Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Τσαγάκι και Eλαφρά Kουβεντούλα στην .aNiMe//GR//gr Town: Five Nights at Freddy's

Παλέρμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Γιατρός Vigilante unfunny reference in title Fandom η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται από το ψυγείο

  • This topic is locked This topic is locked
216 replies to this topic

#166 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 22 December 2014 - 00:46

Shun Kurosaki

 

50Smq5m.jpg

 

 

 

16-1_zpsbdcc2fa3.jpg

Τarou A. Priapus

 

Καλά, θα πιάσω κάτι άλλο στο πεντακάθαρο φρεσκοβουρτσησμένο στόμα μου νεαρέ μου Shun αν αυτό σε βοηθήσει να να χαλαρώσεις.

Να ξέρετε όλοι, και ειδικά εσύ ότι ποτέ δεν αδιαφόρησα για κανέναν όσο έπρεπε, και πως η αγάπη μου και το πριαπικό μου ομοίωμα ανήκουν σε όλους απλόχερα. Αν δεν με πιστεύεις, είσαι ελεύθερος να το διαπιστώσεις μόνος σου <3

Και λέγοντας τα παρακάτω, ο Πρίαπος αφαίρεσε τα λιγοστά του ρούχα μπροστά στον shun και τον προσκάλεσε στην παρέα του με το πιο τσαχπίνικο χαμόγελο που μπορούσε να φορέσει~

 

 

 

Πρόστυχο τέρας, δε ξέρεις τι θα πει αγάπη!

 

Όσοι μένουν στα λόγια δεν είναι τίποτα άλλο παρά συνένοχοι των εγκληματιών!

 

Και μάθε πως οι επαναστάτες στο όνομα της αγάπης και της δικαιοσύνης δεν έκαναν  ποτέ πίσω από μία πρόκληση!

 

Και εκθέτωντας το μανιφέστο του ο Shun βγάζει και αυτός τα ρούχα το με μόνο μία καρτά να κρύβει το μοναδικό, ελάχιστα ευαίσθητο σημείο του.

 

 

 

 

 

koosensei (Lord Leon)


qzMHWHd.png


#167 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 22 December 2014 - 01:13

Kuranosuke Koibuchi

2vxiz9z.gif

 

*περιεργάζεται μια φωτογραφική μηχανή εποχής*

«Καλό κομμάτι! Δεν είχε απογόνους ο κύριος Μόρτιμερ, είχε; Δε νομίζω, λοιπόν, να λείψει από κανέναν αυτό εδώ το εξαιρετικό μηχάνημα;», είπε βάζοντάς την στην δερμάτινη τσάντα του.

 

«...και επίσης αυτό το σερβίτσιο από κρύ- ...α, α, α! Τι νομίζεις πώς κάνεις εκεί, εσύ (Jorg); Άσε το κάτω αυτό, εγώ το είδα πρώτος. Ευχαριστώ.
Πάμε παρακάτω, τώρα. Πόσο ύποπτοι αυτοί που δεν ψηφίζουν ως ένοχο τον κύριο (Lord Leon) στο βάθος... Δηλαδή τι στοιχεία έχετε ισχυρότερα από αυτά που μας δώθηκαν από τον νεκρό, πλέον, φίλο μας; Βέβαια, δεν είναι απόλυτο και δεν ήταν ακριβώς σαφές αν είναι πιστοποιημένα ένοχος, αλλά αυτό κατάλαβα όσο παρακολούθησα την συζήτηση ενώ έβαφα τα νύχια του ποδιού μου...; Όχι; LOL. Καλά, δεν θα χαθούν πολλά (μοναχά ένας με δύο αθώοι, στη χειρότερη!), τον βγάζουμε απ' έξω και άπαξ κι αποδειχθεί το αντίθετο, θα ξέρουμε που να στραφούμε. *wink wink* Εξακολουθώ να μη πιστεύω πως είναι ένοχος ο Priapus (Vagelio), θα επιμείνω στη θέση μου αυτή, αν και νιώθω ότι ρισκάρω λίγο παραπάνω από όσο επιτρέπει η κατάσταση...», ξεφύσηξε με βλέμμα ανήσυχο.

