττες του απέναντι στον Hyulick, μόνο ήττες η μία μετά την άλλη. Ακόμη και όταν ανέκαμψε πάλι έχασε από αυτόν. Και τώρα θα δεχόταν και άλλη ήττα; Πάλι; Γιατί; Γιατί ο ξάδερφος του διέπραξε αδίκημα και συνεργάστηκε με τους κακούς; Όλες οι σκέψεις του μπερδευόντουσαν. Χάος.

 

"Και εγώ τον πίστεψα τόσο πολύ, πίστευα στην αθωότητά του και δεν έδωσα σημασία στις κινήσεις του", ανακάλεσε στη μνήμη του. "Εγώ πίστεψα τόσο σε αυτόν που δήλωνα ότι θα τον ακολουθήσω, θα γίνω σαν και εκείνον, και να που με έφεραν τα αποτελέσματα. Δύο αθώοι νεκροί και ο ξάδερφός μου, κακός. Τι πρέπει να πιστέψω εγώ για όλους εσάς; Φοράτε και εσείς προσωπεία και κρύβεστε πίσω από ωραία λόγια; Ή ποιήματα; Έχω ατιμάσει ήδη το όνομα των Tytania, δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα τους αφανίσει".

"Δεν είμαι όμως άτομο που θα αλλάζει συνεχώς τις ψήφους του. Θα το σκεφτώ καλύτερα όσο περνάει ο χρόνος. Η απώλεια του Juslain με έχει στιγματίσει. Θα πω μόνο ότι ένας από εσάς δεν έχει βγάλει ούτε λαλιά. Αν ο Escanor είναι αθώος, όπως ισχυρίζεται, τότε ο κλήρος πέφτει και προς τη μεριά του Ludwig και του Onizuka, εκτός του Idris που υποστηρίζεται ότι συνεργαζόταν με τον Juslain. Δεν ξέρω ποιος από όλους εσάς προσπαθεί να μου ρίξει στάχτη στα μάτια".

Ψήφος η ίδια προς το παρόν



#49 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 00:51

τοτε αρχισε να χιονιζει παρα πολύ. μεσα σε 10 λεπτα το ειχε στρωσει. ξαφνικα εμφανιστηκε μια χοντρη φιγουρα μεσα από το δασος.

 

Groke

 

Γιατι κανετε τοση φσαρια;;; Με ξυπνήσατε... Μπορειτε να με λετε Γκροκ ή Χούφσα. Μην φοβαστε δεν θα σας κανω κακο. απλα νιωθω μονος. ολοι με αποφευγουν επειδή τους τρομαζω.

 

MariaD, οι εγγραφές για αυτό το Παλέρμο έχουν κλείσει και το παιχνίδι έχει αρχίσει. Εάν σε ενδιαφέρει να παίξεις στο επόμενο, θα πρέπει να πληρείς κάποιες προυποθέσεις και να δηλώσεις συμμετοχή στο thread της γενικής συζήτησης όταν το ανακοινώσει ο επόμενος Αφηγητής.

 

Θα σε παρακαλούσα να μην ξαναποστάρεις εδώ.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 06 Ιούλιος 2017 - 00:51


#50 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 06:58

Idris Tytania

 

screenshots_32490.jpg?w=712

 

"Ε αυτό είναι πια άνω ποταμών. Ζητήσαμε σωστό κλιματισμό για να γλιτώσουμε από την ανυπόφορη ζέστη κι αντί αυτού ο Overmasterlord μας στέλνει ένα περίεργο... μωβ... ό,τι κι αν είναι αυτό... που φέρνει μαζί του χιόνι εκμεταλλευόμενος τη μοναξιά του πλάσματος αντί για A/C. Πόσο φτωχή είναι πια αυτή η χώρα ώστε ο διοργανωτής να ψάχνει τόσο φθηνές, ελεεινές λύσεις. Σε περιοχές υπό τη διοίκηση των Tytania δε θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο. Τώρα πρέπει να τα βγάλουμε πέρα και με το χιόνι χωρίς θέρμανση, ή του ύψους ή του βάθους η διοργάνωση σας. Απαράδεχτοι."

