Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

E3 2017


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#16 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 13:34

Youtube Video

 

Πίστευα ότι το σχεδόν ανθυγιεινό hype που πέφτει καθημερινά στους κόλπους της Mount and Blade κοινότητας δεν θα μπορούσε παρά να οδηγήσει σε κάποια δόση απογοήτευσης, μέχρι που είδα αυτό. Δε ξέρω αν έχω δει παρουσίαση παιχνιδιού να ξεπερνάει ακόμα και τις ακραίες προσδοκίες μιας τόσο κλειστής και φανατικής κοινότητας. Ίσως κάποιος που δεν ανήκει σε αυτήν να μην βλέπει κάτι παραπάνω από ένα συνηθισμένο action-strategy historical game, αλλά όποιος έχει ζήσει τη μαγεία του Mount and Blade και την οραματιστεί σε συνδυασμό με αυτό το επίπεδο  φυσικής, αυτό που ενδέχεται να βγει ως αποτέλεσμα αποτελεί κατά τη γνώμη μου μια αρκετά μεγάλη καινοτομία και μια σημαντική στιγμή στη σύγχρονη ιστορία των video games.

Αν κάποιος μάθει για την ιστορία αυτού του παιχνιδιού, πώς δηλαδή ξεκίνησε, για να εξελιχθεί σε αυτό, θα καταλάβει γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ένα πάρα πολύ ενθαρρυντικό μύνημα ως προς τις φιλόδοξες προσπάθειες ανεξάρτητων δημιουργών να φέρουν την "επανάσταση" σε μια βιομηχανία που φαίνεται είτε να επαναλαμβάνεται μέχρι αηδίας είτε να στηρίζεται σε κλασικούς τίτλους (παιχνιδιών και εταιριών συλλήβδην) για να βγάζει όσο το δυνατόν τα μεγαλύτερα κέρδη από ελλειπείς ή μέτρια εκτελεσμένες εκδόσεις.

 

 

Επίσης εντύπωση μου έκανε η ανακοίνωση του δεύτερου Life is Strange. Πολλοί αναρωτιούνται κιόλας αν θα αλλάξει σημαντικά το gameplay του παιχνιδιού λόγω της πιθανής αφαίρεσης του supernatural παράγοντα. Το πρώτο (αν και μου απομένει κανένα μισάωρο για το φινάλε) πάντως δε φαίνεται για παιχνίδι που είχε σκοπό να αποκτήσει sequel, πράγμα που ίσως αποδεικνύεται από την απόφαση τους να το κάνουν prequel από άποψη σεναρίου.

 

Από τις ανακοινώσεις που είδα, το A Way Out μου άρεσε πάρα πολύ. Αναρωτιέμαι πώς θα λειτουργεί πέρα από το υποχρεωτικό co-op που θα με κάνει να διπλασιάσω επιτέλους τον εαυτό μου. Θα είναι δηλαδή open world χαλαρό σαν το gta ή θα έχει μια πιο σφιχτή και δεμένη εμπειρία όπου το gameplay αναρριχάται στην ιστορία όπως ο κισσός.

Το trailer δείχνει κάποιες στιγμές που δίνουν μια εντύπωση ότι επιτρέπουν μια δόση free roam αλλά δε νομίζω ότι η κεντρική ιδέα του παιχνιδιού θα μπορούσε να δουλέψει εκτός του πλαισίου μιας γραμμικής αφήγησης. Σκεφτείτε για παράδειγμα το θέμα του ήχου. Θα είναι εντελώς δυσλειτουργικό να μπορούν να βρίσκονται οι δύο χαρακτήρες σε διαφορετιικές περιοχές ταυτόχρονα ή πχ ο ένας να βλέπει cutscene ενώ ο άλλος κάνει κάτι άσχετο. Αν κιόλας ήταν open world θα το διαφήμηζαν κιόλας. Αφού είναι η νέα μόδα. Το νταμπ του gaming.


O6rrvsU.jpg


#17 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 18:16

Σχετικά με το A Way Out δείχνει πως ο ένας βλέπει cutscene, ενώ ο δεύτερος είναι κάπου στο background και μπορεί να κινηθεί ελεύθερα. Βέβαια είναι στο ίδιο σημείο.

