Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Scanlations και tablets


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 February 2016 - 10:32

Βασικά μπορεί κάποιο καλό παιδάκι να μας πει τελικά αν αξίζει η ανάγνωση scanlations σε tablet ή smartphone με μεγάλη οθόνη;

Αν έχει κάποια πρόταση σε μέγεθος ακόμα καλύτερα.

 

Μέχρι πρότινος πίστευα ότι ένα ereader θα ήταν η καλύτερη λύση αλλά διαβάζοντας την διαδικασία που χρειάζεται για να μετατρέψεις τα scans σε μορφή που μπορεί να καταλάβει ο reader συν ότι η υποστήριξη εικόνων και pdf δεν είναι τόσο καλή, άρχισα να σκέφτομαι πως ένα tablet θα ήταν ποιο βολικό.

 

Από την άλλη δεν αντέχω τον φωτισμό των tablet και πιστεύω θα είναι κουραστικό μετά από κάποιες ώρες. Βέβαια εδώ βοηθάει κάπως την κατάσταση το υλικό που είναι ασπρόμαυρο και δεν εκπέμπεται τόσο φως.

 

Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη. 


rsrGbGx.gif

#2 luffy1908

luffy1908

    Starting...

  • Members
  • 285 posts

Posted 12 February 2016 - 12:39

Σε tablet android παίζει εφαρμογή για manga(manga reader αν θυμάμαι λέγεται)που στα βρίσκει αυτό και τα κάνει download.Σε 8" tablet πάντως δε με βόλευε.Ήθελε zoom σε αρκετές εικόνες για να δεις τις λεπτομέρειες.Φαντάζομαι θες 10" για να μην κάνεις zoom όλη την ώρα.

Στα tablet ρυθμίζεις την φωτεινότητα όπως θες εσύ.

Σε κινητό δε βολεύει με τίποτα να διαβάζεις manga.


Edited by luffy1908, 12 February 2016 - 12:41.


#3 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 12 February 2016 - 13:59

είχα ακριβώς την ίδια σκέψη χρόνια τώρα αλλά τελικά αποφάσισα πως αν δεν με βολέψει το tablet τουλάχιστον θα μπορούσα να έκανα άλλα πράγματα με αυτό ενώ το ereader σε περιορίζει σε ένα μόνο και πληρώνεις και αρκετά για ένα καλό. Περιττό να πώ την διαδικασία που χρειάζεται.

 

Βρήκα μετά από προσεκτικό ψάξιμο το 7" nexus της Asus σε τρομερή τίμη και πιστεύω ήταν ότι καλύτερο έκανα. Τα μανγκο τα διαβάζω άνετα. Αρχικά χρησιμοποιούσα το manga reader αλλά μου έκανε κόλπα και το άλλαξα σε manga rock. H μπαταρία είναι πολύ αξιοπρεπής και παίζεις και κανένα παιχνίδι ή βλέπεις και βίντεο, δεν έχει θέμα.

 

Also, latest android updates cause it's a nexus. Δεν έχεις περιττά πράγματα.

 

Αν όντως αποφασίσεις να πάρεις tablet γενικά απέφυγε μάρκες όπως bitmore,turbox. Eγγυημένα σου λέω πως αν χαλάσουν, που χαλάνε εύκολα, δεν βρίσκεις ανταλακτικά, δεν ξέρεις καν τι ακριβώς μάρκα είναι γιατί είναι μάρκες φάντασμα και τις περισσότερες φορές αν τα ανοίξεις μέσα και δείς πως είναι συναρμολογημένα, είναι λες και αυτός που τα συναρμολόγησε μάλωσε άσχημα με το τμήμα σχεδιασμού.



#4 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 12 February 2016 - 19:54

κοίτα λέω για κανα φτηνό από Κίνα. Γενικά η ανάλυση παίζει σημασία να είναι 720p ή full hd;


rsrGbGx.gif

#5 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 13 February 2016 - 00:00

Android + manga rock που ανεφερε το πουλερικό.Από οθόνη...μέχρι 8.Το 10ρι ειναι βαρυ και κουράζει αν το κρατάς αρκετά.


Posted Image


#6 Vash Zoro

Vash Zoro

    20th century Boy

  • Members
  • 603 posts

Posted 13 February 2016 - 02:30

Καλησπέρα, εγώ με οχτάρι SAmsung που είχα αγορα΄σει για το στρατό, έχω διαβάσει τόσα manga όσα δεν είχα διαβάσει ποτέ μέχρι τώρα. Πολύ καλύτερα από υπολογιστή. 



#7 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 13 February 2016 - 14:52

Ναι το 10αρι νομίζω είναι overkill. Από την άλλη δεν έχω εμπειρία με το θέμα οπότε μην το δένουμε και κόμπο.


rsrGbGx.gif