Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

monster σε χαρτί - δάνεισμα..;


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 MewMew

MewMew

    Death 'n' Rebirth

  • Members
  • 71 posts

Posted 09 June 2015 - 20:03

Γεια και χαρά, είχα αγοράσει παλιότερα το monster του Naoki Urasawa ως το βόλιουμ 12 και το ξανάπιασα πρόσφατα..! Ωστόσο δεν υπάρχει ρευστό για να αγοράσω και τα υπόλοιπα κι ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς που να έχει από το 13 και μετά και να μπορεί/θέλει να μου τα δανείσει για λίγο (τα τελειώνω πολύ γρήγορα) ..! Εννοείται θα τα προσέχω σαν τα μάτια μου..!! Ευχαριστωώ !