Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Dragonball GT


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 19 November 2016 - 15:24

A6m0F5m.jpg

 

Σαν έτοιμος από καιρό έρχομαι να ξεκαθαρίσω τους λογαριασμούς μου με αυτή τη σειρά που είχα παρατήσει στο πρώτο επεισόδιο πίσω στο "μακρινό" 2004.  8)

Το χαζό premise και η χάλια ποιότητα των rips που είχα τότε με απώθησαν να την δω. Μετά από 12 χρόνια και αφού είδα ότι άλλη μπούρδα, ερμμ anime, είχα αφήσει στη μέση, την ξεκίνησα πριν από λίγες μέρες.

 

Ω ναι, σαν σκοτεινή δύναμη από το πάτο του πηγαδιού, το fail είναι ισχυρό σε αυτή τη σειρά αλλά λόγο γήρατος και πλέον βαρεμάρας κραξίματος, την βλέπω περίπου ευχάριστα. Μέχρι στιγμής είμαι στο 7 επεισόδιο και ήδη αντιλαμβάνομαι από που αντλούσαν έμπνευση οι συγγραφείς της Pierrot για τα fillers του Naruto (π κ' χ: Money no jutsu). Θα έλεγα ότι μάλλον πρόκειται για μία ατυχής προσπάθεια από τη μεριά της Toei να εκμεταλλευτεί την φήμη του dragonball το καιρό εκείνο αλλά ευτυχώς υπάρχει και το DB Super για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να μην ξεχνούν οι παλαιότεροι. :cry5:

 

Παραδόξως το σχέδιο είναι πολύ καλό και από τα πέντε δράμια μαχών που έχω δει, το animation είναι επίσης καλό. Το παραπάνω είναι ένα συν που έχει η σειρά μιας και που ο Toriyama δεν είχε καμία σχέση με την παραγωγή, συνεχίζει και κρατά το character design του δημιουργού ακόμα και σε νέους χαρακτήρες. Τα γνώριμα ηχητικά εφέ είναι εδώ για να θυμίζουν κάτι από dbz, η υπόθεση όπως είπαμε είναι, χμμ,  ελλιπής! :wet2:

 

Με χαρά μπήκα στην forumαρα μας να βρω το θέμα της σειράς να γράψω την απόψαρα μου αλλά μετά λύπης διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει κάτι, έστω με αρνητικά σχόλια ρε παιδάκι μου. Γι αυτό πάρτε ένα θέμα να ρίξετε όλη τη χολή σας για την συγκεκριμένη σειρά παλιό dbz fanboyz!!! Λευτεριά στο DBGT ρε!  8)

 

Πάρτε και μια pic από το τελευταίο επεισόδιο που είδα σήμερα, που ντύσανε τον trunks νύφη για να τον παντρέψουν με ένα βάτραχο/τέρας που προκαλεί σεισμό κουνώντας τα μουστάκια του για να πάρουν την dragonball που έχει σαν κοκαλάκι στα μαλλιά της η πραγματική νύφη.

 

n2WndgS.jpg

 

[/Trunks (~Ω ρε φίλε άλλα 57 επεισόδια ακόμα!~)]


Edited by Hazuki, 19 November 2016 - 15:38.

rsrGbGx.gif

#2 0neZ

0neZ

    Commander

  • Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 19 November 2016 - 17:10

Ο trunks στο GT  dbgt08-02.png

 

Ο trunks στο super dragon-ball-super.jpg


Edited by 0neZ, 19 November 2016 - 17:12.

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#3 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 19 November 2016 - 23:38

Το GT φτιάχνει μετά το 24ο επεισόδιο!Τα πρώτα δε βλέπονται,τα επόμενα είναι αρκετά καλά!


2008ipman01.jpg


#4 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 December 2016 - 18:10

Πάει κι αυτοοοοοό! Λοιπόν νταξ δεν ήταν τόσο τραγικό, μέχρι το 24 που λέει ο Itachi δεν είναι καλό, μετά κάπως στρώνει αλλά όχι ότι γίνεται ποτέ τίποτα το εξαιρετικό. Στην ουσία έχει τέσσερα μικρά arcs που γενικά είναι κάπως αδιάφορα. Το animation νομίζω είναι αρκετά καλό για την εποχή, μου θύμιζε πολύ slayers για κάποιο λόγο αλλά τα καλά της σειράς φτάνουν μέχρι εκεί. Τα αναμενόμενα power ups υπάρχουν αλλά όλα κάπως μάταια κυρίως λόγο της υπόθεσης. Το ova δεν ξέρω αν είχε νόημα να βγει, τελείως ανούσιο, θα είναι σαν recap ταινία αλλά δεν θα είναι (~πάϊσιο referencu!). Το κακό με το gt είναι ότι με έβαλε σε σκέψεις (~ουαου!) μήπως και τα προηγούμενα είναι τόσο για τα μπάζα απλά λόγο ότι δεν είχαμε να δούμε τίποτα άλλο τότε που τα έπαιζε o ant1 και επειδή ήμασταν ακόμα παιδιά μας φαινόταν το τελειότερο anime του κόσμου. Τέσπα ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να δω τα παλιά, μακάρι να βγάλουν μία kai έκδοση και για το πρώτο dragonball.  :congrats:


Edited by Hazuki, 27 December 2016 - 18:12.

rsrGbGx.gif