Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Τσαγάκι και Eλαφρά Kουβεντούλα στην .aNiMe//GR//gr Town: Five Nights at Freddy's

Παλέρμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Γιατρός Vigilante unfunny reference in title Fandom η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται από το ψυγείο

  • This topic is locked This topic is locked
216 replies to this topic

#16 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 08 December 2014 - 21:21

Κεφάλαιο Δεύτερο

Ο ντετέκτιβ και ο γιατρός

 

Δεν είχε έρθει ακόμα το βράδυ όταν συνέβη. Το θυμάμαι καλά, γιατί, ακολουθώντας τις οδηγίες του φίλου μου, είχαμε βγει και οι δύο έξω από την έπαυλη κόβοντας βόλτες στα μονοπάτια του βάλτου. Ο φίλος μου έλεγε ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο στην ηρεμία της εξοχής ώστε να βάλει σε μια σειρά τα στοιχεία που είχε βρει παρότι επέμενε ότι δεν ήταν προς το παρόν απαραίτητο να μάθω τι ακριβώς ήταν αυτά. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν σκεφτόμουν τα στοιχεία εκείνη την στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωθα καθόλου καλά με την όλη κατάσταση. Εννοώ, το να αφήσουμε έναν άνθρωπο να πεθάνει αβοήθητος ήταν πάρα πολύ για να το χωνέψω.

 

"Τι σε ενοχλεί;", ρώτησε τελικά ο φίλος μου βλέποντας με μάλλον σκεπτικό.

 

"Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται εδώ.", απάντησα.

 

"Το καταλαβαίνω, Γουάτσον. Είσαι γιατρός και δουλειά σου είναι να σώζεις ζωές και όχι να τις καταδικάζεις."

 

"Και εσένα το ίδιο. Από πότε αφήνουμε ανθρώπους να πεθάνουν χωρίς να κάνουμε τίποτα απολύτως για να το σταματήσουμε, Χολμς; Δεν το... συνηθιζουμε."

 

"Όχι, δεν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά μας. Αλλά ήταν εντολή του εργοδότη μας να λύσουμε την επικείμενη δολοφονία του και, αν θυμάμαι καλά, ούτε να αγνοούμε τις εντολές του εργοδότη μας είναι μέσα στα ενδιαφέροντά μας."

 

Γύρισα και κοίταξα τον βάλτο δίχως να έχω διάθεση να συνεχίσω την κουβέντα.

 

"Εξάλλου Γουάτσον, εάν πρόσεχες λίγο περισσότερο θα συνειδητοποιούσες ότι δεν θα μπορούσαμε να σώσουμε τον εργοδότη μας. Βρισκόμασταν επί τετελεσμένων γεγονότων κατά πάσα πιθανότητα από την στιγμή που η άμαξα μας μπήκε στους βάλτους."

 

Γύρισα και κοίταξα τον φίλο μου λιγάκι απορημένος, όμως σύντομα κατάλαβα.

 

"Θες να πεις ότι-"

 

"Ακριβώς, Γουάτσον. Γιατί κάποιος να μην θέλει να αποτρέψει την ίδια του την δολοφονία; Στοιχειώδης λογική, αγαπητέ μου!"

 

Εκείνη την στιγμή ακούσαμε γρήγορα βήματα στα λασπόνερα του βάλτου και μπροστά μας εμφανίστηκε ένας κοντός καμπουριαστός γέρος με πυκνά άσπρα φρύδια και δραστήρια καστανά μάτια.

 

"Εσείς θα είσαστε ο κύριος Μάιλς. Συμβαίνει κάτι;", ρώτησε ο φίλος μου.

 

"Κύριε Χολμς! Δόκτορα Γουάτσον! Πρέπει να επιστρέψετε γρήγορα στην έπαυλη! Ο λόρδος Μόρτιμερ έπεσε κάτω ξερός την ώρα που συζητούσε! Χρειαζόμαστε επειγόντως τις υπηρεσίες σας!"

 

Έκανα να τρέξω αλλά το χέρι του φίλου μου στο ώμο με σταμάτησε.

 

"Ξέρεις ότι δεν θα καταφέρεις να κάνεις τίποτα απολύτως, έτσι Γουάτσον; Μην βιάζεσαι. Κάτι μου λέει ότι και σε μια εβδομάδα να επιστρέφαμε στην έπαυλη κανείς δεν θα είχε φύγει."

 

Έπειτα ο φίλος μου στράφηκε στον επιστάτη.

 

"Κύριε Μάιλς, φαίνεται ότι έρχεται καταιγίδα.", είπε δείχνοντας τον ολοένα και πιο μαύρο ουρανό. "Πείτε στον Σεμπάστιαν να πάει τον λόρδο Μόρτιμερ στα δωμάτια του. Έπειτα, αφού επιστρέψουμε, θα σφραγίσετε όλες τις εξόδους της έπαυλης και θα σταθείτε φρουρός από έξω μέχρις ότου σας πω εγώ και μόνο εγώ να κάνετε αλλιώς. Έγινα κατανοητός;"

 

Ο επιστάτης έμεινε για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητος και έπειτα έγνεψε καταφατικά πριν εξαφανιστεί και πάλι στους βάλτους.

 

"Θα τον αφήσεις απ'έξω; Είναι φανερό ότι είναι μπλεγμένος.", είπα στον φίλο μου.

 

"Όχι, Γουάτσον, η συμπεριφορά και οι αντιδράσεις του υποδεικνύουν ότι ξέρει, όχι ότι είναι μπλεγμένος. Το γεγονός ότι ήρθε τρέχοντας ως εδώ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τον αφέντη του δείχνει ότι, αν μη τι άλλο, νοιάζεται για αυτόν. Όπως και να έχει, θα είναι καλύτερα να μην τον έχουμε στα πόδια μας γιατί μπορεί να βάλει το συναίσθημα πάνω από την λογική και να μας προκαλέσει προβλήματα. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να εμφανιστούμε. Εγώ για να παίξω λίγο θέατρο, the Globe way, και εσύ γιατί έχεις ένα πτώμα να εξετάσεις."