 

Ψήφος ίδια.


ySss0UF.jpg


#51 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 07:16

Ariwara groke Narihufsa

 

170181_zpslf5aubsi.jpg

 

Στης μοναξιάς το πέλαγος

Μες του χιονιού το δύχτι,

Εγέμισαν οι χούφσες μας,

Με τρόμο.

 

(ψήφος ίδια)


O6rrvsU.jpg


#52 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 22:44

Escanor 

 

5088025-4100491000-Q6Ik5.jpg

 

(Παίδες, σορρυ για την "χρονική ασυνέπεια", σκοπευα να το γράψω χτες αυτό που θα ταν "μεσημέρι" αλλά δεν πρόλαβα)

 

Δούκα Ariabert (Zura) , ο Έσκανορ δε χρωστάει καμία εξηγηση σε σας, ούτε και σε κανενα αλλο απο τα θλιβερά πλάσματα που βρίσκονται εδω μέσα.

Αδιάφορο μου είναι αν εσεις οι Δούκες ξεκληριζεστε ή όχι. Δούκες βασιλεις και κομηδες υπάρχουν τόσοι, όσες νιφάδες χιονιου στην πάρνηθα. Ο Εσκανορ όμως ειναι ενας, και ειναι πάνω απο όλους αυτους. Πάνω απο γιγαντες, θεους και Δαίμονες. Στην κορυφή της Πυραμίδας, ένα καπριτσιο της φυσης για να θυμιζει σε ολους ποια ειναι η κυριαρχη ρατσα στον πλανητη.

 

Ενα νομο ξερει ο Εσκανορ. Το όνομά της ειναι Μέρλιν και την επελεξα εγω να ειναι ο Ηλιος που οδηγει το πεπρωμενο μου. Τα φιλτρα της δεν ειναι παντα πετυχημενα και αυτό ήταν σε beta version ( ο Βασιλιάς Μπάλτρα ακομα εχει εκεινο τον καλογερο στον κωλο του...) αλλά ειναι το μονο που εμπιστεύομαι. 

 

Οποτε

 

Μεχρι να ερθει η ίδια Η μέρλιν εδω και να μου το πει εγώ εσας δε σας αγκιζω.

Αντιθετα θα:

 

Απανθρακώσω

Κονιορτοποιήσω

Εξαερωσω

Κατατεμαχίσω

ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ σιγουρευτω οτι ειναι δολοφόνος, ακομα και αν όλοι εσεις εχετε αλλη άποψη. Δεν εχετε το σεβασμο μου παρά μονο τον οίκτο μου.

Και ο Δούκας Idris (Kai) έχει και την ψηφο μου.

 

Γιατι βρωμαει φόνο και μιλαει σα φονιας και ο Εσκανορ δεν κανει πισω για κανεναν. Τελος

 

Είπε και εριξε μια κλανια, εξυσε τα @@ του και έστειλα μια χλεπα στο πτυελοδοχείο του μπαρ. Γιατι η Rhitta, το πιστό του πελέκι έλαμπε και η Γκαρίλα έτρεχε απο τα μπατζακια. Καθως έφευγε άκουσε:

 

 

Καλέ κυριοι βοηθηστε τον Γκροκ! έχασα τα πάντα και είμαι μόνος μου. Δώστε ότι έχετε ευχαργχκμπχκμπγλρλγλρλ

 

latest?cb=20151121034910&path-prefix=es

 

Σταδιάλα και συ μας έκανες τα κοχόνια ζέπελιν...

 

 

 

 

Και μια αμορφη βραστη μάζα έμεινε στο πάτωμα...


stasou%2520mygdala.jpg


#53 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 23:45

Και επειδή όλοι με μισείτε, έχουμε πάλι ισοβαθμία μεταξύ του Lord Leon και του Kai τώρα.

 

Αλλά αυτήν την φορά όοοοοοοοοοοχι, δεν θα σας κάνω την χάρη.

 

Πέφτει νόμισμα.

 

Γράμματα - Πεθαίνει ο Lord Leon

Κορώνα - Πεθαίνει o Kai

 

reverse.jpg

 

Γράμματα. Πεθαίνει ο Lord Leon.

 

Αναμένεται κείμενο.



#54 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 00:39

Guys ζητώ συγγνώμη, αλλά έκανα ένα χαζό copy-paste και έχασα όλο το κείμενο που έγραφα στα τελειώματά του ενώ δεν είχα κρατήσει back-up. Ο θάνατος του Lord Leon μετακινείται στο ποστ της ημέρας γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα αυτήν την στιγμή.

