Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Νέο Rurouni Kenshin Arc, "Hokkaido"


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#16 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 21 September 2017 - 15:15

Το σχέδιο με ξένισε κάπως, καθώς ακολουθεί περισσότερο την γραμμή που παρουσίασε στα "ριμέικ" της σειράς που είχε βγάλει πριν κανα δυο χρόνια και προσωπικά δεν μου άρεσε. Ειδικά η αλλαγή στον σχεδιασμό των μαλλιών των χαρακτήρων, που πάντα με εντυπωσίαζε στην πρωτότυπη σειρά με την προσοχή στην λεπτομέρεια, είναι το κύριο πρόβλημα μου αλλά γενικά παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα και δεν παρουσιάζει μεγάλες διαφορές όπως π.χ της Χοσίνο στο D.Gray Man. Αλλά γενικά glad to have the legend back! Ελπίζω να είναι αρκετά καλό το τελευταίο αυτό μέρος της ιστορίας και να μην καταλήξει Ναρούτο/Μπορούτο.



#17 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 20 October 2017 - 22:28

Καλησπέρα σας κύριοι και κυρίες, ήρθα και πάλι.

 

@Nikolai_Karapetsov Αν κοιτάς γι αρπαχτές από τον Watsuki δες τους δύο τελευταίους τόμους που έβγαλε, το Rurouni Kenshin Restoration, που αν κι αρπαχτή, ήταν fun to read, αλλά ναι ,δεν πολυέβγαζε νόημα. Με τη λογική ότι το Hokkaido Arc είναι όμως canon, και για την ακρίβεια συνέχιση του canon, θα είναι πολύ προσεγμένο. Επίσης, το γράφει σε συνεργασία με τη γυναίκα του, η οποία έχει πολύ καλό penmanship καθώς κι αγαπάει πολύ τους χαρακτήρες ακι την ιστορία του άτρα της, οπότε σίγουρα θα είναι προσεγμένο. Επίσης, να σας ενημερώσω πως η ίδια έγραψε κάτι σαν novel που καλύπτει τα πέντε χρόνια timeskip που έκανε το manga στο τελευταίο κεφάλαιο. Αν και δεν έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά, μια κοπέλα που ξέρει Ιαπωνικά το μεταφράζει σιγά σιγά και μας λέει είναι the cutest. Μόνο αυτό σας λέω: φανταστείτε τον Hiko να δίνει τον Kenshin στην Kaoru xD BEST!

 

Λοιπόν! Πάμε στο Hokkaido arc. Μέχρι στιγμής τα δύο πρώτα κεφάλαια του manga τα πάνε μια χαρά. Είδαμε το νέο premise, είδαμε παλιά πρόσωπα, καινούργια, είδαμε περίπου γιατί και τι γίνεται...αν και πολύ απ'έξω. Doesn't matter, still had Saitou, I fangirled so hard. Wolf of Mibu <3

 

Btw, Koshijiro A++++++++++++++ NICE, ομορφόσογο οι Kamiya.

 

Mια από τις πιο ευχάριστες ελκπλήξεις του νέου manga ήταν και ο Yahiko, πρέπει να το πούμε αυτό, που φαίνεται πολύ ώριμος και σοφός για την ηλικία του - και με αυτά που πέρασε το καταλαβαίνεις - . Υπεύθυνος και στιβαρός εκεί που χρειάζεται, πολύ μου άρεσεη εξέλιξή του μέχρι στιγμής. Και μου άρεσε που κρατήσαμε τον αντίζηλο για την καρδιά της Tsubame, Yutaro, και μάλιστα, στο side story: criminal Ashitaro, εμφανίστηκε πριν ακόμα από τον Kenshin, props to Watsuki for a smooth transition.

 

Τέλος, οι νέοι χαρακτήρες αρκετά ενδιαφέροντες, με τα ηνία να τα έχει για μένα o Aran, κι όχι τόσο ο Ashitaro, αν και ναι, θέλω να δω τι θα γίνει με το σπαθί του Shishio, not gonna lie.

 

All in all, I'm excited για τα επόμεναααα!


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#18 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1,117 posts

Posted 21 November 2017 - 16:04

και τελος το χοκαιντο αρκ!!!