 

Ακολούθησα τον φίλο μου χωρίς πολλές κουβέντες. Αν και ανησυχούσα, γεγονός ήταν ότι δεν είχε κάνει πολλές φορές λάθος στο παρελθόν, οπότε δεν είχα λόγο να μην τον εμπιστευτώ τώρα.

 

---------------------------------------------

1 ) OdyMonaxos - Kenshiro (Hokuto no Ken)

2 ) Babba - Ryonosuke Uryu (Fate/Zero)

3 ) Vagelio - Tarou A. Priapus (Priapus)

4 ) Fallen Mpougatsa - Kaisar Lidfard (Shingeki no Bahamut)

5 ) The Gunsmasha - Sakamoto (Sakamoto desu ga?)

6 ) Black Kaiser - Urahara Kisuke (Bleach)

7 ) Kalamaris - Furudo Erika (Umineko no naku koro ni)

8 ) John Crabs - Mr Satan (Dragon Ball series)

9 ) Zane - Gandharva (Kubera)

10) Black Rock - Okosan (Hatoful Boyfriend)

11) Lord Leon - Korosensei (Assassination Classroom)

12) Takayama Yuichi - Nishijou Takumi (Chaos;Head, τo VN, όχι το anime, αυτό είναι σκουπίδι και κάνουμε πως δεν υπάρχει.)

13) Ghostprince - JOHHJJ JOJOH HJJ (Terra Formars)

14) Keito - Paprika (Paprika)

15) Mika.siam - Hikigaya Hachiman (My teen romantic comedy SNAFU)

16) Kamui - Pegasus (Oyasumi Punpun)

17) demonicMC - Jotaro Kujo (JoJo's Bizzare Adventure)

18) zennith666 - Favaro Leone (Shingeki no Bahamut:Genesis)

19) Jorg - Adolf Reinhard (Terra Formars)

20) Fandom - Abe (Kuso Miso Technique)

21) The Tragic Prince - Frederica Bernkastel (Umineko no naku koro ni)

22) πίου-πίου - Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji)

23) Theodore - Kuranosuke Koibuchi (Kuragehime)

24) Mad Hatter - Shun Kurosaki (yu-gi-oh Arc-V)

---------------------------------------------

 
(Πίσω στην έπαυλη, ο μπάτλερ Σεμπάστιαν παίρνει σηκωτό το πτώμα του λόρδου Φρέντερικ ώστε να το πάει πάνω, στα υπνοδωμάτια, ενώ ακούτε τον Μάιλς τον επιστάτη να σφραγίζει με σανίδες τις πόρτες και τα παράθυρα τριγύρω σας. Μέσα στο σκοτάδι της νύχτας που έρχεται γρήγορα και της καταιγίδας που ωριμάζει στον ουρανό ορμώντας από τον αφιλόξενο βορρά, κάτω από το λιγοστό φως το κεριών που έχουν απομείνει αναμμένα  στο σαλόνι, στέκεστε ακόμα εμβρόντητοι από τον ξαφνικό θάνατο του λόρδου Φρέντερικ μπροστά στα μάτια σας. Λίγο αργότερα, ένας τύπος μπαίνει μέσα, σας κοιτάζει με καχύποπτο βλέμμα και σας απευθύνει τον λόγο καθαρίζοντας ταυτόχρονα την πίπα που κρατάει στο ένα χέρι).
 
 
Sherlock Holmes (your host and GM)
 
peter-cushings-sherlock.jpg
 
Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Σέρλοκ Χολμς και είμαι επιφορτισμένος από τον ίδιο τον αποθανόντα λόρδο Φρέντερικ Μόρτιμερ με το να βρω τους δολοφόνους του. Ω ναι, χαίρομαι που επιτέλους καταλάβατε όλοι για ποιον λόγο σφραγίζει αυτήν την στιγμή τις πόρτες και τα παράθυρα της έπαυλης ο κύριος Μάιλς. Είναι απλό, πραγματικά. Μέχρι να βρεθούν ανάμεσά σας όλοι όσοι έπαιξαν ρόλο στην δολοφονία του λόρδου κανείς δεν πρόκειται να βγει από εδώ μέσα. Πριν σας πω όμως την δικιά μου άποψη για το τι πραγματικά συμβαίνει, θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας.
 
Τώρα, μην ντρέπεστε. Εγώ απλώς θα κάτσω εδώ και δεν θα βγάλω άχνα.
 
(Κάθετε σε έναν καναπέ και ανάβει την πίπα του παρατηρώντας τον κόσμο που βρίσκεται στο δωμάτιο).
 
 
Η νύχτα πέφτει την Τετάρτη στις 21.00.
 
Από εδώ και στο εξής:
Όλα τα ποστ σας θα πρέπει να περιέχουν μία ψήφο με κόκκινο χρώμα. Δίπλα από το όνομά του χαρακτήρα, τουλάχιστον μια φορά στο ποστ σας, θα πρέπει να βάζετε και το όνομά του παίκτη του μέσα σε παρένθεση. Δηλαδή, όχι Sherlock Holmes αλλά Sherlock Holmes (Osama bin Laden). Ποστς χωρίς ψήφο δεν θα μετράνε ως συμμετοχή για τον κανόνα των αυτοκτονιών.
 