-------------------------

 

1. Scarlet D. / Mob (Mob Psycho) (Φτωχή Πόρνη)

2. The Gunsmasha / Metabee (Metabots) (Όχι Ψηφοφόρος)

3. Fallen Mpougatsa / Jouslain Tytania (Tytania) (Ιησούς Χριστός)

4. Kamen Tantei Zura / Ariabert Tytania (Tytania)

5. Takayama Yuichi / Onizuka Eikichi (Great Teacher Onizuka)

6. Black Kaiser / Germany-Ludwig (Hetalia)

7. Kai / Idris Tytania (Tytania)

8. Lord Leon / Escanor (Seven Deadly Sins) (Ο Μπάτμαν)

9. Kamui / Ariwara no Narihira  (Chouyaku Hyakuninisshu: Uta koi)

-------------------------

 

Οι ρόλοι την ξέρουν την δουλειά τους. Εάν γίνεται να μου έχετε απαντήσει μέχρι οποιαδήποτε ώρα  αύριο το πρωί, θα μου κάνατε μεγάλη χάρη.



#55 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 14:13

Κεφάλαιο Τέταρτο

 

Τριαλαλά τριαλαλό (aka δεν μπορούσα να σκεφτώ κανά τίτλο της προκοπής)

 

Το χρονόμετρο στην μεγάλη τηλεόραση είχε για άλλη μια φορά τελειώσει, αλλά προς έκπληξη όλων δεν ήταν ακόμα βράδυ. Παρομοίως, για το καλό όλων ευτυχώς δεν ήταν μεσημέρι αλλά και πάλι η ώρα δεν βοηθούσε· ο Escanor βρισκόταν ακόμα στη μορφή ημέρας (που ακούγεται λες και αγοράζεις αυγά ημέρας από το σουπερμάρκετ όταν το γράφεις στα ελληνικά, αλλά τελοσπάντων) ψηλός, αγέρωχος και, κυρίως, ανίκητος. Αυτήν την στιγμή καθόταν σε ένα από τα stands του μπαρ με τα χέρια σταυρωμένα και το πιστό του τσεκούρι, την Rhitta, ακουμπισμένο στο μπαρ δίπλα του και κοιτούσε τους υπόλοιπους καλεσμένους που είχαν μαζευτεί σε μια γωνία του restaurant/μπαρ/καφετέρια και τον κοιτούσαν χωρίς να ξέρουν τι θα πρέπει να κάνουν για να τον σκοτώσουν.

 

"Λοιπόν, ακούω ιδέες.", είπε ο Ariabert ξύνοντας το κεφάλι του.

 

"Δεν περιμένουμε καμιά ωρίτσα ακόμα να βραδιάσει; Δεν έχει βγει χρονόμετρο ακόμα στην τηλεόραση.", απάντησε ο Onizuka, δείχνοντας την στον τοίχο.

 

Εκείνη την στιγμή ένα χρονόμετρο εμφανίστηκε μέσα από τα παράσιτα. Είχαν πέντε λεπτά για να σκοτώσουν τον Escanor.

 

"Εχμ, ναι, σκατά. Τώρα τι κάνουμε;"

 

"Γιατί δεν χρησιμοποιούμε το τανκ και Blitzkrieg;", ρώτησε ο Idris δείχνοντας το Panzer που είχε μαγικά ξαναεμφανιστεί στον χώρο. "Δούλεψε με τον Mob άρα γιατί να μην δουλέψει με τον Escanor;"

 

"Nein. Ποτέ ξανά Blitzkrieg, Konzentrationslager και κοντά μουστάκια. Ο όρκος είναι όρκος.", απάντησε ο Ludwig κλείνοντας τα μάτια.

 

"Ω, έλα τώρα υποκριτή. Αφού δεν είχες κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσεις πριν. Ποια η διαφορά τώρα;"

 

Ο Ludwig δεν απάντησε.

 

"Χμφμ, αν είναι να κάνεις μια δουλειά, κάνε την μόνος σου.", είπε τελικά ο Idris βγάζοντας ένα περίστροφο και σημαδεύοντας τον Onizuka. "Εμπρός, εσύ ο αστείος, στο τανκ. Τώρα."

