Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Winter 2017 Anime Season


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 22 November 2016 - 12:36

eJuBnHD.jpg

 

Μετά τις απρόσμενες κινήσεις του κράτους μας να βοηθήσει να κόψουμε το κάπνισμα, επιβάλοντας την εκτύπωση καθόλου χωνευτικών φωτογραφιών πάνω στις συσκευασίες καπνού, όλος ο κόσμος μπήκε σε εγρήγορση. Η διεθνής επιτροπή πατινάζ στον πάγο, ακολουθώντας το σωστό παράδειγμα και μετά από επανειλημένα επεισόδια αφηνιασμένων οτάκου να εισέρχονται σε αθλητικές διοργανώσεις και να φωνάζουν "Yuzuru x Plushenko OTP!!!!!", προέβη σε πρωτοφανείς ενέργειες και μου ανέθεσε να σας μεταφέρω τα εξής.

 

1. Δεν επιτρέπεται η ρίψη katsudon στον αθλητικό χώρο και όχι, οι δικαιολογίες "μα είπε πως του αρέσουν οι αδύνατοι μαυρομάληδες και το katsudon" δεν υπολογίζονται. Οι υπαίτιοι θα διώκονται από κάθε διοργάνωση καθώς και όπως παραδώσουν ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό και οποιοδήποτε ρούχο ή εσώρουχο έχουν υποκλέψει από τους αθλητές.

 

2. Απαγορεύεται η χρήση πλακάτ ή άλλων τύπων επιγραφών με φράσεις όπως "Gay On Ice","Your Eros is enough to make you pregnant" ή ζωγραφιές αμφιβόλου ποιότητας που να δείχνουν χαρακτήρες από κινέζικα καρτούν σε άσεμνες στάσεις. Όχι, και πάλι δικαιολογίες τύπου "μα πρέπει να δείξουμε ποιός είναι ο από κάτω και ποιός από πάνω και τι άχαροι που είστε που δεν ξέρετε από τέχνη" σίγουρα δεν δούλεψαν την πρώτη φορά και προφανώς ούτε θα δουλέψουν ξανά. Οι υπαίτιοι εκτός από την παράδοση όλων των προσωπικών τους αντικειμένων, θα τους αφαιρεθεί και όποια συνδρομή έχουν  σε ανιμου επ αόριστον.

 

Και μέτα από αυτήν την σημαντική ανακοίνωση, ορίστε και τα αναμενόμενα άνιμου για το νέο έτος.

 

σύνδεσμος εδώ, εικόνα εδώ

 

Φαίνεται πως κάποιες σειρές επιστρέφουν και πάλι όπως Yowamushi Pedal, Ao no Exorcist και  Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu. Αυτή τη φορά τα έριξαν στις μαθητικές ορμόνες με το κλασικό Fuuka και με το πιο πικάντικο Kuzu no Honkai. Γενικά οι μεταφορές από manga δίνουν και παίρνουν  με τον καινούργιο τίτλο της δημιουργού του KH Reborn, elDLIVE, του ACCA και αυτού επίσης του αξιοθαύμαστου Kobayashi-san Chi no Maidragon. Γουαου.

Επειδή όμως δεν γίνεται να μην έχουμε και μεταφορές από βιντεοπαιχνίδια, φέτος υπάρχει όλη η γκάμα. Από τέρατα στην akihabara με το akiba's strip, παντοδύναμα loli στο granblue fantasy, είδωλα στο idol jihen, ζωάνθρωποι στο Kemono Friends μέχρι μαθητριούλες σε mecha στο Schoolgirl Strikers. Α, είναι και το sequel του Chaos Head, Chaos Child το οποίο αν είναι σαν τον προκάτοχο του, καλύτερα όχι.

Τέλος, από ταινίες και διάφορα OVA για ακόμα μία φορά έχουμε στην ζωή μας ένα SAO και μία φέτα με τα Sword Art Online: Ordinal Scale και Fate Grand/Order. Αντίστοιχα, μια ακόμα ταινία του Lupin III αυτή τη φορά με τον Goemon στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι στα σκαριά. Ο Κουρόκος επιστρέφει για ντρίπλες και χρυσόσκονη. Τα digimon έρχονται με την τέταρτη κατά σειρά ταινία όπως και το Kizumonogatari με το τρίτο κομμάτι του. Μην ξεχνάμε τα Chain Chronicle και Koutetsujou no Kabaneri σε τρία και δύο μέρη αντίστοιχα. Είναι που φοβούνται μην μείνουμε στον τόπο και μας τα περνάνε όλα σε δόσεις. Τέλος αναμενόμενο είναι και το Genocidal Organ του αδικοχαμένου Project Itoh.

