Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ballroom e Youkoso | Welcome to the Ballroom

Production I.G summer 2017 comedy sports drama school romance shounen

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2017 - 10:51

uPnzEer.png

 

 

MyAnimeList // Anime News Network // aniDB

 

 

 

3NMfpbZ.png

 

 

To "Ballroom e Youkouso" μεταφέρει στη μικρή οθόνη το διακεκριμένο τίτλο της Kodansha, ο οποίος δημοσιεύεται στις σελίδες του περιοδικού Monthly Shounen Magazine από το 2011, μετρώντας ως σήμερα 9 τόμους. Παρότι δεν έχει κατακτήσει ποτέ την πρώτη θέση, προτάθηκε δύο φορές στα βραβεία Manga Taisho ενώ βρέθηκε ένατο στη λίστα Kono Manga ga Sugoi! και έβδομο στη λίστα Zenkoku Shotenin ga Eranda Osusume Comic το 2013 ανάμεσα στους 15 πιο προτεινόμενους τίτλους manga των ιαπωνικών βιβλιοπωλείων. Το manga απέκτησε και αγγλική έκδοση, με τους 5 πρώτους τόμους να κυκλοφορούν ήδη στα αγγλικά.

 

Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Tatara, ένας συνηθισμένο, τριτοετής μαθητής γυμνασίου, αναζητά ακόμη το ταλέντο του σε κάτι ενώ πρέπει να αντιμετωπίζει συχνά επιθέσεις εκφοβισμού για χρήματα από τους νταήδες της περιοχής. Η ζωή του όμως θα αλλάξει όταν σε μία από αυτές τις επιθέσεις θα τον σώσει ο Sengoku Kaname, ο οποίος δεν παραλείπει να τον σύρει στη νέα του σχολή χορού σε μία προσπάθεια να αποκτήσει καινούργιους μαθητές. Εκεί, κατά το δοκιμαστικό, συναντάει τη συμμαθήτρια του Suzuki Hanaoke την οποία θαύμαζε μυστικά από μακριά.

 

 

IlfY9o6.jpg

 

 

Παρόλα αυτά ο Tatara πνίγεται από ενδοιασμούς και εγκαταλείπει τη σχολή μετά το δοκιμαστικό χωρίς να έχει σκοπό να επιστρέψει ώσπου ανακαλύπτει στη τσάντα του ένα CD και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τις ώρες και το κόστος των μαθημάτων. Μέσα από το CD ανακαλύπτει ότι ο σωτήρας του είναι στην πραγματικότητα χορευτής με διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και ταυτόχρονα μαγεύεται από τις κινήσεις και τη δυναμικότητα των ζευγαριών κατά τη διάρκεια του χορού. Όταν μετά το σχολείο δέχεται για δεύτερη φορά τη βοήθεια του Sengoku και με τις εικόνες του χορού ακόμη στο μυαλό του, ζητάει να τον αφήσουν να παρακολουθήσει μαθήματα χορού, θέλοντας να το θέσει ως αφορμή για να αλλάξει τον εαυτό του και να αποκτήσει περισσότερο θάρρος και αυτοπεποίθηση.

 

Το αίτημα του τελικά με τη βοήθεια του Sengoku γίνεται δεκτό και ο Tatara μπαίνει δειλά σε έναν νέο κόσμο γι' αυτόν όπου σιγά-σιγά θα ανακαλύψει ένα νέο πάθος. Εκεί θα ανακαλύψουν τις δυνατότητές του και ο ίδιος θα αποκτήσει νέες φιλίες προσπαθώντας να αποκτήσει την αναγνώριση του μέντορά του και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους αλλά και να δώσει νέα έμπνευση και ώθηση να ξεπεράσουν τους προβληματισμούς τους στους γύρω του.

 

fGouXiZ.png

 

Τη μεταφορά του πρωτότυπου υλικού στη μικρή οθόνη ανέλαβε το πολυαγαπημένο studio Production I.G το οποίο έχει δείξει ήδη εξαιρετικά δείγματα σε σειρές που συγκαταλέγονται στην κατηγορία των sports, με τα πρώτα δείγματα της σειράς να θυμίζουν ήδη αρκετά σε αισθητική την επιτυχημένο πλέον σειρά Haikyuu!!. Την καρέκλα του σκηνοθέτη επιλέχθηκε να αναλάβει ο Yoshimi Itazu o οποίος παρότι έχει αναλάβει τα ίδια καθήκοντα μόλις μία φορά στο παρελθόν, στη μικρού μήκους ταινία Mitsuami no Kami-sama με συμπαθητικά αποτελέσματα, έχει στο ενεργητικό του εμπειρία ως Animation Director και Key Animator σε projects όπως το σχετικά πρόσφατο Miss Hokusai, το Paranoia Agent και το Paprika. Στη σύνθεση της σειράς θα έχουμε τον νέο Kenichi Suemitsu και στη θέση του sound Director την Hiromi Kikuta (Haikyuu!!, Ookiku Furikabutte, Kamichu).