Απαγορεύονται τα edits στα ποστς σας πολλή ώρα αφότου τα έχετε ποστάρει. Edits γίνονται δεκτά μόνο λίγα λεπτά αφού τα έχετε ποστάρει και μόνο εφόσον περιέχουν κάποια δικαιολόγηση που να εξηγεί τον λόγο του edit. Ποστς που παρατηρώ ότι έχουν γίνει edit πολλή ώρα μετά το ποσταρισμά τους δεν θα μετράνε ως συμμετοχή για τον κανόνα των αυτοκτονιών.
 
ρόλοι:
Spoiler:

Edited by Osama Bin Laden, 09 December 2014 - 14:52.


#17 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 08 December 2014 - 22:07

Commie-Fate-%E2%81%84-Zero-02-F1693F31.m

Ryonosuke Uryu(Babba)

 

Σοβαρά τώρα, το λέτε αυτό δολοφονία;

Έπεσε ξερός την ώρα που... συζητούσε; Τι ξενέρωτα πράγματα είναι αυτά; Έτσι το κάνουν "Ευρωπαϊκά"; Ούτε αίμα; Ούτε καν μια κραυγή αγωνίας; 

Έλεος με τους κρυόκωλους τους Εγγλέζους. Ούτε να δολοφονήσουν δεν ξέρουν.

Και τώρα κλειστήκαμε μέσα. Και ο άλλος λέει να βρούμε "ποιοι" φταίνε. Λες και θέλει και πολλούς για να πέσει ένας γέρος ξερός. Μήπως πέθανε από βαρεμάρα; Ίσως κατάπιε το σάλιο του και πνίγηκε; Άμα ήταν τίποτα σοβαροί δολοφόνοι, να τους πιάναμε και να "μελετούσαμε" τη δουλειά τους. Αυτοί εδώ μου είναι εντελώς αδιάφοροι.

 

Πού ΄σαι, δόκτωρα Γούτσου και εσύ με την πίπα, άμα τους πιάσουμε τι θα τους κάνουμε;

Εδώ δεν το 'χετε έθιμο το οφθαλμό αντί οφθαλμού και δολοφονία για τη δολοφονία;

Άμα είναι να πετσοκόψουμε κάποιον, διαλέγω τον JOHJ(ghostprince). Τι πιο γαμάτο από κίτρινα ζουμιά να πετάγονται! 

Ε, ασχημοτέτοιε, έχεις αίμα; Τι χρώμα είναι; Άμα διαλέξουν εσένα, μπορώ να βλέπω καθώς θα σε κόβουν; 


Edited by Babba, 08 December 2014 - 22:08.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#18 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 08 December 2014 - 22:12

Kuranosuke Koibuchi

295pa43.png

*κάθεται στο κεφαλόσκαλο, απορημένος*
 

«Χμμ... Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως εγώ δεν έχω καμία ανάμιξη με την δολοφονία και τα συναφή, αλλά ποιος θα 'θελε να ξεκάνει τον καλούλη κύριο Μόρτιμερ;», είπε κατεβαίνοντας σιγά σιγά τα σκαλοπάτια.

 

«Δε ξέρω κανέναν από εσάς εδώ, αλλά θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω... εάν δεν είστε δολοφόνος!». *κοιτάζει δεξία και αριστερά προσπαθώντας να δει αν κάποιος θορυβείται*

 

«Μπορείτε να με λέτε Kuranosuke. Τον κύριο Μόρτιμερ τον γνώρισα πριν λίγα χρόνια στο Τόκυο· οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές και σύντομα η οικογένειά μου δειπνούσε μαζί του. Προσπάθησα να αποφύγω το δείπνο, αλλά η καλοσύνη και διακριτικότητα του κου. Μόρτιμερ τελικά με κέρδισαν! Είχε μια εκλεπτισμένη άποψη για την μόδα, αξιοπερίεργο για άτομο της ηλικίας του. Πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, αν μη τι άλλο», είπε με ήρεμη φωνή.

 

«Δις Paprika (Keito)! Μιλήσαμε κατά την διάρκεια του ταξιδιού, δε θυμάμαι αν τελειώσαμε την συζήτηση για τη γάτα της φίλης σας; Χαχα! Χαίρομαι, αν μου επιτρέπεις να σου μιλάω στον ενικό, που είσαι και εσύ εδώ. Ένα, έστω πρόσφατα, οικείο πρόσωπο με καθησυχάζει. Λατρεύω το συνολάκι σου! Έλα μετά αν θέλεις να σου δείξω τι ρούχα έφερα μαζί μου!», αναφώνησε.

 

«Επί της ουσίας, τώρα... Όλοι είστε ακριβώς το ίδιο ένοχοι. Κανένας λιγότερο από τον άλλον. Πώς να το κάνουμε, πώς το λένε ρε παιδί μου, δεν σας ξέρω! Τι να πω; Όλοι αθώοι μοιάζετε, αλλά σίγουρα όλοι δεν είστε... Εσύ, Tarou (Vagelio), δεν είχες κανέναν να σου μάθει βασικούς κανόνες ενδυμασίας και η ψυχή σου κατέληξε μαύρη, σκληρή και διεστραμμένη; Έτσι έγινε; Ναι; Όχι; Δε ξέρω; Δε ξέρεις; Σε θέλω, με θέλεις; Υποφερώ κι υποφέρεις; Και τα λοιπά...», τραγούδησε ψυχρά παρατηρώντας τον.

 

 

2iuqih4.gif

«Εύχομαι να αναπαυτεί, αλλά κυρίως, εύχομαι να βρεθεί και να πληρώσει όποιος φταίει για τον θάνατο του κυρίου Φρέντερικ Μόρτιμερ. Και θα είμαι εδώ, εώς ότου λάμψει η αλήθεια και αποδοθεί δικαιοσύνη!», είπε με σπινθηροβόλα μάτια και χάθηκε σε μιά γωνιά.



