Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Minions vs Nekomania - The Anime FailCon party by Oshare Play!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2015 - 17:25

Οι Oshare Play! επιστρέφουν με ένα παλαβό πάρτυ γεμάτο Anime, Nyans, Minions, jrock, jpop, kpop και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Interesting? Read on!

12232946_923393237752698_748570608228981


Όπως κάθε χρόνο, ήρθε η ώρα να διοργανώσουμε το "Nekomania" πάρτυ μας! Σκεφτήκαμε όμως φέτος να το συνδιάσουμε με Minions αλλά και τα γενέθλια του Φωτογράφου και Assistant Manager της ομάδας, Michael Agas!
Το αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνεται αναμένεται να είναι μια βραδιά από αυτές που μόνο οι Oshare Play! ξέρουν να διοργανώνουν! Και επειδή αναμένεται να είναι έξτρα παλαβή φάση, αποφασίσαμε να ονομάσουμε την εκδήλωση "Anime Fail-Con", ακολουθώντας την σχετική μόδα - με τις πολλές Con - της εποχής! 

Φορέστε λοιπόν όλοι τα γατοαυτιά σας (Neko mimi) ή τις παραλλαγές τους (πχ, Usagi Mimi) και ελάτε Nekos, Nyanboys/girls, Usagi, kawaii girls, school boys/girls και ο,τι άλλο σχετικό μπορείτε να φανταστείτε! Φυσικά περιμένουμε και εμφανίσεις Minions, που θα είναι οι έξτρα καλεσμένοι της βραδιάς! 
Όπως όλες οι εκδηλώσεις των Oshare Play! έτσι και αυτή είναι και γενικότερα ελεύθερο costume play, με συμβολικά δώρα προσφορά του Animehouse.gr, που θα μοιραστούν με κλήρωση τα μεσάνυχτα σε όσους είναι ντυμένοι! Μάλιστα η βραδιά σηκώνει και τα Cosfails, έτσι αν έχετε Cosfail έμπνευση, ελάτε και έτσι!

Αυτήν την φορά θα έχουμε περισσότερα δώρα να σας μοιράσουμε, γιατί θα έχουμε και εκείνα από την τελευταία φορά, που ξεχάσαμε να σας τα φέρουμε να σας τα δώσουμε (Εντάξει, αυτά μόνο εμείς...). 

Από μουσική, η βραδιά θα είναι ως συνήθως ένα non stop videomix, που επιμελείτε ο Vj της βραδιάς Labrokratis V Athinaios, με ιδιαίτερα ανανεωμένο anisons playlist, jpop / jrock επιτυχίες, πολλά Minions και Neko videos και - μετά τα μεσάνυχτα και την κλήρωση των δώρων - Asian Dance με kpop / jpop και ό,τι άλλο προκύψει! 
Για πιθανά requests, αναρτήστε σχετικά εδώ στον τοίχο της εκδήλωσης!

Το πάρτι ξεκινά στις 21.00 και τελειώνει γύρω στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα. Έχει είσοδο 5 ευρώ (με ένα χυμό ή αναψυκτικό ή μπύρα ή κρασί η ένα energy drink) και το πάρτι γινεται στο 7Times (Μιαούλη 13, Ψυρρή - Αθήνα)

Be there or Be Square!
~ The Oshare Play! team & Friends! ~

H εκδήλωση στο facebook: http://www.facebook.com/Oshare.Play/photos/gm.1504026749896504/923393237752698