 

 

OXzT51M.jpg

 

 

Οι ηθοποιοί που επιλέχθηκαν είναι μία μείξη παλιών και νεοεισερχόμενων ηθοποιών, αφού παρότι στη λίστα φιγουράρουν ονόματα όπως αυτά των Toshiyuki Morikawa, Mamiko Noto και Nobuhiko Okamoto, ανάμεσα τους βρίσκονται νέα ονόματα όπως αυτά του Shinba Tsuchiya στον ρόλο του πρωταγωνιστή με μόλις ακόμα έναν ρόλο στο ενεργητικό του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί, το Opening της σειράς "10% roll, 10% romance" θα τραγουδήσουν οι SQUARE GARDEN ενώ το ending της σειράς "Maybe the next waltz" θα γεμίσει η φωνή της ηθοποιού Mikako Komatsu.

 

H πρώτη προβολή της σειράς παγκοσμίως είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου κατά τη διάρκεια του Anime Expo 2017 ενώ στη συνέχεια θα βρει τον δρόμο της για τη μικρή οθόνη στις 8 του ίδιου μήνα.

 

        i9rmigZ.png

 

Youtube Video


ySss0UF.jpg


#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2017 - 11:19

Creepy shojo character design!!! Ok, το animation φαίνεται καλό, τώρα η υπόθεση δεν με τρελαίνει αλλά αν κάτσω να το δω μάλλον θα μου αρέσει.  :gotit:


rsrGbGx.gif

#3 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2017 - 15:55

Έλα ρε, όταν δεν χορεύουν δεν είναι καθόλου περίεργο. Περισσότερο εκλεπτισμένο θα το έλεγα.

Γίνεται περίεργο και εκκεντρικό όταν χορεύουν αλλά όταν είναι με casual ρούχα είναι αρκετά cute.

 

Όσο για την πλοκή μην φοβάσε, είναι κλασσικό sports manga. Ο χαρακτήρας είναι άχρηστος, πηγαίνει σε τουρνουά, γίνεται καλύτερος, υπάρχει ατελείωτο sexual tension και πάει λέγοντας.

 

Edit: Source, διαβάζω το manga.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 22 Ιούνιος 2017 - 15:56


#4 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2017 - 16:39

Και εγώ το σχέδιο θα έλεγα ότι το σχέδιο είναι μια χαρά, όντως θυμίζει ελαφρώς το στυλ του Haikyuu σε συγκεκριμένες σκηνές. Πολύ όμορφο πάντως φαίνεται και σίγουρα θα' ναι πιστή μεταφορά. Αναμένουμε!



#5 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2017 - 01:04

κι εμενα απο animation με κερδισε, τωρα απ΄ οτι ειδα στο trailer έχουμε κλισέ πράγματα με ανταγωνισμούς μίσος ο ενας τον άλλον, παρεξηγησεις κτλ.

(προβλεψη: ο πρωταγωνιστης με τον τυπα με τον οποιον πλακωνεται θα γινουν φίλοι και θα γελαω)



#6 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2017 - 04:54

Δεν είναι ανταγωνιστές, είναι αυτός που τον έσωσε από τους νταηδες και στη συνέχεια έγινε δάσκαλος του.

ySss0UF.jpg


#7 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2017 - 13:10

Εγώ σπαστικά που δεν είναι animated και designed
από Bones...

Η I.G και τα μάπα Haikyuu inspired character designs του Kishida μπορούν να πάνε από κει που ήρθαν.
Ήθελα Kenichi Yoshida or something...

#8 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2017 - 13:25

όχι...ballroom απλά όχι..εκτός αν χορεύουν με μέκκα 



#9 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2018 - 14:26

Τελειώνοντας την μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές περίμενα περισσότερα από αυτή τη σειρά τόσο σε άποψη χαρακτήρων όσο και σε άποψη animation. Στο πρώτο γιατι, ένα ότι στο πρώτο μισό είχε κάποια προβληματικά κομμάτια αλλά και γιατί ο Tatara παρόλο που δεν τον αντιπαθούσα από μόνος του ήταν αδιάφορος. Στο δεύτερο γιατί για μια σειρά που είχε να κάνει με τον χορό δεν ένιωσα ότι είδα όντως χορό. Υπερβολικά πολλά stills, πολύ μεμονωμένες σκηνές με κινήσει και στις περισσότερες δεν έδειχνε καν τα πόδια συν του ότι όσες σκηνές animation ξεχώρισαν είχαν να κάνουν με το ψυχολογικό κομμάτι.

Στα θετικά, η σειρά ανέβηκε όταν μπήκε στο παιχνίδι η Chinatsu που είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από ότι ο κανονικός πρωταγωνιστής και ανέβασε και λίγο και τη δυναμική της ιστορίας. Μου άρεσε αρκετά και η ιστορία του Kugimiya επειδή είχε εντελώς διαφορετική προσέγγιση, θα ήθελα να δω και αυτόν και την Idogawa λίγο περισσότερο. Οι υπόλοιποι χαρακτήρες ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Γενικά βλέπουν σαν σειρά αλλά ήθελα το κάτι παραπάνω.

ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: Production I.G, summer 2017, comedy, sports, drama, school, romance, shounen