Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

ACCA: 13-ku Kansatsu-ka | ACCA: 13-Territory Inspection Dept.

police drama fantasy seinen winter 2017 madhouse ono natsume

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 16:41

PDNXmQm.png

 

MyAnimeList // Anime News Network // aniDB

 

 

 

pKHlgHx.png

 

 

Το βασίλειο Dowa, τοποθετημένο σε έναν φανταστικό κόσμο, είναι διαιρεμένο σε 13 πολιτείες,  κάθε μία με δική της κουλτούρα, βιοτικό επίπεδο, ανθρώπους και κανόνες. Οι πολιτείες αυτές ενώθηκαν κάτω από ένα όνομα σχεδόν έναν αιώνα νωρίτερα από την περίοδο που τοποθετείται η ιστορία. Κάθε πολιτεία έχει τις δικές τις οργανώσεις οι οποίες ελέγχονται και είναι υπόλογες από έναν τεράστιο οργανισμό ονόματι ACCA μέσω των αντιπροσώπων τους.

 

8U83k5v.png

 

 

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ο Jean Otus, είναι ο υποδιευθυντής του οργανισμού ελέγχου. Ο τομέας του, έχει άτομα τοποθετημένα διάσπαρτα στις 13 πολιτείες, με το κεντρικό γραφείο να εδρεύει στην πρωτεύουσα. Ρόλος του είναι να ελέγχουν τις διαστηριότητες της ACCA σε όλου το βασίλειο για σημάδια διαφθοράς και να συγκεντρώνουν δεδομένα για κάθε χώρα τα οποία διοχετεύονται στα κεντρικά γραφεία. Ο Jean, εκτελώντας πολλά επαγγελματικά ταξίδια από τις πρωτεύουσα προς άλλες πολιτείες, εν αγνοία του, βρίσκεται μπλεγμένος μέσα σε ένα πολιτικό παιχνίδι που έχει ρίζες μεν κοντινές αλλά άγνωστες σε εκείνον και με αβέβαιη έκβαση.

 

 

 

kjr6v3C.png

 

Τη μεταφορά της ιστορίας από τις σελίδες  του manga στη μικρή οθόνη, ανέλαβε το studio Madhouse, γνωστό και αγαπημένο, τοποθετώντας στην καρέκλα του σκηνοθέτη τον Shingo Natsume, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη σκηνοθεσία του στην επιτυχημένη σειρά One Punch Man, που αυτή τη φορά κλήθηκε να δουλέψει επάνω σε ένα εντελώς διαφορετικό υλικό. Στη σύνθεση της σειράς και τη μεταφορά του σεναρίου βρέθηκε ο Tomohiro Suzuki, ο οποίος είχε αναλάβει επίσης τα κείμενα στο One Punch Man. Το δίδυμο φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλά μαζί και ήδη δοκιμασμένη συνταγή φαίνεται να πέτυχε για δεύτερη φορά, αφού η σειρά παρά τους αργούς ρυθμούς της έχει ομαλή και σταθερή ροή, υπέροχα visuals και υποστηρίζει άριστα μία υπόθεση που βασίζεται περισσότερο στους διαλόγους των χαρακτήρων παρά σε οποιαδήποτε μορφή δράσης.

 

R7rgTzv.png

 

Ταυτόχρονα, το cast που απαρτίζεται από γνωστούς, αγαπημένους και αρκετά καταξιωμένους ηθοποιούς, με τους  Hiro Shimono, Atsuko Tanaka, Kenjiro Tsuda, Suwabe Junichi, Yusa Kouji και Miyamo Mamoru να χαρίζουν τις φωνές τους σε μερικούς από τους βασικούς χαρακτήρες της υπόθεσης. Τη σειρά στολίζουν επίσης το εθιστικό OP "Shadow and Truth"  από τους ONE III NOTES, που ήταν και το πιο αγαπημένο μου όχι μόνο ηχητικά αλλά και σκηνοθετικά για τη χειμερινή σεζόν μαζί με αυτό του Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu που παιζόταν την ίδια περίόσο και το πολύ πιο χαλαρωτικό "Pale Moon ga Yureteru" ως ED το οποίο είναι εξίσου όμορφο οπτικά.

 

 

Το ACCA προβλήθηκε τον περασμένο χειμώνα και ήταν μία σειρά που περίμενα με ανυπομονησία να τελειώσει, λόγω του ονόματος που φιγούραρε κάτω από τον τίτλο "συγγραφέας" και όπως το περίμενα δεν με απογοήτευσε. Όσοι είναι ήδη οικείοι με προηγούμενες δουλειές της εν λόγω δημιουργού θα γνωρίζουν την αργή και συνάμα χαλαρωτική ροή του έργου της. Οπότε η σειρά ενδείκνυται για μαζική παρακολούθηση επεισοδιακών, όχι μόνο λόγω των ρυθμών της αλλά και επειδή πρόκειται για μία πλέον ολοκληρωμένη ιστορία αφού καλύπτει το manga πάνω στο οποίο βασίστηκε από την αρχή μέχρι το τέλος του και να αποτελείται από μόλις 12 επεισόδια. 

 

 

c11uPwL.png

 

 

 

 

 

Youtube Video


ySss0UF.jpg


#2 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 18:45

Στην αρχή μου άρεσε αλλά μετά που έμαθα το plot twist σταμάτησα να το βλέπω.

Spoiler: ending spoiler

Αν κατορθώσεις να αγνοήσεις αυτό το τιτάνιο ελάττωμα, έχει πλάκα.

Spoiler:


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 11 Ιούνιος 2017 - 18:47


#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 19:02

Spoiler:

ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: police, drama, fantasy, seinen, winter 2017, madhouse, ono natsume