Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

POKEMON URANIUM! Για PC!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Aki

Aki

    Anime Newbie

  • Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 17 October 2016 - 22:15

Κατηγορίας "Fan-game", όμως πάρα πολύ καλό... Το δουλεύανε για εννέα (9!) χρόνια! Σε γραφικά και μηχανισμούς Gameplay, είναι (σχεδόν) ίδιο με αυτά της γενιάς του DS, δηλαδή σε εξαιρετικά επίπεδα ποιότητας και πολυπλοκότητας! Δημιούργησαν μέχρι και Fan-made, αλλά "Official" server, για μάχες, ανταλλαγές, Mystery Gift (βεβαίως βεβαίως) και αλληλεπίδραση παικτών, χωρίς να χρειάζεται κάποιο άλλο Hardware ή συσκευή, παρά μόνον ένας υπολογιστής και σύνδεση ίντερνετ, μπορείς να δεις και να αλληλεπιδράσεις με πάρα πολύ κόσμο, όλους όσους το παίζουνε! Χρησιμοποιεί κάποια παλιά γνωστά πόκεμον, όπως Mankey, Dunsparce κτλ, όμως έχει πολλά νέα (καλοφτιαγμένα όμως), σε ένα νέο continent, με έναν νέο τύπο, νέα εξέλιξη Eevee και άλλα πολλά! Berries, Breeding, move tutors, egg-moves, personalities και άλλα πολλά, όλα όσα ξέρουμε και καιγόμαστε γενιές ολόκληρες τώρα, είναι εδώ!

 

Άλλο ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πόσο ανώτερο μπορεί να είναι ένα παιχνίδι, όταν το φτιάχουν αφιλοκερδώς, Fans για Fans, θυσιάζοντας τον ελεύθερο χρόνο τους, δουλεύοντας επιμελώς, δοκιμάζοντας, βελτιώνοντας, δημιουργώντας! Με το που βγήκε η πλήρης, Vanilla έκδοση, τον Αύγουστο, έκανε πάταγο μονομιάς από Day1, έγινε χρυσό τόσο το Download Links όσο και τα Forums, στήθηκε ολόκληρη Community γύρω από το project και από το πουθενά, έγινε πρώτο στέκι! Όμως η Nintendo, αν και το παιχνίδι είναι τελείως δωρεάν, δεν αποσκοπεί σε κέρδος και δεν έχει ανοίγματα σε υπολογιστή ακόμη η ίδια (αν και η ζήτηση για πόκεμον σε υπολογιστή ήταν ανέκαθεν ΤΕΡΑΣΤΙΑ...), συνεπώς δεν απειλείται οικονομικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, διέταξε με την απειλή δικαστηρίων για καταπάτηση Copyrights να κλείσουν τη σελίδα και να σταματήσουν το μοίρασμα και την υποστήριξη του παρόντος, ασχέτως αν τα 90% των πόκεμον και το 100% της περιοχής, ήταν ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ των ερασιτεχνών που δούλευαν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ για να τα φτιάξουν από το τίποτα, από το πουθενά...

 

Φυσικά από εδώ παν κι άλλοι, η ιστορία επαναλαμβάνεται, μια από τα ίδια ακριβώς όπως εκείνο το σχεδόν ολόιδιο σενάριο με τη SEGA και το STREETS OF RAGE REMAKE V5.1! Κλείνουμε τη σελίδα, μετακομίζουμε το developer team αλλού, μεταβιβάζουμε τα δικαιώματα για updates/tests/patches σε ταλαντούχα μέλη της κοινότητας, προσφέρουμε κρυμένα και καμουφλαρισμένα Download Links και κανείς δεν ξανα-ασχολείται, ούτε γάτα, ούτε ζημιά ( NYA :3 )! Ορίστε λοιπόν, το πιο πολυαναμενόμενο και καυτό, ερασιτεχνικό παιχνίδι της χρονιάς, για να μην πούμε ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ, που σε επίπεδα αγγίζει, αν όχι ίσως ξεπερνάει και το ίδιο το πρωτότυπο, καθ' εαυτό!

 

http://pokemon-uranium.wikia.com/wiki/Download

 

Δοκιμάστε κι αν καείτε αρκετά όπως εγώ, μπαίνετε και στα forum της κοινότητας για γνωριμίες, ανταλλαγές, μάχες και όλα τα άλλα! Όλα είναι δωρεάν, για την πλάκα μας, το χόμπυ και το κάψιμό μας, ούτε κονσόλες να αγοράζετε ούτε συνδρομές για online servers! Tα 3 αρχικά έχουν μόνο 2 μορφές και ένα Mega Evolution, ΟΜΩΣ... Έχουν διπλό τύπο, από τους πιο χρήσιμους/πιασάρικους/δυνατούς και κάνουν θραύση, πάταγο! Της φωτιάς είναι και εδάφους μαζί, του νερού είναι και ηλεκτρικού μαζί (αυτό τσούζει άσχημα), του γρασιδιού είναι ατσάλι και γατούλα, στο σχέδιο ( meow :3 )!