Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

The "Maids vs Nyancats" Anime / Asia Cosplay Party!

Party Anisons jpop jrock Oshare Play! Anime OST

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2017 - 17:57

Οι Oshare Play! έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στο πρώτο τους πάρτυ για το 2017!


16179055_1234495153309170_37373697406058

Τώρα που γνωρίσατε το Drops (και μας γνώρισε και αυτό βέβαια :-P ), συνεχίζουμε άφοβα τις θεοπάλαβες εκδηλώσεις μας, που πλέον είναι με ελεύθερη είσοδο και συνδυάζουν "Maid Cafe" και non stop party έως πολύ αργά!
Μιας και ο νέος χώρος μας το εμπνέει και έχουμε χρόνια να κάνουμε "nyan" party, αποφασίσαμε αυτή η πρώτη βραδιά του 2017 να είναι ένα "Maids vs Nyancats" πάρτυ! Ντυθείτε λοιπόν όλοι Nyangirls, Nyanboys, Maids ή Battlers, ή ελάτε με το Cosplay σας και ελάτε να βιώσετε μια θεότρελη bubblemania βραδιά, με πολλά - πολλά μπαλόνια, όπως δεν έχει ποτέ ξαναγίνει!
Για να είναι η εκδήλωση κυριολεκτικά "bubblemania", με κάθε πρώτη παραγγελία σας, οι Maids μας θα σας δίνουν από ένα χαρτάκι ώστε μετά τις 22.00 (που σίγουρα θα χορεύετε όλοι σας ξέφρενα), με αυτό να μπορείτε να απολαύσετε κερασμένο από όλους εμάς, ένα δροσιστικό Bubble Tea!
Δηλαδή: Μπαλόνια + Bubble Tea = Oshare Bubblemania!
Όπως πάντα, στις 23.20, θα γίνει κλήρωση 10 αναμνηστικών συμβολικών δώρων στους Cosplayers (+Maids, Battlers και Nyans φυσικά), προσφορά του Animehouse.gr!
Όλη η βραδιά είναι ένα nonstop videomix με την επιμέλεια του Vj Labrokratis, που αποτελείτε από Anisons, Jpop, Jrock και όχι μόνο, που βέβαια προς το τέλος παραδοσιακά καταλήγει σε Asian Dance και Kpop, για ασταμάτητο χορό!
Μετά την εμπειρία της πρώτης εκδήλωσης, ο χώρος του Drops θα διαρυθμιστεί πιο λειτουργικά αυτήν την φορά και ο ήχος εκεί που ειναι ο βιντεοπροβολέας θα είναι δυνατότερος! Αν το επιτρέψει ο καιρός θα μπορείτε να κάθεστε και έξω, οπως το έχουμε σχεδιάσει για τις εκδηλώσεις από την Άνοιξη και ύστερα ούτως ή άλλως. Η φωτογράφιση των Cosplayer ή και όλων εσάς των τρελών που θα μας έρθετε, θα γίνει ακριβώς έξω από το μαγαζί, που έχει πανέμορφο φωτισμό για αυτήν την δουλειά, ωραίο ντεκόρ και πολύ άνεση!
Στον τοίχο της εκδήλωσης μπορείτε να κάνετε ανάρτηση τα request σας, αλλά please, μην το παρακάνετε με το spam αυτήν την φορά! xD

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους από τις 19.00 στο Drops, να σας υποδεχτούν οι πανέμορφες Maids και οι άκρως τρελιάρηδες Battler μας και να σας σερβίρουν ό,τι επιλέξετε! (φαγητό, ποτό, παγωτό, υπάρχει αρκετή ποικιλία!).

Be There or Be Square!
The Oshare Play! team & Friends!


Η εκδήλωση στο Facebook: http://www.facebook.com/events/1815073992086182
H ομάδα των Oshare Play!: http://www.facebook.com/Oshare.Play

Χορηγός Δώρων:
www.animehouse.gr

Χορηγοί επικοινωνίας
www.collectibles.gr
www.animecast.gr
www.facebook.com/groups/latreuw.ta.anime





Also tagged with one or more of these keywords: Party, Anisons, jpop, jrock, Oshare Play!, Anime OST