 

msnimw.png

 

«Ωωω, αμάν πια, παιχνίδια του μυαλού θέλετε να παίζουμε; Παραδεχτείτε ότι κάνατε ό,τι κάνατε, εσείς που το κάνατε αλλά κρύβετε ότι το κάνατε για να μην μαθευτεί ότι εσείς το κάνατε και τελειώσει εδώ το παιχνίδι για εσάς! Εμπρός! Άιντε!»



#168 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 22 December 2014 - 01:22

Adolf Reinhard (Jorg)

Rostro_de_Adolf_zpsb4705f54.png
 

Υποτίθεται πως ήταν αυτονόητο ότι τον έλεγξε όπως είχε πει, όπως υπέθεσε ο αθώος Satan. Μπλόφα, που εν τέλει δεν έπιασε τον Καλαμάρη, αλλά τον Δάσκαλο.

Ωστόσο, επειδή εκτιμώ όσα δεν έκανες μέχρι τώρα αλλά μπορείς να κάνεις, θα σου δώσω μια ευκαιρία.

Ποιοι πιστεύεις ότι είναι οι 2 ένοχοι; Ποιοι είναι σίγουρα αθώοι και για ποιους δεν είσαι σίγουρος; Γνώμη για όλα τα ονόματα παρακαλώ και δεσμεύομαι να σου χαρίσω μια μέρα.

Αν μάλιστα υποσχεθείς να με σκοτώσεις το βράδυ για να έχω δικό μου θάνατο, ψηφίζω και όποιον θες, δικέ μου!

 

Και τώρα το πραγματικά ενδιαφέρον...

ΠΕΣ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ; Πώς είναι να σε προδίδουν; Πώς είναι να πεθαίνεις από το χέρι εκείνου που νόμιζες για σκυλάκι σου; Απόγνωση; Θυμός; Απελπισία; 

Εντάξει, βιάζομαι λιγάκι, αλλά σίγουρα με καταλαβαίνεις... Τόσες μέρες στερητικό σύνδρομο... Και υποτίθεται ότι θα γινόταν σφαγή εδώ μέσα.

Ε, GM! Το επόμενο παιχνίδι να το πεις "Τσαγάκι και ελαφρά κουβεντούλα στην anime//gr town", γιατί εγώ το Παλέρμο με σφαγές το ξέρω, όχι με οικειοθελείς αποχωρήσεις.

 

 

 

Το μόνο αυτονόητο είναι ότι εσύ βγάζεις άτοπα συμπεράσματα από μικρά σημεία.
Και με ποια έννοια θα μου χαρίσεις μια μέρα; Έχεις τη δυνατότα να με καθαρίσεις η μιλάς για τη ψήφο σου. Γιατί το δεύτερο ποσώς με ενδιαφέρει.
Αν δεν είχες άλλοθι θα σε είχα για δολοφόνο.
Κύριοι μου ύποπτοι είναι ο Shun και ο Korosensei (Lord Leon) αλλά αφού βλέπω τον πρώτο να δίνει και άλλη ψήφο στον δεύτερο θα ποντάρω εκεί για να βγάλω τα συμπεράσματα μου.
Επίσης το γατί και ο μπάτλερ

rip το rp εδώ και κάτι posts μου


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#169 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 22 December 2014 - 02:00

Korosensei 

Korosensei_angry_after_seeing_Itona_tent

 

Επειδή με κάνετε να θελω να ριξω κουτουλια στον πλανητη έξι μήνες νωρίτερα και επειδή σας βλέπω ότι κοιμάστε όρθιοι

 

assassination-classroom-5082369.jpg

 

Ξυπνήσατε; ωραία. Πάαατε μια βόλτα σαν καλά παιδιά και ξαναδείτε τι ειπε ο urahara kisuke (black kaiser) για μένα, και κάντε μια σοβαρή προσπάθεια. Άντε γιατι εχω τρεις μέρες να ξεφυλλίσω playboy και θα το γυρισουμε στο Hentai εδώ μέσα

 

(γελάκια από Πρίαπο και Abe)

 

ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΡΙΑ!!!