Τέσπα μου φαίνεται πιο πολύ gimmick παρά κάτι φοβερό. Επίσης υποχρεωτικό two player is not my thingy.  :dazed:


rsrGbGx.gif

#18 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 18:26

To Couch Co-Op είναι κάτι που έχει σχεδόν εξαλειφθεί λόγο του online οπότε οτιδήποτε είναι καλοδεχούμενο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Επίσης όντας από το δημιουργό του πολύ καλού Brothers: A Tale of Two Sons μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό.


LfNX0dh.png


#19 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 20:44

Σχετικά με το A Way Out δείχνει πως ο ένας βλέπει cutscene, ενώ ο δεύτερος είναι κάπου στο background και μπορεί να κινηθεί ελεύθερα. Βέβαια είναι στο ίδιο σημείο.

Τέσπα μου φαίνεται πιο πολύ gimmick παρά κάτι φοβερό. Επίσης υποχρεωτικό two player is not my thingy.  :dazed:

Το ότι είναι στο ίδιο σημείο είναι ο καθοριστικός παράγοντας. Άλλο να μπορεί να κινείται στο Background στον ίδιο χώρο όπου εκτυλίσσεται το cutscene και άλλο πχ να κάνει free roaming σε κάποιο άσχετο με το cutscene σημείο.


O6rrvsU.jpg


#20 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 22:35

Δεν ξέρω εάν το πήρε πρέφα κάνεις αλλά η Nintendo έκανε GENIUS marketing move με το Metroid: Samus Returns.

Σαν ένα από τα παλιότερα και λιγότερο αναγνωρισμένα παιχνίδια της σειράς λόγο έλλειψης ικανότητας για speedrun το metroid 2 δεν το θυμάται κανείς όπως θυμούνται και παίζουν το Super και το Zero Mission και το Fusion.

Τι έκανε λοιπόν η Nintendo?
Επέτρεψε στον DoctorM64 να βγάλει το Remake του Metroid 2 το οποίο δούλευε για 10 χρόνια. Απέκτησε δημοσιότητα με πολλές gaming ιστοσελίδες να το καλύπτουν με τίτλους "το καλύτερο metroid παιχνίδι εδώ και 10 χρόνια και δεν είναι καν από την Nintendo".
Μετά το κλείσανε το remake.
Rage ensues. Ακόμα περισσότερες ιστοσελίδες κάλυψαν την ιστορία επειδή το metroid/gaming community τα είχε πάρει στην κράνα.
Το fan-remake ήταν απλά τέλειο και όλοι ήθελαν να το παίξουν.
Ξαφνικά οι λέξεις Metroid 2 ήταν στο λεξιλόγιο κάθε gamer για λίγες μέρες/εβδομάδες από εκεί που δεν μιλούσε κάνεις για αυτό.

Λίγους μήνες αργότερα, έχοντας όλους εμάς να μιλάμε η τουλάχιστον να θυμόμαστε πως η Nintendo έκλεισε ένα τόσο καλοφτιαγμένο project, η Nintendo εμφανίζεται και παρουσιάζει το δικό της Metroid 2 remake το οποίο φαίνεται dope as fuck και η Nintendo σίγουρα θα πάρει λεφτά από μένα.

You just make this shit up dude.
Nintendo marketing blows my mind.
No publicity is bad publicity.

#21 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 08:27

Εννοείς ότι είναι δικό της remake ή του τύπου που το 'ψηνε 10χρόνια γιατί αν είναι του τύπου τότε μιλάμε η NIN τα χει χάσει τελείως (με την καλή έννοια)!  :riiight:


rsrGbGx.gif

#22 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 09:47

Εννοείς ότι είναι δικό της remake ή του τύπου που το 'ψηνε 10χρόνια γιατί αν είναι του τύπου τότε μιλάμε η NIN τα χει χάσει τελείως (με την καλή έννοια)! :riiight:


Το remake του DoctorM64 δεν έχει καμία σχέση με την Nintendo. Η δημιουργία του όμως πήρε 10 χρόνια. Δηλαδή ήταν γνωστό ότι το δουλεύει εδώ και μια δεκαετία και υπήρχαν demo κτλ. Και εδώ και 10 χρόνια η Nintendo δεν έκανε καμία κίνηση να σταματήσει το development.
Έκανε κίνηση μόνο αφότου το fan remake έκανε το full release του και αφότου το κάλυψαν οι ιστοσελίδες και τα κανάλια gaming.
I wonder why...
Μάλλον επειδή είχε το δικό της official remake σχεδόν έτοιμο και ήθελε δωρεάν promotion προκαλώντας σκάνδαλο.