#19 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 08 December 2014 - 22:31

Kaisar Lidfard

1416452701751_zps6ba4f78a.jpg

 

*τραβάει το όπλο του*

M-μια κατσαρίδα που μιλάει(Ghost Prince)!; Θεοί και κύριοι! Είναι δαίμονας, σίγουρα είναι! Κι ο Pazuzu έτσι ήταν, ζωόμορφος!

*ακούει τα νέα  από τον Sherlock Holmes*

Ωωωωωω θεοί, πέθανε κι ο οικοδεσπότης μας! Σίγουρα αυτό το...πράγα θα το κανε! πρέπει να τον εξολοθρεύσουμε! Δεν πρέπει να βασιζόμαστε μόνο στη Jeane D'Arc και τη δύναμή της, πρέπει να πολεμήσουμε κι εμείς! Favaro(Zennith)! Σταμάτα να γλυκοκοιτάς τους πολυέλαιους και τράβα κι εσύ το σπαθί σου! Όλοι οι άντρες εμπρός να προστατεψουμε τις δεσποσύνες και τα παιδιά!

...εκτός από εσένα Ryonosuke Uryu(Babba), που ακούγεσαι το ίδιο ποταπός με τους δαίμονες που έχω αντιμετωπίσει αν όχι ακόμα χειρότερος ακριβώς επειδή είσαι άνθρωπος. Μα τι είναι αυτά τα απαίσια πράγματα που λες; Βαρετός; Ο θάνατος ενός καλού ανθρώπου δεν είναι βαρετός ή ενδιαφέρον, είναι απλώς τραγωδία. Πώς μπορείτε να λέτε τέτοια πράγματα τόσο ξεδιάντροπα;

 


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#20 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 08 December 2014 - 22:35

Sakamoto(TheGunsmasha)

e79138e95381f9d717727a5aa4a11fd9.jpg

*Τα πάντα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ανάμεσα στην βουή και τα γέλια ένας άντρας έπεφτε νεκρός στο πάτωμα. Τίποτα όμως δεν προμήνυε αυτήν την εξέλιξη.
Ελάχιστα πριν ο όμορφος κούρος Priapus(Vagelio) εξιστορούσε τις ακολασίες του Άρη και της Αφροδίτης στην Κύπρο με λόγο γλαφυρό και ενίοτε προκλητικό, ενώ ο ατσαλάκωτος Kujo(demonicMC) γελούσε δυνατά σχολιάζοντας της εκάστοτε σκηνές. Ακόμα και ο Takumi(Takayama) είχε παίξει ένα αντίστοιχο eroge, οπότε και άραζε να ακούσει.
Και τότε η χαρά εδωσε την θέση της στις κραυγές και την πλήρη αταξία. Ο αγαπημένος Λόρδος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή χωρίς καμία ένδειξη. Ποιό καταραμένο δηλητήριο τον είχε άραγε φαρμακωσει και από ποιό χέρι κατέληξε στο ποτήρι του.
Ακόμα και το άπειρο swag του Sakamoto είχε λυγίσει στο ένα του γόνατο.*

"Δηλαδή μας λέτε πως κάποιος, ή μάλλον κάποιοι, από τους παρευρισκόμενους ήρθαν εδώ με απώτερο σκοπό την δολοφονία του εξαίρετου φίλου μου?... Αν είναι δυνατόν. Να χαίρεστε την φήμη σας κύριε Sherlock. Θα καταφέρετε να λύσετε άλλη μία υπόθεση. Τουλάχιστον αυτό θα γραφτεί στα πρακτικά."

*Χαμογέλασε ειρωνικά στον ντετέκτιβ που ατάραχος συνέχισε να τους παρακολουθεί. Δεν υπήρχε καιρός για πένθος. Οι δολοφόνοι έπρεπε να πιαστούν το συντομότερο.
Χτυπώντας την άκρη του δεξιού του ποδιού κάτω τα αχτένιστα μαλλιά του φτιάχτηκαν στην τρίχα λές και τα είχε γλύψει αγελάδα ενώ το κουστούμι του έλαμψε σαν να το είχε μόλις αγοράσει από τα Dolce&Gabbana.





IJjskMcl.png

"Μιας και ο πολυμήχανος Sherlock μας αφήνει να πάρουμε τον μόνο στα χέρια μας, θα προσκαλούσα τον καθένα σας να πάρει τον λόγο και να εκφράσει τις σκέψεις σχετικά με τον ποιόν θεωρεί ένοχο. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και μόνο δια της συζήτησης θα εντοπίσουμε τους ψεύτες.
Δίδα Erika(Kalamaris) φαίνεστε αναστατωμένη, πως να μην είσαστε. Τι θα λέγατε να μοιραστείται τις σκέψεις σας μαζί μας."

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#21 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 08 December 2014 - 23:07

Εσύ, Tarou (Vagelio), δεν είχες κανέναν να σου μάθει βασικούς κανόνες ενδυμασίας και η ψυχή σου κατέληξε μαύρη, σκληρή και διεστραμμένη; Έτσι έγινε; Ναι; Όχι; Δε ξέρω; Δε ξέρεις; Σε θέλω, με θέλεις; Υποφερώ κι υποφέρεις; Και τα λοιπά...», τραγούδησε ψυχρά παρατηρώντας τον.

page000912_zps5857195d.jpg
Τarou A. Priapus (Vagelio)

Ο Priapus έκπληκτος συνειδητοποίησε πως το εχθρικό βλέμμα του Kuranosuke ήταν καρφωμένο πάνω του. Ακούγοντας τις κατηγορίες του, συνοφρυώθηκε και του απάντησε τα εξής με παιχνιδιάρικο ύφος:
"Τι πράγμα; Φίλτατε Kuranosuke(theodore), να καταλάβω το "σκληρή", αλλά αδυνατώ να κάνω την σύνδεση με το "μαύρη" ή το "διεστραμμένη". Νομίζω πως αν περνούσαμε λίγο πριβέ χρόνο μαζί θα λυνόταν η παρεξήγηση που έχετε σχηματίσει γύρω από το πρόσωπο μου. Θα μπορούσατε να μου δώσετε και μερικές συμβουλές σχετικά με την μόδα καθώς βλέπω ότι ανήκει στα πεδία του ενδιαφέροντός σας."