 

Ηρεμεί και παιρνει μια ανάσα και το χρώμα του πρωσώπου του από βαθυκόκκινο αλλάζει σε λιλά.

 

Λοιπόν, επειδή μια επανάληψη τη θέλετε τέτοια στουρνάρια που είστε.

 

Ο κύριος Ουράχαρα (ΒΚ), σινιγαμης και επιθεωρητης, αφου εφτυσε αιμα με ποσους να του πηγαινουν κοντρα (εμου συμπεριλαμβανομενου) καταφερε να μαζεψει αρκετές ψηφους για τον πρωτο δολοφόνο.

 

ΜΙΑ ώρα πριν το τελος μπηκαν 3 άτομα και οδηγησαν το ματς σε ισοπαλια αναμεσα στον δολοφονο Kaisar Lidfard (FB) και τον Satan (JC).

Από τους τρεις ο ένας αποδείχτηκε και αυτός δολοφόνος Favaro Leone (Zenith666).

 

Oι άλλοι δύο ήταν ο Priapus(Vagelio) και ο Shun Kurosaki (Μad Hatter).

 

Αν έχετε κάτι λογικό να προσθέσετε οχι μόνο θα σας αφησω να εκφραστειτε, αλλα θα σας βοηθησω κιολας. Στην τελική, ένας απο τους δύο απο πάνω μπορει να ειναι συμπτωση - γιατι και οι δυο αποκλειεται.

 

Αν όχι θα γραψετε εκατο φορές το όνομα σας στον πινακα και θα κατεβειτε ολο το Primrose Hill μεχρι το Camden κάνοντας Ukemi με τον Karasuma να σας ριχνει πλαστικες με αεροβολο. Your Choice.

 

 

(Edit γιατι η δευτερη εικονα εφαγε κοκομπλοκο)


Edited by Lord Leon, 22 December 2014 - 02:08.

stasou%2520mygdala.jpg


#170 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 22 December 2014 - 02:08

page0010_zpse1d1d36f.jpg

Tarou A. Priapus

 

 

 

Πρόστυχο τέρας, δε ξέρεις τι θα πει αγάπη!

 

Όσοι μένουν στα λόγια δεν είναι τίποτα άλλο παρά συνένοχοι των εγκληματιών!

 

Και μάθε πως οι επαναστάτες στο όνομα της αγάπης και της δικαιοσύνης δεν έκαναν  ποτέ πίσω από μία πρόκληση!

 

Και εκθέτωντας το μανιφέστο του ο Shun βγάζει και αυτός τα ρούχα το με μόνο μία καρτά να κρύβει το μοναδικό, ελάχιστα ευαίσθητο σημείο του.

 


Μου αρέσει η οπτική σου πάνω στο θέμα Shun, θα φροντήσω όταν φύγεις από τον κόσμο να ανέβεις στο πάνθεον και να ταρακουνίσουμε οι δυο μας τα πάντα με τις επαναστατικές σου ιδέες και τις κάρτες. Αλλά για την ώρα θα ταρακουνήσουμε μερικά κάγκελα στην κρεβατοκάμαρα που μας παραχώρησαν οι υπέροχοι οικοδεσπότες μας.

16_zps9425a5c5.jpg

Τον κράτησε παθιασμένα από το χέρι και έφυγαν γυμνοί για ένα διάλλειμα στον προσωπικό του χώρο.  Kαθώς έφευγαν, o Πρίαπος φώναξε στον korosensei:

Χταποδιδάσκαλε(lord leon), είστε ελεύθερος να μας κάνετε εκείνο το πριβέ μάθημα που λέγαμε μόλις τελειώσουμε!


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#171 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 December 2014 - 02:13

19c8be0d160db6f345aab264e5873136_480.jpg

Ryonosuke Uryu(Babba)

 

Adolf-sama(Jorg), τη δυνατότητα να σε καθαρίσει πιστεύω την έχει ο Priapus. Μια σφαιρούλα του έχει μείνει και καλό θα ήταν να τη ρίξει άμεσα σε σένα ή σε κάποιον από τους άλλους σούπερ-ντούπερ υπόπτους, να ξεκαθαρίσει η κατάσταση πριν μας φάτε τους επιβεβαιωμένους αθώους μας. Έπειτα, να βγει και να αποκαλύψει τον ρόλο του. Αν δεν βρεθεί κάποιος να τον αμφισβητήσει, αποκτήσαμε άλλον έναν επιβεβαιώμενο. Ο γιατρός να προστατέψει τον εαυτό του, ώστε να μην έχουμε κάνα ατύχημα.  Πάντως κοινός θνητός ο Priapus δεν είναι και κάποιος πρέπει να τον σκοτώσει, είτε εμείς, είτε οι άλλοι. Άντε ντε!