 

"E, τι, πλάκα κάνεις δικές μου; Δεν μπορείς να το κάνεις αυτ--"

 

"Είμαι ο Idris Tytania, ο πιο γαμάτος από τους δούκες και μελλοντικός άρχοντας του Uraniborg και μπορώ ό,τι θέλω μικρέ ψευτογκάνγκστα αλητάκο. Τώρα μπες στην μπούκα του τανκ ή θα σε στείλω να πολεμήσεις το θηρίο χωρίς αυτό."

 

"ΔΙΚΕ ΜΟΥ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΝΚ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ!"

 

"ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ. ΤΩΡΑ. ΑΜΕΣΩΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ;"

 

"ΣΕ ΠΑΛΑΒΟ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ, ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ."

 

"Ε, Idris, νομίζω ότι το παρακά--", πήγε να πει ο Ariabert.

 

"Θέλεις να πάρεις τότε την θέση του τότε, δούκα;"

 

"Ε, όχι, απλώς εγώ--"

 

"ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΣΥ, Ο ΑΣΤΕΙΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ. ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΜΕΣΑ."

 

Ο Onizuka με δάκρυα στα μάτια χώθηκε μέσα στην μπούκα του Panzer. O Idris, φορώντας στατιωτικό κράνος, χώθηκε μέσα στο πιλοτήριο και άρχισε να μαρσάσει προς τον Escanor.

 

"Aνίκανοι ηλίθιοι όλοι σας. Αν θέλεις να γίνει μια δουλειά σωστά, κάνε την μόνος σου!"

 

Ο Escanor σηκώθηκε, "έσπασε" τους ώμους του και χωρίς το τσεκούρι στο χέρι ετοιμάστηκε να αντιμετωπίσει τον Idris και το Panzer, με τον Onizuka σφηνωμένο να μισοεξέχει από την μπούκα.

 

"Dude, εγώ ήρθα επειδή μου υποσχέθηκαν κωλαράκια. Πως κατάφερα να μπλέξω πάλι με παλαβούς, μου λες; Δικέ μου, δεν είναι δίκαιο."

 

"ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΠΕΘΑΝΕ ΦΡΙΚΙΟ! ΥΠΕΚYΨΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ IDRIS", φώναξε ο Idris έτοιμος να πυροβολήσει με το τανκ..

 

Εκείνη την στιγμή ο Escanor έπιασε το κήτος του tank με το ένα χέρι και έκοψε την μπούκα του κανονιού στην μέση με το άλλο.

 

"ΤΙ; ΠΩΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΤΟΥ IDRIS TYTANIA! AAAAAAAAAAAΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!"

 

O Escanor πέταξε το υπόλοιπο panzer με τον Idris σε μια γωνία και κράτησε το κομμάτι της μπούκας που είχε τον Onizuka, ο οποίος είχε γίνει κάτασπρος από τον φόβο του.

 

"Εσύ, ο δάσκαλος. Έχεις καμιά σχέση με τον καραγκιόζη στην τηλεόραση ή με όλη αυτήν την κατάσταση."

 

"Ναι. Όχι. δεν ξέρω τίποτα πλέον, δικέ μου. Εγώ ένας απλός δάσκαλος γυμνασίου είμαι και έχω μπλέξει τώρα με διαστημικούς δούκες, νεοναζί και άλλα φρικιά. Θέλω απλώς ένα ποτό και να πάω πίσω στην τάξη μου... Γιατί δεν μπορώ απλώς να κάνω αυτό;"

 

O Escanor ξεσφήνωσε τον Onizuka από την μπούκα και τον ακούμπησε κάτω.

 

"Ας είναι. Και εγώ βαρέθηκα. Πάμε να πιούμε κανά ποτάκι. Ένας φίλος έρχεται να πας πάρει."

 

"Μα, δεν μπορείτε να φύγετε!", αναφώνησε ο Ariabert.

 

"Μπορούμε και θα το κάνουμε γιατί αλλιώς θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα, έτσι Overmasterlord™;", απάντησε ο Escanor κοιτάζοντας την οθόνη.

 

Ένα thumbs up emoji εμφανίστηκε μέσα από το χιόνι της τηλεόρασης.

 

"Χαίρομαι."