"Ωωωω τι κρίμα, ένας λιγότερος άνθρωπος για να κάνω καλύτερο έφυγε από την ζωή" είπε παίρνοντας ένα ψευδοδραματικό τόνο στην φωνή του συνοδευόμενο με την ανάλογη θεατρική πόζα. Έπειτα, σκεπτόμενος τα πιθανά σενάρια που συνήθιζε να βλέπει στις ταινίες που κατέβαζε με το κλεμμένο σήμα από το γουάι-φάι του Απόλλωνα θυμήθηκε ότι σε πολλά από τα murder mysteries που είχε δει, η πηγή του κακού ήταν το δεξί χέρι του θύματος.
"Αγαπητέ Σεβαστιανέ(πιου-πιου), παρά τα λεπτεπίλεπτα και κομψά χαρακτηριστικά σας δεν μου αφήνετε την ...ας την πούμε αίσθηση που μου αφήνουν οι ανθρώπινες οντότητες της αίθουσας. Ποια η σχέση σας με τον αφέντη σας; Ή με τους αφέντες σας αν προτιμάτε" του απάντησε κλείνοντας του το μάτι με πονηρό ύφος.

Εdit: Κεντράρισμα. Πάλι.


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#22 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 08 December 2014 - 23:14

Satan (John Crabs)

 

 

images?q=tbn:ANd9GcQtwTH7QKVlYHfo5Q7Dnoh

 

Πως?? Πέθανε κάποιος?? Ευτυχώς για εσάς είναι εδώ ο πρωταθλητής!!! Εγώ θα εξιχνιάσω αυτό το έγκλημα αμέσως.

 

*Κοιτάζει γύρω γύρω, ενώ ψιθυρίζει στον εαυτό του*

 

"Ποιος να ναι, ποιος να ναι!!! Αχ που έμπλεξα!!! Τι θα κάνω τώρα?"

 

Ο δολοφόνος είσαι εσύ!! Όχι εσύ!! Χμμ, ίσως όχι. Μήπως είσαι εσύ?? Όχι, όχι, όχι δεν θα μπορούσες. Το βρήκα!!!!

Από όλους σας ο πιο ύποπτος είσαι εσύ Korosensei (Lord Leon) . Χαχαχα!!! Το έγκλημα λύθηκε, πάμε στα σπίτια μας τώρα. Εγώ ο πρωταθλητής πάλι έδωσα το φως σε ένα δύσκολο πρόβλημα. 

 

"ΩΩ majin boo που είσαι να με σώσεις από αυτή την κατάσταση"



#23 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 08 December 2014 - 23:32

Adolf Reinhard (Jorg)

Rostro_de_Adolf_zpsb4705f54.png

"Οι καταστάσεις που πάντα μπλέκομαι... Ολόκληρη η ανθρωποτητά απειλείται από έναν αθεράπετυτο ιό και αντί να προσπαθώ να βρω τη λύση είμαι αναγκασμένος να ψάξω για κάποιους δολοφόνους που τολμάνε να επιτίθονται στο είδος τους, χωρίς να έχουν ιδέα ότι ο πραγματικός κίνδυνος βρίσκεται εκεί έξω" σκέφτεται καθώς ένα βλέμμα απογοήτευσης αποτυπώνεται στο μισοκρυμμένο πρόσωπό του.

Μετά τον σύντομο συνειρμό του, το βλέμμα του πέφτει στον/στην Kuranosuke Koibuchi (Theodore : D) την ώρα της ομιλίας του.

 

«Χμμ... Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως εγώ δεν έχω καμία ανάμιξη με την δολοφονία και τα συναφή...», είπε κατεβαίνοντας σιγά σιγά τα σκαλοπάτια.
.
.
.
«Επί της ουσίας, τώρα... Όλοι είστε ακριβώς το ίδιο ένοχοι. Κανένας λιγότερο από τον άλλον. Πώς να το κάνουμε, πώς το λένε ρε παιδί μου, δεν σας ξέρω! Τι να πω; Όλοι αθώοι μοιάζετε, αλλά σίγουρα όλοι δεν είστε...


"Βγάζετε τον εαυτό σας απ'έξω λέγοντας πως είστε αθώος, μας θεωρείται όλους ένοχους αλλά λέτε πως μοιάζουμαι με αθώους; Αρκετά μπερδεμένα μας το λέτε, αρκετά ώστε να έχετε για την ώρα τη προσοχή μου. Ίσως βέβαια εμπλέκεται κάποιας φύσεως διαταραχή προσωπικότητας στη μέση." Λέει και τελείωνει τα όσα είχε να πει για εκείνη τη στιγμή
*Θα πρέπει να το ερευνήσω περαιτέρω" σκέφτεται καθώς τελείωνει τη παραπάνω πρότασή του.

Edit: Ξεφορτώθηκα το smiley
 


Edited by Jorg, 08 December 2014 - 23:34.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#24 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 08 December 2014 - 23:52

Paprika

tumblr_liogs6TCqG1qda7h6o1_500.gif

 

*Το ταβάνι της έπαυλης βάφεται μπλε, σύννεφα μαζεύονται και τυμπανοκρουσίες ακούγονται απ'το βάθος καθώς μια γυναικα πέφτει απ'τον ουρανό *

 

~IiIiIt's showtiiime~

 

Καλημέρα αγαπητοί!