 

Επίσης, Δάσκαλε, πραγματικά, άμα θες να με δείξεις με το δάκτυλο, κάν' το ελεύθερα. Τι άλλοθι και χαζομάρες. Έλα θα σε βοηθήσω, κάνε copy paste το παρακάτω:

Ryonosuke(Babba), καλό το κόλπο που στήσατε με τον Lidfard(FAI). Σε στόχευσε στο άσχετο από την πρώτη στιγμή και επέμενε πεισματικά χωρίς κανένα λόγο, ώστε αν ένας από τους δύο σας πεθάνει, ο άλλος να κυκλοφορεί ανενόχλητος μέχρι το τέλος. Παραλίγο να πιάσει.  

ps: αν χρειαστεί να ψηφίσω kurosaki για να σώσω τον πλοκάμια, θα το κάνω. Αρκεί να μη χάσω το μέτρημα, γατί σιγά μην κράταγα σημειώσεις...

ps2: O Adolf το έκανε, αλήθεια. Όλοι το αντιλαμβάνεστε, αλλά ασχολείστε πρώτα με χαζομάρες. Δεν ξεμπερδεύουμε πρώτα με το σιγουράκι;


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#172 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 22 December 2014 - 02:19

Korosensei

 

korosensei_id_by_blackcatwhitestar-d6b5t

 

 

 

page0010_zpse1d1d36f.jpg

 

Kαθώς έφευγαν, o Πρίαπος φώναξε στον korosensei:


Χταποδιδάσκαλε(lord leon), είστε ελεύθερος να μας κάνετε εκείνο το πριβέ μάθημα που λέγαμε μόλις τελειώσουμε!

 

 

 

tumblr_mqkny0Cvr41spn24to6_250.jpg

 

AX Πριαπε, ας οψεται η δεοντολογία του επαγγέλματος...

 

Youtube Video

 

και για να μην ξεχνιομαστε Shun Kurosaki (Mad Hatter) και τα πλοκάμια στα κάγκελα!


stasou%2520mygdala.jpg


#173 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 22 December 2014 - 02:35

Shun Kurosaki

 

7FtHIpw.gif

 

Korosensei 

Korosensei_angry_after_seeing_Itona_tent

 

Επειδή με κάνετε να θελω να ριξω κουτουλια στον πλανητη έξι μήνες νωρίτερα και επειδή σας βλέπω ότι κοιμάστε όρθιοι

 

14.jpg

 

Ξυπνήσατε; ωραία. Πάαατε μια βόλτα σαν καλά παιδιά και ξαναδείτε τι ειπε ο urahara kisuke (black kaiser) για μένα, και κάντε μια σοβαρή προσπάθεια. Άντε γιατι εχω τρεις μέρες να ξεφυλλίσω playboy και θα το γυρισουμε στο Hentai εδώ μέσα

 

(γελάκια από Πρίαπο και Abe)

 

ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΡΙΑ!!!

 

Ηρεμεί και παιρνει μια ανάσα και το χρώμα του πρωσώπου του από βαθυκόκκινο αλλάζει σε λιλά.

 

Λοιπόν, επειδή μια επανάληψη τη θέλετε τέτοια στουρνάρια που είστε.

 

Ο κύριος Ουράχαρα (ΒΚ), σινιγαμης και επιθεωρητης, αφου εφτυσε αιμα με ποσους να του πηγαινουν κοντρα (εμου συμπεριλαμβανομενου) καταφερε να μαζεψει αρκετές ψηφους για τον πρωτο δολοφόνο.

