Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Christmas Party (Anime / Cosplay / Food & Drink - 26/12/2016 by Oshare Play!)

Party anisons Anime OP Anime ED AMV jpop jrock kpop Oshare Play! Labrokratis

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2016 - 15:19

Μας πήρε λίγο παραπάνω να βρούμε νέο χώρο, αλλά το κάναμε και τώρα επιστρέφουμε δυναμικά!

Οι Oshare Play! έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων στο Drops (Πατησίων 353 - Άνω Πατήσια, ακριβώς δίπλα στον Ηλεκτρικό), με ελεύθερη είσοδο, σε ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ, γεμάτο Anime, Cosplay, Anisons, Jpop και Kpop!


15419811_1204984632926889_90958700053910


Αυτή την φορά, αποφασίσασαμε να επιχειρησουμε ένα εορταστικό πάρτυ εναλλακτικού χαρακτήρα, που να ξεκινά νωρίς και να μπορεί να συνδιάζει το γνωστό club ύφος των εκδηλώσεών μας, αλλά με επιπροσθετη δυνατότητα φαγητού ή παγωτού! Μάλιστα σκεφτόμαστε να το κάνουμε και Christmas Maid theme, έτσι αν θέλετε να μετέχετε ως Maids ή Buttlers, στείλτε μας msg στην σελίδα μας στο facebook!

Από μουσική, ξέρετε όλοι τι να περιμένετε: Τις πρώτες ώρες anisons και jpop, μετά anisons και jrock και προς το τέλος Asian Dance, με χορευτικές jpop και kpop επιτυχίες. Όλα αυτά βέβαια συνοδευόμενα από ήχο και εικόνα, υπό την επιμέλεια του Vj Labrokratis, που κλείνει πλέον 7 χρόνια συνεχόμενων Anime εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! 

Ως είθιστε για τους Cosplayers μας, θα έχουμε δωράκια προσφορά του μεγάλου μας συνεργάτη Animehouse.gr, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι όπως πάντα το collectibles.gr και το Animecast! Τα δωράκια θα μοιραστούν με κλήρωση στους Cosplayers γύρω στις 22.45 το βράδυ! 

Το Drops είναι ένας χώρος που διαθέτει μεγάλη αυλή και ένα άνετο εσωτερικό χώρο που εύκολα μετατρέπετε σε club, με σωστό ηχοσύστημα για ένταση ήχου (άλλωστε Oshare Play! χωρίς εκκωφαντική μουσική δεν γίνεται!). Παράλληλα μπορεί να σερβίρει φαγητό, παγωτό, γλυκά, κλπ, κάτι που από καιρό μας το έχετε ζητήσει και τώρα είναι η ευκαιρία να το δοκιμάσουμε στην πράξη.
Επειδή η εκδήλωση είναι εορταστική και δεν γίνεται Σάββατο, δεν έχει είσοδο και είναι δωρεάν. Ωστόσο καταλαβαίνεται ότι η κατανάλωση είναι υποχρεωτική από όλους (άλλωστε οι τιμές στο Drops είναι πολύ λογικές, ενώ διαθέτει και ποικιλία προϊοντων).

Μπορείτε να αναρτήσετε στον τοίχο της εκδήλωσης στο facebook ελεύθερα τα request σας, με έμφαση όσο μπορείτε σε jpop και anisons! Αρκετά από τα request σας, λογικά θα ακουστούν στο πάρτυ!

Be There or Be Square!
The Oshare Play! Team & Friends!

 

H εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/205386189921771

Η ομάδα των Oshare Play! στο facebook: https://www.facebook.com/Oshare.Play

H σελίδα του συνδιοργανωτή Vj Labrokratis στο facebook: https://www.facebook.com/VjLabrokratis





Also tagged with one or more of these keywords: Party, anisons, Anime OP, Anime ED, AMV, jpop, jrock, kpop, Oshare Play!, Labrokratis