 

Βρίσκομαι εδώ αρκετή ώρα αλλά δεν είχα την ευκαιρία να σας χαιρετήσω νωρίτερα. 

*περιφέρεται ανέμελα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους*

 

Είστε όλοι πολύ ενδιαφέροντες!

 

Λυπάμαι πολύ για τον θάνατο του Λόρδου και μακάρι να μην υπάρξουν άλλα παρόμοια συμβάντα.

*χαιρετά χαρούμενα τον Sherlock Holmes( Osama Bin Laden) ο οποίος κοιτάζει σιωπηλά, καπνίζοντας*

 

Χμμ. Εσύ Kaisar Lidfard (Fallen_Mpougatsa), σαν πολύ εύκολα να έτρεξες να εξολοθρεύσεις καλεσμένους! Γιατί τόσες δολοφονικές και εχθρικές τάσεις; Αυτό συνήθως δηλώνει κάποια ενοχή ή ανασφάλεια. Μίλησε μας για αυτό άν θέλεις.

 

ΚΥΡΙΕ KOIBUCHI (Theodore)! Γεια και σε εσένα. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το να μου μιλάς στον ενικό. Βρίσκω τις τυπικότητες αχρείαστες και περιοριστικές! :) Δεν υπάρχει λόγος όμως να μιλάς τόσο άσχημα στον Πρίαπο (Βαγγελιώ).

Σίγουρα όποτε θέλεις δεν έχω πρόβλημα να δω τα ρούχα που επέλεξες. Αν και, αλήθεια, έχουν τόση λίγη σημασία, μιας και αλλάζουν τόσο εύκολα και απλά!

 

*είπε και πήδηξε με τέτοιον τρόπο στο κενό έτσι ώστε να κάνει το δωμάτιο να μοιάζει με αχανή ουρανό, χωρίς ορίζοντα, τοίχους ή πατώματα.*

 

tumblr_n06teuquvj1s983xjo6_500.gif

 

 

Να! Ορίστε! Τόσο εύκολα και απλά! 



#25 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

    I'm just one hell of a butler :)

  • Members
  • 1,306 posts

Posted 08 December 2014 - 23:54

Sebastian Michaelis 

 

1304882.jpg

 


"Αγαπητέ Σεβαστιανέ(πιου-πιου), παρά τα λεπτεπίλεπτα και κομψά χαρακτηριστικά σας δεν μου αφήνετε την ...ας την πούμε αίσθηση που μου αφήνουν οι ανθρώπινες οντότητες της αίθουσας. Ποια η σχέση σας με τον αφέντη σας; Ή με τους αφέντες σας αν προτιμάτε" του απάντησε κλείνοντας του το μάτι με πονηρό ύφος.
 

 

 

Με τιματε, αγαπητε Τarou A. Priapus, με ολο το σεβασμο μου ομως, νομιζω οτι με υπερεκτιματε. Im just one hell of a butler  ;)  

Aλλα εφοσον πλεον οι μασκες επεσαν, θαρρω πως μπορω να σας πω τον αληθινο λογο για τον οποιο βρισκομαι εδω. Ο νεαρος αφεντης μου, Ciel Phantomhive, οπως προανεφερα, ειδοποιηθηκε κατευθειαν απο την Αυτου Μεγαλειοτης για το αποψινο συμβαν. Οπως καταλαβαινετε, θα ηταν σοφο να αφησετε τον κοσμο του Underworld να καθαρισει εδω περα, καθως εσεις απολαμβανετε τα υπεροχα εδεσματα που σας ετοιμασα.

 

Θα προτεινα το ιδιο και σε σας αγαπητοι Scotland YarderZzZ, κυριε Χολμζ, κυριε Γουατσον. Δεν θα θελατε να συμβει οτιδηποτε δυσαρεστο και σε εσας, αλλωστε.

 

 

 

 

 

*Σερβιρε τους καλεσμενους και ακολουθησε διακριτικα τον Kenshiro (OdyMonaxos)*


yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#26 Mika.siam

Mika.siam

    Anime Newbie

  • Members
  • 33 posts

Posted 09 December 2014 - 00:00

Hachiman Hikigaya-Mika.siam

yaharioreno.jpg

 

"Να σε πάρει Shizuka, γιατί με έστειλες εκπρόσωπο του σχολείου; Το ήξερες ότι δε μου αρέσουν αυτές οι ανούσιες συναθροίσεις με χαμογελαστούς υποκριτές! Κοίτα τώρα που έμπλεξα πάλι!" σκέφτηκα καθώς το πλήθος στην αίθουσα οργίαζε.

 

"Κ. Sherlock πιστεύεται ότι θα μπορούσατε να λύσετε την υπόθεση σύντομα, γιατί αρχές της άλλης βδομάδας η μικρή μου αδερφή έχει γενέθλια και δεν θα ήθελα να της το χαλάσω με την απουσία μου." είπα στον ντετέκτιβ. Ρίχνοντας όμως μια τελευταία ματιά τριγύρω του ψιψίρισα " καλό θα ήταν να ξεκινήσετε από τον σχιζοφρενή της παρέας πιστεύω, τον Ryonosuke Uryu-Babba."πριν απομακρυνθώ.