 

ΜΙΑ ώρα πριν το τελος μπηκαν 3 άτομα και οδηγησαν το ματς σε ισοπαλια αναμεσα στον δολοφονο Kaisar Lidfard (FB) και τον Satan (JC).

Από τους τρεις ο ένας αποδείχτηκε και αυτός δολοφόνος Favaro Leone (Zenith666).

 

Oι άλλοι δύο ήταν ο Priapus(Vagelio) και ο Shun Kurosaki (Μad Hatter).

 

Αν έχετε κάτι λογικό να προσθέσετε οχι μόνο θα σας αφησω να εκφραστειτε, αλλα θα σας βοηθησω κιολας. Στην τελική, ένας απο τους δύο απο πάνω μπορει να ειναι συμπτωση - γιατι και οι δυο αποκλειεται.

 

Αν όχι θα γραψετε εκατο φορές το όνομα σας στον πινακα και θα κατεβειτε ολο το Primrose Hill μεχρι το Camden κάνοντας Ukemi με τον Karasuma να σας ριχνει πλαστικες με αεροβολο. Your Choice.

 

Προπαγανδιστή του συστήματος!

 

Γκεμπελίσκε της καταπίεσης!

 

Κλέφτη της αλήθειας!

 

Παραπλανητή των αθώων!

 

Υποκαλυπτή των γεγονότων!

 

 

Ας λάμψει η αλήθεια στα γεγονότα:

 

Η απάντηση μου στον επιθεωρητή (και η ψήφος μου στον Mr Satan)έγινε σε αυτό το post, στις "16 December 2014 - 01:38", την ώρα που η μέρα έκλεισε με αυτό το post στις "16 December 2014 - 18:04".

 

Απάντησα σχεδόν 17 ώρες πριν την λήξη της ημέρας, όχι 1!

 

Προφανώς χρησιμοποιείς για τις συκοφαντίες σου το 2ο post μου, που επέμεινε στα ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ σημεία με το πρώτο μου, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στο παιχνίδι και υποκοινόταν από την αγάπη μου για τη χαμένη μου Ruri και την αγανάκτηση μου για το αηδιαστικό παρελθόν του καπελοφόρου!

 

Γράφω ένα post τη μέρα, είμαι ένοχος, γράφω 2, πάλι είμαι ένοχος! Σύντροφοι, δε βλέπεται? Το σύστημα πάντα βρίσκει τρόπους να μας κατηγορήσει με τα όπλα της καταδυνάστευσης!

 

Τα πλοκάμια των ψεμάτων και της παραπλάνησης μπορούν να σφίγκουν τα τίμια κορμιά μας σαν αυτά των κορασίδων από κακά hentai, αλλά δε πρόκυται ποτέ να μας κάνουν να υποκύψουμε!

 

Ότι είπε ο urahara kisuke για σένα είναι ότι δε σε έχει ελέγξει, πράγμα που κάνει την κρίση του όχι ανώτερη αυτήν των δικών μας, του φτωχού πλην τίμιου λαού!

 

 

Viva la revolution!

 

 

Ας δούμε και τον λάγνο Priapus να καταθέτει στο δικαστήριο του λαού τώρα!

 

Korosensei (Lord Leon)

 

edit:bolds, κεφαλαία, μορφοποίηση κειμένου.


qzMHWHd.png


#174 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 22 December 2014 - 02:43

 Adolf Reinhard (Jorg)


Rostro_de_Adolf_zpsb4705f54.png

Για να σταματήσεις με τις ανοησίες σου και να συνεισφέρεις λίγο στη κατάσταση όσο και να μη το θέλεις, Uryu

Εγώ είμαι ο Vigilante

Τώρα πίστεψε με ή όχι, δε θα έχει κάποια διαφορά, ο ρόλος μου θα έχει τελειώσει μέχρι την επόμενη μέρα.

