Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

H νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town : Επιστροφή στον Dogra World!

#shade #thestruggleisreal #bewareofthebunnies #covfefe

  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 June 2017 - 13:10

0o5Izrb.jpg

 

Η νύχτα πέφτει για άλλη μία φορά, και τα μέλη του .aNiMe//GR καλούνται εκ νέου να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να ψάχνουν τον ένοχο. Oι συμμετέχοντες στο παιχνίδι μπορείτε πλέον να δείχνετε άνετα με το δάχτυλο τους συμφορουμίτες σας σε ένα παιχνίδι με συνωμοσίες, αίμα, δάκρυα και τόσο πυκνό μυστήριο που κόβεται με μαχαίρι. 

 

Οι υπόλοιποι μπορείτε να διασκεδάσετε με τις απέλπιδες προσπάθειες επιβίωσης των παραπάνω ως καλοί άνθρωποι που (δεν) είστε και να κλείσετε πρώτη θέση για μπισκοτάκια τσαγάκι και ίσως κώνειο εδώ.

 

Disclaimer: H ομάδα του .aNiMe//GR δεν ευθύνεται για κλεισμένα σπίτια, δολοφονίες και τυχόν δηλητηριάσεις που μπορεί να προκύψουν από το παιχνίδι. 

~ LET THE GAME BEGIN~