 

Τότε πρόσεξα το αγχωμενο/αναστατωμένο τρίτο λυκειόπαιδο της συνάντησης. "Nishijou Takumi-Τakayama Yuichi, δεν φαίνεσαι καλά.Sebastian Michaelis-πίου-πίου μας φέρνεις ένα νερό παρακαλώ;"


gif-gato-lixando-a-unha.jpg


#27 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 09 December 2014 - 00:13

Kaisar Lidfard

 

Kaisar_introduction_zpsb6c4e26a.png

 

Aγαπητή μου δεσποσύνη Paprika(Keito), μπορώ να πω πως εδώ έχει σχετική ηρεμία, σ'αυτήν τη χώρα που είμαστε, αλλά εγώ προέρχομαι από έναν κόσμο γεμάτο δαίμονες που θέλουν να σκοτώσουν αθώους και έναν τεράστιο δράκο που θέλει να καταστρέψει όλη την πλάση! Κι αυτή η κατσαρίδα μιλάει(Ghost Prince) και είναι πολύ προφανές ότι είναι κι αυτη δαίμονας. Αλλιώς γιατί να μιλάει μια τεράστια κατσαρίδα;! Γιατί μόνο εμένα μου φαίνεται αυτό περίεργο;

 

Παρόλαυτα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν άνθρωπο που έχει ξεπέσει τόσο, νεαρό μάλιστα(Babba), που αποζητά τον θάνατο των συνανθρώπων του. Δεν υπάρχουν αρκετές απειλές από άλλους θηρευτές, δαιμονικούς και φυσικούς, θέλει να συμβάλλει στην καταστροφή του ανθρώπινου είδους! Είμαι ιππότης δεσποσύνη μου, κι ο πατέρας μου ήταν κι εκείνος, κι αυτό που μου έμαθε είναι πως οι καλοί άνθρωποι πόσο μάλλον οι άντρες, πρέπει να υπερασπίζοντα το σωστό και το δίκιο.

*ξαφνικά βλέπει τον Korosensei(Lord Leon) να περνά από δίπλα του, μαζί με τον Sebastian(πίου) και ταράσσεται. Εκείνη τη στιγμή, στο εντυπωσιακό βραχιόλι η μεγάλη πέτρα λάμπει, όπως όταν τον πλησιάζει δαιμονική ύπαρξη. Τραβάει και πάλι το σπαθί του*

Aα! Τι είναι πάλι τούτο; Όταν τελειώσετε τα άλματα δεσποσύνη κρυφτείτε πίσω μου, θα σας προστατέψω. FAVARO(Zennith)! Έλα να βοηθήσεις με τόσους δαίμονες!


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#28 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 09 December 2014 - 00:47

Korosensei (Lord Leon)

korosensei_by_11tsuna11-d74t5pp.jpg

 

Καααααλησπέρα κι από μένα! 

 

Λέγομαι Korosensei ή τέλοσπάντων αυτό είναι το όνομα που μου έδωσαν οι μαθητές μου στο σχολείο που διδάσκω και αναθρέφω άξιους ανθρωπους και ικανότατους δολοφόνους! Δαίμονας δε θα έλεγα ότι είμαι αγαπητέ Kaisar Lewdfart (Πεσμένη Μπουγατσα), αλλά μάλλον εξωγήινος που σκοπό έχει να καταστρέψει τον πλανήτη σας.

 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

 

Όπως σύντομα θα διαπιστώσετε, αν κοιτάξετε απο το παραθυρο σας, το φεγγάρι εχει μονιμα εδω και μήνες το ιδιο σχημα σα μισοφαγωμένο. Όχι, δεν ειναι οι πλανητες ακινητοι, απλά εγω του έριξα μια κουτουλια με ταχυτητα Mach 20 και πλέον είναι σαν κόρα μισοφαγωμένης πίτσας. Το ιδιο φυσικά σκοπεύω να κάνω και στη γη στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

 

Είμαι λοιπον ένας εξωγηινος με διαφορες ιδιαιτερότητες οπως ταχύτητα που ξεπερναει τη μεταδοση του ήχου, πονηρια που ξεπερναει αυτη της λονδρέζικης αλεπους, και πολλά αλλα που θα ανακαλυψετε τις επομενες που θα περασουμε παρεουλα. Aυτό φυσικά δε σημαινει οτι σκοτωνω αδιακριτως οπως θα υπεθετε σωστά κάποιος απο τις παραπάνω μου δηλώσεις. Για του λόγου το αληθές, δεν εχω σκοτωσει κανένα μέχρι στιγμης και σκοπευω να παραμεινουν ετσι τα πράγματα για πολύ καιρο ακόμα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν έχω καμία σχεση με την εδώ δολοφονία. είμαι όμως ο καλυτερος προπονητης δολοφόνων που θα βρείτε εκεί έξω και ίσως το πιο χρησιμο εργαλείο σας στηνεξιχνίαση αυτού του φόνου.

 

Για όποιον όμως ενδιαφέρεται, η Ιαπωνική κυβέρνηση σε συνεργασια με τις μεγαλυτερες χωρες του πλανητη έχει βάλει ενα βραβειο για την εξοντωσή μου το οποίο ανέρχεται σε πολλά εκατομμυρια. Επειδη όμως δεν ειναι εφικτο να πεθάνω με συμβατικά όπλα εχω φερει μαζι μου και ένα σακο γεματο με όπλα, μαχαιρια, σφαιρες χειροβομβιδες και οτι άλλο μπορείτε να φανταστειτε, επενδεδυμένα με anti-sensei (sic) υλικό, για όποιον επιλέξει ως side quest της συνευρεσης μας εδώ, να προσπαθήσει να με δολοφονήσει. Φυσικά, όπως προείπα, όχι μόνο δε θα επέλθει δίωξη για κάτι τέτοιο, αλλά θα ανταμειφθει κιολας. Είστε λοιπον όλοι προσκεκλημενοι σε αυτό, καθως θα με βοηθησετε να μη σκουριάσω, στο να προπονώ τους αγαπημένους μου μαθητές.