Edited by jeffhardy, 21 November 2017 - 16:05.


#19 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 November 2017 - 18:03

Αυτός του Τορίκο την είχε βγάλει καθαρή. Ενώ εκείνος ατύχησε. Μα φέρνει DVD στο γραφείο του κιόλας και παραδέχεται ευθέως πως του αρέσουν κοριτσάκια δημοτικού. Καημένη Μάι Σιράν...Μισάο.

#20 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 21 November 2017 - 19:52

Bye bye Hokkaido arc...thanks for ruining RurouKen for me Watsuki. Εντάξει, προφανώς δε μπορώ να μην αγαπάω το franchise και την ιστορία, τόσα χρόνια το κουβαλάω μαζί μου, αλλά damn it.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#21 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

    The soviet petrolhead

  • Members
  • 81 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 21 November 2017 - 20:17

τι εγινε τι επεισοδια εχασα???



#22 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 21 November 2017 - 20:43

Έλα ρε πείτε και σε μας, τελικά πόσα chapters;
rsrGbGx.gif

#23 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 21 November 2017 - 22:30

Japanese publisher Shueisha announced on Tuesday that Nobuhiro Watsuki's Rurouni Kenshin is going on hiatus, due to Watsuki being charged for possession of child pornography.

The manga will not run in Shueisha's Jump SQ. Magazine as of the January 2018 issue, which will ship on December 4. 

 

http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-11-21/rurouni-kenshin-hokkaido-arc-manga-goes-on-hiatus-due-to-creator-child-porn-charge/.124313

 

Αυτο ειδα κ εγω ...


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#24 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 21 November 2017 - 23:03

ΟΚ, that was unexpexted!  :colddd:

Στην είδηση λέει ότι υπήρχαν κατηγορίες από το 2015 κι εκεί στην shueisha πως του ξέφυγε κάτι τέτοιο να μην το ξεκινούσαν καθόλου το νέο arc!  :dazed:


rsrGbGx.gif

#25 Mr. Brightside

Mr. Brightside

    Le secret du Roi

  • Members
  • 425 posts

Posted 22 November 2017 - 21:17

Αυτό πρέπει να είναι ο,τι πιο αναπάντεχο εχω ακούσει τελευταία. Απογοητεύομαι γιατι το Ruroken ειναι personal all time favourite και εκτός του ότι θα ήθελα επιτέλους να δω το περίφημο Χοκάιντο αρκ, θαύμαζα σαν καλλιτέχνη τον Watsuki. Από την άλλη βέβαια γνωρίζοντας σε κάποιο βαθμό την σεξομανία των Ιαπώνων δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί εντύπωση στην Ιαπωνία κάτι τέτοιο. Θελω να πω, σε μια χώρα που υπάρχουν αυτόματα μηχανήματα με χρησιμοποιημένα γυναικεία εσώρουχα και dvd με πορνό, βιντεοπαιχνίδια που τρίβεις γυμνά σώματα νεαρών αγοριών, strip clubs με 16χρονα κτλπ τους πείραξε ο Watsuki που έβλεπε γυμνά κορίτσια λυκείου; Some twisted logic there. Anyway, ελπίζω αν πάει φυλακή να μπορεί να συνεχίσει την σειρά. I WANT TO KNOW WHAT HAPPENS NEXT DAMMIT!!



#26 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 November 2017 - 07:16

Δεν ήταν Λυκείου και λογοκριμένα πορνό αλλά πολύ νεαρότερα και θύματα παιδεραστών. Μεγάλη διαφορά

#27 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 04 January 2018 - 01:54

Kαι ελεγα γιατι δεν εβλεπα chapters στο mangastream...απλά δεν ήθελα να μάθω κάτι τέτοιο, απλά κρίμα γιατί θα μαθαίναμε για τον πατέρα της Kaoru


header.jpg?t=1485907896


#28 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 February 2018 - 14:46

Φτηνά την γλύτωσε

 

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-02-27/rurouni-kenshin-creator-nobuhiro-watsuki-fined-200000-yen-for-possession-of-child-porn/.128322

 

1900$ πρόστιμο. Καθόλου μπουζού. 


rsrGbGx.gif