Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στην .Anime//GR: Moderator's Games


  • This topic is locked This topic is locked
121 replies to this topic

#16 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 09 December 2015 - 16:37

                                                                                                                   Rachel

 

latest?cb=20150521005708

 

Αυτός ο όροφος είναι τρομερά περίεργος. Και δεν έχω συνηθίσει να είμαι μόνη, άγνωστη ανάμεσα σε αγνώστους. Δεν ξέρω πως μπορώ να αποδειχτώ χρήσιμη, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου παρόλο που εγώ δεν είμαι ευλογημένη απ τον Θεό, σε αντίθεση για παράδειγμα με τον Santa (Babba)

 

 Εύχομαι μόνο πως η έρευνα θα αποδειχτεί επιτυχής, και θα συνεχίσω την πορεία μου προς την κορυφή του Πύργου. Εξάλλου, το μόνο που επιθυμώ είναι να δω τα αστέρια. Γιατί... η νύχτα με φοβίζει


Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#17 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 09 December 2015 - 17:15

Saito Hajime (Mpougatsa πολυτελείας)

 

90b7a3a6d9dc311947af594b76fe7368_zpsuiiu

 

Ωραίες εξελίξεις παρατηρώ. *είπε ο άνδρας αφού ρούφηξε μία φορά τον καπνό του και τον ελευθέρωσε κιόλας* Ο ιερέας και διαιτητής του αγώνα, που μόνο την πίστη του δεν υπηρετούσε, βρέθηκε νεκρός πριν καν ξεκινήσουμε. Το πτώμα του μας το έφερε ο Μεγαλομανής Νούμερο 2.

* Γυρνάει να τον κοιτάξει.*

Άστο κιόλας να το εξετάσουμε. Δεν ξέρω αν το μυαλουδάκι σου δουλεύει ακόμη, τόσες χιλιετίες μετά τον θάνατό σου, αλλά τυχαίνει-...τύχαινε να ήμουν αστυνομικός από το 1870 και για πολλά χρόνια έπειτα. Μπορεί να βρούμε κάποιο στοιχείο και να μην χρειάζεται να κατηγορούμε ανεξέλγκτα Παπουτσι από τον τόπο σου(Kai).

 

*Mικρό διάλειμμα για ν'απολαύσει τον καπνό του, ενώ ταυτόχρονα σκέφτεται:*

 

Ας πούμε ότι είμαι ο δολοφόνος. Ποια τα κίνητρά μου; Γιατί τον διαιτητή συγκερκιμένα; Ποιος επωφελείται περισσότερο; Ποιος φαίνεται ικανός να κάνει τέτοιο φόνο; Από τα άτομα εδώ μέσα θα έλεγα τον εαυτό μου, τον Πρίζα(Takayama Yuichi), τον Goatee (Osama)  και τον Άγιο(Babba) μόνο και μόνο επειδή φαίνεται αρκετά αιμοδιψής, αν το τραγουδάκι του και ο τρόπος που ήρθε μας λένε τίποτα. Αυτό το μανιακό με τα ποδήλατα(Kamui) δεν ξέρω τι μέρος του λόγου είναι...βέβαια ότι το Παπούτσι(Kai) κατηγορεί με τόσο επιπόλαια επιχειρήματα είναι ύποπτο αλλά απ'την άλλη ο Goatee(Osama) ψήφισε αμέσως το Παπούτσι(Kai)  και με πιο επιπόλαια επιχειρήματα ακόμα. Τα πράγματα περιπλέκονται. Και μερικοί δεν έχουν βγάλει μιλιά. Επίσης είναι σημαντικό να μάθουμε την κατάσταση των ατόμων που μας κάλεσαν.

 

 


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#18 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 December 2015 - 00:19

B5hxwr3CYAEbKOj.jpg

Santa(Babba)

Ωχ, ωχ, χο, τι κουραστικό ξημέρωμα. Nikaido(Odymonaxos), έλα κάτσε στα γόνατά μου να σου πω πώς πέρασα το βράδυ μου.