 

O Escanor, ο οποίος στο μεταξύ είχε έρθει η νύχτα και είχε γυρίσει πίσω στην νυχτερινή του μορφή, και ο Onizuka, ακόμα ασπρισμένος από τον φόβο, βγήκαν έξω όπου τους περίμενε έναν κοντός τυπάκος με γυαλιά.

 

"Καλός τον Escanor! Φίλος σου ο κύριος;"

 

"Εϊ, φίλε μου! Ναι, το παλικάρι από εδώ θέλει σίγουρα ένα ποτό πριν γυρίσει πίσω στον κόσμο του. Έχεις κάνα καλο μέρος κατά νου;"

 

"Ναι, εδώ λίγο πιο κάτω. Πάμε με τα πόδια, δεν είναι μακριά."

 

"Λοιπόν πως είναι η Βρετανία; Πόσο έχει αλλάζει από την εποχή μου;"

 

"Το λέμε UK πλέον, Escanor, και θα σου πω. Μένω σε μια μεγάλη πόλη που ιδρύθηκε μετά, το Λονδίνο, σε μια περιοχή στα νοτιανατολικά, το Bermondsey και είναι όλα γαμάτα και είναι κοντά στο Tower Bridge και το μετρό και όλα τέλεια και έχει πολυ κόσμο και..."

 

Οι τρεις άντρες χάθηκαν μέσα στην ζέστη της καλοκαιρινής νύχτας και δεν τους ξαναείδε ποτέ κανείς σε αυτήν την ιστορία.

 

Οι υπόλοιποι καλεσμένοι έπεσαν για ύπνο και την επόμενη ημέρα βρίσκονταν πάλι μέσα στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Βουλιαγμένης, έτοιμοι να αναμετρηθούν

 

-----------------------------------

1. Scarlet D. / Mob (Mob Psycho) (Φτωχή Πόρνη)

2. The Gunsmasha / Metabee (Metabots) (Όχι Ψηφοφόρος)

3. Fallen Mpougatsa / Jouslain Tytania (Tytania) (Ιησούς Χριστός)

4. Kamen Tantei Zura / Ariabert Tytania (Tytania)

5. Takayama Yuichi / Onizuka Eikichi (Great Teacher Onizuka) (Τζον Σνόου)

6. Black Kaiser / Germany-Ludwig (Hetalia)

7. Kai / Idris Tytania (Tytania)

8. Lord Leon / Escanor (Seven Deadly Sins) (Ο Μπάτμαν)

9. Kamui / Ariwara no Narihira  (Chouyaku Hyakuninisshu: Uta koi)

 

-----------------------------------

 

Η νύχτα πέφτει αύριο Σάββατο στις 21.00


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 07 Ιούλιος 2017 - 14:13


#56 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 15:11

Idris Tytania

 

screenshots_32490.jpg?w=712

 

Εντάξει, ας σοβαρευτούμε να τελειώνουμε επιτέλους με αυτή τη φάρσα γιατί κι εγώ βαρέθηκα να παίζω τον κακό σε αυτή την υπόθεση κι όλοι να σκέφτεστε τις διακοπές σας αντί να συγκεντρώνεστε, μέχρι και να κριθούν ζωές από ένα 2ευρω αφήσατε, παιδική κατασκήνωση τσαφ-τσουφ το περάσατε εδώ πέρα; Έτσι κι αλλιώς, όλοι ξέρουμε ότι όλα αρχίζουν με τη Γερμανία (Black Kaiser) αλλά μόλις κερδίζει έδαφος στο τέλος πάντα χάνει. 


ySss0UF.jpg


#57 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 15:50

Ariabert Tytania (Zura)

3Y36Wob.jpg

Θα πέσουν οι μάσκες λοιπόν, πλέον, τέσσερις είμαστε. Ένας έφυγε τη μέρα με τις ψήφους μας, ένας τη νύχτα. Ένας μόνο; Τι απέγιναν στις προσπάθειες αυτού που θέλει να μας ξεκληρίσει όλους μας; Μάλλον ξέρω, ξέρω γιατί κατάφερα να προστατέψω τον εαυτό μου μέσα στη νύχτα από τα νύχια αυτού που θέλει να μας επιτεθεί. Και ξέρω ότι εγώ είμαι αυτός που ευθύνομαι για την επιλογή του Onizuka να φύγει με τον Escanor. Άρα ποιος από εσάς αποφάσισε να με βγάλει από τη μέση; Τι σας έκανα δηλαδή; Και θέλετε να με αφανήσετε από προσώπου γης. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν είναι ούτε ο Ariwara (Kamui) που με ψήφιζε εχθές - εκτός αν πια θεωρούσε ότι αυτό θα περνούσε έτσι μπροστά στα μάτια μας - αλλά ούτε ο ξάδερφός μου. Εσείς κ. Ludwig (Black Kaiser), εσείς θέλατε να με σκοτώσετε;

