Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Tokyo Game Show 2016


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 September 2016 - 09:29

Για πείτε τίποτα που να σας "συγκλόνισε" από το φετινό TGS16. Από τα trailes το νέο Berserk game από την KOEI σε dynasty warrios look φαίνεται καλούτσικο. Απ' ότι κατάλαβα θα περιέχει σκηνές από τις ταινίες που βγήκαν τα περασμένα χρόνια. Επίσης το Nioh φαίνεται αρκετά καλό, ειδικά αν είστε fan ιαπωνικής μυθολογίας. Τέλος ειλικρινά δεν ξέρω που το πάει η capcom με το νέο resident evil μιας και που θυμίζει περισσότερο silent hill παρά κάποιο από τα προηγούμενα. Το κυριότερο πως θα δέσουν την ιστορία του 7 με τα άλλα παιχνίδια. Μου φαίνεται απίθανο αλλά περιμένω καμία epic κλαπα@@ από την Capcom.

 

Some trailers

 

Youtube Video

 

Youtube Video

 

Youtube Video

 

Youtube Video

 

Youtube Video

 

Youtube Video


Edited by Hazuki, 18 September 2016 - 09:31.

rsrGbGx.gif

#2 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 18 September 2016 - 11:29

Το σημαντικότερο ξέχασες.

 

Youtube Video

 

:borednn9:


LfNX0dh.png


#3 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 18 September 2016 - 13:12

Το σημαντικότερο ξέχασες.

 

Youtube Video

 

:borednn9:

To σημαντικοτερο που ειναι μαχαιρι στην καρδια οταν καλα καλα το πρωτο δεν εχει γινει localised ή δεν εχει μεταφραστει απο fans...


header.jpg?t=1485907896