Τι; Έλα βρε μικρούλα, έχουμε ακόμα καιρό για κατηγορίες και αγριάδες. Έλα, η ιστορία δεν έχει δράκο, αλλά έχει ζόμπι ξωτικά! 

Σου έχω κι ένα δωράκι έκπληξη! Αλλά μην το πεις πουθενά, είναι μυστικό.

 

evil-santa.jpg


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#19 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 10 December 2015 - 00:49

Feitan (Lord Leon)

 

feitan.png

 

(Σκέφτεται)

 

{Α, πολύ ωραία. Γιατι με προσέλαβε αυτή η κουραδομηχανή ο Lord Leon; Για να σκοτώσω; οχι... εεε 'οχι ακόμα. Για να μιλάω; δε φημιζομαι. Α, για να κερδίσω. Κάνοντας τους άλλους να μιλήσουν. Χμμ ας ξεκινησουμε χαλαρά να δουμε ποιος δε μιλάει}

 

 

(Πεταγεται πίσω από τον Akira Midosuji (Kamui) να και του στριβει δυο δάχτυλα)

 

Και για πες μας εσύ, ποιος τον σκοτωσε και κάνει την παλαβή;

 

{Μολις ακουγεται το πρώτο "κράκ" πετάγεται στην ακρη της αιθουσας και κολάει στο κουτελο του Hajime Saito (Fa_tsa)}

 

Εμένα δηλαδή γιατι με αφήνεις εκτός, από περιέργεια; Για την ηθική μου ακεραιότητα ή το συμπαγές μου άλλοθι;


stasou%2520mygdala.jpg


#20 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 10 December 2015 - 10:50

Saito Hajime (Mpougatsa)

 

d6106539467b978d9531f21fda566cd2_zps69zy

 

*το χέρι είχε πάει στο σπαθί με απειλητική διάθεση, όμως δεν έκανε άλλη κίνηση όταν είδε πως δεν υπήρχαν παραπ΄νω εχθρικές διαθέσεις από τον άντρα*

 

Παράξενο, δε σε πρόσεξα πριν έρθεις εδώ, Αφέλειες(Lord Leon). Και συνήθως προσέχω τα πάντα.

 

Mε τέτοιες ικανότητες δε θα ήταν περίεργο να τον είχε σκοτώσει, όμως ακόμα το πτώμα δεν εξετάστηκε σωστά. Πέρα από τους τραυματισμούς από σφαίρες δεν έχουμε κάτι άλλο. Βέβαια κανείς εδώ μέσα δεν χρησιμοποιεί πιστόλι σαν όπλο επιλογής...τουλάχιστον όχι πρώτη επιλογή. Αρα επίτηδες επιλέχθηκε αυτό το όπλο για να μας αποπροσανατολίσει και να μη φαίνεται "η υπογραφή" του.

 

Bέβαια η συμπεριφορά του Άγιου(Babba) φαίνεται το ελάχιστο ύποπτη. Τον έχουν κατηγορήσει τόσοι όμως ούτε λόγο δεν έκανε γι αυτούς. Αντ'αυτού, στρέφεται σε τρίτο άτομο, που δεν έχει πει και τίποτα ως τώρα. Θα ήθελα να δω και κάποια αντίδραση από τον Goatee(Osama) βέβαια...


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#21 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 10 December 2015 - 14:35

Shiso Gyozas - Εκτέλεση

 

1. Ετοιμάζουμε τη ζύμη. Φτιάχνουμε ένα λόφο από αλεύρι, ανοίγουμε έναν κρατήρα στην κορυφή του και χύνουμε νερό μέσα.

2. Ζυμώνουμε και προσθέτουμε νερό σιγά σιγά μέχρι να λιώσει όλο το αλεύρι.

3. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, την σκεπάζουμε μ' ένα βρεγμένο πανί και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον μισή ώρα.

4. Πλάθουμε τη ζύμη σε μακριά ρολλά και τα κόβουμε σε κομμάτια στο μέγεθος του φύλλου για ένα gyoza.

5. Ανοίγουμε τα κομματάκια της ζύμης για να φτιάξουμε το φύλλο που θα τυλίξουμε τα gyoza.

6. Ετοιμάζουμε τη γέμιση με ψιλοκομμένα αποξηραμένα μανιτάρια σιιτάκε, σκόρδο, φρέσκο κρεμμυδάκι, φρέσκο τζίντζερ, ψιλοκομμένο χοιρινό, μια κουταλιά του "Special Spice Blend" του μαγαζιού μου, του Πεινασμένου Ζουζουνιού, σάκε, αλάτι και λίγη σάλτσα σόγιας και την ανακατεύουμε καλά. 

7. Βάζουμε ένα φύλλο shiso και λίγη γέμιση σε κάθε φύλλο ζύμης και το κλείνουμε.

8. Βάζουμε τα gyoza σ' ένα ήδη καυτό τηγάνι και μόλις ροδίσουν, προσθέτουμε νερό στο τηγάνι και το σκεπάζουμε μέχρι να εξατμιστεί.

9. Gyozas are great!!!

 

 

Nikaido-flag_zpsp6wvabd3.png

 

Nikaido

 

Gyoza κανείς;! Εδώ τα καλά gyoza! 2 ευρώ τα πέντε! Τζάμπα πράμα! Εδώ τα καλά gyozaaaaa!!!

 

Τι εννοείς Heracles (Kai) πως δεν θέλεις; Ξέρω, είναι τελείως διαφορετική κουζίνα απ' αυτή του τόπου σου και δεν έχεις και πολλά λεφτά. Δεν πειράζει! Πάρε μερικά τώρα και μου τα δίνεις αργότερα! Τα gyoza είναι σπουδαία και δεν αξίζει να τα χάσεις επειδή δεν έχεις λεφτά!

 

*πηγαίνει και κάθεται στην αγκαλιά του Santa* Θέλετε κι εσείς μερικά gyoza κύριε Άγιε Βασίλη (Babba για πάντα); Πιστεύω πως θα τα λατρέψετε, άλλωστε οι μεγάλοι κύριοι με τις εντυπωσιακές κορμοστασιές σαν εσάς είναι συνήθως και γεροί καλοφαγάδες, πραγματικοί μερακλήδες! Αλήθεια, είναι πραγματική η γενειάδα σας; *του χαϊδεύει τη γενιάδα* 

 

Θα περιμένω να ξεπουλήσω τα σημερινά gyoza και να μπορέσω να δω τα πράγματα λίγο πιο καθαρά. Και με γεμάτη τσέπη και γεμάτο στομάχι, αν γίνεται. Μέχρι τότε, κάτσε καλά, Feitan (Lord Leon) αντί να τραμπουκίζεις κόσμο και να σπας δάχτυλα.

 

Ο Accellerator (Yuichi) που έχει χαθεί; Σε κάποιον άλλο κόσμο;



#22 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 10 December 2015 - 15:18

Hendrickson

 

tumblr_ntv09iKKfR1ue68o1o1_1280.png

 

Πολύ καλά. Τώρα που έχουμε κάποιες ενδείξεις, ας μιλήσουμε. Rachel (Zane) και Saito Hajime (Fallen_Mpougatsa) και Άγιε (Babba) είστε για εμένα οι τρεις πιο ύποπτοι μέχρι στιγμής και εξηγούμαι:

 