 

Το anime.gr για ακόμα μια φορά φροντίζει για το σωστό μέλλον αυτού του κόσμου. Ξεyuriστε ελεύθερα ...αλλά μόνο μέσα στο σπίτι σας με τα παράθυρα και τα παντζούρια κλειστά μην σας δεί κανένας και πάθει κανένα εγκεφαλικό . 



#2 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 22 November 2016 - 16:00

Ένας χειμώνας χωρίς πάγο. Το Pedal θα είναι το αθλητικό που θα παρακολουθώ, η ποσότητα δεν φέρνει και ποιότητα όπως φάνηκε με τα Keijo και Yuri και Long Riders.

Το προηγούμενο Rakugo το είχα βαρεθεί κάπου οπότε δε νομίζω να πιάσω το ερχόμενο.

Maid Dragon θα δω σίγουρα τα αρχικά μέχρι αναπόφευκτα να αηδιάσω.

Αυτό το Hand Shakers μου θυμίζει Kiznaivers. Οι άλλοι μοιράζονταν τραύματα, αυτοί κάνουν χειραψίες, τί άλλο θα πιάσουν την άνοιξη.

Καλό που το Witch Academia αποκτάει σειρά επιτέλους, κακό που όπως και οι υπόλοιπες, μας έρχονται από το νέο χρόνο.

Θα έχει κι ένα ova οδοντίατρος δράκων. Τί γίνεται με τους δράκους τελευταία.

Το όργανο της γενοκτονίας φαίνεται να έχει αρκετή άμυαλη δράση και ψευδοφιλοσοφικό υπόβαθρο για μια οκνηρή προβολή με το θεατή σε ρόλο βόα που χωνεύει (μόλις είδα πως έχει και βιβλίο).

 

Αυτές είναι οι σειρές που θα δω και δεν θα δω σίγουρα. Όλο και κάτι άλλο θα τραβήξει την προσοχή στα απόνερα που αφήνει η νηοπομπή των υποσχόμενων σειρών.


Edited by 1451, 22 November 2016 - 16:01.


#3 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1,117 posts

Posted 23 November 2016 - 01:13

konosuba για comedy

yowamushi για sports

rewrite για ψευτοδραμα

akiba's trip για ecchi

 

και αγιος ο θεος!



#4 Usopp MZ

Usopp MZ

    The COOL-GUY

  • Members
  • 492 posts

Posted 24 November 2016 - 13:37

Gintama μην αργείς!!! :(


Posted Image

#5 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 26 November 2016 - 08:33

Baki ova, ταρατατζουμ!

SAO movie επειδή έχω δει όλα τα υπόλοιπα.

Gyakusatsu Kikan και Dragon dentist μπορεί και τα CYborg 009.

Onihei Hankachou και Shouwa Genroku.

 

Βέβαια θα περάσουν οι μήνες δεν θα δω τίποτα από τα παραπάνω και απλά θα συνεχίσω να βλέπω αηδίες!  :gn2:


rsrGbGx.gif

#6 maarinos

maarinos

    Anime Freak

  • Members
  • 312 posts

Posted 30 November 2016 - 10:29

4 Φεβρουαρίου στο σινεμά.

Youtube Video


Edited by maarinos, 30 November 2016 - 10:30.


#7 sledgehammer_999

sledgehammer_999

    Anime Newbie

  • Members
  • 57 posts

Posted 27 December 2016 - 23:42

Και είχα ανησυχήσει που είχα έρθει πριν εβδομάδες και δεν έβλεπα νέο list. Μπαίνω και σήμερα και βλέπω τα pinned να μην έχουν ανανεωθεί. Πάλι καλά που έκανα scroll down.

 

Η παρούσα season ήταν για τα μπάζα εντελώς.

 

Αυτά που θα δω σίγουρα:

1. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2

2. nanbaka 2 (πολύ χρυσόσκονη ρε παιδί μου)

3. yowamushi pedal

 

Ενδιαφέρον φαίνεται και το Youjo Senki.

 

Θα ρίξω μια ματιά και σε κάποια άλλα στο πρώτο τους επεισόδιο, αλλά πάλι δεν με βλέπω να ενθουσιάζομαι ούτε με αυτήν την season.



#8 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 29 December 2016 - 01:57

Wow, παίζει να είναι η πρώτη season στην οποία απολύτως τίποτα δεν δείχνει ενδιαφέρον. Αυτό το fate grand order ίσως αλλά και πάλι..

Άνοιξη έλα γρήγορα D: