Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Dive!!

Zero-G dive!! summer 2017 comedy sports

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 19 June 2017 - 19:23

i5C53Hh.jpg

 


Υπόθεση

To Dive!! ασχολείται με ένα από τα πιο δημοφιλή ολυμπιακά αθλήματα. Η ιστορία του εκτυλίσσεται γύρω από τη ζωή των παιδιών ενός club κατάδυσης, το οποίο βρίσκεται στα πρόθυρα να κλείσει μετά από τα οικονομικά προβλήματα που εμφανίζονται. Ωστόσο, ανατροπή αλλάζει τα δεδομένα, καθώς, ένας χαρακτήρας αποφασίζει να κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην συμβεί αυτό. Στην προκείμενη περίπτωση είναι η νέα προπονητής, η οποία πείθει τη μητική εταιρεία να μείνει ανοιχτό, με μια προυπόθεση: ότι θα στείλει ένα από τα μέλη του club στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο πλαίσιο της Ολυμπιακής ομάδας της Ιαπωνίας.


Βασικοί συντελεστές

 

Τις φωνές των πρωταγωνιστών χαρίζουν τέσσερα πολύ μεγάλα ονόματα και αυτά είναι οι Yuuki Kaji - λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; - , Takahiro Sakurai, Yuuichi Nakamura και Tomokazu Sugita. Παράλληλα, θα ακούσουμε και τις φωνές των Kaori Nazuka, Ryota Ohsaka , Kouki Uchiyama, Yusuke Kobayashi.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο, έχουν αναλάβει οι Kaoru Suzuki (Pupipo!, σκηνοθέτης σε επεισόδια του Hellsing και του Inuyasha) και Touko Machida (Lucky Star, Edride, Wake up, Girls!), αντίστοιχα. Τα σχέδια των χαρακτήρων είναι δουλειά του Suzuhito Yasuda, υπεύθυνο για τα σχέδια του DRRR!! αλλά και του Yozakura Quartet. Τη μουσική επιμέλεια της σειράς έχει αναλάβει ο Yuuki Hayashi (My Hero Academia, Welcome to Ballroom, Kiznaiver). Το Zero-G βρίσκεται πίσω από την παραγωγή, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από το Battery! και το Tsugumomo.


Promo Video

Youtube Video

 

 



#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 19 June 2017 - 20:45

Μετά από δύο σεζόν free, my body is ready for diving.  :tensai:

 

Μου αρέσει το character design, ελπίζω να είναι διασκεδαστικό όσο το free, αν και το βλέπω λιγότερο fabulous!  :chigau:


rsrGbGx.gif

#3 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 19 June 2017 - 21:32

Κι έλεγα οτι μετά το keijo έμειναν απο ιδέες XD



#4 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 19 June 2017 - 21:34

Ομως ενάντια στις προβλέψεις, έστρωσαν τον κώλο τους κάτω και βρήκαν.

ySss0UF.jpg


#5 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 19 June 2017 - 21:38

Ομως ενάντια στις προβλέψεις, έστρωσαν τον κώλο τους κάτω και βρήκαν.

 

καλα εννοείται 12 επισόδεια με το ζόρι XD, είναι αμαρτία ρε γαμώ το να βλέπεις τόσα ωραία anime σε αιώνιο hiatus και να παίρνουν σεζον κάτι τέτοια που απλά βουτάνε στο νερό XD χωρις σχεδον καμια άλλη πλοκή. Ναι είμαι hater T_T



#6 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 19 June 2017 - 21:59

Tόσο fabulous σαν το Free δεν είναι σίγουρα αλλά ούτε σαν το Keijou (ωιμέ). Το άθλημα σαν άθλημα είναι όμορφο, τώρα πως θα αποδοθεί στη σειρά, θα δείξει. Η πλοκή είναι κλασσική και καθόλου πρωτότυπη, αλλά είναι καλοκαίρι, έχει καταδύσεις, why not.



#7 John1998

John1998

    JohnTrelakos

  • Members
  • 18 posts

Posted 20 June 2017 - 10:53

Δεν ξέρω αν θα καταλήξει να είναι καλό αλλά το character design και το animation είναι αρκετά όμορφα, το production-cast promising, σίγουρα θα αξίζει μία ευκαιρία.





Also tagged with one or more of these keywords: Zero-G, dive!!, summer 2017, comedy, sports