Rachel, κατηγόρησες τον Άγιο (Babba), ενώ τον κατηγορεί ήδη ο ευρωπαιόσκυλος (Kai). Αυτό δεν θα μου έκανε εντύπωση υπο κανονικές συνθήκες, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν ότι χειριστής σου (champion, summoner, whatever they call him, δεν έχω δει Fate / Something σειρές), είναι ο Zane, ένας τύπος που πάντα πρόσεχε πολύ τις κινήσεις του πριν δώσει εντολή στο Heroic Spirit (?) του να μιλήσει, μου κάνει εντύπωση η αμυδρή προσπάθεια ρεύματος εναντίον του Αγίου. Κοινώς, αυτό που συνέβη είναι κάτι που στον πρώτο γύρο δεν θα περίμενα να συμβεί από τον αθώο εσένα. Χώρια που αυτό είναι κλασσική συμπεριφορά υπόπτου, κάτι το οποίο είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πολύ καλά, άρα με το να προσπαθήσεις να φανείς λιγάκι ύποπτος, μας κάνεις να πιστεύουμε ότι δεν είσαι ύποπτος, το γνωστό "παρ'ότι κάνει το x που είναι ύποπτη συμπεριφορά, είναι, εντούτοις, πολυ κλασσική συμπεριφορά υπόπτου και το ξέρουν όλοι, άρα δεν είναι ύποπτος".

 

Hajime Saito (mpougatsa), η δικιά σου η περίπτωση είναι λιγάκι πιο απλή. Την πρώτη φορά που μίλησες σήμερα, κατηγόρησες εμένα, πράγμα καθόλου παράλογο. Με ανάφερες όμως στην ίδια πρόταση με τον Accelerator, τον Άγιο και τον εαυτό σου, θεωρώντας μας τους πιο "αιμοδιψείς". Αυτό σημαίνει ότι εάν το απαιτούσε η περίπτωση, μπορούσες να γυρίσεις την ψήφο σου στον Santa χωρίς να ξεχωρίσεις τόσο, καθώς είχες ήδη αναφερθεί σε αυτόν. Σε συνδυασμό με αυτά που είπα για την Rachel, καταλήγω στα, προς το παρόν, εξής συμπεράσματα:

 

-O Άγιος είναι ένοχος, η Rachel επιθεωρητής που έχει βρει τον δολοφόνο Άγιο και προσπαθεί με πλάγια ευθύ τρόπο να κατευθύνει τα βλέμματα εκεί και εσύ, με αυτό το "τέχνασμα" που έκανες είσαι έτοιμη να ψηφίσεις τον Άγιο για ξεκάρφωμα σε περίπτωση που το ρεύμα της Rachel πιάσει τόπο.

 

-Ο Άγιος είναι αθώος, η Rachel δολοφόνος και εσύ είσαι έτοιμος να υποστηρίξεις την "τυχαία" ψήφο τους συνεργάτη σου, χρησιμοποιώντας την δικαιολογία που ανάφερα παραπάνω.

 

Και μην με κοιτάς έτσι, μπορώ και διαβάζω σκέψεις αν το απαιτεί η πλοκή.



#23 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 December 2015 - 16:03

santawebfinal_01.jpg
Santa(Babba)

 




*πηγαίνει και κάθεται στην αγκαλιά του Santa* Θέλετε κι εσείς μερικά gyoza κύριε Άγιε Βασίλη (Babba για πάντα); Πιστεύω πως θα τα λατρέψετε, άλλωστε οι μεγάλοι κύριοι με τις εντυπωσιακές κορμοστασιές σαν εσάς είναι συνήθως και γεροί καλοφαγάδες, πραγματικοί μερακλήδες! Αλήθεια, είναι πραγματική η γενειάδα σας; *του χαϊδεύει τη γενιάδα*

- Ναι, καλή μου, απλώς συζητάγαμε.
- ..^&^??^&7*&%???
- Για φαγητό. Είχε κάτι νόστιμ-
- @@#%$^???@#_%?
- Δεν ξέρω γιατί έκατσε στα πόδια μου και με χάιδευε, όλη την ώρα το κάνω αυτό μ-
- !!#@$#@#....
- Ναι, δεν είναι παιδάκι, αλλά-
-.$%@@%#  &&  %#$!!@@@#@%!!!!
- Εντάξει, εντάξει...
 
WRBFkTW.jpg

Ποιος κάφρος έστειλε φωτογραφίες στην κυρά Βασίλω;

Νόμιζα ότι είχαμε αρχίσει να τα πηγαίνουμε καλά εδώ μέσα.

Καλύτερα να με μαχαιρώνατε πισώπλατα. 
 Akira(Kamui),  εσύ την έκανες την βρομοδουλειά, καλικάντζαρε;

 


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#24 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 10 December 2015 - 16:41

Saito Hajime (Fa_tsa)

 

Kenshin%20-%20v14%20-%20c113%20-%20030%2

 

Λοιπόν, κοιτάξτε αυτό. Μιλάει κάποιος, ένοχος. Τον κατηγορεί κάποιος, ένοχος.

 

Kαταλαβαίνω την ανάγκη να ξεκινήσει η συζήτηση, αλλά νομίζω το παρακάνεις Goatee (Osama). Η υπόθεση ότι η Ραχηλίτσα (Zane) θέλει να δημιουργήσει ρεύμα δε θα τη φορτοθώ εγώ. Κι αν ο Άγιος (Βabba) είναι ένοχος δε μπορώ να το ξέρω, ούτε αν κάποιος είναι επιθεωρητής, βάσει αυτό που ψηφίζει. Βέβαια πιο παράξενο απ'όλα είναι πως θεωρείς τη Ραχηλίτσα (Zane) επιθεωρητή για την ψήφο της κι όχι το Παπούτσι από τον τόπο του (Kai) - σίγουρα μπαλωμένο - που πρώτος κι ένθερμα κατηγόρησε τον Άγιο(Babba). Ή έχουμε λόγο να τα ξεχνάμε αυτά; Με τον τρόπο που φέρεται ο καθένας αποδεικνύει κάτι. Κι ο Άγιος (Babba) κι εσύ(Osama) έχετε τις πιο ύποπτες συμπεριφορές μέχρι στιγμής. O ένας αλλάζει γνώμη πιο γρήγορα κι απ'τα μπισκότα που τρώει κι ο άλλος πιάνεται από το παραμικρό για να ψηφίσει άλλον. Σ'αυτήν την κατηγορία της αλλοπρόσαλλης λογικής ίσως πέφτει και η Γκιοζού (Monaxos-Monaxos) αλλά αυτό παραμένει να φανεί στην πορεία.

 

Μα αυτό που με παραξένεψε ήταν ότι είναι μεμπτό πως μίλησα για πολλούς. Αν ο ένοχος είναι ένας ή πολλοί δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα. Συν του ότι τη δεύτερη φορά που μίλησα είχα επικεντρωθεί σε σένα και τον Άγιο(Babba). Ή το ότι μοιράζομαι τις υποψίες μου είναι κακό; Μη με κατηγορείς για κάτι που κάνεις κι εσύ αμέσως μετά, με τη δικαιολογία πως δήθεν ξεσκέπασες πλεκτάνη...

 

-Εντάξει, δε σε κατηγορώ που διαβάζεις σκέψεις, μπορεί και να τα λεγα κι απ'έξω μου -


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#25 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 10 December 2015 - 16:44

Feitan (Lord Leon)

 

latest?cb=20130522142703

 

 

 

Santa(Babba)

 

WRBFkTW.jpg

Ποιος κάφρος έστειλε φωτογραφίες στην κυρά Βασίλω;

 

 

Aρχίζει και βγαζει νόημα αυτό που έλεγε ο Shalnark για το πόσοι τρόποι υπάρχουν για να χρησιμοποιησεις σωστά ενα κινητό τηλέφωνο.