#23 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 13:02

Γενικά έχει κάνει διάφορες μλκσ τα τελευταία χρόνια, ειδικά στο Youtube αλλά μάλλον επειδή έκαναν το δικό τους remake έπρεπε να κόψουν το δικό του για να μπορέσουν να βγάλουν από αυτό.

Το μάλλον σκοτεινό σημείο είναι αυτό που είπες στο προηγούμενο post, ότι επειδή ο τύπος είχε φτιάξει το remake και είδαν ότι έχει απήχηση, σκέφτηκαν να το κάνουν αυτοί.

 

Btw νέο call of cthulu, φαίνεται ενδιαφέρον, κι αυτό υποτίθεται ότι είναι rpg αλλά δεν ξέρω πόσο σχέση έχει με το προηγούμενο.

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#24 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 16:31

Δεν περιμένω κάτι καλό, είναι από το cyanide studio που δεν το έχουν με τα rpgs. Κρίμα το όνομα αλλά θα είναι μια επιπλέον μετριότητα που θα προστεθεί στο σωρό.



#25 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 17:15

γενικα να πουμε τωρα που εκατσε λιγο η σκονη οτι απο αποψη ποιοτητας μαλλλον μετρια θα την χαρακτηριζα την φετινη Ε3....
 

 

δεν λεω ειχε ωραια παιχνιδια αλλα οχι κατι που να κανει το μπαμ..περυσι για παραδειγμα τα ουρλιαχτα απο την ανακοινωση του FF7 REMAKE ακουστικαν μεχρι εδω...εκαναν το shadow of the colossus φετος θα μου πεις και ναι χεστηκα απο την χαρα μου ...αλλα  μεχρι εκει...
ειδαμε τιτλους που λιγο πολυ ξεραμε οτι θα βγουνε..
 

 

κατι που δεν σχολειασα ειναι το xbox x και με 500$ αρχικη παλι καλα που δεν το σχολιασα γιατι θα ελεγα ασχημα πραγματα

...


                                                                       


#26 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 20:56

Κοίτα δεν είναι πολλά για κονσόλα που θεωρητικά μπορεί να κάνει true 4Κ σε αντίθεση με το pro που κάνει upscale.
Από την άλλη δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρει, όχι σε όλους τους τίτλους. Επίσης παίζει να πάει άπατο, μιας και που η Sony πιστεύω ότι θα κάνει price drop και θα τους κόψει τα πόδια μιας και που έχει exclusive τίτλους να σπρώξουν το μηχάνημα.
Με αυτούς τους όρους τα 500 για ένα μηχάνημα που μάλλον δεν θα κρατήσει και πολύ, όντως δεν αξίζει.
rsrGbGx.gif

#27 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 08:44

Ξεχάσαμε το νέο dragonball game από arc systems (του Gulty Gear)

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#28 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.265 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2017 - 17:13

H πλάκα είναι πως η πλειοψηφία ούτε καν είχε ασχοληθει με την ASW και τα παιχνιδια της και για αυτό έμειναν εμβρόντητοι από το τρέηλερ.

Χάρη σε αυτό αυξήθηκαν οι πωλήσεις του GG Xrd κατά 10.000



#29 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 11:21

Ίσως το ποιο ενδιαφέρον παιχνίδι της φετινής Ε3

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#30 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2017 - 14:46

Το Monster Hunter World διαφωνεί.

 

Youtube Video

 

Επίσης αντί για πιθήκους που μιλάνε έχει πιθήκους Super Saiyan οπότε I rest my case.


LfNX0dh.png