ψήφος ίδια Korosensei (Lord Leon)
 


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#175 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 December 2014 - 03:00

Fate-Zero_eps_6-3.jpg

Ryonosuke Uryu(Babba)

 
ΤΖΑΜΙ!
Δάσκαλε, το ήξερα ότι εσύ τους έτρωγες όλους! Φυσικά και σε πιστεύω! (Μέχρι να σε διαψεύσει κάποιος, αλλά ακόμα και να συμβεί, πάλι εσύ τους έτρωγες όλους, αλλά από την άλλη πλευρά, άρα ζωγραφίζεις δικέ μου!)
Το βραδάκι ποιον θα φας; Να προτείνω Priapus(Vagelio); Μπορώ να βλέπω; PLEASE!!!!!!!!
Τέσπα, εγώ δεν έχω ψηθεί για τον πλοκάμια, οπότε θα επιλέξω τον συμπαθέστατο Kurosaki(Μad Hatter).
Κάτι που είναι συμπαθής γιατί σκοτώνει κόσμο και έχει και πλοκάμια που αλλάζουν χρώμα, κάτι που δεν παίζει να τους άφηνε να πάνε να σώσουν τον Lidfart τόσο στεγνά σε μια κίνηση αυτοκτονίας... Ε, δε θέλει και πολύ. 

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#176 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 22 December 2014 - 03:06

 

Ας δούμε και τον λάγνο Priapus να καταθέτει στο δικαστήριο του λαού τώρα!

 


Untitled-1_zpsfe120718.jpg

Tarou A. Priapus

Ομολογώ πως έχω να νιώσω έτσι από τις μέρες μου με τον Πάτροκλο, και παρότι σου δίνω την ψήφο μου Shun, θέλω να ξέρεις πως μαζί σου προσφέρω και ένα κομμάτι της τεράστιας μου ψυχής. Και ένα αντίγραφο από το ομοίωμα μου, του οποίου το καλούπι έφτιαξα ολομόναχος για να έχεις να περνάς τις κρύες νύχτες που θα πολεμάς μόνος. Οι άντρες αυτού του κόσμου με έχουν ανάγκη και πρέπει να ανταπεξέλθω στο καθήκον μου, αλλά υπόσχομαι πως θα ξαναειδωθούμε.


page0015_zpsdd9cadba.jpg

Νεαρέ Uryu(babba), όπως έχω δηλώσει εδώ και τόσες μέρες, δεν είμαι παρά ένας αθώος. Για χάρη σου και μόνο όμως θα γίνω βιτζιλάντης και θα έρθω να σου πυροβολήσω τα οπίσθια με το βαρύ μου όπλο.

edit για ένα συντακτικό


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#177 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 22 December 2014 - 03:12

korosensei 

 

O8491Jml.png

 

Καπου στην Ιαπωνία ο Ναγκισα σημειώνει: 

 

Korosensei weakness No 147: Όταν ακουει μπαρμπουτσαλα, διαβάζει ότι του @#$%$ώσει.

 

Προφανώς έχεις δίκιο Shun Kurosaki (mad hatter). Με τόσα μανιφέστα κατι μου διεφυγε.

(μουτζωνεται 8 φορές)

Δεδομενου οτι πέρα του περιστεριου που ήταν κι αυτο δολοφόνος, και γω τον Satan ψήφισα, το να σε κατηγορώ είναι σαν να κατηγορώ εμένα - και τούμπαλιν.

Θα μπορούσα να το κάνω για να σωθώ, αλλά τι παράδειγμα θα δώσω στους μαθητές μου;

Οπότε μας 'εμεινε μόνο ο Priapus (Vagelio)

Άμα είμαι ακόμα εδώ όταν πεθάνει, θα δω τι θα κάνω, μιας και περισσεύει άλλος ένας.

 

 

 

 

Ένα αεράκι φύσηξε και η φωτιά του κεριού πάνω στο τραπέζι ανάμεσά μας τρεμόπαιξε μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο.

 

Χμμμ έτσι όπως τα έκανα, για να τσεκάρω καλού κακού από που ήρθε εκείνι το αεράκι...

 

Αρχίζει να ψαχνει τα παράθυρα και βλέπει τον κουρανοσουκε(Θόδωρας) να χτενιζεται μπροστά από έναν καθρέφτη.