 

HorribleSubsHunterXHunter-97480pavi_snap

 

Tι λέει Αγιοβασίλη (BabbaΘα αρχισεις να μας λες τι σκεφτεσαι; Στα αλήθεια;

 

Akira Midosuji (Kamui)  προς το παρόν αλλά αν όταν μιλήσουν αρκετοι ενδέχεται να αλλάξει (σύντομα).


Edited by Lord Leon, 10 December 2015 - 16:45.

stasou%2520mygdala.jpg


#26 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 10 December 2015 - 17:19

Greece (Kai)

(Οι ωραίοι έχουν χρέη)

 

 

tumblr_mu9n1jVzm91s5rsfio1_250_zpsqtjymv

 

*Χτυπάει τα χέρια στον πάγκο του*

 

Ε, όχι και 2 ευρώ πέντε κουτσουλιές πράγμα! Αυτό είναι καθαρό κλέψιμο! Εγώ έχω έχω ωραιότατη. χορταστική, μπουγάτσα με κρέας, μπουγάτσα με τυρί, μπουγάτσα με κρέμα, μπουγάτσα με μερέντα, μπουγάτσα με κασέρι, μπουγάτσα με κοτόπουλο, μέχρι και τη Fallen_Mpougatsa έχω στον πάγκο μου για μασκότ και όλα μόνο με 1,5 ευρώ και θα 'ρθεις εσύ να μου κλέψεις την πελατεία πάνω που βρήκα πηγή για έσοδα; Καταγγέλω τη Nikaido (OdyMonaxos) για αθέμιτο ανταγωνισμό επειδή την πέφτει σε πασίγνωστη μασκότ και συνεργάζεται με τον Coca Cola (που μου πήρε τα εργοστάσια από εδώ!)  για να ανεβούν οι πωλήσεις της! Ευτυχώς που ο βρέθηκε ο εκδικητής Feitan (Λόρδος Λέοντας) gr.png να ξεμπροστιάσει στα αίσχη του και να υπερασπιστεί τον απλό λαό και τις τίμιες νοικοκυρές.


ySss0UF.jpg


#27 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 10 December 2015 - 21:58

LethalMike[Zack Fair]

Crisis-Core-Final-Fantasy-VII-image-cris

(Αχ αυτό το απαράδεκτο hangover δε λέει να φύγει, και όχι μόνο αυτό, εμπλεξά σε διαγωνισμό που σκοτώνονται σαν τα ζώα.)

Saito Hajime(Fallen_Mpougatsa) μην γλυκοκοιτάζεις το σπαθί μου, πέφτει λίγο βαρύ για εσένα. Βλέπω όμως ότι είσαι πολύ οξύθυμος και οι αντιδράσεις σου επιπόλαιες. Κατηγορείς τον Hendrickson(osama) πολύ πιθανό να συμφωνήσω μαζί σου για τον λόγο ότι τείνει να υπεραναλύει το θέμα σε μεγάλο βαθμό υποψίας.

Εμάς στην Shinra μας έμαθαν να μην μιλάμε πολύ, και αυτός που μιλάει πολύ για άλλους θέλει να στρέψει τα βλέμματα μακριά από τον εαυτό του. Βέβαια το μόνο που κατάφερες είναι να τραβήξεις τη προσοχή μου.
Αλλά πιστεύω πως ο Santa(Babba) έχει μορφή άγιου και είναι ένοχος, όπως επίσης τα 
κολλητιλίκια με την Nikaido(OdyMonaxos) δεν μου αρέσουν.
I've got my eyes on you "Saint".

Επίσης Saito Hajime(Fallen_Mpougatsa) πάρτο βλέμμα σου μακριά από το Buster Sword μου. Ξέρω ότι σου αρέσει αλλά δεν είναι για τα κυβικά σου.

