Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Καλωσήρθατε στον κατάλογο των .aNiMe//GR Reviews


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 June 2017 - 10:26

jAtT2O4.png

 

rTu3OH1.gif

Θέλετε να δείτε εις βάθος αναφορές σε σειρές και ταινίες που άφησαν εποχή; Δυσκολεύεστε να βρείτε τα Reviews που σας ενδιαφέρουν; Η αγωνία και ο πόνος σας έφτασαν σε ένα τέλος. Με την αγάπη να σας οδηγεί, το Digimon σας και εσείς μπορείτε πλέον να βρείτε μία αναλυτική (και αλφαβητικά κατανεμημένη λίστα) ευγενική χορηγία της Kai.

ΕΔΩ

 

Kαλή Αναγνωσή και καλές αναρτήσεις.

Μετά τιμής και δόξης

Τhe .aNiMe//GR Team.