 

Εδώ ο κόσμος καίγεται...


stasou%2520mygdala.jpg


#178 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 22 December 2014 - 03:13

Abe

 

Attached File  Kuso_Miso_Technique,_comic_book_extract.jpg   58.54KB   0 downloads

 

 

Και λέγοντας τα παρακάτω, ο Πρίαπος αφαίρεσε τα λιγοστά του ρούχα μπροστά στον shun και τον προσκάλεσε στην παρέα του με το πιο τσαχπίνικο χαμόγελο που μπορούσε να φορέσει~

 

 

 

 

 

Και εκθέτωντας το μανιφέστο του ο Shun βγάζει και αυτός τα ρούχα το με μόνο μία καρτά να κρύβει το μοναδικό, ελάχιστα ευαίσθητο σημείο του.

 

 

 

 

 

Τον κράτησε παθιασμένα από το χέρι και έφυγαν γυμνοί για ένα διάλλειμα στον προσωπικό του χώρο. 

 

 

Μιας και ήταν ήδη γυμνός, απλώς πήρε από πίσω τον Πρίαπους(Vaggelio) και τον Κουροσάκι(Mad Hatter).



#179 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 22 December 2014 - 22:19

Shun Kurosaki

 

dHsx10h.jpg

 

 

Fate-Zero_eps_6-3.jpg

Ryonosuke Uryu(Babba)

 
ΤΖΑΜΙ!
Δάσκαλε, το ήξερα ότι εσύ τους έτρωγες όλους! Φυσικά και σε πιστεύω! (Μέχρι να σε διαψεύσει κάποιος, αλλά ακόμα και να συμβεί, πάλι εσύ τους έτρωγες όλους, αλλά από την άλλη πλευρά, άρα ζωγραφίζεις δικέ μου!)
Το βραδάκι ποιον θα φας; Να προτείνω Priapus(Vagelio); Μπορώ να βλέπω; PLEASE!!!!!!!!
Τέσπα, εγώ δεν έχω ψηθεί για τον πλοκάμια, οπότε θα επιλέξω τον συμπαθέστατο Kurosaki(Μad Hatter).
Κάτι που είναι συμπαθής γιατί σκοτώνει κόσμο και έχει και πλοκάμια που αλλάζουν χρώμα, κάτι που δεν παίζει να τους άφηνε να πάνε να σώσουν τον Lidfart τόσο στεγνά σε μια κίνηση αυτοκτονίας... Ε, δε θέλει και πολύ. 

 

 

 

Αποχαυνομένε απο την βία και το αίμα παλιάτσε, είναι αυτό μία πρόκληση σε μονομαχία? Γιατί πρέπει να φέρεις άλλους 10 ομοίους σου για να με ρίξουνε!

 

Θα σε καταστρέψω ρε!

 

Τα κόκκαλα σου θα γίνουν η σκάλα με την οποία θα ανέβουμε τα τοίχη της καταπίεσης!

 

Η σάρκα σου προσάναμα στις φλόγες τις επανάστασης!

 

Το αίμα σου το ποτάμι που θα ξεπλύνει την βρωμιά του καθεστώτος!

 

 

Kurosensei (lord leon)


qzMHWHd.png


#180 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 22 December 2014 - 22:54

Nishijou Takumi

 

Takumi_Nishijou2.jpg

 

"K-K-Kurosakiiiiiiiiii SHUN! Άθλιε υποκριτή! Σ-σ-σταμάτα να υποκρίνεσαι και να μας κοροϊδεύεις! Ψ-ψ-ψηφισες τον εαυτό σου λ-λ-λέγωντας ότι δεν έχεις κάτι να φοβάσαι α-α-από το δικαστήριο του λαού. Με τις πρώτες όμως ψήφους εναντίων σου ΑΜΕΣΩΣ άρχισες να κατηγορείς το ηλίθιο χταπόδι(Lord Leon)!
Αν και όχι σε μονομαχία, σε προκαλώ να ψηφίσεις ξανά τον εαυτό σου και να μην αλλάξεις την ψήφο σου μέχρι το τέλος του γύρου, για να μας αποδείξεις ότι όντως δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι!"

Edit: Quotation Marks.


Edited by Takayama Yuichi, 22 December 2014 - 22:55.




Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Γιατρός, Vigilante, unfunny reference in title, Fandom η εκδίκηση είναι ένα, πιάτο που τρώγεται από το, ψυγείο