Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Ο σωστός, παραδοσιακός, πατροπαράδοτος τρόπος, να τρως σούσι...


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Aki

Aki

    Anime Newbie

  • Members
  • 55 posts
  • LocationHQ

Posted 22 March 2016 - 23:57

Η και φαγητό τύπου μπουφέ!

 

Νυοταϊμόρι / Nyotaimori

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Nyotaimori

 

Τα επίμαχα σημεία καλύπτονται από φαγητό και διακόσμηση, οπότε ελπίζω να μην παραβιάζω κάποιον κανόνα, εδώ...

 

Χρονολογείται από την εποχή των Σαμουράι. Μάλιστα, αν και γενικά έχει πολλούς πολέμιους της πρακτικής, υπάρχουν εστιατόρια στην Ευρώπη που σερβίρουν έτσι το φαγητό, σεφ και μάλιστα και άλλων εθνικοτήτων εκτός Ιαπώνων που όχι μόνο ασπάζονται μα και εκθειάζουν το συγκεκριμένο τρόπο σερβιρίσματος, καθώς και πολλά events ανά τον κόσμο!

 

Ή Νανταϊμόρι / Nantaimori

 

Για το άλλο φύλο. Συνήθως όμως το ωραίο επιλέγεται και προβάλλεται. Google search: "Nyotaimori"!



#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 25 March 2016 - 08:35

Καλά δεν είναι και παραδοσιακός τρόπος, ποιο πολύ μου μοιάζει με αρχαίο gimmick για να τραβάνε πελάτες οι γκέισες κόσμο. Τέσπα, ποιος τρώει σούσι, αν υπήρχαν πιτόγυρα στην εποχή τους μία δεν θα δίναν!  :riiight:  :gotit:


rsrGbGx.gif