(Αυτός ο πονοκέφαλος με κάνει αγενή...)


ezgif.com-resize.gif


#28 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 10 December 2015 - 22:38

Saito Hajime. (Fa_tsa)

 

06-color_zps13frqowa.jpg

 

Έχεις δει πώς είναι καμωμένο αυτό το...πράγμα που λες σπαθί; Αν ναι, ξέρεις πως δεν είναι πραγματικό σπαθί. Είναι μπαλτάς πολυτελείας. Και η μόνη σου πραγματική τεχνική πρέπει να είναι ότι δεν έχει εξαρθρωθεί το χέρι σου και μόνο που το κραδαίνεις.

Αν το κοιτούσα, θα ήταν από αμφισβήτηση κι όχι επιθυμία.

Οξύθυμος;

*φρύδι σηκώνεται*

Τι σε έκανε να πιστέψεις ότι είμαι οξύθυμος; Οξυδερκής ίσως αλλά αυτό είναι κάτι άλλο τελείώς. Νομίζω ότι είσαι ακριβώς σαν έναν κοκορόμυαλο που έχουμε-...είχαμε τότε, τον Sanosuke Sagara. Κι αυτός είχε ένα παρόμοιο γελοίο ο Βούδας να το κάνει σπαθί και μπέρδευε τις λέξεις που έμοιαζαν.

Όσο για το άλλο, νομίζω πιο εύκολο θα ήταν να μην πολυμιλάει κανείς, ανεξαρτήτως τι λέει. Στη Shinra μισά σας στα μαθαίνουν.

 

*ειρωνικό χαμογελάκι σχηματίζεται στο πρόσωπο*

 

Αλλά τι να περιμένει κανείς από οργάνωση που δεν εμπνέει αρκετή πειθαρχεία στους στρατιώτες της; Γυναίκες, αλκοόλ...απαράδεκτο.

 

Ψήφος η ίδια, στο Goatee(Osama).

 

 

ps Saito the family man, married and with children doesn't like your debauchery ways Zach Fair. Sorry αν φαίνομαι κακιά, ο τύπος είναι σαρκαστικός af It's all the rp.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#29 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 10 December 2015 - 23:01

02%2BAccelerator%2Birritated.jpg

Accelerator

[Χααααααααα? Κατάφερε κάποιο να ξεπαστρέψει τον ιερέα κάτω από την μύτη του χρυσούλη, πως είναι δυνατόν αυτό; Κοίτα τους, απλά κοίτα τους. Κάθονται και κατηγορούν χωρίς καμία βάση ο ένας τον άλλο ανταλλάσσοντας γελοίες απειλές. Πως είναι δυνατόν μια από αυτές εδώ τις αμοιβάδες να καταφέρει οτιδήποτε πριν το πάρει είδηση ο σκατοχρυσούλης; Βασικά όχι, ακόμα και οι 9 μαζί να ήταν και πάλι δεν είχαν καμία ελπίδα απέναντί του...]

 

Κοιτάει προσεκτικά τους πάντες καθώς λογομαχούν.

 

*Grin*

[Όπως και να έχει τα γεγονότα δεν αλλάζουν, κάποιος, ή κάποιοι εδώ μέσα κατάφεραν να σκοτώσουν τον σκατοπα...]

 

Κόβει την σκέψη του η Nikaido.

 

"Oi oi, Gyoza girl! Oι μόνοι που θα χαθούν σε άλλο κόσμο είστε εσείς όταν με το καλό σας στείλω στο διάολο!"

"Αυτό είναι για εσένα, τα σκατόγκιόζα σου και όλα τα υπόλοιπα παρευρισκόμενα σκουλήκια, για αυτό ακούστε καλά αυτό που έχω να πω. Καταφέρατε να μου τραβήξετε το ενδιαφέρον, μπορεί και να μην είστε τόσο ανίκανοι όσο φαίνεστε, κάτι το οποίο φαίνεται ότι θα κάνει την διαμονή μου ελαφρός πιο διασκεδαστική."