tlr8b6y.jpg



#58 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1.289 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 16:41

Ludwig-Germany (Hetalia)

 

4829e53ecf32caef1a547b5ddf07f3dc--prussi

 

Mein gott.

Ο δούκας Idrih Tytania(Kai) είναι ο δολοφόνος. Δηλαδή, τι άλλο πρέπει να κάνει; Γενική συμπεριφορά δολοφόνου, ίδιο dna με άλλο δολοφόνο σύμφωνα με τα μαγικά φίλτρα του μπάτλερ, λανθασμένες επιλογές στη ψηφοφορία. Δεν γίνεται αυτά να τα παραβλέπετε, εκτός βέβαια αν κανείς πια δεν δίνει pfennig για το εάν θα βγουν οι stoßtruppen του Ovarmastarlord και απλά ακολουθεί την δική του καταγαμένη ατζέντα.

 

Nein, αν είναι αλήθεια αυτό που λέτε herr Ariabarht(Zura) δεν ήθελα να σας σκοτώσω εγώ. Ο κύριος Ariwara(Kamui) πράγματι δεν είναι τσιράκι, από χθες το βράδυ γνωρίζω τον ρόλο του, άφηνε συνεχώς υπόνοιες για αυτόν εξάλλου. Δεν με ενδιαφέρει πολύ ούτε εκείνος ούτε αυτό που μου έκανε, δικός μου σκοπός είναι να φύγουν οι δολοφόνοι, μου αρκεί ό,τι άλλο και αν γίνει. Επομένως, είτε αυτός που σας πυροβόλησε ήταν ο αγαπημένος σας ξαδελφός σας, είτε πυροβόλησε τον Onizuka κατευθείαν και στάθηκε πάρα πολύ τυχερός. Aν εκτελούσε εμένα θα ήταν πιο δύσκολο να γλιτώσει σήμερα.

 

 

 



#59 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 19:40

Idris Tytania

 

screenshots_32490.jpg?w=712

 

Jousl Jesus Christ, τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα; Δυστυχώς πάνω στη βιασύνη σας να με κατηγορήσατε, ξαφνικά παίξατε και το χαρτί του ότι "αν εκτελούσε εμένα θα ήταν δύσκολο να γλιτώσει σήμερα". Για να δούμε πότε αναφέρθηκε αυτό αλλά τότε το αγνόησε εντελώς παρότι επέμενε διαρκώς στο ότι ο υπηρέτης (Lord Leon) είπε ανάμεσα σε άλλα ότι έχω ίδιο DNA με τον Δούκα Jouslain. Α, ναι. Ήταν όταν ο Δούκας Jouslain μας άφησε χρόνους και επέμεινα ότι δεν ήταν αρκετά χαοτικός για να επιλέξει να σκοτώσει τον Metabee ενώ μόλις το είχε σώσει, όταν αναφέρθηκε τότε μια χαρά το αγνοήσατε.

 