 

Αγαπητοί μου οικοδεσπότες ελπίζω να μη μου κρατήσετε κακία που με το που άκουσα να γυριζετε το κλειδι στην πρωτη πόρτα πετάχτηκα για μισο δευτερολεπτο μέχρι τα σοκάκια πάνω απο την Oxford street για ένα soft serve. Εχω διάφορες μικρές αδυναμιες, οι οποίες όμως σας υπόσχομαι δε θα τις αφησω να με/μας εμποδίσουν από το να βρούμε το δολοφόνο του συμπαθέστατου κυρίου Μόρτιμερ. Ούτε και θα προσπαθησω να το σκάσω ή κάτι τέτοιο. Τουναντιον οι γνωσεις και οι ικανοτητες μου είναι στη διάθεσή σας. Επιθυμώ τα πάντα στον πλανητη να λειτουργουν ομαλα και δίκαια, μεχρι το επικειμενο τελος του, το οποιο και επιδιώκω για τους δικους μου, προσωπικους λόγους.

 

Αν και είναι πολύ νωρίς προφανως για βεβαιοτητες, οι εικασίες μας σε αυτο το στάδιο είναι το μοναδικο μας όπλο. Παρόλαυτα πρωτου προβώ σε κατι σταθερό, θα ήθελα οποσδήποτε να ακούσω τι έχει να πει η δεσποινίδα Frederica Bernkastel (Τhe Tragic Prince) και στη συνέχεια θα επανελθω. 

 

Και εκτος από αυτήν θα ήθελα να ακούσω ολονων τις απόψεις και δε θα διστάσω να κατονομάσω προσωπικά όποιον θεωρησω οτι υπεκφεύγει. 

 

Κύριε Abe (Fandom) θα ήθελα να μαθω κατι περισσότερο από... τις ορέξεις σας.


stasou%2520mygdala.jpg


#29 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 09 December 2014 - 00:57

Jotaro Kujo

 

Jotaro_Kujo_OVA_6_zpse3a7ecb9.jpg

 

 

ξεφυσάει* 

(Δε ξέρω τι κάνω εδώ πέρα με όλους αυτούς, πρέπει να ξεμπερδεύω γρήγορα. Έχω μια Σταυροφορία να ολοκληρώσω.

Yare yare daze...) 

 

*αγριοκοιτάζει τον Kenshiro (Odymonaxos) και χαμογελάει*

Jotaro_Kujo_Chapter_184_zps00e4c647.jpg

 

(Δε ξέρω ποιος είναι αυτός, αλλά σίγουρα είναι πολύ δυνατός και επικίνδυνος. Μου αρέσει) 



#30 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 09 December 2014 - 01:02

                                                                           Gandharva

 

1-05_Gandharva.png

Ααααχ,αυτά παθαίνει κανείς όταν αρχίζει τα πολλά-πολλά με ανθρώπους....'Ηρθα εδώ μήπως βρω τίποτα στοιχεία για το που μπορεί να βρίσκεται η κορούλα μου και τώρα ξαφνικά είμαι εδώ παγιδευμένους μέχρι να βρω τους δολοφόνους του ''φίλου'' μου,που μπορεί να μου ήταν λίγο συμπαθής αλλά όσο βρίσκομαι ακόμα στην αναζήτηση της Shakuntala το τελευταίο που με νοιάζει είναι το ποιος σκότωσε κάποιον άνθρωπο.

 

Εν πάσει περιπτώσει,ας μπούμε στο ψητό,όσο πιο γρήγορα ξεμπερδεύουμε τόσο καλύτερα.'Οσοι έχουν πάρει τον λόγο μέχρι στιγμής έχουν πει ότι είναι λίγο πολύ αναμενόμενο σε τέτοιες καταστάσεις,σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.Παρατήρησα όμως και έναν που ξέφυγε just a little bit από αυτό το μοτίβο.'Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε,οι μέχρι τώρα ομιλίες είτε είχαν ως στόχο την εκκίνηση διαλόγου με το άτομο που κατηγορούταν σε αυτές,είτε πέταγαν τυχαία ένα όνομα πάνω στην ροή τους.Σε όλες εξ' αυτών οι όποιες κατηγορίες δεν τόνιζαν σε υπερθετικό βαθμό την τυχαιότητά τους.

 

Ο Satan(John Crabs) ήταν ο μόνος που τόνισε τόσο έντονα πως η ψήφος του είναι εντελώς τυχαία,μην δείχνοντας παράλληλα την παραμικρή θέληση να αλλάξει αυτό(κάτι που βεβαίως θα σήμαινε και ότι η προσοχή θα έπεφτε πιο συχνά πάνω του).Το καταλάβαμε αγαπητέ,δεν ξέρετε δεν είδατε δεν ακούσατε,είστε ένα μικρό σπουργιτάκι στον κόσμο των ενηλίκων.Γιατί τέτοια καούρα όμως να δειχτεί κάτι που σε αυτήν την φάση θεωρείται αυτονοήτο?Σύμπτωση ή υποσυνείδητο λάθος?Ο χρόνος θα δείξει.Προς το παρόν όμως θα ήθελα να ακούσω άλλη μια φορά την φωνούλα σας πριν πέσει η νύχτα,γιατί έχω την εντυπώση πως αν δεν σας κατηγορούσε κανείς θα την βγάζατε στο αραχτό μέχρι αύριο.

 

Και επιτέλους έχουμε δειλά δειλά το πρώτο μικρό ρεύμα,2 ψήφους σε ένα άτομο την στιγμή που όλοι πρόσεχαν να ψηφίσουν κάποιον που δεν έχει ξαναψηφιστεί.Για να δούμε τι θα πει Ryonosuke(Babba)για αυτό,μιας και τον αφορά άμεσα.

'Aντε να ανάβουν τα αίματα σιγά σιγά,να φανερώνεται κόσμος,να τελειώνω με αυτήν την ιστορία και να συνεχίσω να ψάχνω για την μονάκριβη κόρη μου.


Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image



Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Γιατρός, Vigilante, unfunny reference in title, Fandom η εκδίκηση είναι ένα, πιάτο που τρώγεται από το, ψυγείο