Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Cheese in the Trap

webtoon

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 16 May 2015 - 23:37

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμη δεν υπάρχει υποκατηγορία  Webtoon ή manwa στο φόρουμ....αλλά ποια είμαι εγώ που μιλάω...

 

Λοιπόν.... δεν βρήκα αντίστοιχο Thread οπότε είπα να το κάνω μόνη μου.

 

Σήμερα θα σας μιλήσω για το Τυρί στην παγίδα. Είναι ένα κορεάτικο webtoon (που αυτό σημαίνει ότι είναι έγχρωμο κομικς το οποίο εκδίδεται ονλαιν στην κορέα ) μέχρι τώρα είναι slice of life, romance εκτός αν αποφασίσουν να κάνουν ντου τίποτα εξωγήινοι σε επόμενα τεύχη. 

 

 

9a2149f150155b275461a2d912498eea.png

 

Το θέμα είναι η επιστροφή μιας νεαρής φοιτήτριας στο πανεπιστήμιο μετά απο παύση των σπουδών της. Καταλαβαίνουμε απο την ιστορία πως η πρωταγωνίστρια λόγο εκφοβισμού που βίωνε και οικονομικών προβλημάτων διέκοψε τις σπουδές της και έτσι επέστρεψε τώρα στη σχολή της για  να την τελειώσει. Σιγά σιγά ανακαλύπτουμε τι της συνέβη και γιατί η ίδια έχει τον φόβο πως τα πράγματα θα γινουν όπως παλιά. Στην καθημερινότητα της έρχεται σε επαφή με τον συμπρωταγωνιστή που μάλλον την γουστάρει και την φλερτάρει, αλλά αυτή είναι πολύ τραυματισμένη για να το προσεξει. Αυτός ο μυστήριο συμφοιτητης της λοιπόν,διέκοψε και αυτός τις σπουδές του την ιδια περιοδο με την πρωταγωνιστρια και ακόμη δεν έχουμε καταλαβει γιατί....Παράλληλα εμφανίζεται και ο τρίτος της παρές γιατί αν έχετε δει κορεατικό δράμα ή έχετε διαβάσει η romance manwha (manwha = manga) θα ξέρετε πως πάντα πρέπει να υπάρξει τρίτο άτομο σε ένα φλερτ, ο οποιος για κάποιο λόγο θέλει να εκδικηθει τον πρώτο που μάλλον κρύβει κάτι κακό πίσω από το υπέροχο χαμόγελο του....έβαλα καθόλου τελείες στο κείμενο;

 

Με τα πολλά η ιστορία είναι ακόμη σε εξέλιξη, είναι ωραιο γουεμπτουν για να περάσει η ώρα και έχει μέσα αρκετους χαρακτήρες που δίνουν κωμικές πινελιες στα πανελ. Δημιουργός της σειράς δεν ξέρω ποιος είναι και δεν γράφω για να σας κάνω το ψάξετε λίγο μόνοι σας. Γενικά η ιστορία είναι πολύ ωραία χωρίς να κουράζει. 

 

νομίζω θα το εκτιμήσουν περισότερο τα κοριτσια παρα τα αγόρια. αυτά...όταν θα είμαι λιγότερο κουρασμένη θα διορθώσω και την ορθογραφία.