Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Δανειστική βιβλιοθήκη comics (manga) στην Αθήνα


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 08 February 2015 - 10:01

Ανοίγει την Τετάρτη που μας έρχεται, από τους ανθρώπους της Comicdom, ακόμα site δεν υπάρχει, για περισσότερα στο Facebook που λογικά έχουν


http://inagreece.gr/2015/02/06/%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%b9%ce%bf%ce%b8%ce%ae%ce%ba/
rsrGbGx.gif

#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 February 2015 - 22:43

Από το άρθρο φαίνεται πολύ όμορφη κίνηση την οποία χρειαζόταν το κοινό για να έρθει πιο κοντά με πάρα πολλούς τίτλους. Ελπίζω να ευδοκιμήσει όπως έχουμε δει σε πάρα πολλές χώρες του εξωτερικού. 



#3 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 08 February 2015 - 23:19

Ωραιο!Μακαρι να παει καλα!!!


mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om


#4 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 20 February 2016 - 12:01

Λοιπόν πήγα το προηγούμενο Σουκου. Τα θετικά, έχει πολλααααααααααά comics και ένα ωραίο μεγάλο τραπέζι να αράξεις να διαβάσεις. Είναι σε πολύ κεντρικό σημείο στου Ψυρρή, απέναντι από το γνωστό κουλουρτζιδικο της περιοχής. Τα αρνητικά είναι ότι από manga έχει μόνο έξι με εφτά ράφια. Το κάθε ράφι είναι περίπου στο 1 μέτρο όποτε γενικά έχει τόσα όσα μπορεί να έχει κάποιος σπίτι του. Δηλαδή σίγουρα κάποιοι από δω μέσα έχουν παραπάνω. Έχει αρκετούς τίτλους αλλά τα πρώτα volumes και όχι full σειρές. Μόνο το Monster και το 20th Century Boys είδα να έχουν full. Γενικά τα comics είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυύ περισσότερα σε σχέση με τα manga. Τέλος έχει συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας, έχει ετήσια συνδρομή στα 80 € και είναι στο υπόγειο ενός άλλου χώρου που είναι για colab και kickstart thingies. Θα μου πεις που το αρνητικό στο τελευταίο, ε αυτό είναι λίγο προσωπικό, απλά μου την σπάνε αυτοί οι χώροι (νο ριζον).  :dazed: Μπορεί να πάτε να τσεκάρετε αλλά αν είναι εκτός ωραρίου θα έχετε δυσκολία να μπείτε, τουλάχιστον εγώ είχα. Πήγα Κυριακή, που κανονικά είναι κλειστά η βιβλιοθήκη (χωρίς να το ξέρω βέβαια, απλά είδα φως και μπήκα), για να μπω στο κτίριο απλά, έστω να ρωτήσω πληροφορίες δεν υπήρχε κάποιο κουδούνι. Τελικά μου άνοιξε ένας κύριος βάζοντας κωδικό στην πόρτα. Μέσα δεν βρήκα κάποιον να ρωτήσω πως δουλεύει η βιβλιοθήκη, ώρες κλπ οπότε απλά έριξα μια ματιά, πήρα και μερικά φυλλάδια και έφυγα.

Τέσπα φαίνεται καλά οργανωμένο αλλά μάλλον θα προτιμήσω την ΛΕΦΙΚ που είναι λίγο πιο πάνω και είναι πιο αραχτοί σαν φάση.  :8):

 

ps: Μόλις είδα ότι έχει day pass, 2€ και γω μπήκα έτσι.  :dazed:  Ελπίζω να μην βρει κάποιος τον μπελά του, επίσης dis sacks, έλα ρε μαν μια ματιά θέλω να ρίξω.  :wet2:


Edited by Hazuki, 20 February 2016 - 12:06.

rsrGbGx.gif