Έρχεται τώρα ο Δούκας Ariabart (Zura) και μας επιβεβαιώνει ότι πράγματι υπήρχε κάποιος άλλος που σκότωνε μαζί με τον Δούκα Jouslain. Οπότε ο Ariabart καθάρισε το ρομπότ εκείνο το βράδυ και μας απάλλαξε από την εκνευριστική του παρουσία. Οπότε τι έκανε ο Δούκας Jouslain τότε; Επιτέθηκε στον Γερμανό (Black Kaiser) χωρίς επιτυχία. Άρα αν κρίνουμε με βάση ότι είχαμε δύο άτομα που σκότωναν για δύο διαφορετικές πλευρές και δεδομένου ότι δεν είχαμε επιπλέον φόνους, ο Γερμανός μάλλον είναι ο ψυχάκιας που ψάχνουμε ανάμεσα μας με δυνατότητα να γυρνάει πίσω τις σφαίρες που μπορεί να στείλει κάποιος προς το μέρος τους, ίσως και να μπορεί να βλέπει ποιος τον επισκέπτεται. Γιατί αν ο Γερμανός μπορούσε να δει όποιον ήθελε κατά βούληση δε θα μιλούσε ξαφνικά για τον ρόλο του Ariwara (Kamui) ο οποίος μάλλον τον επισκέφτηκε το βράδυ, και δεδομένου ότι με κατηγορούσε ήδη από την προηγούμενη μέρα θα με είχε ελέγξει αντί να βασίζεται στις βλακείες για τα DNA που ξεστόμισε ο μπάτλερ για τον οποίο δεν είμαστε καν σίγουροι αν μπλόφαρε ή όχι εκτός κι αν το ότι ήταν φαν του μπάτμαν αποτελεί κάποια σοβαρή ένδειξη. 

 

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, ο ανόητος Overmasterlord που μας έμπλεξε σε όλο αυτό, αν ήθελε όντως να κρατήσει τις ισορροπίες θα είχε τουλάχιστον ακόμη έναν αθώο πέρα από το προβληματικό ρομπότ ανάμεσα σας που δεν θα μπορούσε να ξέρει και να κάνει το οτιδήποτε. Αυτός ήμουν προφανώς εγώ αλλά από ό,τι φαίνεται ένας Tytania μπορεί να ανταπεξέλθει και χωρίς δυνάμεις ανάμεσα σε ένα μάτσο ανόητων και γι' αυτό είχα και τόση άνεση να τραβήξω την προσοχή σε αντίθεση με το Γερμανό μας από εδώ. Κρίμα για τον Γερμανό που παραδέχτηκε μόνος του ότι έχει κάποια ικανότητα, νομίζω είναι προφανές ότι είναι το άτομο που ψάχνουμε, δεδομένου ότι ο Ariabart είναι πολύ αφελής και πολύ συγκεκριμένος για τον ρόλο που έπαιξε τις προηγούμενες ημέρες και ο κύριος Ariwara (Kamui) άφησε υπόνοιες πολύ νωρίς στο όλο θέμα για το τι είναι. 

 

Παρακαλώ τελειώνετε, αρκετά σπατάλησα τον χρόνο μου σε αυτό το μέρος ενώ θα μπορούσα να βρίσκομαι στο μέγαρο μου στον πλανήτη Chalkidiki.


ySss0UF.jpg


#60 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 20:15

Ariwara no Narihira

 

170181_zpslf5aubsi.jpg

 

 

 

Idris Tytania (Kai)

 

 

 

Αφού άκουσε με προσοχή το ποίημα και τη μελωδική φωνή του Ασιάτη.

 

"Χαίρομαι που υπάρχει ένας άνθρωπος των γραμμάτων εδώ πέρα. Εμείς οι Tytania απολαμβάνουμε και ενισχύουμε τις τέχνες. Ariwara no Narihira (Kamui) σας προσλαμβάνω ως ιδιωτικό μου ποιητή να γράψετε ένα από τα εξαίσια ποιήματα σας για τον δοξασμένο οίκο των Tytania και την εξέχουσα πορεία του μέσα στους αιώνες. Μπορείτε να επιλέξετε μόνος σας το είδος και το μέγεθος της αμοιβής σας. Στην υγεία σας."

 

 

 

*υποκλίνεται και ξεκινάει την απαγγελία*

 

 

Νέος ήταν, και ξανθός.

Χλωρός σα το χορτάρι.

Σε όλους πάντα σεβαστός

Του οίκου το καμάρι.

 

Μα τα χέρια τα λευκά,

Το αίμα τα πορφύρεψε,

Σαν στη χαλκιδική κοντά,

Την τύχη άλλων γύρεψε.

 

Στερήθηκε του έρωτά μου τον καρπό,

Στην ηλικία της ήβης.

Μα τι κι αν γλιτωσε ιό,

Ήταν ο Δούκας Idris.

 


O6rrvsU.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, αθώοι, δολοφόνοι, PRAISE TEH SUN OR GTFO, καλή τύχη θα την χρειαστείτε, Ο Guns είναι filthy casual