Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Anime 70s, 80s και 90s


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 SonGoku

SonGoku

    Starting...

  • Members
  • 5 posts

Posted 18 November 2014 - 19:01

Καλησπέρα σας.
Είμαι νέος εδώ και θέλω την βοήθεια σας. Πρώτον, ξέρει κανείς σας ποια video club έχουν παλιά anime στην Αθήνα και Θεσσαλονική ή κάπου αλλού? Δεύτερον, ξέρει κάποιος καμία σελίδα με λίστα από τα παλιά anime?



#2 Emiya

Emiya

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 18 November 2014 - 19:47

εδω τα έβαλα με χρονολογική σειρά αν και είναι πολλά...άρχιζουν απο το 1917 :dazed: ...η τηλεόραση πότε βγήκε είπαμε? χΔ



#3 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 November 2014 - 20:09

Αν θες γενικά μια λίστα με anime συγκεκριμένης εποχής, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το search του AniDB. Ειδικά για 1970-2000 here.

 

Για video club δεν ξέρω γιατί έχω να πάω χρόνια, αλλά κάποια από τα πιο διάσημα που παίχτηκαν στην ελληνική τηλεόραση, και ίσως κάποιους κλασικούς τίτλους όπως Akira ίσως τα βρεις και στη γειτονιά σου. Ψάχνεις παλιά anime γενικά, ή τις ελληνικές εκδοχές τους?


15fkk04.jpg


#4 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 November 2014 - 19:20

αν λεγοντας παλια εννοεις αυτα του 70-80, πανε δυστηχως, γιατι τα περισσοτερα υπηρχαν σε βιντεοκασσετες και ηταν μεταγλωττισμενα! 

ακομα και μεσα του 2000 μπορουσες να βρεις καποια βιντεο κλαμπ με κασσετες, αλλα πλεον εχουν αποσυρθει. Μονο στο ιντερνετ υπαρχουν με χαλια ποιοτητα βιντεοκασσετας. Α καποιοι κανουν mux με ελληνικο ηχο και με καλυτερη ποιοτητα εικονας παντως

 

αυτα που υπαρχουν σε dvd ειναι με υποτιτλους και δεν εχουν προβληθει στην τηλεοραση, με εξαιρεση ταινιες Ghibili που υπαρχουν και  στα ελληνικα.

 

πλεον δεν αξιζει να νοικιασεις τα υπαρχοντα ανιμε, ιδιως της σιλβερ σταρ που ειναι παρανομα. Καλυτερα να τα κατεβασεις είτε σε blueray ποιοτητα, ειτε να τα βρεις στο ιντερνετ και απο ελληνικα ή ξενα fansubs και με καλυτερη μεταφραση.   

πρεπει να σε πληρωνουν για να βλεπεις τετοιες χαλια εκδοσεις, οχι να πληρωνεις εσυ!