 

"Θα πάρω μέρος λοιπόν στο σκατοπαιχνιδάκι σας, αλλά μην σας μπαίνουν φοβερές ιδέες, σκατιάριδες. Όσο για εσένα Saito, αιμοδιψής μπορεί να είμαι, αλλά σε αντίθεση με εσένα δεν είμαι ηλίθιος. Βάλε λίγο το μυαλό να σκεφτεί,γιατί να τα βάλω εγώ με τον κιτρινιάρη; Ο Κιτρινιάρης είναι ότι πιο επικίνδυνο υπάρχει εδώ μέσα. Θα μου ήταν πολύ ευκολότερο να σας κάνω χαλκομανία για 3 λεπτά και να πάω πίσω στην Last Order αντί να τα βάζω με αυτούς τους δύο."

 

Οσο μιλούσε ο Accelerator ο Καρπούζης(Κai) συνεχίζε να λέει βλακείες για τις μπουγάτσες του.

 

"Tch, φτωχομπινε! Δεν ξέρω αν είσαι εσύ υπευθύνως για όλο αυτό αλλά δεν με νοιάζει κιόλας, ήδη μου έσπασες τα νεύρα!" *click* "Θα είμαι καλός μαζί σου, άντε επέλεξε πως θέλεις να σε καταστρέψω!" 

 

 

COLORZ


Edited by Takayama Yuichi, 10 December 2015 - 23:08.


#30 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 December 2015 - 01:55

Akira Midousuji

 

*γκρρρπ*

Με μια απότομη μα παραδόξως ανώδυνη κίνηση επαναφέρει το δάχτυλο στη θέση του, αποδεικνύοντας την τρομακτική εώς τερατώδη ελαστικότητα του σώματος του.

 

tumblr_inline_n2lrl8iuIZ1ro10g0.gif

 

Είπες κάτι, μασκαρεμένο σκουλίκι (Lord Leon);

Δε φτάνει που έχω τους πωλητές ανθυγιεινών ζωοτροφών (Kai και Odymonaxos) να φωνάζουν για να μας πουλήσουν τα σκουπίδια τους την ώρα που προπονούμαι, έχω κι εσένα να νομίζεις ότι είσαι μυστηριώδης, σκοτεινος, ή ίσως έξυπνος (*γελάει μέσα από το στόμα του*), πέρα από απλά ενοχλητικός. Χυδαίο.

Γιατί νομίζεις ότι δε μιλάω τόση ώρα, ηλίθιε; Γιατί προετοιμάζομαι για το πρωτάθλημα. Όχι αυτό το θλιβερό κογκρέσο υπανθρώπων τετάρτης κατηγορίας, το ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Δε με ενδιαφέρει ούτε ο θάνατος του τράγου ούτε οι αηδιαστικές κατηγορίες σας.

Έτσι κι αλλίως είναι ξεκάθαρο, ο τραγικός γερο-ξιφομάχος δευτέρας κατηγορίας, ο Yowai-to (Fallen_Mpougatsa) είναι ο πιο βρώμικα ύποπτος. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ενοχλητική φλυαρία του Ηendrick-pawn (Osama bin Laden) για να καλύψει τη συνενοχή του με την κουκουλωμένη παπαδιά Rachel (Zane), που ήταν η μόνη που δεν ανέφερε, στην πρώτη του ψήφο, επιμένοντας ταυτόχρονα πως ο χριστιανοβρωμόγερος (Babba) είναι ύποπτος, για να κρατήσει τις κατηγορίες εκεί. Φυσικά δεν επιμένει ούτε στον φλώρο από το Ελλαδιστάν (Kai) γιατί τον βολεύει το ενδεχόμενο να λιτσαριστεί ο γερος(Babba) και να στραφούν οι υποψείες προς τα εκείνον.

 

Χυδαίο.


Edited by Kamui, 11 December 2015 - 16:05.

O6rrvsU.jpg