Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Road to Boruto.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Aki

Aki

    Anime Newbie

  • Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 16 January 2017 - 17:33

Είναι να βγει το Φεβρουάριο το εν λόγο expansion, στο Naruto Ultimate Ninja Storm 4. Αξίζει να το πάρει κανείς; Το παιχνίδι αρχικά, ήταν γεμάτο προβήματα, αποτελούσε κάκιστο πορτ, είχε χείριστο optimization και τα μύρια όσα προβλήματα, χωρίς φυσικά να συνυπολογίσουμε τα ζητήματα ισορροπίας (balance) ή να χρειάζεται κάτι nerf (μόνιμα awakenings και kunai ατελείωτα). Χωρίς καν να αγγίξουμε το πασίγνωστο statement: "Multiplayer is broken", "multi needs fix", κτλ...

 

Ξέρει κανείς αν θα βγει κομπλέ πακέτο, που να έχει τα πάντα μέσα (κυρίως παιχνίδι, DLC + expansion); Λέει, ή είναι πεταμένα λεφτά; Υποτίθεται κυκλοφορεί 3 Φεβρουαρίου...



#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 January 2017 - 13:39

Δεν βρίσκω κάτι αλλά στη θέση σου θα περίμενα αφού το αρχικό παιχνίδι είχε προβλήματα. Επίσης το 3 έχει goty έκδοση, οπότε καλύτερα να περιμένεις να αγοράσεις αυτήν που θα έχει μέσα όλα τα dlc/patches.


rsrGbGx.gif

#3 Aki

Aki

    Anime Newbie

  • Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 22 January 2017 - 23:39

Εντάξει βγήκε και τελικά, έχει και όλη τη συλλογή σε ένα πακέτο. Δυσαρέστησε όμως κόσμο πολύ. Βάλανε 60FPS αλλά δε δουλεύει καλά και τρώει κολλήματα, για νέους παίχτες δε βάλανε κανέναν σχεδόν από story-mode, βάλανε ξανά filler πράμα όπως τον Mecha-Naruto και γενικά είναι μια τραγική φάση, που σε καμμία περίπτωση δεν αξίζει 50 ευρώ, ούτε για όλα μέσα. Σε καμμιά sales περίοδο ίσως το πάρω, για να συμπληρώσω τη συλλογή... 20-30 ευρώ και πάλι του είναι πολλά, με όλα τα κουσούρια του! 


Edited by Aki, 05 March 2017 - 17:30.